Chanel No. 5, joke or not?

Ei ole aprillipäivä, mutta kuulin silti varsin häkellyttävän uutisen, joka ilmeisestikin sitten on totta.

Maailman kuuluisimmalle naisten hajuvedelle, Chanel No. 5 -tuoksulle, on valittu uusi mainoskasvo. Tämä kasvo on seuraajana mm. Catherine Deneuvelle, Nicole Kidmanille, Lauren Huttonille ja Audrey Tatoulle.

Arvaatteko, kuka se voisi olla?

Vinkkinä sanon, että kyseessä on julkkis, jonka nimi on kaikille meille naisille todella, todella tuttu. Aivan kuten kasvotkin ovat.

Kyseessä ei ole kurvikas Jennifer Lopez.

Kyseessä ei myöskään ole upeahiuksinen Jennifer Aniston.

Gossip Girl Leighton Meester ei myöskään ole uusi Chanel-ikoni. Kuten ei Blake Livelykaan.

Kate Winslet olisi ihana tässä hommassa, mutta pesti ei ole hänenkään.

Upea Salma Hayek ei myöskään ole oikea arvaus.

Laulajatähdet Beyonce, Shakira ja Rihanna ovat myös kaikki vääriä vastauksia.

Jennifer Hudson olisi mieletön ja repäisevä veto, mutta eipä ole kyseessä hänkään.

Halle Berrykaan se ei ole.

Pikkuruinen Eva Longoriakaan se ei ole.

Nuorisotähti Emma Watson ei myöskään ole oikea arvaus.

Kyseessä ei myöskään ole Madonna, sillä hänellähän on omakin tuoksunsa.

Ei, kyseessä ei ole edes Angelina Jolie, joka kylläkin liippaa jo läheltä.

Tätä leikkiä voidaan leikkiä vaikka kuinka pitkään, sillä ette kuitenkaan arvaa vastausta.

Oikea vastaus on nimittän…

…Brad Pitt!

Kyllä. Brad Pitt on Chanel Vitosen uusi mainoskasvo.

Minä en osaa kommentoida tähän mitään, sillä olen vähän puulla päähän lyöty. Voiko mies olla naistentuoksun mainoskasvo?

Onko teillä tähän jotain sanottavaa?

33 kommenttia artikkeliin ”Chanel No. 5, joke or not?”

 1. Vähän off-topic, mutta minusta no 5 on aina haissut aivan kamalalta, tulee mieleen vanhat mummot ja kissanpissa… Toivottavasti mieheni ei erehdy sitä koskaan minulle ostamaan.

 2. hah onpas odottamaton valinta 😀 no mutta itse olen aina tykännyt pittistä ja toi kuva..se on ollu mulla teininä jättijulisteena huoneeni ovessa <3

 3. Mitä ihmettä? 😮 Nyt ei kyllä mene meikäläisen jakeluun tämä, että mies on naistentuoksun mainoskasvona.. Eihän tuo voi olla mahdollista.. Eeihän? :s Ja vaikka Brad Pitt nyt ihan komea miekkonen onkin, niin silti.. Olisi siihen joku muukin voitu valita, jos se kerta mies pitää olla. En ymmärrä kyllä edelleenkään. Mitä järkeä tuossa edes on? Menee pian joku miesparka ostamaan kempparista "hyvää uutta miesten tuoksua"! ("no kun siinä mainoksessakin on mies!" 😀

  http://riemunkirjavaa1.blogspot.com/

  • niin vielä jos mies ostaa sen tyypistä tuoksua niin taatusti tietää onko naisten vai miesten,yleensä vaikka osaamaton menisi ostamaan ei sentään tyhmä tarvitse olla pakkaus ainakin on aina miehekäs.Nuilla mainoskasvoilla on yleensä viesti jota halutaan perille pitä vaan miettiä vähän.

 4. Siis TÄ, Brad Pitt?! Jo on maailmankirjat sekaisin, kun mies mainostaa naistentuoksua ja vielä Chanel No. 5:tä. 😀

 5. Kiitos päivän nauruista 😀 Ei oo aprillipäivä, joten pakko tuon on vissiin olla totta, mutta en voi kyllä kuin todeta, että mitä ihmettä?

 6. Tietenkin voi! Mielestäni muutenkin tuoksujen jaottelu sukupuolen mukaan on ehkä rajoittavin piirre ikinä. Jotkut miesten tuoksut voivat naisella tuoksua aivan huumaavan ihanilta. Näitä sukupuolikonventioita on vain niin kovin vaikea lähteä rikkomaan, myönnän itsekin ajautuvani tavaratalossa mieluummin sinne feminiinisemmälle tuoksupuolelle…

  Minusta tämä on kyllä ihan älyttömän ihana ja rohkea veto Chanelilta! 🙂

  • Allekirjoitan! Ja homma toimii myös toisin päin, tunnen miehiä, he eivät toki ole mitenkään supermaskuliinisia, jotka käyttävät naisten tuoksuja. Ne toimivat, jos tyyli on femiininen. Tuoksu on mielestäni ennenkaikkea sellainen alleviivaus tyylille ja olemukselle ja sukupuolirajojen rikkominen on mielenkiintoista. Rohkeaa todellakin. Go Chanel!

  • Oon ihan samaa mieltä! Ja tuolla kun alkaa lueskella hajuvesiblogeja, niin siellä nuo sukupuolirajat myös tuntuvat hajoavan, tuoksuja käytetään ristiin rastiin sen mukaan mitlä ne tuoksuvat, ei sen perusteella kenelle on päätetty virallisesti markkinoida. Ja musta tää on just ihanan raikasta!

 7. No johan on uutinen, olisi hauska tietää miksi ja miten tähän on Chanelilla päädytty 😀 Mielikuva: Kun käytät juuri tätä tuoksua Brad Pitin näköiset miehet piirittävät sinua? Vähän niin kuin Axen deodorantit, mies suihkaisee sitä ja enkelit lankeaa 😀 ?

 8. Eikä! Osasin tuossa naisten nimien listauksessa jo arvailla että mitäpä jos siellä olisikin mies… Veikkasin kuitenkin Adam Lambertia enkä Bradia! :DDD Voi ei, miten tää on mahdollista!

 9. EI VOI! :')

  Eiku ootas.. Onhan axellaki naiskasvoja!

  Ps. on komeampiakin miehiä.. Itse tykkään enemmän lapsenkasvoisista.

  alexander rybak
  Janne Ordén
  jne

 10. Etkös tuossa jokin aika sitten kirjoittanut siitä, miten Mennen ja Chanel 5 ovat hyvin samankaltaisia? 🙂

 11. Itse olen tehnyt joskus noita mainos mallin hommia. Yleinsä siihen mainokseen hankitaan jokin semmoinen juttu mikä kiinnittää ihmisten huomion. Joo varmaan kuulostaa tyhmältä ajatella miksi siinnä pitää olla miesmalli eikä nainen. Jotku naiset valitsevat laadun tai tuoksun mukaisesti, tai jos huomaa siinnä jonkin tietyn henkilön mainostavan sitä.

  Ja media käyttää aika paljon miesmalleja kaiken laisissa jutuissa. Niillä yritetään saada naisten huomio siihen kyseiseen tuotteeseen. Jotku ihmiset haluavat juuri sen, koska siinnä on jokin heidän suosikki julkkis tai jokin muu ihanne juttu.

 12. Arvasin että Justin Bieber, mut ei ollut oikee vastaus 😀 Uskon, että se BP on kuitenkin Justinia parempi, ainakin tässä hommassa..

 13. Hienoa normien rikkomista Chanelilta. Ja koska kyseessä ei ole mikään nuorten suosima tuoksu, on aika loogista, että jos mies valitaan malliksi niin se on sitten hieman "vanhempaa" ikäpolvea. Itse olisin ehkä kuitenkin mennyt George Clooney linjalle. Jotkut miehet vain ovat kuin viiniä…

  • Olen juurikin samaa mieltä! Yllättävää tuo miesmalli, mutta olisin myös veikannut ennemmin George Clooneya tai Sean Connerya kuin tätä babyfacea…

 14. Wow! Ilman muuta mies voi olla uusi mainoskasvo. Yhdyn anonyymin kirjoitukseen, että ihailtavaa rohkeutta ja varmasti kiinnittää ihmisten huomion!!
  Mainoshan voidaan rakentaa siten että Pitt ei käytä _itse_ tuoksua vaan vaikkapa unelmoi/kaipaa naista joka sitä tuoksua käytti…

  naela

 15. Kyllä sitä mieluummin Pittiä katselee kuin ketä tahansa naista… 😉

 16. nonni, täälläyksi mummu, mun ikuinen lemppari tuoksuni! En oikeastaan välitä siitä kuka se kasvo on–liitän sen tuoksun aina Marilyniin,, että sillai!

 17. Aika mielenkiintoinen valinta.. Mutta ehkä sillä juuri yritetään kerätä uudenlaista mielenkiintoa:)
  Tuli vain mieleeni, oletko koskaan koittanut Bella Pierre-merkkisiä tuotteita?:)

 18. Rakastan Chanel 5, lempparini jo vuosia. Mikä tulee tuohon mainosvo ehkä tarkoitetaan sillä, että unelmamiehen naisen tuoksu voisi olla chanel 5 ei ole mikä tahansa mies niin ei ole mmikä tahansa tuoksu.lol

Kommentointi on suljettu.