Nämä ovat Holika Holikan 7 suosituinta tuotetta

*Sis. mainoslinkkejä

Paljastin pari päivää sitten, että meillä töissä vuoden myydyin tuotemerkki on Suomessa ollut tänä vuonna eteläkorealainen  Holika Holika. Moni kertoi yllättyneensä asiasta ja sain erityisesti Instagram Stories -klippien puolella aiheesta paljon kommentteja. Moni totesikin, että taitaa nyt sitten itsekin kokeilla merkin tuotteita jos ne kerran ovat niin suosittuja. Minulta kuitenkin pyydettiin myös paljon vinkkejä niistä kokeilun arvoisista tuotteista, joten ajattelin tehdä postauksen, joka listaa merkin myydyimmät tuotteet Suomessa.

Jos joku siis kaipaa vielä hyviä ja edullisia joululahjavinkkejä, niin nämä kaikki postauksessa listatut Holika Holikan tuotteet ainakin ovat sellaisia ja ne ovat todistetusti suosittuja. Näistä oikeastaan jokainen on helppoa antaa lahjaksi lähes kenelle tahansa, jota ihonhoito voisi vähänkin kiinnostaa.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitoneste

Tämä hoitoneste on merkin ylivoimaisesti myydyin tuote ja sillä on valtava fanijoukko, johon itsekin voin liittyä. Voin tehdä toiste vielä tarkemman vertailupostauksen tästä ja kahdesta muusta Holika Holikan 3 Seconds Starter -hoitonesteestä, sillä nyt minulla on vihdoin henkilökohtaisia käyttökokemuksia niistä kaikista. Tämä on kuitenkin ehdottomasti oma ylivoimainen suosikkini, jota voisin kehottaa vaikka jokaista lisäämään ihonhoitorutiiniinsa. Hoitonesteen tehokosteuttava koostumus on todella loistava apu erityisesti talven kuivattamalle iholle.

*Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitoneste löytyy myynnistä täältä.

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit -mustapäälaput

Myönnän, että en ole itse kokeillut näitä, mutta houkutus on kyllä suuri, sillä näitä myydään aivan hulluna. Kolmivaiheinen setti sisältää mustapäitä ja ihoa pehmentävän valmistelulapun, varsinaisen mustapäät iholta kiskaisevan mustapäälaastarin sekä lopuksi käytettävän hoitolapun. Laput ovat saaneet paljon hyviä arvosteluja ja lukemieni kommenttien perusteella niillä todellakin saa mustapäät irtoamaan, joten pakko kai näitä on itsekin vielä kokeilla.

*Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit -mustapäälaput löytyvät myynnistä täältä.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Avocado

Holika Holika Pure Essence Sheet -kangasnaamiot

Holika Holikan Pure Essence Sheet -kangasnaamiot ovat epäilemättä suosittuja nimenomaan niiden edullisen hinnan vuoksi (2,50 euroa). En ole kokeillut niistä ihan kaikkia, mutta kokemusteni perusteella ne ovat olleet hyviä. Näistä suosituin on Avocado, mutta myös kaikki muut versiot myyvät todella hyvin ja ne ovat näyttäneet saaneen arvosteluissa vähintään neljä tähteä, joten näistä edullisista kangasnaamioista uskaltaa varmasti kokeilla mitä tahansa versiota.

*Holika Holika Pure Essence Sheet Avocado -kangasnaamio löytyy myynnistä täältä.

Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Moisture

Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Moisture -puhdistusöljy

Tämä puhdistusöljy on todella, todella suosittu, mutta sanon heti ensimmäisenä varoituksen sanan kaikille, jotka hakevat perinteistä puhdistusöljyä: tämä ei nimittäin ole sellainen. Tuotteen nimen mukaisesti kyseessä on puhdistusöljy, joka kuitenkin muuttuu kasvoilla veden kanssa vaahdoksi. Suosittelen tätä itse niille, jotka eivät innostu perinteisistä puhdistusöljyistä tai ole halukkaita tekemään kaksoispuhdistusta. Öljystä löytyy myös seka- ja rasvoittuvalle iholle tehty Fresh-versio, joka ei kuitenkaan ole myydyimpien Holika Holika -tuotteiden joukossa, vaikka ihan hyvin myykin.

*Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Moisture -puhdistusöljy löytyy myynnistä täältä.

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Hyaluronic Acid -kangasnaamio

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet – Hyaluronic Acid -kangasnaamio

Holika Holikalla on useita erilaisia Skin Rescuer Mask Sheet -tuoteperheen kangasnaamioita, mutta mikään muu niistä ei myy yhtä hyvin kuin tämä versio. Syynä on varmasti se, että hyaluronihappo on nykyään kuin taikasana, jonka yhä useampi tunnistaa ja koska useimmat kangasnaamioita käyttävät haluavat nimenomaan tehokasta kosteutusta, on tähän versioon helppo tarttua. Tuotteessa onkin varsin loistava ainesosaluettelo, sillä se sisältää sekä ihoa kosteuttavia että rauhoittavia ainesosia, joiden ansiosta se on erityisen loistava kangasnaamio hellimään talven kuivattamaa ihoa.

*Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet – Hyaluronic Acid -kangasnaamio löytyy myynnistä täältä.Holika Holika Baby Silky Foot Mask Sheet -jalkanaamio

Holika Holika Baby Silky Foot Mask Sheet -jalkanaamio

Myönnän, että en ollut ennen tätä listausta tajunnut, kuinka suosittu tämä sukkamainen jalkanaamio on. Minulla odottaa kotona kokeilua pari Holika Holikan kuorintasukkia*, joiden tiesin olevan erittäin suosittuja ja kehuttuja, mutta en ollut tajunnut, että nämä naamiosukat ovat itseasiassa vieläkin myydympiä. Naamiosukkien suosio selittyy varmasti paitsi niiden tuomalla loistavalla lopputuloksella, mutta myös niiden kätevyydellä. Siinä missä perinteisen jalkanaamion kanssa täytyisi istua tai maata odottelemassa, että naamio vaikuttaa, voi nämä sukat vetää jalkoihin ja tarvittaessa vaikka tehdä samaan aikaan joulusiivousta. Nämä varsinkin ovat loistava lahjaidea kenelle tahansa työkaverista lapsen opettajaan, harrastuskaveriin tai naapurin tätiin.

*Holika Holika Baby Silky Foot Mask Sheet -jalkanaamio löytyy myynnistä täältä.

Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam

Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam -puhdistusvaahto

Myös tämä on sellainen tuote, jota en ole itse kokeillut, mutta jonka suhteen tulin nyt todella uteliaaksi nähtyäni, kuinka paljon se myy. Savimaisen kiinteä puhdistustuote on tehty nimenomaan epäpuhtauksiin taipuvaiselle ja rasvoittuvalle iholle ja sen syväpuhdistava koostumus muuttuu veden kanssa vaahdoksi. Puhdistustuote sisältää mm. kaoliinia ja bentoniittisavea, jotka auttavat imemään iholta epäpuhtauksia ja ehkäisemään mustapäitä. Tuotteen arvostelujen perusteella tätäkin tekisi kyllä mieli kovasti kokeilla!

*Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam -puhdistusvaahto löytyy myynnistä täältä.

Mistä Holika Holika -tuotteista te olette tykänneet?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

4 kommenttia artikkeliin ”Nämä ovat Holika Holikan 7 suosituinta tuotetta”

  1. Essensset on kaikki testattu. Paras on toi sininen ja pinkki. Kelatinen oli liian lirua .Erilaiset kangasnaamiot ovat ihania.

  2. Mä oon tykästynyt Holika Holikan Good Cera Super Ceramide Cream-voiteeseen, tää on mun talviajan yövoide, koska on niin ihanan täyteläinen ja ravitsevan tuntuinen, tästä sarjasta ajattelin testata seuraavaksi Good Cera Mist-kasvosuihkeen.

  3. Oon kohta vuoden käyttänyt juuri noita kyseisiä puhdistustuotteita, hoitonestettä ja seerumia enkä näe kyllä syytä että vaihtaisin! Kangasnaamiotkin on kokeiltu, hyviä nekin! Munan mallisen kuorinnankin olen hankkinut. Iho on tosiaan kosteutumpi näiden käyttöön oton jälkeen ollut vaikka aina olen ennenkin huolehtinut puhdistuksesta ja kosteutuksesta, nuo todella toimii!

Kommentointi on suljettu.