Tulevaisuuden trendituote: Peel off -huulimeikkituote

Te tiedätte, kuinka intohimoisesti suhtaudun kosmetiikkainnovaatioihin. Niillä ei tarvitse olla mitään tekemistä järjen, käytännöllisyyden tai tarpeellisuuden kanssa, sillä yleensä vaan ajatus perinteisen tuotteen toteuttamisesta uudella tavalla riittää.

Peel off -kynsilakat ovat jo vanha juttu, eikö totta? Koska kuorimisidea on kuitenkin niin hauska, niin pidetään se ja siirretään se vaan toiseen tuotetyyppiin!

Saanko esitellä, tuleva kuuma trendi: peel off -huulimeikkituotteet!

Peel-off-lipgloss

Peel off lip stainit ja Peel off lip glossit ovat kovaa vauhtia tuloillaan oleva trendi-ilmiö. Niiden idea on vielä perinteisten pitkäestoisten huulimeikkituotteiden ja lip stainien idea astetta teknisemmälle linjalle.

Huulille levitetään kiiltomainen meikkituote, jonka annetaan kuivua niille 10 minuutin ajan. Siinä ajassa tuotteen väripigmentit imeytyvät lip stainin tapaan huulille ja tuote muodostaa huulien pinnalle kalvon. Kuivunut kalvo vetäistään huulilta pois ja jäljelle erittäin pitkäkestoinen huulimeikki.

Peel-off-lipgloss

Trendin on käsittääkseni aloittanut eteläkorealainen Berrisome My Lip Tint ja jos ette normaalisti jaksa katsoa YouTube-videoita niin kehotan, että tällä kertaa käytätte reilut kolme minuuttia ajastanne nähdäksenne, kuinka syvällisen tarkan mainoksen yhden huulimeikkituotteen ympärille voi rakentaa:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vXczpgyhUyk]

Nyt näitä peel offeja taitaa pikkuhiljaa alkaa tipahdella Euroopankin markkinoille (Cailynin versio esittelyssä täällä). Katsotaan, tuleeko tästä meillä ilmiötä!

Peel-off-lipgloss

Mitäs sanotte?

12 kommenttia artikkeliin ”Tulevaisuuden trendituote: Peel off -huulimeikkituote”

 1. SAY WHAAT 😀 Nyt ollaan kyllä taas uuden ja ihmeellisen äärellä. Rakastan sun blogia just tän takia kun täältä löytää aina jotain uutta ja ihmeellistä juuri ensimmäisenä ja vielä sellaisia, jotka ei ole vielä länsimaalaistuneet, hyvänä esimerkkinä cushion-meikkivoiteet joista puhuit ensimmäisenä! 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 2. Graveyardgirl eli Bunny teki tällaisesta tuotteesta jo viime vuonna kokeiluvideon. On siis jo ollut ihan tuttu tuote aika monelle (^.^) ja ylläkin mainittiin Rose Shock. Tekisi mieli kai kokeilla itse tuollaista punaista…

 3. Pakko myöntää että en keksi miten toi vois olla mukava tuote käyttää. 😀 Ensimmäinen mielikuva on paperiliima, jossa väriä mukana… Vaikuttaa semmoselta tuotteelta että ei oo kovin hellä huulille ja ei kestä mitään kovin kummoista ilmeilyä ilman että menee epäsiistin näköiseks.

  Yleensä uuet ja innovatiiviset tuotteet innostaa, tää tuntuu vaan liian kreisiltä ja hakuammunnalta.

 4. Mä niin voin kuvitella miten toi toimii kuumassa suutelossa. Varsinkin jos oot baarista roudannut yöksi ystävän. Heh.

 5. Ymmärrän skeptisyyden tuotteen toimivuutta kohtaan. Mut miten tää olis sen epämukavampi käyttää ku muutkaan huulituotteet, tai epäsiistimpi? Siis toi liimamaisen tahman annetaa olla huulilla se vaikutusaika ja sit se revitään pois. 😀 Jäljelle jää vaan väri, ei se mönjä.

Kommentointi on suljettu.