Kuivien silmänympärysten supersankari!

Sain jouluna pienen yllätyslahjan, kun minulle tupsahti blogipostina muutamia Kiehl’s-merkin tuotteita.

Minulla ei ole kovin laajaa kokemusta merkin tuotteista, joten niiden kanssa on on mukavaa tehdä tuttavuutta. Lahja osoittautuikin todella mieluisaksi, sillä minusta on aivan parasta saada kokeiltavaksi tuotteita, joiden en edes arvaa olevan uusia lemppareitani.

Creamy Eye Treatment.

Joululahjapaketista nimittäin kuoriutui esiin tuote, jonka aavistin jo ensimmäisen käyttökerran perusteella olevan yksi uusista suosikkituotteistani.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado ei ollut missään tapauksessa tuote, jonka olisin itse koskaan poiminut kaupan hyllyltä. Kiehl’sin pakkaukset eivät vetoa minuun suuremmin eikä tuotepakkaus itsessään lupaa muuta kuin että se kosteuttaa silmänympäryksiä. Jos olisin kuitenkin tiennyt, että tässä purkissa majailee kuivien silmänympäryksien bestis ja supersankari, olisin tehnyt tämän tuotteen kanssa tuttavuutta varmasti jo aikoja sitten!

Creamy Eye Treatment.

Jos et kuulu kuivista silmänympäryksistä kärsivien huipputyyppien erityiskerhoon (tuohon kerhoon kuuluminen ei ole kovin mukavaa, joten yritämme saada sen edes kuulostamaan coolilta clubilta), et varmasti tykkää tästä tuotteesta. Mutta jos kuulut tai olet ainakin jo laittanut hakemusta vireille, niin ohoi, katseet tähän suuntaan, tässä tulee spesiaalituote!

Tämä silmänympärysvoide on nimittäin ravitsevaa ja aivan ihastuttavan kosteuttavaa. Koostumus ei ole kovanpaksua jankkia, mutta lähinnä täyteläisen venyvää ja jopa vaseliinimaisen tuhtia. Tämä silmänympärysvoide on kaikessa hoitavuudessaan ollut aivan suunnattoman suuri apu helposti kuivuville ja sen myötä myös rypistyville silmänympäryksilleni ja auttanut karkoittamaan niitä kuivuudesta johtuvia hienoja juonteita.

Creamy Eye Treatment.

Aiempia suosikkituotteitani ovat olleet jäykän paksu Cliniqe All About Eyes Rich sekä  Louis Widmerin tehokkaasti kosteuttava silmänympärysvoide, mutta tämä kaveri näyttäisi kovasti kuuluvan noiden kahden supertuotteen rinnalle erittäin kuivia silmänympäryksiä vastaan käytävässä taistelussa.

Creamy eye treatment

 

 

Mitkä ovat teidän suosikkituotteitanne erittäin kuiville silmänympäryksille?

13 kommenttia artikkeliin ”Kuivien silmänympärysten supersankari!”

 1. Tämä on minun luottotuotteeni, huippu talvi käyttöön! Ilman tätä ei voi olla, taitaa olla ainut tuote, jota hehkutan näin. Muita merkin tuotteita en olekaan käyttänyt.

 2. Virve, kiitos Kiehls-kommentistasi! Asuinmaassani tuotteita myydaan kaupoissa, mutta en ole ensimmaistakaan viela uskaltautunut kokeilemaan. Luuletko, etta tama auttaisi myos ”poskipaa-pusseihin” – minulla on sellaiset inhotukset?

 3. Ostin tämän samaisen Kiehl’sin silmänympärysvoiteen Tallinnasta kesäkuussa ja olen käyttänyt sitä siitä asti. Ja täytyy sanoa, että olen ollut enemmän kuin tyytyväinen <3
  Kun laitan tämän iltaisin, niin pyyhkäisen lopun tuotteen huulille ja huulten ympärille; eipä ole tarvinnut kärsiä huulten rohtumisesta! Ostan uuden kun tämä joskus loppuu. Sy ja huulet kiittää!

 4. Tänään taisit istua asiakaspalvelussa elevnissä, en ollut kuvitellut sun ääntä nii iloiseksi ja oikeasti asiakkaasta välittäväksi. Tajusin paljon myöhemmin illalla, että sehän oot sä kenelle juttelin. Vihaan hoitaa asiakaspalvelu tilanteita sähköpostilla kun tuntuu aina kestävän niin kauan, mutta toisaalta en tykkää soittaakkaan koska yleensä sielä vastaa meikälinen Maija maailman väsyneemmäällä äännellä. Onneks suomen eleven ei ainakaan ole tätä puhelimen Välityksellä 🙂 onko mahdollista saada mac tak benefit-tuotteita elevenin nettikauppaan? T. Toimitusvahvistus ei tullut perille ja väärät sähköpostiosoitteet

 5. Mun uusi luottotuote on Bevita. Sitä silmänympäryksille ja huulille sänkyyn mennessä, niin aamulla iho on sileä ja kosteutettu.

 6. Jee, laitetaan testiin. Mun yllättäväks lemppariksi on tänä talvena kiilannut avenen atooppisen ihon silmänympärysvoide (en tarkempaa nimeä muista). Sain siitä suosituksia ja ajattelin etten varmana tykkää yhtään. Voidekin oli ohuehkoa. Mutta ei vitsit, sehän taltutti parissa päivässä mun hilseilevät silmäluomet! Myös niistämisen kuivattaman röpelönenun saa yhdessä yössä aisoihin. Menee kyllä helposti johtoon siitä all abaut eyesistä!

 7. Äh, tämä ei mulle ollut lainkaan hyvä 🙁 Ei imeytynyt vaan jäi pyörimään iholle, eikä siten kosteuttanut tarpeeksi. Kokeilusta on jo tosin parisen vuotta, mutta sy-alue on mulla entistäkin kuivempi joten en kyllä tähän enää kapsahda. Harmi, koska Kiehl’sin imago ja brändi on musta kivoja!

  • Hei Elisa,
   Voit käydä vilkaisemassa suomalaisen 100% luonnollisen ihonhoitoöljyn, joka sopii myös sy-iholle facebook yg products skin.365:)

 8. Minulla on todella kuivat ja hilseilevät silmänympärykset ja ostin tuon voiteen pari vuotta sitten. Valitettavasti sain pahan reaktion. Ihoni meni punaiseksi ja alkoi halkeilla ja kirveli todella paljon. Enpä ole sitten enää kokeillut muita tuotteita samalta firmalta… Mistään muusta kosmetiikasta en ole koskaan saanut moista reaktiota. Harmi juttu, se täydellinen voide on minulla vielä hakusessa.

Kommentointi on suljettu.