Nude katseenkorostaja

Kerroin teille viime syksynä Clarinsin mielenkiintoisesta uudesta lanseerauksesta, eli 3-Dot Linerista. Nyt haluaisin palata tuohon lineriin taas uudelleen, sillä kertaus on opintojen äiti kuten sanotaan ja Clarinsin on tuonut myyntiin jotain uutta.
3-Dot Liner on siis nestemäinen silmänrajaustussi, jolla ei edes yritetä piirtää suoraa viivaa ripsien tyveen, vaan jolla töpötellään pieniä pisteitä ripsien väliin.
Ripsien välien täyttäminen on helppoa ja näppärää ja saa ripsirivistön näyttämään entistä tuuheammalta.
Tuotteen ideana on tuoda ripsiin luonnollisen näköistä tuuheutusta, mutta viime syksynä ilmestynyt mustan sävy voi näyttää joidenkin ripsirajassa hieman kovalta. Tuote tuo kyllä sen tuuheuden ja runsauden vaikutelman, mutta entäpä jos tahtoisi korostaa silmiään hieman luonnollisemman näköisesti vielä?
No sitten vaan vaihdetaan musta sävy ruskeaan!
Clarinsin syksyn 2014 Lady Like -kausilookin valikoimiin kuuluu nimittäin kausituotteena lanseerattu 3-Dot Linerin ruskea versio, jonka sain itselleni blogin kautta esiteltäväksi.
Innostuin mustasta 3-Dot Linerista ja innostuin tästä vieläkin enemmän. Tämän avulla lookista nimittäin todellakin saa hyvin luonnollisen ja nuden näköisen niin, että silmät piirtyvät esiin kauniisti ja pehmeästi.
Näissä kuvissa minulla ei ole ripsiväriä ja olen tehnyt luomille vain kevyen silmämeikin Clarinsilta saamallani saman syksyn lookin luomivärinelikolla Skin Tones. 3-Dot Linerilla rajaaminen pitää silmämeikin yhä hyvin luonnollisena eikä tee vahvaa rajausta, mutta lisää silti silmien intensiivisyyttä.
3-Dot Lineria vain oikeassa silmässä.
Minusta tämä onkin siis mitä näppärin keino luoda luonnollista lookkia ilman, että lopputulos näyttää yhtään meikatulta.
Pidän itse eniten juuri tällaisesta kevyestä ja freesistä lookista, joten ruskea 3-Dot Liner jäi syksyn vakiomeikkieni joukkoon välittömästi. Linerilla on muuten hintaa n. 24,50 mikä on minusta vielä erittäin kohtuullinen hinta selektiivisen kosmetiikan eyelinerille.
Innostuiko joku 3-Dot Linerista jo aiemmin? Tai saiko tämä tuotteen ruskea kausiversio jonkun nyt jälkijunassa syttymään?

17 kommenttia artikkeliin ”Nude katseenkorostaja”

 1. Höh ,miksi vaivautua meikkaamaan jos ei halua näyttää meikatulta? On epäfeminististä tehdä itsestään jokin sosiaalisesti hyväksytty "freesi" mutta huomiotaherättämätön versio 😉

  • jepjep, itse en miltei huomaa eroa meikatussa ja meikkaamattomassa silmässä tässä postauksessa :/

  • Siistiytyminen ei ole epäfeminististä, jos sen tekee itsensä takia kasvattaakseen omaa hyvinvointiaan ja itseluottamustaan.

  • Miten sun mielestä on sukupuolten välisen tasa-arvon kannattamisen vastaista tehdä itsestään "jokin sosiaalisesti hyväksytty "freesi" mutta huomiotaherättämätön versio"?

   Selvitä mitä feminismi oikeesti on, ennen kuin pädet siitä, mikä on feminististä ja mikä ei

  • Aiheena oli katseenkorostaja. Eli jos haluaa ehostaa itseään niin tää on siihen hyvä valinta! Meikkaamisella ja ehostamisella on aivan eri merkitys. Olen huomannut, että nykyään nude look tarkoittaa samaa, kuin ehostaminen ennen 😀 Mitä mieltä muut ovat tästä asiasta? T:Marianne

  • wow, keskustelua feminismistä Ostolakossa-blogin kommenttilootassa!

   Lyra: eikö jossain ole vikaa, jos joudut ehostamaan itseäsi itseluottamusta kohottaaksesi? Se sosiaalinen konteksti missä elät määrittää millainen sun on oltava. Jos koet ehostautumistarvetta itseluottamuksesi lisäämiseksi, jossain on ongelma. Valitettavasti se ei ole sun yksilöllinen ongelma, vaan sosiaalinen paine luo sitä, ei ehkä sulle mutta monille.

   Feminismissä on kyse muustakin kuin vaikka jostain palkkatasa-arvosta. Kyse on myös sosiaalisten paineiden kohdistumisesta. Miksi mun on meikattava tietyllä tavalla, siististi mutta hillitysti, työhaastatteluun/töihin, mieskollegan ei????

   Mitä on sukupuolten välinen tasa-arvo? Tosiasiassa on kyse paljon monimutkaisemmista sosiaalisista normeista ja rakenteista kuin jostain yksioikoisista palkoista tai kiintiöistä (en tiedä mitä te muut käsitätte tasa-arvolla ja feminismillä joten kuvittelen juttujen olevan jotain tuonkaltaista), siitä, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei. Omalla toiminnallaan voi osallistua jonkin normin ylläpitoon, joka taas heijastuu jokaiseen muuhun yksilöön yhteisössä tai yhteiskunnassa. Jos pidät yllä normia, että sun on laitettava pakkelia naamaan, mutta paradoksaalisesti se ei saa näkyä, luot normia, jonka mukaan on oltava tietyllä tavalla freesi mutta ei liian huomiota herättävä. Tämä normi kohdistuu naisiin = epäfeminististä ylläpitää sitä.

   Anonyymi 2.10. 20.40: sinun kommentistasi kun oikein paistaakin se fiksuuden valo.

   Olen kyllä yllättänyt millaisia kommentteja voi vuonna 2014 saada mitä todennäköisimmin toisilta naisilta. Hei ajatelkaa välillä laatikon ulkopuolelta ihmiset 😉

   Terveisin,

   ylin anonyymi, joka tietää olevansa asiassa oikeassa

  • anonyymi 5.10. klo 7.15: mistä sen ainoan ja oikean feminismin merkityksen voi sitten selvittää? Voitko valaista meitä tietämättömiä?

 2. Ostin tuon mustan version kun luin siitä täältä blogistasi. Kiitos vinkistä!
  Laitetaan ruskea harkintaan 🙂

 3. Mun arkimeikki on yleensä aina lähinnä ripsari + meikkipohja , mutta tätä voisin innostua käyttämään useamminkin !

 4. Onpas typerä kommentti yllä. :DDD Sie siis haluat näyttää meikatulta? Meikkauksen periaatehan on usein omien parhaiden puolien korostaminen.

 5. En valitettavasti huomannut mitään eroa kuvissa, joissa toisessa oli lineria ja toisessa ei:(

  Mustasta 3-dot linerista taasen kyllä innostuin, kun sitä silloin aiemmin kehuit!

 6. Kiinnostuin aiemmin jo tuosta mustasta, mutta tämä ruskea vaikuttaa myös tosi näppärältä! Ehkäpä ostan jommankumman, kun pääsen kohta lentokentän tax free -valikoiman kimppuun 😉

 7. Tjaa, jos tarvitsisin uutta lineria niin varmaan ostaisin ton! Ja nimenomaan ruskeana. Mutta aika saman tyyppisen meikkaamattoman näköisen tuloksen saan kyllä ruskealla kynällä ripsien alapuolelta rajaten. Mutta olis hauska kokeilla joskus:). Kiva kun tulee vaihtoehtoja myös kevyemmän meikin tekoon:)

 8. Ah, musta 3-dot-liner on tullut mun meikkipussiin jäädäkseen! Ostin sen tässä puolisen vuotta sitten kun vaikutti laivalla hyvältä (ja olipa muuten viitisen euroa halvempikin ;)) enkä oo kertaakaan katunut. Tällä vaan saa niin mystisesti silmän muodon esiin ja ripset niin tuuheiksi että näyttää siltä kuin ois tekoripset!

 9. Ostin aiemman postauksesi perusteella, ja tuote on aivan yliveto. Aika nopeasti oppi, mikä on oma tapa töpötellä se. Pysyy rankimmissakin urheilusuorituksissa.

  Aika nopeasti se kuluu: minulla se kestää kutakuinkin tasan kaksi kuukautta. Mutta vaihtoa en suunnittele.

Kommentointi on suljettu.