Himalajalta himaan

Sain äidiltäni kesällä Tallinnasta tuliaisia, kun hän kiikutti minulle Himalaya Herbals -merkin Foot Care Cream -jalkavoiteen.
Suomessa Prismoissa ja isommissa S-Marketeissa myytävän edullisen ihonhoitomerkin tuotteet olivat saaneet äitini kiinnostumaan ja hän halusi jakaa niiden iloa minullekin. Pääsinkin siis itse tutustumaan merkin kuiville ja karheille jaloille tarkoitettuun jalkavoiteeseen, johon ihastuin käytön myötä kovasti.
Tämä epäilyttävän ruskea voide nimittäin todellakin helli jalkojan!
Koska vietin suuren osan kesästäni Itämeren iloisilla aalloilla keinuen ja seisomatyötä tehden, ovat jalkani helposti kovilla -ihan kirjaimellisesti. Kovettumat kantapohjissa ja muualla jalkapohjissa eivät ole harvinaisia, joten niiden hoito ja ehkäisy tehokkaasti kosteuttavan ja pehmittävän jalkavoiteen avulla on ehdotonta.
Tämän ihmevoiteen kanssa ei mennytkään kuin muutama yönvastainen voitelukerta kun kuivankoppuraiset jalkapohjani alkoivat jo olla vauvanpepunpehmeät. Todella loistavaa tavaraa niille, joiden kintut ovat kovilla!
Harmikseni en vain osaa sanoa, saako juuri tätä Himalaya Herbalsin tuotetta Suomesta, sillä unohdin tarkistaa asian ennen maanpakoon lähtöäni. Ehkä joku lukijoista tietää?
Mitkä ovat tällä hetkellä teidän jalkavoidesuosikkejanne?

4 kommenttia artikkeliin ”Himalajalta himaan”

  1. Olen lukenut monista Himalaya Herbalsin tuotteista vain hyvää! Pitäisi itsekin kokeilla.

  2. Ei taida tuota saada vielä Suomesta, harmi! Mun ihan ehdoton ykkössuosikki, olen viimeiset 8 vuotta raahannut Aasian reissuilta!

  3. Tykkään kokeilla eri jalkavoiteita, mutta suosikki on Lemon and glyserine sitruunan tuoksuinen jalkavoide. En ole varma, onko tuo nimi oikein, mutta tuo on kotimainen tuote, ainakin siinä on Suomen lippu kyljessä. Tuo käy hyvin minun kuiville jaloilleni. Voitelen koivet joka ilta ennen nukkumaan menoa.

  4. ei hitsi, olipa kerrankin aivan superhyödyllinen postaus! joskus ostin merkin tuotteita ihan sattumalta jostain random hippikaupasta jollain ulkomaanreissulla. ihastuinkin tuotteeseen aivan älyttömästi ja yritin etsiä niitä netistä, tuloksetta. sitten koko juttu jäi unholaan. ihanaa, että näitä alkaa saada suomesta! harmi että en ole omassa prismassa näitä nähnyt, mutta pitää varmaankin kattoo vielä tarkemmin ja toivoo että ne tulisivat sinnekin valikoimiin.

Kommentointi on suljettu.