Vaniljaiset nudehuulet

Teimme jonkun aikaa sitten myös alalla työskentelevän kaverini kanssa jälleen hieman tuotevaihtokauppoja, joiden ideana on, että molemmat antavat toiselle testattavaksi jotain sellaista, mitä ovat saaneet, mutta eivät itse tarvitse.
Minulle päätyi noiden vaihtokauppojen yhteydessä mm. tämä IsaDoran Twist-Up Gloss Stick sävyssä 29 Clear Nude, jonka puuterisen värinen pakkaus houkutteli kovasti.
Kosteuttavaa koostumusta lupaillut huulikynä kuuluu IsaDoran kevään 2015 Node Essentials -lookkiin, mutta jäi sarjan pysyvään tuotevalikoimaan. Koska olen itse havahtunut viimevuosina siihen, että olen yhä enemmän ja enemmän nudetuotteiden ystävä heräsi kiinnostukseni puikkoa kohtaan tietysti kovasti.
Sävyn nimi on tosiaan Clear Nude ja noh, kyllähän se kuvaa lopputulosta aivan täysin. Puikko jätti huulille juuri niin läpikuultavan ja nuden sävyn kuin se lupailikin ja mietin jopa aluksi, että tuote on aivan tylsä. Jostain syystä huomasin kuitenkin levittäväni puikkoa huulilleni yhä useammin ja useammin. Se kulki mukanani käsilaukussa, seikkaili kotimme pöydillä ja valikoitui lopulta aina siksi tuotteeksi, jolla huuliani hellin.
Sävy ei ole aivan täysin läpinäkyvä, mutta hyvin läpikuultava kuitenkin ja jättää huulille kevyen persikkaisen pinnan. Ihastuin puikossa paitsi sen pehmeään, huulille muotoilunsa ansiosta näppärästi levittyvään koostumukseen mutta myös sen ihastuttavaan pehmeän vaniljaiseen tuoksuun. 

En vaan voi sille mitään, mutta nämä tylsimmät ja samalla käytännöllisimmät meikkituotteet vievät sydämeni yhä uudestaan ja uudestaan!

Muita meikkitylsimyksiä?

IsaDora Twist-Up Gloss Stick Moisturizing Lip Filler -huulipunakynällä on hintaa n. 13,70 euroa.

7 kommenttia artikkeliin ”Vaniljaiset nudehuulet”

  1. ostin tämän itselleni keväällä ja rakastuin,jopa niin paljon,että olen joutunut ostamaan jo toisen edellisen loputtua 🙂

  2. Moi Virve 🙂 tosi kiva postaus! Varsinki tallaselle joka kayttaa melkeen vaan nudeja savyja 🙂 Ois ihanaa jos tekisit taas pitkasta aikaa jonkun videopostauksen! Ei niin valia millasen, sun hopotyksia on aina niin kiva kuunnella 🙂 Kivaa kesan jatkoa! <3

  3. Hei voisitko antaa vinkkejä merellä viihtyvälle keski-ikäiselle naiselle? Miten kasvot puhdistetaan helposti ilman lämmintä vettä? Entä onko aftersuneista hyötyä verrattuna peruskosteusvoiteisiin? Kiitos neuvoista jo etukäteen!

Kommentointi on suljettu.