Testissä kehuttu Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer -peiteaine

*Sis. mainoslinkin

Bobbi Brown on ehdottomasti sellainen tuotemerkki, jonka ajatusta kauneudesta rakastan. Merkki pyrkii siihen, että sen tuotteilla jokainen voi näyttää parhaalta versiolta itsestään ja se on minusta juuri sitä, mitä itsekin meikillä haluan. En halua näyttää joltakin muulta tai suoralta kopiolta valloillaan olevasta massatrendistä. Voin poimia siitä palasia omaan lookkiini, mutta loppujen lopuksi minulle on aina tärkeintä, että meikkini korostaa minua eikä vain saa muita katsomaan, millaista meikkiä olen kasvoilleni laittanut.

 Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer peiteaine kokemuksia

Kokeilenkin mielelläni Bobbi Brownin tuotteita ja erityisesti merkin meikkejä, sillä ne vaikuttavat täydellisesti omiin tarpeisiini sopivilta. Tähän asti jokainen kokeilemani tuote on ollut loistava löytö, mutta nyt eteeni sattui kuitenkin sellainen tuote, joka ei harmikseni sopinut minulle yhtään.

Hankin nimittäin jo pidemmän aikaa sitten kokeiluun Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer -peiteaineen, joka vaikutti kaikin tavoin juuri sellaiselta tuotteelta, josta pitäisin. Kuten olen kertonut, ovat silmänaluseni melko hankalat, sillä ne näyttävät poikkeuksetta tummilta ja väsyneitä sekä kuivuvat helposti. Niiden iho ei myöskään ole aivan sileä, joten vaadin peiteaineelta paljon. Sen tulee olla hyvin peittävä ja loistavasti paikallaan pysyvä sekä mielellään myös hieman valoa heijastava. Se ei saa olla liian kuiva, mutta ei liian rasvainenkaan, jotta se pysyy iholla hyvin, mutta ei karkaa juonteisiin..

 Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer peiteaine kokemuksia

Käytännössä sitä täydellistä peiteainetta on siis varsin haastavaa löytää, mutta olen  silti onnistunut löytämään muutamia omien kriteerieni mukaan täydellisyyttä hipovia tuotteita. Tällä hetkellä suosikkejani ovat esimerkiksi melko peittävä NARS Radiant Creamy Concealer -peiteaine, sitä hieman edullisempi Maybelline Fit Me! Concealer -peiteaine sekä näitä kahta vähän kevyemmin peittävä ja enemmän valoa heijastava Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye -peiteaine.

Olin kuitenkin utelias kokeilemaan, voisiko myös tämä Bobbi Brownin peiteaine lukeutua suosikkieni joukkoon, sillä se lupasi nimenomaan peittää tummat silmänaluset hyvin, tuntua niillä miellyttävältä sekä vieläpä pysyä koko päivän.

 Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer peiteaine kokemuksia

Applikaattorilla iholle annosteltava peiteaine vaikutti kädelle kokeillessa loistavalta. Valitsemani sävy Porcelain oli lupaavan vaalea ja näytti melko neutraalilta. Se levittyi iholle hyvin peittävänä, mutta ei tuntunut ollenkaan kuivalta. Se vaikutti hieman vahamaiselta ja heijasti jopa kauniisti valoa, joten uskoin ihastuvani siihen kovasti. Kun se vielä levittämisen jälkeen tuntui pian asettuvan iholle melko tiukasti uskoin, että siitä tulisi uusi suosikkituotteeni.

 Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer peiteaine kokemuksia

Harmikseni todellisuus oli jotain aivan muuta. Peiteaine tuntui silmänalusille levittäessä suorastaan jäykältä ja jotenkin jopa paksulta. Siinä oli hyvin, hyvin peittävä koostumus, mutta se ei varsinaisesti tuntunut sulautuvan iholle, vaan asettui sen pinnalle jopa paksulta tuntuvana jankkina, joka näytti lähinnä vain hyvin raskaalta ohuella silmänympärysihollani, sillä vahamaisuudestaan huolimatta se muuttui iholla lopulta kuivahkon näköiseksi.

En saanut peiteainetta häivyttymään kauniisti ja lopulta se näytti jopa korostavan silmänalusien uurteita ja vanhentavan ilmettä, vaikka se toki peittikin tummuutta hyvin. Omaan makuuni sen koostumus oli kuitenkin liian paksua ja tönkköä, minkä vuoksi sitä oli jopa hieman jäykkää levittää. Siveltimet jättivät sen iholle viiruina, sormen kanssa peiteaineen alla ollut pohja tuntui lähtevän liikkeelle eikä meikkisienikään sulauttanut sitä iholle kauniina.

(Huomautettakoon tähän väliin, että kiinteät, voidemaiset peiteaineet kuten Benefitin Boi-ing-peiteaineet eivät tavallisesti toimi minulla yhtään ja tämän koostumus tuntui lähes vastaavan niitä.)

 Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer peiteaine kokemuksia

Hankin peiteaineen jo yli vuosi sitten ja olen sinnikkäästi kokeillut sitä useaan kertaan eri vuodenaikoina sekä yhdessä eri tuotteiden kanssa. Nyt joudun kuitenkin vihdoin antamaan periksi ja myöntämään, että meistä ei vain tullut kavereita. Peiteaine on varmasti loistava niille, joilla on sileämpi silmänympärysiho, mutta omilla silmänalusillani peiteaineen on oltava koostumukseltaan ohuemman tuntuista ja juoksevampaa (mutta ei toki vesimäisen seerumimaistakaan).

Minusta ja tästä peiteaineesta ei siis tullut minkään tason ystävyksiä, mutta kuulisin kyllä todella mielelläni, kuinka tämä peiteaine on teillä muilla toiminut. Kuten aina hoen, en usko, että on oikeastaan olemassa huonoja tuotteita, vaan kyse on enemmän erilaisista tarpeista. Minun tarpeisiini tämä peiteaine ei sopinut, mutta olisi mukavaa kuulla, millaisiin tarpeisiin sama tuote puolestaan on passannut.

*Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer -peiteainetta ja muita merkin tuotteita myy verkossa Eleven.fi.

 Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer peiteaine kokemuksia

Onko teillä kokemuksia Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer -peiteaineesta?


Lue myös:
Näin käytät silmänympärysvoidetta
Mitä tehdä, kun silmänympärykset kuivuvat
5 vinkkiä silmänympärysjuonteiden ehkäisyyn

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

3 kommenttia artikkeliin ”Testissä kehuttu Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer -peiteaine”

 1. Moi.

  Hei pakko tulla hehkuttamaan, nimittäin Joe Blascon oranssihtava valoväri pelasti omat tummat silmänaluseni! Suosittelen kokeilemaan. Ei kuivata ainakaan omia kuivia silmänalusiani.

  Vastaa
 2. Oletko kokeillut Bobbi Brown cream concealer -peiteainetta? Se on ollut minulla jo vuosia luottotuote. Itselläni on hyvin ohut iho ja tummat silmänaluset. Peiteaine on tarpeeksi joustavaa, jotta sitä voi työstää tarvittaessa useammankin kerroksen päällekäin ja silti pigmenttiä on ihan mukavasti. Se aika hyvin ”sulautuu ihoon”, eikä silti vielä koskaan ole paennut juonteisiin päivän aikana. 🙂 Tämä tuote ei myöskään minun kokemuksella paakkuunnu tai tuo juonteita esiin. Itselleni sävy Ivory (ei warm Ivory) on ollut niin hyvä, että en ole käyttänyt peiteaineen päälle (tai alle) mitään muuta, kuin kevyen puuteroinnin.

  Vastaa
 3. Kertomasi perusteella vaikuttaa samantapaiselta, kuin Chanelin peiteaine. Ihastuin sen peittokykyyn, mutta päivän mittaan se kasaantui viiruiksi silmien alle. En raskinut hylätä tuotetta, niinpä ohensin sitä kämmenselällä sekoittamalla joukkoon silmänympärysvoidetta, johon en myöskään ollut täysin tyytyväinen. (Clarinsin Mission Perfection Yeux SPF 15) Yhdessä toimivat ihan mukavasti!

  Vastaa

Jätä kommentti