Uusi hajuvesi Chanel Chance -perheeseen!

Melkoisen monelle naiselle Chanelin vuonna 2010 lanseeraama kevyen raikas, hedelmäinen ja hitusen sitruksinen Chance eau Tendre on erittäin tuttu. 
Veikkaisin, että tuo omiinkin tuoksusuosikkeihini lukeutuva hajuvesi on ehkäpä sen ilmestymisen jälkeen eniten itse tuoksuasiakkaille myymäni hajuvesi ja tuoksu on jatkuvasti keikkunut muutenkin myymälämme myydyimpien tuoksujen joukossa. Eau Tendre menee erityisen hyvin varsinkin meille suomalaisille tyypilliseen kevyisiin tuoksuihin painottuvaan tuoksumakuun, minkä vuoksi sitä ostetaan niin itselleen kuin lahjaksikin. 
Eau Tendren sisarena on ollut myynnissä vuonna 2007 lanseerattu ja minun nenään hitusen makeampi Eau Fraiche, joka on myös ollut pidetty, mutta joka ei ole ollut ihan yhtä suosittu kuin pikkusiskonsa. Molemmat näistä ovat kevyemäpiä ja raikkaampia kuin alkuperäiset Chance EdT ja EdP. 
Ilolla voin kuitenkin kertoa, että Chance-perhe saa tänäkesänä jälleen perheenlisäystä kun sisarkatraaseen liittyy jälleen yksi eirtyisen odotettu pikkusisko!
Chanel Chance Eau Vive kuulostaa varsin houkuttelevalta ja ehdottomasti sisartensa rinnalle kuuluvalta tuoksulta. Raikasta greippiä, mehukasta veriappelsiinia, sitruunaa ja jasmiinia. Tuoksun pohjalta löytyy vielä raikasta vetiveriä ja valkoista myskiä.
Minulla on aivan suunnattoman suuret odotukset tämän suhteen, sillä Chanel on niitä tuoksutaloja, jotka eivät noin vaan lanseeraa uutuuksia ihan vaan lanseeraamisen ilosta. 
Fragrantican mukaan tuoksu lanseerataan 12.6.2015 joten saa nähdä, koska tuoksu on meillä Suomessa hyllyssä. Itse jään kovasti odottamaan, että pääsen tuoksuttelemaan sitä!

Kenen muun kiinnostus heräsi?

7 kommenttia artikkeliin ”Uusi hajuvesi Chanel Chance -perheeseen!”

 1. Odotan myös, että pääsen tuoksuttamaan tätä! Oon tähän asti tykännyt kaikista Chance-linjan tuoksuista. Mutta hassua, miten koet Eau Fraichen makeammaksi kuin Eau Tendren, kun mun nenään asia on ihan päin vastoin 😀 Eau Tendre on makeahko, hyvin naisellinen ja puuterinen tuoksu, kun taas Eau Fraiche on mun nenään lähes maskuliininen metsäinen sitrustuoksu eikä kovinkaan makea.

  • Olen puhunut tästä aina välillä asiakkaidenkin kanssa kuinka jotkut mieltävät tuon makeammaksi kuin Tendren ja jotkut taas ajattelevat makean toisella, escadamaisella tavalla. Makea voi tosiaan olla nyt väärä sana, mutta en keksi osuvampaa, sillä en pidä sitä raikkaampanakaan. Omaan nenääni se on aluksi kiva, mutta alkaa äklöttämään jonkun ajan kuluttua. Täytyisikin taas vertailla kunnolla. 🙂

 2. Mua alko kiinnostamaan:) Hinta vaan vähän mietityttää, Channelin tuotteet ei tunnetusti oo kovinkaan halpoja..

  Ja sitte vähän off topic, ootko tehnyt tuttavuutta BeautyUK luomiväripaletteja? Itteeni kiinnostais ne kaks värikkäintä (sävyjä en muista). Onko niistä mihinkään vai kannattaako laittaa rahat johonkin muuhun?

 3. Ei ollut vain kerta, kuin luin hajuveden olevan Eau Virve. 😀
  Itselläni on paljon Chanelin tuoksuja, tällä hetkellä pisimmän korren vetää Coco Noir. Tuota uuttakin täytyy testata, kiitos vinkistä!

 4. Minulla on Chancesta parfum. Se on todella hyvä ja pidän ihan hirveästi siitä, ettei sitä tarvitse suihkuttaa ympäriinsä vaan tuoksun saa täsmäiskuna paikalleen. Tulevaa kesää ajatellen sen ostin, kun talvituoksut ovat turhan jyhkeitä kesäksi. Ja Mademoiselle alkaa olla loppu. Se on kyllä myös ihana. Tuo eau vive kuulostaa todella herkulta, mutta pitänee pysyä erossa siitä, kun on näitä tuoksuja jo yhdelle ihmiselle ihan tarpeeksi.

 5. Pääsin koulutuksesssa jo tuota testaamaan. Täytyy kyllä sanoa, että tendre oli mun mielestä parempi. Ehdottomasti helppo tuoksu myydä: sitruksinen, pikku ripaus makeutta ja raikkautta.

Kommentointi on suljettu.