Korealainen innovaatio: injektiokangasnaamiot

*Sis. mainoslinkin

Luin kevättalvella netistä, että korealaisilla kosmetiikkahyllyillä on alkanut näkyä yhä enemmän ja enemmän injektiokangasnaamioita, joten halusin tietysti heti tutustua sellaisiin itsekin ja tilasin niitä satsin kokeiluun eBaysta.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Oozoo Face Injection Mask -kasvonaamiopakkaus sisälsi viisi kasvonaamiota, jotka saattavat ensivilkaisulla hieman hämmentää.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Naamiopussit sisälsivät nimittäin paitsi kangasnaamion myös erikseen pakatun injektioruiskun. Apua, piikitetäänkö tässä nyt jo jotain itse iholle?

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

No ei sentään. Injektioruiskuja käytetään vain kekseliäänä tapana pakata tehoaineita, jotka täytyy pitää erillään toisistaan ennen naamion käyttöä. Aivan kuten esimerkiksi kahdessa eri säiliössä tulevat kasvoseerumit, ovat näiden sisältämät aineet loistavia yhdessä, mutta mikäli ne olisi yhdistetty toisiinsa jo tehtaalla, eivät ne olisi luultavasti säilyneet samalla tavalla.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Ainutlaatuista tuotteessa on jo sekin, että itseasiassa pelkkä ruiskukin sisältää kahta tehoainetta, jotka sekoitetaan toisiinsa painamalla ensin ruiskun päässä olevaa sinistä nappia, joka vapauttaa toisen tehoaineen ruiskun sisään. Tämän jälkeen ruiskua ravistellaan, jotta aineet sekoittuvat toisiinsa.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Seuraavassa vaiheessa kahden tehoaineen sekoitus puolestaan ruiskutetaan kangasnaamion sisältävään pussiin, jossa on jo ennestään hoitoseerumia.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Hommasta on todellakin haluttu tehdä elämyksellistä, mikä on tämän hetken vallitseva ihonhoidon trendi. Kuluttajille ei enää riitä tieto siitä, että tuote sisältää tehoainetta X, vaan tuotteen käytössä on oltava jotain erityistä, mitä tässä injektionaamiossa kyllä ehdottomasti on.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Kun aktiiviaineet ovat sekaisin pussissa, suljetaan pussin korkki ja pussia ravistetaan kunnolla, jotta kaikki tehoaineet varmasti imeytyvät tasaisesti kangasnaamioon.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Pussin sisältä paljastui kiehtovan täyteläisessä nesteessä lilluva kangasnaamio, joka ehdottomasti houkutteli asettelemaan itsensä kasvoille ja selvittämään, olisiko siinä suorastaan kirurgimaista taikuutta.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Jännittävän kangasnaamion pinnalla on verkko, joka autttaa helpottamaan kangasnaamion asettamista. Verkko kuuluu kuitenkin poistaa kasvoilta sen jälkeen, kun naamio on aseteltu paikoilleen.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Kangasnaamio kosteutti ja ravitsi ihoa jättäen sen sen verran klähmäisen tuntuiseksi, että naamio tuntui heti nimenomaan kuivaihoisten jutulta. Iho jäi sen jälkeen pehmeän kosteutetuksi ja täyteläisen kimmoisan tuntuiseksi, mutta jotenkin ehkä silti ikävän klähmäiseksi.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Ihan kiva naamio ja hauska idea, mutta tiedän mitä ajattelette ja minä ajattelen ihan samalla tavalla: hitto miten paljon ylimääräistä roskaa!

Ainutlaatuisten tuotemuotojen ja tuotepakkausten tarkoituksena on tietysti herättää huomiota. Kun tuote pakataan erityisellä tavalla, leviää juttu siitä netissä ja sosiaalisessa kulovalkean tavoin ja tuote on välittömästi hitti. Siinä tämä tuote onnistuikin, mutta minusta tuntuu karulta, kuinka paljon turhaa roskaa siitä syntyy.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Tykkään helliä ihoani hauskoilla kangasnaamioilla ja pyrin aina kierrättämään kaikki materiaalit oikein, mutta tämän kohdalla minulle tule kyllä jo sellainen olo, että tämän pakkaus on ihan järkyttävää tuhlausta ja koin suorastaan huonoa omaatuntoa tuotteen käytöstä, mikä pilasi suureksi osaksi naamiohetken nautinnollisuuden.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Injektiokangasnaamiota oli hauskaa kokeilla ja onnistuihan se toki tavoitteessaan päästä niittämään mainetta blogiyleisölle ainutlaatuisen pakkaustapansa vuoksi, mutta koska naamio ei kuitenkaan ollut vaikutuksiltaan mitenkään erityisen mieletön vaan ainoastaan hyvä tehokosteuttaja en halua lähteä huutelemaan, että kaikkien kannattaisi tilata niitä eBaysta. Jos joku kuitenkin kiinnostui tuotteesta, niin sen myyjiä löytyy eBaysta täältä*. Saatavilla on muutama erilainen versio, joita voi ostaa yksittäin tai useamman kappaleen pakkauksissa.

Minusta oli mukavaa kokeilla naamiota ja pari kappaletta lähtee varmasti lähipiirin ihonhoitointoilijoille elämyksellisinä yllätyslahjoina, mutta en ostaisi tuotetta toistamiseen.

Ozoo Face Injection Mask Hydro Lift

Mitäs sanotte näistä injektiokangasnaamioista?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Korealainen innovaatio: injektiokangasnaamiot”

 1. Tämä voisi olla hauska lahja jollekin ihonhoitofriikille, mutta en osaisi juuri tuon roskan määrän takia kuvitella ostavani näitä itselle. Yksi olisi kiva testata, onhan tuo nyt ihan hauska lelu 😀

  • Jep, korealaiset ovat melko mestareita keksimään kaikkea erikoista! 😀

 2. Kiinnostava erikoisuus tuo naamio, mutta pääasiassa halusin toivottaa iloista juhannusta sinulle ja aviomiehellesi sinne maapallon toiselle puolelle! Nauttikaa olostanne ja voikaa hyvin! Vielä kun löytäisitte sieltä saunan, voisitte tehdä ikimuistoisia juhannustaikoja 🙂

  • Kiitos, ihana! <3 Ihanaa juhannusta myös sinne. Kommenttisi saavat aina hyvälle mielelle, kiitos, että kirjoitat niitä! 🙂

   • Kiitos, juhannus alkaa olla jo mukavasti paketissa. Onneksi se on vain kerran vuodessa, ei tätä juhlimista jaksa 🙂

    On niin viihdyttävää lukea sinun erilaisia ja eri aiheisia kirjoituksiasi, että välillä ihan harmittaa, miten harvoin niistä tulee kiittäneeksi. Sinulla on sana hallussa ja aiheiden moninaisuus on todella hauskaa, samoin kuin kirjoituksista läpi puskeva ilmiselvä innostus. Toivottavasti jatkat vielä kauan! Ja se kun sanoit tuossa aiemmin, että haluaisit tulla Suomen parhaaksi kosmetiikkabloggaajaksi niin se ei ole mahdollista, koska olet sitä jo nyt ja olet ollut jo pitkään!

 3. Minusta kangasnaamiot ja yksittäispakatut kasvonaamiot ovat jo itsessään kamalan roskaavia, enkä siksi tykkää ostaa niitä omaan käyttöön, mutta lahjana ne ovat kerrassaan mainioita, sillä ne ovat nimenomaan elämystuotteita, eivätkä riipu yhtä paljoa käyttäjänsä ihotyypistä kuin suuremmissa pakkauksissa tulevat naamiotuotteet. Jos ostaisin kaverilleni vaikkapa puhdistustuotteen, niin olisi kamala pettymys, jos se paljastuisikin turhan kuivattavaksi, mutta kertakäyttönaamion kohdalla ei ainakaan tarvitse heittää lähes käyttämätöntä pakkausta hukkaan.

  En siis ole vihainen, että esimerkiksi äitini osteleekin minulle aina synttärilahjaksi yksittäispakattoja kasvonaamioita, koska hän ei allergian takia pysty niitä enää itse käyttämään, mutta pääsee ikään kuin merkkipäiväni verukkeella vähän shoppailemaan kosmetiikkaa kuten hänellä on tapana. Itse taas saatan lahjoa äitini jollain hajusteettomalla tai Allergialiiton hyväksymällä tuotteella. 🙂

  Hetkonen, oliko tämä todella vuoden vanha kirjoitus? Noh, kommentoin kuitenkin, koska en tajunnut katsoa postauksen ikää ennen kuin lähdin kirjoittamaan tätä romaania.

Kommentointi on suljettu.