Ovatko nämä aina olleet näin hyviä??

Sen jälkeen, kun Lumene siirtyi kutsumaan huulipuniaan Wild Rose -nimellä ja ymppäsi niihin minun nenääni varsin vahvan marjaisan tuoksun en ole ollut punien kaveri. Tuoksu on vain ollut minulle ihan liikaa ja vaikka muistelisinkin kokeilleeni punia aina silloin tällöin ei minulle silti ollut jäänyt erityistä kuvaa niistä mieleen. Tai no, ei ainakaan mielikuvaa siitä, että ne ovat näin erityisiä!
Sain blogin kautta kokeiltavikseni Lumenen Play of Light -nimellä kulkevan kokoelman huulipunien kesäsävyt, jotka näyttivät niin herkullisilta, etten malttanut olla kokeilematta niitä huulilleni ihan vaan testausmielessä. Yllätykseni oli kuitekin suuri kun tajusin, kuinka hyviltä ne huulillani tuntuivatkaan. Ovatko ne muka pitkäänkin olleet näin loistavia??
Kesäpunien sävyvalikoimaan kuuluu kolme kylmää ja kolme lämmintä sävyä, mutta minulla oli kokeiltavinani punista yhteensä viisi sävyä. Vaikka minulla on keltapohjainen iho ja pisamia, löytyivät suosikkisävyni silti kylmien sävyjen joukosta.
Sävy 51 Syklaamiaika oli kylmistä sävyistä se voimakkaampi. 
52 Kukkien tuoksua oli oma suosikkini, sillä se oli sävyltään hieman edellistä pehmeämpi ja todella kauniin vadelmainen. Jotenkin aina löydän itseni uudelleen ja uudelleen ihastumasta näihin raikkaan vadelmaisiin, mutta pehmeisiin punasävyihin…
Sävy 53 Nuput aukeavat oli joukon punaisin huulipuna, joka ei kuitenkaan ollut sävyltään aivan puhtaanpunainen vaan hieman jopa korallisen hehkuva.
Sävy 54 Kukkia niityllä oli hieman edellistä lempeämpi punaoranssi, joka kuitenkin hehkui huulilla tuoden lookkiin selkeästi väriä.
Porukan oranssein puna oli sävy 55 Tulen loimussa, jossa oranssiin sävyyn oli sekoitettu yhä selkeästi punaista.
Kuinka ihanasti sävyt levittyivätkään huulille ja kuinka pehmeänä puna huulten pinnalla liukuikaan! Punat tuntuivat huulilla aivan uskomattoman ohuilta ja kevyiltä, mutteivät silti ollenkaan kuivilta. Ja kosteuttavan pehmeästä koostumuksesta huolimatta ne pysyivät aivan loistavasti. Yllätyin ihan suunnattomasti, sillä en minä tiennyt näitä näin loistaviksi!
Mistä myös yllätyin oli punien tuoksu. Puikosta tuoksutettuna omaan nenääni ihan turhan voimakas marjojen tuoksu oli edelleen äklöttävä, mutta levittyäni punat huulille en enää haistanut sitä. En tiedä, onko kyse tuotekehityksestä vai oman hajuaistini muuttumisesta, mutta en oikeastaan välitäkään tietää. Tärkeintä nimittäin on, että voin jatkossa olla näiden aivan loistavien punien kanssa erinomaisissa väleissä!
Oletteko te tykänneet Lumenen huulipunista?

Lumene Wild Rose -huulipunilla on hintaa n. 10, 90 euroa.

9 kommenttia artikkeliin ”Ovatko nämä aina olleet näin hyviä??”

Kommentointi on suljettu.