Testissä Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Mascara

Paitsi että olen töissä yrittänyt kunnostautua ahkerana meikkipohjien testaajana, olen viimeaikoina laittanut tehotestaukseen myös Helena Rubinsteinin Mascaroita.
Laivamme valikoimista näitä löytyy neljä ja koska Rubinsteinin mascarat ovat lähes poikkeuksetta olleet ripsissäni mainioita, ajattelin ottaa itselleni pienen tehokertauksen niistä ja esitellä niitä teillekin tulevissa postauksissa tarkemmin.
Lähes jokainen merkin mascaroista lupaa ripsiin tuuheutta tavalla tai toisella, mutta mascaroilla on silti keskenään paljon eroja.
Lash Queen Fatal Blacks on nelikon ensimmäinen esittelyyn saapuva tapaus.
Paitsi että mascara lupaa katseen vangitsevaa tuuheutta, lupaa se myös avata katsetta ja liftata ripsiä.
Apuna tässä liftauksessa ja silmiä avaavassa efektissä on mascaran käärmeen lailla kiemurteleva harja.
Kaareva harja auttaa poimimaan jokaisen ripsen mukaansa ja silmän muotoa mukaillen se auttaa niitä lukittautumaan kaareviksi katsetta sitä kautta avaten.
Kiitos NeuLashin, ennen niin suorat ripseni taipuvatkin nykyään jo itsestään ilman taivuttelua. Vain ulkonurkan sinnikkäimmät suorinasosjoittajat eivät suostu vaihtamaan menosuuntaansa.
Fatal Blacks antoikin ripsilleni melko hyvin tuuheutta ja auttoi niitä taipumaan.
Pidin siitä, kuinka harjalla tosiaankin pääsi helposti joka puolelle ripsirivistöä sekä siitä, ettei harja napannut itseensä liikaa massaa kerralla.
Ripset näyttävätkin kauempaa katsottuina ihan hyviltä.
Realiteetit iskevätkin vastaan vasta lähitarkastelussa.
Tässä ripset ennen ja jälkeen mascaran:
 Ripset ovat kyllä tuuheat, mutta jotenkin silti hieman suttuisen näköiset.
Jokainen ripsi ei ole ihan niin kauniin eroteltu kuin mitä toivoisin niiden olevan.
Kauempaa lopputulos on kuitenkin tosiaan kelvollinen.
Kokeilin mascaraa parin päivän ajan, mutta lopputulos ei muuttunut sen kummemmaksi.
Mascara antoi ripsilleni siis hieman pituutta, auttoi niitä taipumaan (paitsi itsepäisimpiä ulkonurkan ripsiä, joille sekään ei kyennyt tekemään mitään) sekä toi tuuheutta, mutta jälki ei ollut niin siistä kuin mitä olisin siltä toivonut. Kaareva harja oli miellyttävä käyttää ja mascara pysyi ripsissäni hyvin. Negatiivista mascarassa oli kuitenkin sen massa, joka kovettui ripsissä levittämisen jälkeen sen verran, ettei sitä voinut enää jälkikäteen lisätä ripsiin (tai auttaa mascaraharjalla ripsiä siistimpään kuntoon).
Ihan kiva, mutta ei ehkä minun hentojen ripsieni mascara sitten ihan kuitenkaan.
Oletteko te kokeilleet tätä tai muita Rubinsteinin Lash Queen -perheen mascaroita?PS. Älkää ihmetelkö, jos meikkivoiteeni sävy ei näytä kaikissa kuvissa natsaavan. Minulla on ollut koko työpassin kovat kokeilut jälleen menossa!

12 kommenttia artikkeliin ”Testissä Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Mascara”

  1. Olen kokeillut tuota lacea ja leopardikuvioista, molemmissa yhtä surkea pysyvyys. Pari tuntia ja pandasilmät. Harmitti, että haksahdin hinnasta huolimatta toistamiseen. Ehkä se kaunis paketti houkutti. Molemmat menivät roskiin.

  2. On pitänyt jo pitkään kysyä, että millä saat aikaiseksi noin ihanat kiharat? Onko niistä erillistä postausta?

    • Kiitos. 🙂 Kiharat on tehty nopeasti GHD:n raudalla eikä blogista ainakaan vielä löydy aiheesta postausta. Ehkä yritän joskus tehdä sellaisen. Youtubesta onneksi löytyy monta tutoriaalia muotoiluraudalla kihartamisesta. 🙂

  3. Nuo "mustaakin mustemmat" ripsarithan leviää helpommin kuin normaali musta ripsarimassa. Rubinsteinin normaali Lash Queen ei tee tuota pandaefektiä. Olen huomannut saman ongelman myös muissa L'Oréalin maskaroissa. (Vedenkestävät nyt tietenkin ovat oma lukunsa :)). Lash Queen on kyllä ikuisuussuosikkini <3.

    Hanna

  4. Minulla on täsmälleen sama kokemus kuin Jonnalla, Rubinsteinin ripsivärit suttaantuvat parissa tunnissa silmien alle.

  5. On pakko kysyä. Onkohan noissa Rubinsteinin mascaraharjoissa vaihtelua. Sain Fatal blackin vedenkestävän lahjaksi ja mascaraharja on ihan erilainen. Samanlainen kuin Max Factorin masterpiece-kumiharja. Nyt ei kyllä taida olla kaikki ihan oikein saamassani mascarassa.

Kommentointi on suljettu.