Äärirajoilla

Tämän postauksen materiaali saattaa järkyttää henkisesti herkempiä lukijoitani. Tässä on nimittäin menty äärimmäisyyksiin. No joo, kyllähän te minut tiedätte. Kun minä puhun äärimmäisyyksiin menosta blogissani, tarkoitan sillä jotain tässä mittakaavassa tapahtuvaa: 

  Kuten blogissa vähän aikaa sitten julkaistusta Lontooseen mukaanottamiani kosmetiikkatuotteita käsittelevästä postauksesta saattoi tarkkasilmäisesti bongata, otin tosiaankin mukaani kolmeksi kuukaudeksi VAIN KOLME KYNSILAKKAA! Kyllä, ihan tosi, minä muutaman sata kynsilakkaa omistava kosmetiikkabloggari lähdin kolmeksi kuukaudeksi maasta mukanani vain kolme kynsilakkaa. Voitteko uskoa?

 Ensinnäkin otin mukaani alus-ja päällyslakan yhdistelmän. Sain Oriflamen uuden The One Base and Top Coat -lakan blogini kautta juuri ennen maanpakoani ja ajttelin, että no, laitetaan se nyt ihan tositoimiin sitten. 

  Kynsilakkatiimin nudemmaksi edustajaksi valikoitui vähän aikaa sitten teillekin blogissani hehkuttamani Lumenelta saatu Gel Effect -lakkojen syksyn uutuussävy 36 Himmeää valoa.  

  Lakan räväkämmäksi seuralaiseksi valikoitui Opin punainen minilakka sävyssä Big Apple Red. Tämä lakkasävy saa edustaa niissä tilanteissa, kun haluan olla erityisen chic ja naisellinen. Olen tottunut, että minulla on aina aivan valtava määrä kynsilakkoja, joiden joukosta valita haluttu kybsilakkasävy. Voisi luulla, että mitä laajempi valikoima, sitä kivempaa lakkaaminen olisi. Ei minusta kyllä ainakaan. Hyvin suuren osan ajasta kynsilakat tuottavat minulle lähinnä vain kosmetiikkaähkyä. Annoin vuosi sitten pois pitkälle toistasataa kynsilakkaa, mutta nyt koen, että niitä on ehdottomasti yhä liikaa. On nimittäin ollut aivan äärettömän ihanaa ja jotenkin niin vapauttavan tuntuista, kun vaihtoehtoisia sävyjä on vain kaksi pelkän kirkkaan kiiltoa tuovan lakan ohella. Nudempaa? Ota Lumene. Voimakkaampaa sävyä? Ota Opi. Ei turhaa mietintää tai turhaa analysointia. Nämä sävyt sopivat mukaanottamani garderobinkin kanssa loistavasti, joten näiden kanssa en voi mennä pieleen. Kuinka onnelliseksi ja stressittömäksi minimalismi minut tekeekään! Lisäksi on melko varmaa, että nämä lakat kuluvat vaihtoni aikana loppuun eikä minun tarvitse enää raahata niitä mukanani takaisin Suomeen. 

  Tiedän, että joukossanne on niitä, joiden koko kynsilakkavalikoima koostuu vain yhdestä tai kahdesta lakasta, joten seuraava kysynykseni ei välttämättä koske teitä. Tahtoisin kuitenkin kysyä, että jos teidän olisi nyt päätettävä, niin mitkä olisivat ne kaksi kynsilakkasävyä, joiden kanssa voisitte elää jouluun asti vain niitä kahta lakkaa käyttäen?

21 kommenttia artikkeliin ”Äärirajoilla”

 1. Jos vain kaksi sävyä pitäisi valita, niin ensimmäinen olisi Zoya Tomoko ja toinen varmaan OPI Ds Classic. Moelmmat vähän erikoisempia, ei pelkästään yhtä väriä kaikilla kynsillä!

 2. Piti vähän miettiä, mutta lopuksi oli aika helppo. Tällä hetkellä pärjäisin OPI:n Every Month Is Oktoberfestilla ja IsaDoran Belle Beigellä.

 3. Edellisessä postauksessa näkyi loppunut bio oil, ootko käyttänyt sitä arpiin? Jos olet niin toimiko sun mielestä yhtään? 🙂

 4. Ne olisivat varmaan hiljattain ostamani musta kimallelakka, joka kuivuu pinnaltaan hiekkamaiseksi ja toisena vaaleanpunainen nudelakka.

 5. Ooooh ihan liian vaikea kysymys!!! Toinen olis joku tumma, ehkä Essien After School Boy Blazer ja toinen olis joku vaalea, sanotaanko ehkä….. Essien Take it Outside, sellainen täydellinen harmahtava beige. Liian vaikeeta! Entäs jos haluun lakata sähkönsiniset? Tai vaaleanpinkit? Tai mintunvihreät? Ei vaan pysty, itsellekin on kerääntynyt viimeisen puolen vuoden aika ihan hitokseen uusia lakkoja, ei ainakaan vielä ole iskenyt lakkamasennusta 😀

 6. Tumma viininpunainen ja tumma sininen. Pidän tummista kynsilakoista, ja niitä jaksaa katsella paljon pidempään, kuin kaikkia pinkkejä ja kirkkaita sävyjä. Tumma on myös aina siisti ja huolitellun näköinen. Nudelakkoja en osaa käyttää ollenkaan. Olen mielummin ilman.

 7. Musta ja sininen, luulen että niihin en kyllästy koskaan. Musta voisi olla creme ja sininen vaikka hiekkalakan muodossa.

 8. Apua, vaikea! Mutta luultavasti (jos saisin jostain pari pulloa lisää,,,) Lumenen hiekkaa purossa ja Essien Mademoiselle. Kultainen hiekkalakka ja nudea. Jompikumpi sopii aina. Ja molemmat tyylikkäitä.

 9. Nude: Essien "Pink Petal"
  Muu väri: Kikon "Light Dove – 319"
  Sally Hansenin "Diamond Flash" -päällyslakka

  Ottaisin vielä erikseen aluslakan tai kynnen kovettajan, ehkä ne voisi laskea hoitotuotteiksi? 🙂

 10. Maybellinen Color Show Crystallize se hopeinen väri 😀 Muuta ei tarvii. Mut ostan silti uusia ja käytän välillä niitä. Mutta jos on valittava yksi lakka niin se on toi Maybelline. Siinä on vielä ihanan karhea pintakin.

 11. Jos kaksi vaan saa valita, niin kyllä ne olisivat Lumenen Rantaniitty ja Herukoita sävyt. Nude ja punainen.

  Terkuin Rouva52

 12. Todella paha kysymys! Itse nautin siitä kun on paljon valinnan varaa ja pystyy toteuttamaan erilaisia lakkauksia. Jos olisi pakko valita niin lakat olisi luultavasti Essien Naughty nautical ja A-englandin Jane Eyre… kuitenkin ajatus vain kahden lakan käytöstä kuulostaa todella mahdottomalta 😀

 13. Todella hankala kysymys. Sanoisin kuitenkin että tummana lakkana toimisi OPIn Wocka Wocka ja vaaleana Colour Clubin Foil Me Once.

 14. Revlonin 60 seconds musta ja Lumenen Golden sand. Vasta mietin tätä asiaa, joten helppo tällä kertaa vastata 😀

 15. Nyt on sitten hyvä tilaisuus käyttää molemmat loppuun 😉 Eiks niin? Ellet sitten sorru ostamaan lisää lakkoj Lontoosta 😀

 16. Onpas haastava kysymys! 😀
  Itse valitsisin varmaan ikisuosikkini Essien Mint Candy Applen ja Seppälän (yllättävän hyvän) Nails-merkin nudelakan 🙂

Kommentointi on suljettu.