Pikkutarkkaa hommaa – nenänpesusivellin!

*Sis. maisnolinkin

Kuten blogissani on varmasti käynyt selväksi, rakastan viedä ihonhoitorutiinini melkoiseksi hifistelyksi. Minusta se on ihanaa ja kivaa.

Minulla on konjac-sieni, jota käytän meikinpuhdistukseen puhdistusöljyn tai -maidon kanssa. Minulla on Foreo, jonka avulla viimeistelen ihonpuhdistukseni toista puhdistustuotetta käyttäen. Vaahdotan puhdistustuotteeni japanilaisella vaahdotuspurkilla ja homma on jalostettu melko pitkälle eikä siihen enää mahdu oikein mitään lisää. Vai mahtuuko sittenkin?

Nose facial brush

No tottakai mahtuu. Minultahan nimittäin puuttui tietämättäni japanilainen nenänpesusivellin!

Nose facial brush

Kyllä, nenänpesusivellin. Tällaisia näkyi Tokiossa niin paljon, että kotiutin itselleni lopulta oman jälleen sieltä vajaalla eurolla tuotteita myyvästä Daisosta. Enhän nimittäin mitenkään voisi olla ilman omaa sivellintäni kun kerran niin monella japanilaisellakin sellainen oli!

Nose facial brush

Nenänpesusivellin oli Tokiossa esillä paljon, sillä nenä on alue, jolle muodostuu helposti mustapäitä. Monien kosmetiikkatuotteiden yhteydessä kehotettiin nimenomaan käyttämään erityistä nenänpesusivellintä, jotta lopputulos olisi optimaalisin, minkä vuoksi päätin sitten, että minunkin on sellainen hankittava.

Nose facial brush

Oma uskomattoman pehmeä siveltimeni on hintaansa nähden niin mielettömän laadukas, että tätä voisi ihan hyvin myydä jonkun luksusmerkin tuotteena. Siveltimen puisessa varressa on alumiiniholkki ja sen superduperhyperpehmeät nailonharjakset ovat iholle aivan uskomattoman hellävaraisia. Liukkaat harjakset puhdistavat ihon täydellisesti hankaamatta tai ärsyttämättä sitä ja koska ne eivät ole huokoista materiaalia, on ne helppoa pitää puhtaina.

Nose facial brush

Myönnän, etten käytä nenänpuhdistussivellintäni ihan joka päivä, mutta tartun siihen kuitenkin useamman kerran viikossa laskettuani Foreoni alas. Pyörittelen sivellintä hetken nenän iholla varmistaen, että iho on varmasti puhdas ja tartun siihen erityisesti silloin, kun olen juuri käyttänyt Tokiosta ostamiani, epäpuhtauksien nitistämiseen erityisesti suunniteltuja tehotuotteita.

Sivellin ei ole mikään must have -tuote minulle, mutta se on ollut kiva lisä ihonhoitorutiiniini ja aion pitää sen siinä. Vastaavia siveltimiä löytyy esimerkiksi eBaysta todella edulliseen hintaan, eli suosittelen kääntymään sen puoleen, mikäli kiinnostus heräsi. Nenänpesusiveltimien myyjiä löytyy eBaysta *täältä.

Nose facial brush

Kuka muu innostuu nenänpesusiveltimestä?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

6 kommenttia artikkeliin ”Pikkutarkkaa hommaa – nenänpesusivellin!”

 1. Jep, Japanissa kasvojen pesuun tarkoitetut siveltimet ei ole mitenkään tavattomia. Enemmän olen nähnyt käsintehtyjä ”kabuki” siveltimiä joilla sutia vaahtoputsaria, kuin Clarisoniceja. Itse pidän ehkä vain nenälle suunnattua sivellintä ”turhana”, mutta mm. Koyudolla on aika luksuksen oloisia pesusiveltimiä koko kasvoille. 🙂

  xx Laura from Laurantaina Beauty Blog

  Vastaa
 2. Söpö! Tuollaisen haluaisin ehdottomasti meikkivoidesiveltimeksi, näyttää juuri sopivalta silmänympäryksille ja nenänpieliin. Riippuu tietysti harjasten tyypistä, toimisiko siinä käytössä.

  Vastaa
 3. Vaikuttaa lupaavalta! Pitäähän tuota harkita, jos nenänpää puhdistuu ja kirkastuu!
  Suurin osa nenäsiveltimiä myyvistä ebay-kauppiaista on näköjään kiinalaisia, joilla palaute on jotain 98% tai alle, joten ei tee mieli tilata, vaikka hintaa olisi vain alle dollari..
  Korealaisilla maksaa roimasti enemmän, japanilaismyyjillä en ole vielä löytänyt.

  Vastaa

Jätä kommentti