Testissä Lumene LÄHDE Hydration Recovery Tehokosteuttava Geelinaamio

*Sis. mainoslinkin

Minulta toivotaan jostain syystä aivan erityisen paljon postauksia sellaisista tuotteista, joista en ole syystä tai toisesta pitänyt. En tiedä, mikä näissä postauksissa viehättää vai onko vain jotenkin suomalainen piirre haluta aina välillä kuulla, ettei kaikki ole ihanaa ja mahtavaa, mutta täällä yltiöpositiivisessa Ruotsissa asuessa välillä tuntuu ihan hyvältäkin saada päästä vähän napisemaan jotain negatiivisia ajatuksiaan ulos.

Kosmetiikkatuotteiden kohdalla pääsen toteuttamaan tätä harvoin, sillä en periaatteessa usko, että on olemassa huonoja tuotteita ja koen kyse olevan vain siitä, että meillä on niin erilaisia tarpeita, toiveita ja odotuksia tuotteiden suhteen. Jokainen tuote ei ole jokaisen makuun, mutta se ei silti tee siitä tuotteesta huonoa. Joku tuote voi olla minulla aivan surkea, mutta jonkun muun lemppari tuote.

Uskon, että tänään esittelyssä on juuri sellainen tapaus.

Lumene LÄHDE Hydration Recovery Aerating Gel Mask kosteuttava kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Sain ilokseni viime jouluna Lumenelta blogilahjana merkin upean joulukalenterin, jonka luukkujen takaa paljastui valtava määrä ihania tuotteita. Kuten ole kertonut, olen ikuinen Lumene-fani ja erityisesti merkin ihonhoitotuotteet ovat lähes poikkeuksetta mieleeni. Aina joskus kohdalle kuitenkin saattaa sattua tuotteita, jotka eivät ole ihan omaan makuuni ja yksi tällainen tuote on kalenterin luukuista minulle tullut Lumene LÄHDE Hydration Recovery Tehokosteuttava Geelinaamio, johon pääsin tutustumaan pariin käyttökertaan riittäneen minikoon kautta.

Periaatteessa rakastan kaikkea, mikä kosteuttaa ihoa. Erityisesti erilaiset hoitonesteet, seerumit ja kasvonaamiot ovat janoisen ihoni makuun, joten olin lähtökohtaisesti kovin innoissani tästä tuotteesta. Olin myös kuullut tästä raikkaan geelimäisestä kasvonaamiosta paljon hyvää muilta, joten uskoin, että ihastuisin siihen itsekin.

Kasvonaamiossa oli kirkas, geelimäinen koostumus, joka on kuitenkin jopa yllättävän paksu ja suorastaan hyytelömäinen. Naamio levittyy iholle raikkaana ja saatoin ensihetkestä lähtien tuntea, kuinka janoinen ihoni suorastaan ryysti naamion kosteutta sisäänsä. Olin varma, että rakastuisin naamioon, sillä olihan sen ainesosaluettelossakin heti veden jälkeen koivumahlaa ja vaikka mitä muita ihoa tehokkaasti helliviä ainesosia.

Lumene LÄHDE Hydration Recovery Aerating Gel Mask kosteuttava kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kun naamio oli vaikuttanut kasvoillani kymmenisen minuuttia, tuli minun aika huuhdella se pois. Tämä oli sitten se hetki, kun ajatukseni naamion suhteen alkoivat kääntyä ja muistin, miksi en pidä geelimäisistä naamioista erityisesti. Minusta nimittäin tuntuu aina, että niitä on ihan älyttömän haastavaa pestä kasvoilta pois ja joudun pirskottamaan vettä kasvoille lisää, lisää ja lisää saadakseni naamion oikeasti pois iholta. Lopulta minusta tuntuu, että olen joutunut läträämään vedellä niin paljon, että kaikki naamion avulla iholleni juuri juottama lisäkosteutus on valunut pois viemäriin. Olisi ollut paljon helpompaa vain laittaa kasvoille kangasnaamio, jonka seerumin olisi voinut jättää iholle.

Lumenen naamion voisi ohjeiden mukaan myös jättää iholle yöksi, mutta jotenkin sen koostumus ei käytännössä sitten kuitenkaan tuntunut siltä, että haluaisin tehdä niin. Iholle jää naamion jäljiltä nimittäin aika tahmea tunne, joka ei varsinaisesti kutsu painamaan päätä tyynyyn. Lisäksi geelimäinen naamio alkaa helposti myös rullata ja murustua ihollani, joten käytän paljon mielummin yöllä voidemaisempaa yönaamiota tai jätän kasvoilleni voidemaisen naamion, jonka liiallisen rasvaisuuden voi pyyhkiä kasvoilta paperilla pois ennen nukkumaanmenoa.

Lumene LÄHDE Hydration Recovery Aerating Gel Mask kosteuttava kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vaikka lähes poikkeuksetta julistaudun aina melkein jokaisen kokeilemani Lumene-tuotteen faniksi, niin tämän tuotteen kanssa käyttömieltymykseni eivät kohdanneet. Tiedän kuitenkin, että todella moni on ihastunut tähän hyytelömäiseen naamioon, joten olisi ihanaa kuulla teiltä, millaisia kokemuksia teillä on tästä naamiosta, kuinka te sitä käytätte ja millainen iho teillä on.

Jos kuitenkin olet kosteuttavien ja raikkaan geelimäisten kasvonaamioiden ystävä, etkä kiroa niiden huuhtelua kasvoilta kuten minä, *voi naamion ostaa itselleen esimerkiksi Kicksin verkkokaupasta täältä.

Lumene LÄHDE Hydration Recovery Aerating Gel Mask kosteuttava kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia Lumene LÄHDE Hydration Recovery -geelinaamiosta?


Lue myös:

Kaunis iho minuutissa – Lumene Kirkastava Pikakasvohoito

Täydellinen kasvonaamio sekaiholle: Lumene Harmonia Turvenaamio

21 kommenttia artikkeliin ”Testissä Lumene LÄHDE Hydration Recovery Tehokosteuttava Geelinaamio”

 1. Sama. Halusin todella rakastaa tätä tuotetta (hankin sen Ziip-laitteeni kanssa käytettäväksi), mutta omalla kohdallani se oli jopa kunnon katastrofi. En edes voinut antaa sen vaikuttaa annettua aikaa vaan jouduin pesemään heti pois, koska sain siitä niin karmean allergisen reaktion. Kirvelyä ja punoitusta. Netin mukaan en ole edes ainoa, vaan tuotteen hajusteisiin ovat reagoineet monet normaalisti täysin ei-herkkäihoisetkin (kuten minä). Lahjoitin purkin työkaverilleni ja hän kyllä tykkäsi.

  • Joo, monella on tosiaan sen suuntaisia kommentteja. :/

   Hei olisin todella kiinnostunut lukemaan kokemuksiasi tuosta Ziip-laitteesta jos näet tämän kommentin vielä. Olen todella utelias sen suhteen! 🙂

  • Onneksi näin kommentin! 🙂 Ziip oli ehdottomasti hintansa arvoinen. Olen kauneushankinnoissani aika hintatietoinen ja ainoa toinen tosi tyyris vakikäytössä oleva tuote on Biologique Recherchen P50. Muuten menen pitkälti säästölinjalla enkä todellakaan tee ostopäätöksiä kalliin hinnan tai kulttimaineen perusteella. Ziipiä olen käyttänyt Avenen Extremely Gentle Cleanser Lotionin kanssa sen jälkeen kun merkin oma, aivan älyttömän kallis Golden Conductive Gel loppui. Kokeilin useampaa tuotetta ja tämä toimi loistavasti (toisin kuin tuo Lumenen naamio…), kun sen alle ja päälle suihkutti kevyesti vettä tuomaan lisäkosteutta. Olen työssäkäyvä äiti, joten naama on ns. koko ajan aivan hemmetin väsynyt, mutta Ziip teki muutamassa viikossa ilmeestä huomattavasti kirkkaamman ja kuulaamman. Käytän nykyään paljon vähemmän meikkiä kuin ennen, luultavasti juuri Ziipin, P50:n ja paremman kosteushuollon takia. Olen käyttänyt Ziipistä ainoastaan ikääntymisen merkkejä ehkäisevää Energize -perusohjelmaa, en mitään muita tarjolla olevista, ja olen näinkin oikein tyytyväinen sijoitukseeni. Vähän naurattaa kun katson kosmetiikkavarastoani — Ziip 2 euron Nivea Creme -tötsän vieressä — mutta näillä tykkään mennä. 🙂

 2. Mä käytin sen ison purkin hammasta purren. Kun kerran purkin ostin, niin periksi en antanut, mutta käyttö ei nautintoa ollut. Naamio ei iholleni tehnyt kummempia, mutta sen poistaminen oli kamalaa. Se ei tuntunut millään huuhtoutuvan. Opinkin pesemään naamion kasvoiltani liinaa käyttäen. En ikinä osta mitään vastaavaa geelinaamiota enää.

  • Joo, tuo naamion huuhtominen kasvoilta oli kyllä hankalaa ja teki mieli ottaa itsekin konjac-sieni avuksi. Huuhtomisen jälkeen tuntui jo ihan hyödyttömältä, että ihoa oli kosteutettu, kun kaikki kosteutus tuntui huuhtoutuneen viemäriin. :/

 3. Mä käytin yhden purkin juurikin yönaamiona, koska koin samoin tuon huuhtelun kanssa, että se kumosi naamion kosteuttavan vaikutuksen. Laitoin vaan tyynylle yöksi käsipyyhkeen suojaamaan tyynyliinaa 🙂 Mulla vaan oli tämän naamion kanssa sellainen ikävä ongelma, että se suorastaan poltteli ihoa heti levityksen jälkeen hetken aikaa, mikä ei ollut ihan hirveän miellyttävä tunne, vaikka muuten tykkäsinkin naamion viilentävästä ja kosteuttavasta vaikutuksesta. Tätä polttelua esiintyi aina naamiota käytettäessä, levitinpä sen suoraan paljaalle iholle tai vasta hoitoveden ja seerumin päälle yöksi.

  • Monella vaikuttaa tosiaan olevan inhottavaa polttelua ja kirvelyä iholla tämän naamion vaikutuksesta. Kurjaa! :/

 4. Mä päädyin lahjottamaan tän pois muutaman käyttökerran jälkeen koska ajattelin ettei naamio voi mitenkään oikeasti kosteuttaa ihoani, siis kun kerran voin laittaa seerumia ja yövoidetta koko yöksi hoitamaan ihoani, niin miten tollanen 10 minuuttia pidettävä poishuuhdeltava ehtisi mitään ihmeellistä tehdä? :O

  • Minäkin tykkään kyllä enemmän voidemaisista, iholle jätettävistä naamioista. 🙂

 5. Ihan sama, pois huutelu ei vain toiminut. Käytin yönaamiona siten, että laitoin sitä naamaani paljon. Ja tarkoitan PALJON, en mitään pientä sievää kerrosta. Yönaamiona se siis minulla toimi ja naama oli aamulla täydellisen kosteutettu. Purkki tosin hupeni erityisen nopeasti… En sitten tiedä, oliko se huono vai hyvä asia.

  • Minulla tämä tuntui jotenkin liian klähmäiseltä jättää yöksi. :/ Hyvä kuitenkin, että toimi ihollasi yönaamiona kuten pitäisikin! 🙂

 6. Kirvelyä ja punoitusta saatu tuotteesta.. palautetta annoin lumenelle ja sanoivat vain että voi kirvellä jos on kuiva iho. Tämä ei mun kohdalla kyllä ollut se juttu miksi kirveli :\

 7. Minulla on tämä naamio käytössä ja varmaan käytän purkin loppuun, mutta en osta uudestaan. Olen käyttänyt sitä oikeastaan pelkästään yönaamiona, sillä minua ei ole sen tahmaisuus haitannut. Kosteuttavaan vaikutukseenkin olen ollut ihan tyytyväinen, mutta minua häiritsee muidenkin mainitsema kirvelevä tunne heti levittämisen jälkeen. Jotkut puhdistavat naamiot ovat saaneet minulla aikaan samanlaisen kirvelyn, mutta kosteuttavassa naamiossa tämä tuntuu omituiselta.

 8. En kertakaikkiaan ymmärrä, miksi Lumenen on PAKKO hajustaa kaikki tuotteensa niin vahvasti. Uudelleen-brändäys on visuaalisesti upea ja moderni, mutta tunkkainen kasarituoksu tuotteissa ei ole. Itse en sillä lailla välitä tuotteitten tuoksusta hirveästi, vaan tuloksista. Lumenen C-vitamiini-hyaluroni essence minulla on ja pitäisin siitä, elleivät tuoksuaineet allergisoisi niin kamalasti että se on pakko pestä pois.

 9. Mulla tämä kirvelee pintakuivaa atooppista ihoani. Kirvely onneksi kestää vain hetken, ja tunne on sen jälkeen ihan hyvä (vaikkakin todella tahmainen!) Ostin tämän myyjän suosituksesta, aiemmin luottonaamioni oli Lumenen rauhoittava ja kosteuttava naamio, mutta se ilmeisesti poistui valikoimasta? 🙁

  Ja siis mua ärsyttää kans se, että naamiota ei meinaa saada pestyä pois. Siksi olenkin käyttänyt tätä enimmäkseen yön yli, yleensä vielä niin että laitan sitä ohuena kerroksena yövoiteen päälle! Niin se ehtii imeytyä paremmin eikä tahmaa niin paljoa, mutta kosteuttaa kuitenkin tehokkaasti, ja aamulla pintakuivuudesta johtuvat juonteet ovat vähentyneet. 🙂
  Kohta on purkki käytetty loppuun, enkä aio ostaa uutta. Uuden lempparinaamion metsästys alkakoon!

  • Nyt vasta tajusin alkaa kaipailla Lumenen herkän ihon kosteuttavaa naamiota ja kauhukseni myös tosiaan huomasin tuon, ettei sitä enää näytä löytyvän Lumenen sivuilta. 🙁

 10. Tämä paljastui Lumenen luukusta viime päivinä ja tätä levittäessä muistin että olit kirjoittanut tästä (omani oli muuten tuubissa).
  Mua myös kirveli niistämisestä kuivaa nenänpieltä, mutta niin on kirvellyt muutkin kosteuttavat naamiot mulla.
  Naamio tuntui imeytyvän ihoon nopeasti, lisäsinkin sitä, mutta päädyin myös lopulta pesemään sen pois. Tahmaisuus häiritsi liikaa :/ musta peseytyi kuitenkin ihan hyvin pois.

 11. 45vee miehenä kokemukseni aivan toinen. Rakkautta ensi silmäyksellä. 5 päivän välein rutiini ja mahtava tunne. Kasvopesu, kuorinta, parranajo ja naamio pärstään vartiksi ja sitten suihkuun. Yes. Muutenkin Lumene Lähde kolahtanut. Aqua Serum päivittäisessä käytössä. Seerumi toki tarvitsee kaverikseen parranajoalueelle kosteusvoiteen mutta muuten upea mattapintainen tunne, eikä iho kiiltele. Kiitos, Lumene.

  • Kiva kuulla, että tuote on toiminut! Niinhän se tosiaan on, että ei ole huonoja tuotteita vaan vain erilaisia tarpeita. 🙂 Olen itsekin tykännyt muista tuon linjan tuotteista ja tuo seerumi on suosikkejani. 🙂

Kommentointi on suljettu.