Mineraalimeikillä syntyy luonnollinen meikkipohja

*Sis. mainoslinkkejä

Varoitan jo heti alkuun, että tämä postaus voisi jo lähes olla mainos. Niin innostunut olen eräästä tietystä mineraalipohjasta.

Mineraalimeikit tuntuvat nyt olevan SE juttu ja kovin trendikkäitä. Niiden ei kuitenkaan ole ennustettu olevan vain väliaikainen trendi vaan epäillään, että 10-vuoden kuluttua ei enää ainakaan meikkipohjissa käytettäisi muita kuin mineraalipohjia. Nyt lienee siis hyvä hetki tutustua näihin tulevaisuuden ihmeisiin.

Mitä mineraalimeikki on?

Niin hassua kuin se onkin, voi mitä tahansa mineraaleja sisältävää meikkiä kutsua nimellä ”mineraalimeikki”, eli termin käyttöä ei ole sen kummemmin tarkennettu. Mineraalimeikki voi siis koostua pelkistä mineraaleista tai olla mineraalisekoitteinen, mikä tarkoittaa, että siinä on mukana mineraaleja, mutta se ei koostu pelkistä mineraaleista.

Kun esimeriksi L’oreal toi aikoinaan mineraalimeikkipohjan kaiken kansan tietoisuuteen Suomessa, yritti Lumene iskeä heti takaisin teippaamalla meikkitelineisiinsä ”Lumene mineraalimeikki” -lappuja ympäriinsä eri tuotteiden kohdalle, sillä lähes kaikki Lumenen meikkituotteet meikkikynistä puutereihin sisälsivät jo valmiiksi mineraaleja. Trendiä haluttiin heti hyödyntää.

Ovatko mineraalit meikeissä hyvä asia?

Se, että tuote sisältää mineraaleja ei kuitenkaan takaa sitä, että se olisi automaattisesti erinomainen tuote. Itseäni suorastaan ärsyttää, ettei ole määritelty millaista mineraalipitoisuutta sisältävää meikkiä saisi kutsua mineraalimeikiksi.

Pitoisuuksissa ja laaduissa nimittäin on eroja. En lähde ruotimaan markettisarjojen mineraalimeikkejä kovin syvällisesti, mutta ainoa pelkkiä mineraaleja sisältävä markettipohja on tällä hetkellä IsaDoralla, eikä pelkkä 100% mineraalipitoisuus silti tee pohjasta erinomaista.

Pohjissa siis on mineraaleja, mutta mineraalien lisääminen ei tee tuotteesta automaattisesti hyvää, sillä muiden aineiden vaikutus saattaa hyvinkin kumota mineraalien hyödyn. Sanottakoon vielä, että aito ja puhdas mineraalimeikki ei voi olla mitään muuta kuin jauhemaista.

Erilaiset mineraalimeikkipohjat

Kun siis lähdet mineraalimeikkiostoksille mieti, miksi haluat mineraalimeikkipohjan. Jos haluat sen vain homman trendikkyyden vuoksi, voit ostaa markettipohjan. Jos kuitenkin olet oikeasti kiinnostunut mineraalimeikeistä, kannattaa käyttöön yleensä valita mineraalimeikki sellaiselta yritykseltä, joka on erikoistunut niihin.

Oma mineraalimeikkipohjahistoriani ennen nykyistä suosikkiani oli lyhyt: Kokeilin IsaDoran mineraalimeikkipohjaa, joka ei peittänyt yhtään.

Sitten kokeilin L’orealin mineraalimeikkipohjaa, joka kyllä peitti, mutta joka teki iholleni samalla sellaisen pakkelin, ettei mitään rajaa. Pohja ei sitäpaitsi edes pysynyt siistinä kokopäivää ja sivellin oli karhea. En siis todellakaan tykännyt.

Tämän jälkeen tilailin netistä muutamia mineraalimeikkifirmojen pohjia, mutta en edes levitellyt niitä oikeanlaisella siveltimellä, joten lopputuloskaan ei tietysti ollut oikeanlainen. Kirosin lopulta mineraalit alimpaan helvettiin ja päätin pysyä niistä erossa.

Töissä kuitenkin kuulee paljon ja erään kollegani innostus bareMineralsia kohtaan sai minut heräämään ja ottamaan asioista lisää selvää. BareMinerals Original-mineraalimeikki kuulemma sisälsi vain viittä eri mineraalia eikä mitään muuta!

Pian olinkin sitten tilannut netistä bareMineralsin aloituspaketin ja lähdin kokeilemaan tuotetta kunnolla. Parin päivän päästä olin aivan surkeana: ei tule mitään ja ei tämä puuteri vain sovi kuivalle iholleni todellakaan! Ennen kuin luovutin täysin, päätin kuitenkin kysyä tuotteesta Suomen bareMinerals kouluttajalta lisää.

Kokemuksia bareMinerals-mineraalimeikistä

BareMinerals kuitenkin nimenomaan sopii kuivalle iholle. Tuote ei ole puuterimainen vaan jauhemainen. Kun jauhetta ottaa sormenpäiden väliin ja pyörittelee huomaa, kuinka se muuttuu ihon rasvojen ansiosta lähes voidemaiseksi.

Iholla saattaa kuitenkin mennä muutama viikko tottua mineraalipohjaan, mutta kun mineraalipohjaa käyttää sinnikkäästi kaksi viikkoa, huomaa taatusti eron entiseen.

Ja minähän sitten käytin. Ensin iho tuntui kuivalta ja sitä jopa hieman kutitti paikoittain. Minulle ei olisi itselleni tullut aluksi mieleenkään käyttää mineraalimeikkiä myös kuiville silmänalusilleni, mutta koska kouluttaja oli kehottanut minua niin tekemään, päätin kokeilla.

Voisinpahan sitten ainakin soittaa ja kertoa, että kiitos vaan vinkistä, mutta silmänaluseni rapisivat irti. Ensimmäisen viikon käytin pohjaa hieman epäröiden, mutta toisella viikolla aloin rakastua.

Huomasin pohjaa käyttäessäni saman, mihin kolleganikin oli ihastunut: ihon kosteustasapaino parani huomattavasti, eikä iho ollut enää ollenkaan niin kuiva ja kiristävä kuin mitä se oli aiemmin. Jopa silmänalusteni kuivuus väheni huomattavasti!

BareMineralsiin houkuttautui mukaan myös toinen kollega, jonka iho oli taipuvainen epäpuhtauksiin. Kuten minäkin, oli hänkin hyvin skeptinen, mutta enää häntä ei saisi muita meikkipohjia käyttämäänkään!

bareMinerals-mineraalimeikin käyttö

Palopuheesta varsinaiseen asiaan, eli tuotteisiin ja niiden käyttöön.

Tässä ensin kuva omasta ihostani puhtaana kosteusvoiteen levityksen jälkeen. Ihoni ei ole täydellinen ja kalpeuden seassa olevat pisamat ja tummat silmänaluset paistavat siitä ikävästi, varsinkin kun unta on ollut viimeaikoina takana hieman vähemmän.

Aluksi levitän iholle Skin Rev-er Upper -tuotteen, joka on samalla sekä hoitotuote, että pohjustaja. Tämä ei ole koostumukseltaan puhdas luonnontuote eikä välttämätönkään tuote, mutta koska itse omistan tämän, käytän tätä mielelläni.

Seuraavaksi lähden tekemään pohjaa. BareMineralsin pohjassa on parasta se, että yhdessä tuotteessa on samassa tavallaan meikkivoide, puuteri, valokynä ja peiteaine.

BareMinerals -meikkipohja nimittäin sekä peittää meikkivoiteen lailla, jättää ihon puuteroiduksi, mutta kuulaaksi ja valoaheijastavaksi sekä se myös ajaa erillisen peiteaineenkin aseman. Lopputuloksen peittävyyden ratkaisee täysin se, millaisella siveltimellä tuotteen levittää.

(Yleinen harhaluulo on, ettei mineraalimeikillä voi saada peittävää lopputulosta. Kollegani sai kerran Max Factorin koulutuksessa aikaan asiasta pienen väittelyn kouluttajien kanssa kun nämä menivät moista väittämään. Lopputulos oli, että he puhuivat siis vain oman, mineraalisekoitteisen tuotteensa puolesta.)

Sivellin vaikuttaa mineraalimeikin peittävyyteen

Vasemmanpuoleisimmalla Flawless face -siveltimellä levitettynä pohjasta tulee kaikkein kevyin ja läpikuultavin. Itse en käytä tätä varinaiseen peikkipohjaan ikinä.

Keskimmäisellä nimenomaan bareMineralsille suunnitellulla Full cover -kabukilla (saatavana myös pitkävartisena) pohjasta tulee melko peittävä.

Oikeanpuolseisella Max Coverage Concealer Brush -peitesiveltimellä lopputulos on täysin peittävä.

Itse pyörittelen pohjan kasvoilleni kabukilla ja erityistä peittämistä tarvitsevat alueet hoitelen vielä Max Coverage Concealer Brushilla.

Peittäminen teklonisella Max Coveragella sujuu parhaiten, kun iholle tekee ristikkäisiä vetoja, jotka menevät kuin punottu korinpohja.

Minkä verran mineraalimeikkiä käytetään?

Meikkipohjaa levitettäessä annostelu on tärkeää. Yhteen meikkikerrokseen riittää sama määrä meikkipohjaa, kun ripottelisit cappuchinon päälle kanelia ja ohuita kerroksia päällekäin kerrostamalla saa lisää peittävyyttä.

Meikkipohjaa kannattaa kopauttaa sopiva määrä meikkipohjaa purkin kanteen, josta sen voi pyöritellä siveltimeen.

Mineraalimeikin purkissa reikien peittona oleva valkoinen sinetti tekisi helposti mieli repiä pois, mutta sitä virhettä ei kannata tehdä.

Parasta on puhkoa sinettiin vain muutama reikä esimerkiksi neulalla. Näin meikkipohjaa ei lentele ympäriins, vaikka purkkia kuljettaisi mukana ja tuotetta on huomattavasti helpompi annostella haluttu määrä.

Jos sinetin repäisee kokonaan pois, on lopputulos tällainen:

Tästä on hieman hankalaa annostella siveltimeen sopivaa määrää ottamatta liikaa.

Kuinka mineraalimeikki levitetään?

Oikeaa levitystekniikkaa on hankala kuvailla sanoin, sillä se täytyy oikeastaan näyttää.

Englanniksi bareMinerals puhuu swirl, tap and puff -tekniikasta, jolla tarkoitetaan, että mineraalimeikkiä kopautetaan pieni määrä purkin kanteen, minkä jälkeen se pyöritellään kabuki-siveltimeen (swirl). On tärkeää, että meikkipohja nimenomaan puöritellään siveltimen sisään, jotta se ei vain jää siveltimen pinnalle ja asetu sitten iholle  yhtenä kasana.

Tap tarkoittaa, että ennen kuin mineraalimeikissä pyöriteltyä sivellintä aletaan pyöritellä kasvoilla, tulee se kopauttaa purki kantta vasten. Näin ylimääräinen puuteri irtoaa siveltimestä ja jauhe asettuu muutenkin paremmin siveltimen harjasten väleihin.

Varsinainen levitys eli puff tapahtuu pyörittelemällä meikkipohja siveltimellä kasvoille kasvojen reunoilta kohti keskiosaa edeten. Mineraalimeikkiä voi kerrostaa kasvoille ohuina kerroksina sen mukaan, kuinka peittävän lopputuloksesta haluaa saada.

Itse pidän mineraalimeikkipohjan etuna juuri sen levittämisen helppoutta, sillä se ei vaadi edes peilin edessä seisomista. Se sopii siis täydellisesti niihin kiireisiin aamuihin,  kun nassuun pitäisi sutia meikkiä, mutta peilin edessä seisomiseen ei vaan ole aikaa kun kahvia pitäisi keittää ja päivän vaatteet olisi valittava ja muutenkin ympäri asuntoa olisi juostava. ?

Meikkipohjaa vaan kabukiin ja sitten pyörittelet kabukia pitkin nassuasi samalla, kun keittelet kahvia, luet aamun lehteä ja mietit, mitä laittaisit päällesi. Joskus föönaan tukkaa kiireessä toisella kädellä ja pyöritelen kabukilla pohjaa kasvoille toisella kädellä…

Kätevää ja ah, niin aikaa säästävää! Yritäpä tehdä sama nestemäisen meikkivoiteen kanssa. Tai yritäpä ylipäätänsäkin levittää nestemäinen meikkipohja ilman peiliä. Ei taatusti tule onnistumaan kovin hyvin!

Alla on hyvä minuutin video aiheesta ja Youtube on pullollaan vastaavia videoita.

Niksi mineraalimeikkipohjan korjailuun päivän aikana

Jos tahdot päivän aikana lisätä meikkipohjasi peittävyyttä esim iltamenoihin tai muuten vaan tehdä jotain pohjalle, tuntuu ajatus mineraalimeikin mukana raahaamiselta varmasti sotkuiselta. Toki voit tehdä tarvittavia preppauksia tavallisellakin kivipipuuterilla, mutta hommaan on toimiva vinkki.

Kun aamulla olet tehnyt meikkipohjasi, kopauta rasian kanteen lopuksi vielä hieman pohjaa ja pyrittele pohja siveltimeen. Sulje sivellin minigrip-pussiin ja kun päivän aikana tahdot lisätä meikkiäsi, sujuu se helposti pelkällä siveltimellä, jossa on jo valmiiksi meikki mukana. Helppoa!

Tällainen lopputulos bareMinerals-mineraalimeikkipohjalla syntyy

Alla olevasta kuvasta voi katsoa, miltä lopputulos näyttää. Minusta se on hyvin siistin ja kevyen, lähes meikkitömän näköinen ja kuulas lopputulos, joka kuitenkin peittää hyvin näyttämättä maskilta.

Meikin voi lopuksi kiinnittää Mineral Veil -puuterilla, joka toimii irtopuuterin tapaan meikin kiinnittäjänä ja pitää kiiltoa poissa. Mineral Veil on muuten puhtaita mineraaleja, mutta se sisältää maissitärkkelystä, joka imee ylimääräistä rasvaisuutta.

Jos pohjaan tahtoo vielä hieman lisää sävyä, voi sitä lisätä esimerkiksi aurinkopuuterin tapaisen Warmth-tuotteen avulla. Jälleen kerran pieni määrä riitti:

Warmth on muuten siitä kätevä tuote, että sen avulla voi mineraalipohjasta muokata  itselleen aina sopivan sävyisen. Jos ostat pohjan, jonka sävy on sinulle talvella sopiva, voit kesällä käyttää sitä napauttamalla kanteen kevyesti Warmthia sen sekaan.

bareMinerals-mineraalimeikkipohjan kestävyys

Tiedättekö, mikä bareMineralsin pohjassa muuten on kaikkein parasta sen kaiken muun erinomaisuuden lisäksi?

Ehdottomasti se, että toisin kuin muut meikkipohjat, se ei suttaannu hikoillessa ja paranee vaan päivän mittaa. Sain itselleni aikaan kevyen hien ja siinä, missä tavallinen meikkivoiteella ja puuterilla tehty pohja lähtisi vain suttaantumaan, muuttuu tämä ihon rasvojen ansiosta aina vaan kauniimmaksi sulaessaan iholle:

Kuvat on muuten otettu karussa ja mitään anteeksiantamattomassa luonnonvalossa, eli mitään kaunistelua ei ole valoillakaan tehty (kulmakarva on tosin tässä kuvassa jo meikillä kaunistettu).

Tuotteen puolesta puhuu sekin, kuinka monet meikkisarjat ja niiden edustajat kehottavat pitämään silloin tällöin meikittömiä päiviä, jotta iho saisi hengittää. Tämän kanssa iho kuitenkin hengittää aina ja sarja jopa suosittelee, ettei tämän käytöstä pidettäisi välipäiviä, sillä tämä on samalla myös hoitotuote.

Tämä on niin puhdasta, että tämän kanssa voisi vaikka nukkua ja tätä voisi teoriassa jopa syödä – mitä en tosin tietenkään suosittele.

Itse en kehota ketään koskaan nukkumaan meikit kasvoilla, mutta koska esimerkiksi Hollywood-tähdet ja muut Jenkkien kaunokaiset tahtovat olla kauniita myös nukkuessaan, on Bare Escentuals (jonka linja bareMinerals on) kehittänyt myös RareMinerals linjan, joka on värillinen, yöksi tarkoitettu hoitava meikkituote…

Mitä bareMinerals -tuotteita kannattaa hankkia?

Jos on kiinostunut bareMinerals -mineraalimeikeistä, suosittelen aloittamaan hankkimalla aloituspakkauksen, joka sisältää useamman toisiaan täydentävän tuotteen.

Esimerkiksi bareMinerals Grab & Go Get Started Kit on hyvä tuote tutustua bareMinerals -tuotteisiin. *Aloituspakkaus löytyy myynnistä Kicksin verkokaupasta täältä.

Aloituspakkauksen purkit ovat pienempiä kuin erikseen myytävät, mutta jos normaalikokoinen purkki mineraalimeikkipohjaa riittää 6-9 kk päivittäisessä käytössä, niin yksi pikkupurkki riittä 2-3 kk. Pikkupurkkejakin voi sekoittaa keskenään täydellisen värin aikaansaamiseksi.

Tästä tuotteesta puhuessani en vaan voi korostaa liikaa oikeden siveltimien merkitystä. BareMineralsin siveltimet on suunniteltu juuri bareMineralsin tuotteille enkä itse ainakaan ole saanut millään muilla siveltimillä yhtä täydellistä lopputulosta.

En ole itse vielä innostunut mineraaliluomiväreistä, mutta meikkipohja on kyllä yksi ehdottomia rakkauksiani!

Tällaisen bareMinerals varaston omistan itse:

Hienoa näissä mineraalipohjissa on myös se, että nämä eivät käytännössä vanhene koskaan. Näissä kun ei ole mitään vanhenevia aineosia, vaan tosiaankin pelkkiä puhtaita mineraaleja.

Sen vuoksi olenkin itse vielä pitänyt mineraalejani vähän vähemmällä käytöllä ja yrittänyt käyttää nestemäiset meikkipohjani pois alta, sillä ne ikävä kyllä vanhenevat.

Kuinka valita oikea mineraalimeikin sävy

BareMinerals-mineraalimeikkipohjia löytyy useassa tummuusasteessa ja niistä kaikista on saatavilla kylmä, neutraali ja lämmin sävyvaihtoehto.

Vaalealle iholle: Fair (kylmin), Fairly light (neutraali) ja Light (lämpimin)

Keskitummalle iholle: Medium (kylmin), Medium Beige (neuraali) ja Golden Medium (lämpimin)

Melko tummalle iholle: Medium Tan (kylmin), Tan (neutraali) ja Warm Tan (lämpimin)

Tummalle iholle: Warm deep (kylmin), Medium Dark (neutraali) ja Golden Dark (lämpimin)

Itselleen sopivia sävyjä voi arvioida esimerkiksi tämän sävykartan avulla.

*bareMinerals-meikkejä voi ostaa Kicksin verkkokaupasta täältä.

*bareMinerals-meikkejä myy myös Elevenin verkkokauppa täällä.

94 kommenttia artikkeliin ”Mineraalimeikillä syntyy luonnollinen meikkipohja”

 1. Kuulostaa ihanalta! Voisin kyllä harkita tuon ostavani.. Kiitos paljon tästä postauksesta!! 🙂

 2. Hienoa, että kuvasi ovat ei-viimeisteltyjä ja avoimia! Paranneltuja yms. kuvia näkee ihan tarpeeksi…

  Nyt poikkean KICKSiin katsomaan & kokeilemaan bareMinerals :it uudelleen. Kyllähän jo aikaisemmin myös myyjän kertomus juuri värien sopivuudesta talveen & kesään herätti mielenkiintoni.

  Pitänee käyttää minunkin tuo MAC:in meikkivoide pois ja shoppailla sitten omat mineraalit.

  Btw. Muistelen, että KICKSin hinnat olivat "hieman" kalliimmat kuin nettisivuilla olevien nettikauppojen.

 3. Eieiei. Mä ajaudun perikatoon ku luen tätä sun blogia. Löysin Tigeistä muutaman tuotteen, joita on pakko kokeilla ja nyt nää… Kuulostaa täydelliseltä! Tilausta laitan aivan varmasti jossain kohtaa menemään 😉

 4. En ole koskaan ollut liian innoissani meikkivoiteista – olen nähnyt liikaa keltaisia/oransseja maskeja ihmisten kasvoilla ja erään mieleenpainuvan valkoisen untuvatakin, jonka omistajansa oli onnistunut sotkemaan meikkivoiteellaan. Nami.

  Ihoni ei ole huonossa kunnossa, mutta pintakuivahkolla rasvoittuvalla sekaiholla kasvojeni kiilto on ongelma. Sopisivatko mineraalipohjat mahdollisesti myös rasvoittuvalle iholle? Kuulostaa joka tapauksessa mahtavalta.:)

  ps. Kävin muuten ostamassa suosittelemaasi Pirkan silmänympärysvoidetta, kiitos vinkistä!

 5. ihanaa ja kiitos paljon! mä oon pitkään miettinyt hankkivani tämän alotuspakkauksen ja sä nyt viimeistään herätit mut tähän! mulla on nimittäin epätasainen iho isoilla ihohuokosilla varustettuna, joka kiiltää aasiaan asti ja tulee semmoseks ällöks ja kosteeks. luuletko, että tässä voisi olla vastaus kysymyksiini?

 6. Kiitos mahtavasta vinkistä! Olen usein tuskaillut miten saada meikin korjailuun mineraalipohjaa mukaan ja tuo minigrip-pussivinkki oli aivan loistava! Itse olen joskus siirtänyt jauhetta pieneen purkkiin, mutta sopivan jauhemäärän saaminen siveltimeen on hankalaa, kun ei ole isoa alustaa, jolla pyöritellä sivellintä ja muutenkin se on hieman sotkuista. Tuo sun antama vinkki kuulostaa paljon siistimmältä ja helpommalta. 🙂

  Mulla ei ole kokemusta Bare Mineralsista (sarja on melko kallis verrattuna muihin mineraalimeikkeihin, jotka ovat aivan yhtä riittoisia), vaan lempparipohjani löytyy Meow Cosmeticsilta. Löytyy mieletön määrä eri sävyjä, hinnat ovat edulliset (ainoastaan postarit ovat kovat), pohjista voi tilata pieniä pussukoita kokeiltavaksi ja toimii sekaihollani ehdottomasti parhaiten kokeilemistani pohjista (Lily Lolo, Everyday Minerals ja MAD minerals). Päälle kun tupsuttelee Finishing Powderia, niin meikki kestää koko päivän siistinä ja kiillottomana.
  Lily Lolo on käsittääkseni tarkoitettu enemmän kuivalle iholle, sillä sen pohjalla iho alkoi kiiltää jo puoliltapäivin ja pohja "liejuuntui" hieman ihon rasvaisimmista kohdista. Tosin Lily Lololta löytyy mielestäni paras aurinkopuuteri ja muissakin sarjoissa on aina joku hyvä tuote, joka on päätynyt vakiokäyttööni.
  Tämä sepustus oli tarkoitettu lähinnä muille lukijoillesi, jotka vasta etsivät omaa oikeaa mineraalipohjaa! 😉

 7. Kuten jo edellisessä kommenttilaatikossa sanoinkin, olen ihan rakastunut BareMineralsiin! Mutta yhden miinuksen olen todennut: vesisade. Sade pilaa mineraalimeikkipohjan aika tehokkaasti 5km työmatkalla ja on aika pulassa jos ei ottanut korjaustarpeita mukaan. Kestävän normimeikkivoiteen kanssa naaman vain taputteli kuivaksi paperiin ja siinä se. Mutta tämä on kyllä todella pieni ongelma kaikkien etujen rinnalla! Kiitos maailmaaparantavasta postauksesta ja ihanasta blogista!

 8. Mulla on käytössä Covergirlin TRUblend minerals -merkkinen kivimineraalipohja (mineraalikivipohja?, pressed mineral foundation), joka ei suttaa ja pöllyä, mutta on ainakin mun pintakuivalle rasvoittuvalle iholle todella bueno, kevyt ja ja raikas. Toimii aurinkovoiteenkin päällä ja kulkee käsilaukussa nätisti. Siirryin tähän kun viimeinenkin Lumenen vanhanmallinen puuteripeitepohja loppui, tykkään että se uudistettu on liian sheer ja kuivattaa ihoa kuin tulee laitettua enemmän… Värisävy on ivory ja sopii mulle paremmin kuin bareMineralsin keltaisemmat sävyt.

  Simppu

 9. Kiitos loistavasta postauksesta! Juuri tällä viikolla olin pohtinut Bare Mineralsin aloituspakkauksen hankkimista.

  Kerroit sarjan sopivan kuivallekin iholle, mutta uskotko sen toimivan myös todella kuivalle iholle? Oma ihoni hilseilee nykyiselläänkin, vaikka käytän kosteuttavan nestemäisen meikkivoiteeni alla erittäin kosteuttavaa päivävoidetta.

 10. Blogi on huolestuttavan ihana, tilaamiset ja ostokset on yli tuplaantunut kun kaikki sun suosittelemat tuotteet pitää hetinyt kokeilla 😀 Kylläkin yksi kerrallaan ja tuotteet tosiaan ovat olleet priimaluokkaa 🙂 Nyt haluan baremineralsin kokeilupakkauksen, varsinkin tuo että ihon hikoilun myötä se sulaa paikalleen kuulostaa ihanalta… Kesällä on niin tuskaista olla kuumaverinen kun pitää varoa liikoja ponnisteluita ja auringossaoleilua jotte meikkipohja sulaisi ja kiiltäisi. 8/

  Yksi kysymys tuli mieleen, nimittäin kivipuuterista. Millä levität kivipuuterisi kun olet pois kotoa, jollain matkapuuterisiveltimellä? Kiitos vastauksesta 🙂

 11. Tämä tulikin kreivin aikaan (mistä tuokin sanonta on alkunsa saanut? :D), nimittäin ostin juuri tuon starter kitin! Eräs myyjä sutaisi vähän mineraaleja naamalleni, minkä jälkeen kävelin 15 minuuttia tihkusateessa, istuin 25 minuuttia kosteassa bussissa, ja hiki päässä loikin pysäkiltä kotiin. Sisälle päästyäni katsoin peiliin – ja ihoni näytti täydelliseltä. Ostopäätös syntyi sillä sekunnilla :). Nyt sitten aloittelen yhteiseloa mineraalieni kanssa…

  Joskus kauan sitten muuten kyselin sulta Lushin Vanishing Creamin INCI-listan meriittejä, nyt oon käyttänyt sitä vähän yli purkillisen ja tykkään todella paljon. Aluksi se jää valkoisena iholle pyörimään, mutta sitten muutaman sekunnin päästä se yhtäkkiä vain katoaa jonnekin ihon syövereihin. Ihoni on mielestäni rauhoittunut ja hyvin kosteutettu. Eli voin suositella, ainakin helposti ärtyvän pintakuivan ihon piinaamille.

 12. maritus: Ja onkin todella ihana. 😉

  N: Käy ihmeessä tutkimassa ja räpeltämässä. 🙂

  Anonyymi: Linkittämiltäni nettisivuilta löydät hinnat tarkemmin, mutta noin 40 puntaa.

  tipitii: Pahoittelen. 😉

  rydong: Varmasti sopii loistavasti. Tämä nimenomaan myös tasapainottaa talineritystä ja ehkäisee ihon tukkeutumista. Kollegani iho kiiltää ja rasvoittuu helposti ja paljon ja hän on ollut todella tyytyväinen tähän pohjaan, joten uskallan kyllä suositella. Iho vaatii vaan sen pari viikkoa tottuakseen tähän, minkä jälkeen tämä alkaa pelittämään vielä paremmin.
  Kiva, jos tykkäät Pirkasta! 🙂

  More to love!-Peppi: Voisipa hyvinkin olla. BareMineralsissa on ehdottomasti parasta se, että se sopii lähes kaikkiin ongelmiin vastaukseksi. Ja pari viikkoa tosiaankin menee alkuun, että iho tasapainottuu ja kunto paranee, kun se tottuu tähän tuotteeseen. 🙂

  Kotikisu: Kiitos, kun kerroit myös muista vaihtoehdoista! 🙂

  Cvalda: Itselläni mössääntyvät kaikki meikit sateessa samalla lailla, mutta täytyykin alkaa kiinnittää asiaan enemmän huomiota nyt, kun luin kommenttisi. Kiitos siis siitä. 🙂
  Toivottavasti nyt ei kuitenkaan tulisi paljoa sadekelejä…

  Simppu: Mukavaa, jos olet löytänyt itsellesi sen sopivan. 🙂 Tuo on ilmeisesti joku mineraalisekoitteinen, sillä oikea mineraalipohja ei voi olla muuta kun jauhemainen.

  Lena*: Uskon kyllä ehdottomasti sopivan, mutta iho vaatii vain sen pari viikkoa tottuakseen tuohon. Ihoni oli talvella kuivimmillaan kun otin tuon käyttöön ja kosteustasapaino parani huomattavasti. Kuivalla iholla ensimmäiset käyttökerrat eivät vaan ole vakuuttavia, mutta kun kaksi viikkoa jaksaa sinnitellä niin lopputulos palkitsee ja jatkossa on mukavempaa. 😉

  Nina: Pahoittelen yllyttämistäni. 😉
  Jos joskus kodin ulkopuolella lisään kivipuuteria, painelen sen kiiltoalueille ihan vaan vipalla. Lisään kuitenkin todella harvoin, yleensä menen samalla pohjalla koko päivän.

 13. Voih, aloin kyllä havittelemaan tuota aloitus settiä. Mutta, epäröin hieman, koska palkkapäivään on pitkä aika ja sen takia, että eikö se ole hieman riskialtista tilata sävyjä näkemättä? Mä en ainakaan nimittäin osaa sanoa mikä sävypaketti pitäisi tilata. Mun iho ruskettuu tosi hyvin kesäisin, mutta talvella tietenkin on hieman kalpeampi. Kun mä en kaupastakaan pysty ostamaan ilman neuvoja oikeaa sävyä, jos on uusi tuote, niin siinä mielessä hieman epäilyttää. Mutta, jos voisit kertoa jotain vinkkiä millä perusteellä ihonsävyn voisi edes suurinpiirtein määrittää, niin saaattaa olla, että tilaan tuollaisen paketin ensi kuussa vaikka uudessa koulussa aloittamisen kunniaksi. 🙂

 14. Jaksoin lukea loppuun asti. Ootko kuullu tosta mineralissimasta? Ajattelin juuri eilen tilata sitä. Luvataan olevan yhtä hyvä muka, mutta halvempi. Olisin kiinnosstunut myös ostosteeveen Sheer coverista, mutten tiiä onkohan se edes mikää aito kunnollinen kuten bareminerals. Tuossa laitoin linkin Sheer cover tuotteiden INCI listaan, jos voisit hieman katella niitä, haluaisin ostaa tuon mutta INCI arveluttaa. http://www.sheercover.fi/ingredients.aspx

  Löytyykö tuosta INCIstä jotain haitallista, kemikalia tms.? Kiitos hirveesti jos kattoisit INCIt läpi. 🙂 Paras blogi.

 15. Sanoit tuolla jossain kohtaa, jos nyt oikein muistan, että nämä sopivat kuivalle iholle. Mutta sopivatko kuitenkin myös sekaiholle/rasvaiselle iholle, kun eilen kommenttiboksissa vinkkasit tsekkaamaan tämän postauksen?

 16. Laura: BareMineralseja on Suomessa myynnissä muutamien hoitolaoiden lisäksi Kickseissä, eli käy siellä tutkimassa ensin. 🙂

  Jos muuten käytte ensin Suomessa myymälässä tutkimassa ja sitten ostatte netistä, niin älkää käyttäkö hyväksi liikkeen palveluita (laittavat kasvoille jne.), sillä on törkeää sen päätteeksi ostaa vain ullkomailta. Itse katsoin ja kokeilin kerran eräälle rouvalle kasvoille lähes koko meikin meikkivoiteesta ja puuterista silmämeikkiin ja huulipunaan ja rouva oli hyvin tyytyväinen. Aikaa meni reilusti ja rouva pyysi minua sitten lopuksi laittamaan kaikki käyttämäni tuotteet ylös hänelle… sillä hän oli lähdössä ulkomaille ja ostaisi ne mielummin tax freesta (ja vielä kehtasi sanoa sen)! Eli arvostakaa saamaanne palvelua ja jos olette oikeasti ostamassa tuotteen muualta, niin älkää vain käyttäkö henkilökuntaa hyväksi!

  Heidi: Incistä heti ensimmäisenä löytyvä Boron Nitride on synteettinen aine, joka on talkin tapainen. Bisabol on puolestaan kamomillasta peräisin (rauhoittaa ihoa) tai sitten sekin voi olla synteettisesti valmistettua. En kyllä lämpene tuolle "mineraalimeikille" ihan. :/

 17. Ssu-: Sopii myös rasvaiselle iholle, joku muukin kyseli samaa ylempänä (katso vastaus). 🙂 Tasapainottaa siis ihoa ja ehkäisee samalla tulehduksia ja epäpuhtauksia.

 18. Kiitos perusteellisesta jutusta:)
  Mä oon tähän saakka käyttäny Body Shopin mineraalimeikkiä ja ollut suhteellisen tyytyväinen. Normaaliin nestemäiseen meikkivoiteeseen en enää halua palata. En tiedä millainen tuon BS:n koostumus on, mutta parasta siinä on juurikin luonnollinen lopputulos ja ihoon "sulautuminen". Mahtavaa kun tunnin-parin treenin jälkeen iho näyttää paremmalta kuin ennen salille menoa 😀
  Nyt houkuttais kovasti tuon Bare Mineralsin aloituspakkauksen tilaaminen, joten kiitos vinkeistä!

 19. Kiitos tästä vinkistä, olen jostain aiemminkin kuullut merkistä mutten ole uskaltanut kokeilla, nyt ehdottomasti kokeilen! 🙂 Sitten kun osaan päätellä että mitä sävyä edustan, o ou.

 20. Kuulostaa aivan mielettömän hyvältä. Täytyy laittaa korvan taakse, ehdottomasti.

  Kiinnostaisi tietää miten paljon näiden myynti lisääntyy tämän hehkutuksen jälkeen 😀

 21. Heips Golden Girl (mun wannabe-tilintarkastaja sano et sun nimi kuulostaa ihan Bond-tytöltä 🙂
  Aivan ihana postaus! Mä oon kanssa nähny Sheer Coverin mainoksen ja miettiny että voiks toi toimia. No siitä tuotteesta en tie mut toi Bare Minerals vaikutti tosi hyvältä. Kyllä kai sekin sitte on ostettava… 🙂 On vaan sama juttu täällä että kosmetiikkaostokset on kummasti lisääntyny ku aloin lukea tätä blogia. Toisaalta lohduttaudun sillä että hutiostokset vähenee – mähän suorastaan säästän! Plus hei tytöt, meillä on yks elämä vaan, kai sen haluaa viettää niin nättinä kuin mahdollista, oli se kuinka turhamaista (ja ihanaa) tahansa 🙂

  Oon lähdössä lauantaina jenkkeihin, sieltähän saa kaikkea kosmetiikkaa edullisemmin, täytyy tsekata oisko tuokin setti… tosin jenkeistä ostettavien tuotteiden lista on jo valmiiksi aikamoinen (ei tosin GoldenGirl-mittakaavassa) !

 22. Meitsi tilaa omat mineraalinsa Everydaymineralsilta. Tooodella halpa, täysikokoinen foundation on 12$ ja no, en muista koska oon sieltä viimeks tilannu ja edelleen on täysi pakkaus odottelemassa. Ja mä sentään oon kova tärväämään tota naamalle :oD

 23. Sait minut tekemään tilauksen omasta kokeilusetistä. Toivottavasti toimitus tapahtuu yhtä nopeasti kun lupaavat, niin pääsee testaamaan 🙂

  Beautybaylla hintaa tuli postikuluineen n. 43 puntaa.

 24. jee, kiitos tästä!

  mä uskon että mineraalimeikki on vastaus KAIKKIEN ongelmaihoisten meikkipohjapulmiin! niillä saa sen verran kaunista jälkeä aikaan, että jopa mun keski-ikäinen pomoni pysäytti kerran työpaikan käytävällä ja kysyi mitä laitan naamaani 🙂 käytän itse lilyloloa mut ajattelin kokeilla joskus baremineralsia, kun nuo purkit loppuvat (ei ehkä ikinä).

 25. Nyt lähtee tilaus! 😀 No, ehkä rahaa pitää odottaa vielä hetki.. Voi juku nyt jos ihmiset sun innostamana tyhjentää kaikki putiikit nuista tuotteista. Sitte keljuttaa.

 26. Oivoi, ei olisi pitänyt lukea tätä postausta :–D Nyt nimittäin himottaisi tilata toi aloitussetti… Katselin jo eilen noita tuotteita Kicksissä, mutta ne oli kamalan kalliita. Toi aloitussetti on mun mielesta aika edullinen verrattuna noihin kaupassa myytäviin tuotteisiin 🙂 Pakko kai se sitten on tilata tuo setti kotiin…

 27. Mulla on käytössä The Body Shopin mineraalimeikki, jota opin käyttämään vasta pari päivää sitten! Syynä tosin oli lähinnä sävy, se kun ei sovellu yhtään talvi-iholleni, mutta nyt kesällä se _menettelee_. Tässä vielä tuotteen sisältö:
  titanium dioxide, mica, kaolin, illite

  Eihän se sisällä mitään nou-nou-ällö-juttuja? 😀

  Pitäisi kyllä hankkia vielä oikea sävy niin tulis hiukan useammin käytettyä 😀

 28. Onks tota baremineralssia myös Kicks myymälöissä? Voiku kiva että Kicks on naapurikaupungis. 😀 En ole ennen tiennytkään ennen kuin selailin myymälöitä.

 29. Jos ostasin ton pohjan ja sitten ton Full Cover -kabukin Kicksistä, niin osaatko sanoa kuinka paljon se tulis maksamaan? 😀

 30. Vau, tästä oli tosi paljon apua, kiitos! 🙂 Olen jo pitemmän aikaa himiöinyt kokeiltavaksi jotain mineraalimeikkipohjaa, mutten ole oikein tiennyt mitkä sarjat ovat oikeasti hyviä ja mitkä taas vain ratsastavat mineraalien nimellä. Tuota bareMineralsin (ja muistaakseni jonkin muunkin sarjan) aloituspakkausta olen katsellutkin nettikaupoissa muutamaan otteeseen, mutta jättänyt toistaiseksi ostamatta. Tämä sarja lähtee ehdottomasti kokeiluun jahka uuden meikkipohjan ostaminen tulee ajankohtaiseksi! 🙂

 31. Mica eli kiillehän on yksi yleisimmin kosmetiikassa käytetyistä mineraaleista. Sitä on nykyään jo lähes jokaisessa meikkituotteessa. Eli sillä perusteella kaikkea voisi kutsua mineraalimeikiksi. Itse meuhkasin myös aiheesta joitakin kuukausia sitten =)
  Nyt tuli kyllä semmoinen markkinointipuhe että olen pakotettu tekemään tilauksen bare Mineralsista. Täydellisen meikkipohjan etsintä kun ei ole tuottanut tulosta pintakuivalle mutta nopeasti rasvoittuvalle iholleni. Minua huolestuttaa vain yksi asia. BareMineralsissa on bismuth oxychloridea. Olen yrittänyt löytää luotettavaa tietoa tuosta mineraalista mutta sen löytäminen on todella vaikeaa, tieto kun on hyvinkin ristiriitaista. Jotkin lähteet väittävät sen olevan täysin turvallinen luonnontuote. Toiset lähteet taas sanovat sen olevan metallinjalostuksen sivutuote (ei siis esiinny luonnossa sellaisenaan) ja että se on yksi helpoimmin ärstytystä aiheuttavista raaka-aineista mineraalimeikeissä. Asiantuntija-suositusten mukaan etenkään akneen taipuvaisten ei tulisi käyttää tuotteita jotka sisältävät sitä. Onko sinulla tästä parempaa tietoa? Nuo meikkipohjat kun eivät ihan halpoja ole niin mieluiten ostaisi tuotteen joka ei mene hukkaan =) Kiitos!

 32. Kiitos perinpohjaisesta postauksesta! Olen kokeillut muutamaa mineraalimeikkiä, esim. Lily Loloa ja en juurikaan innostunut sen pohjalta.

  Nyt on varmaan annettava mahdollisuus bareMineralsille, sillä se THE meikkipohja on edelleen hakusessa ja kaikkien eri vaihtoehtojen keskellä olen vaipumassa suorastaan epätoivoon 😀

  Muutenkin viehättää ajatus noista siveltimistä ja jauheiden sekoittelusta, ihanaa!

 33. Ttekisi mieli kyllä heti ostaa, kuulosti melkein liian hyvältä ollakseen totta..! 😉 Mutta tällähetkellä rahatilanne on senverran tiukka, että empä taida silti juuri nyt pystyä ostamaan..

  Ostin muuten tänään sen uuden vartalovoiteen, ja päädyinkin ostamaan sen sinunkin kehumasi kuivalle iholle tarkoitetun L'orealin Nutri Soft-rasvan, ja en kyllä voi muuta kun kehua! 🙂 Tosin kerranhan minä sitä vasta olen käyttänyt, mutta ihoni tuntuu silti jo silkkisen pehmeältä! Kiitos vinkistä! 🙂

 34. Mulla on vinkki tuohon korjailuun; kannattaa ostaa sellainen pieni harja, jonka sivellinosan voi pyöräyttää sisälle ja johon kuuluu napsautettava kansi/kotelo/tulppa (miksi sitä nyt sanotaan..). Hankin aikoinaan Cliniquen irtopuuterin, jonka mukana tuli tuollainen harja ja se on kätevä. Nykyisin niitä myydään ihan erikseenkin.

  Itse olen käyttänyt lähinnä Lily Loloa, mutta vähemmän viime aikoina. Mineraalimeikistä jää nykyisin mielestäni liian matta lopputulos ja esim. Everyday Mineralsin kiiltävämmät glo-meikit taas kiiltävät liikaa. Kirjoituksesi aiheutti kyllä sen, että tekee taas mieli ottaa Lolot käyttöön. Tai kokeilla tätä Bare Mineralsia 🙂 Varsinkin tuo kokemuksesi ihon paranemisesta oli mielenkiintoinen. Joidenkin mielestä ihon kunnon paraneminen ei johtuisi mineraalimeikeistä, vaan siitä, että lopettaa _tavallisen_ meikkivoiteen käytön. Mutta tuo sun kokemuksesi kyllä kertoo toista.

  Mulla on probleemana myös äärimmäisen herkkä iho eli siveltimien karvat pistelee. Olenkin sekoittanut mineraalit kosteusvoiteeseen tai "hieronut" ne ihoon sienellä. Mun pitääkin vilkaista sun sivellinjutut vielä uudestaan… jospa jossain maailmassa olisi maailman pehmein kabuki minullekin 🙂

 35. Athellas: Tule ihmeessä myöhemmin kommentoimaan, miltä ovat ihollasi tuntuneet! 🙂

  Kata: BareMineralsia tosiaankin suosittelen kyllä kokeilemaan. 😉

  patentti: Jos olet vähänkin vaaleampi, niin vaalein kitti on paras, mutta jos yleensä et valitse vaaleamman pään sävyjä muistakaan tuotteista niin sitten medium-setti. 🙂

  Annalie: Kivaa kyllä, jos joku muukin tästä innostuu. 😉

  Tuikku81: Uh, 007 ja wannabe-insinöörin kohellukset, Bond-tyttönä tähdittämässä Golden Girl. 😉
  Ja nimenomaan, turha sitä on homssuisena ja kehnoilla tuotteilla mennä kun tosiaankin on vain se yksi elämä!
  Tsekkaa ihmeessä Jenkeistä, siellä nämä ovat ihan pilkkahintaan esimerkiksi Suomen hintoihin verrattuina. 🙂

  Sanska: Mineraalit ovat kyllä todella riittoisia. 🙂

  Jenniemi: Yleensä toimitus on kyllä ollut varsin nopeaa, joten toivottavasti nytkin niin pääset pian kokeilemaan. Toivottavasti tykkäät! 🙂

  Anonyymi: Jos tuote tulee EU:n sisäpuolelta niin ei tarvitse maksaa tulleja yli 45 euron ostoksesta. Jos tuote puolestaan tulee EU:n ulkopuolelta (kuten esim. Strawberrynetin tilaukset), voit joutua maksamaan tulleja 45 euron ylittävästä tilauksesta.

  vzio: Samaa uskon kyllä minäkin. 🙂

  KA.: Eiköhän kaikille halukkaille riitä. 😉

  kameleontti: Aloitussetti on netissä ja Suomessa noin saman hintainen kuin mitä meikkipohja ja kabuki yhteensä erikseen ostettuina kustantaisivat ja kaupanpäälle tulee vaikka mitä muuta kivaa. 🙂

  emilia: Voi ei, älkää vaan menkö konkurssiin. Yritän suositella tuotteita kohtuudella jatkossa. 😉

  valeria: TBS:n pohja on varmasti parempi rasvaisemmalle iholle kuin kuivalle, sillä kaolin (savi) imee tehokkaasti rasvaa itseensä. Ei mitään ällöjuttuja, ihan peruspohja. 🙂

  f: On Kickseissä.

  Inkivääri: Hienoa, että olet ollut edelläkävijä. 😉

  Anonyymi: Pohja on Kicksissä muistaakseni vähän alle 50 euroa ja sivellin reilut 40 euroa ja 99 eurolla saisit jo tuon setin, eli suosittelen ehdottomasti hankkimaan tuon setin ja aloittamaan sillä. 🙂

  Leenu: Kuten huomasitkin, suosittelen todella! 🙂

  Rhia: Näinpä, lähes kaikkea voi siis tosiaankin kutsu mineraalimeikiksi, valitettavasti.
  Minäkin olen kuullut bismuth oxychlorideasta samansuuntaista negatiivista infoa kuin sinä, mutta käytännössä kukaan epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon omistanut ei ainakaan ole saanut lisää epäpuhtauksia kokeiltuaan suosituksestani bareMineralsin pohjaa, ihon kunto on päinvastoin parantunut. Eli minä en ainakaan niele tuon aineosan haitallisuutta missään tapauksessa. 🙂

  LaPetite: Suosittelen ehdottomasti antamaan mahdollisuuden! 🙂

  kaisa: Mukavaa, että sinäkin tykkäsit ainakin ensikokeilulla tuosta voiteesta. 🙂

  Honey: Sopii kyllä pieneen korjailuun, mutta jos tahtoo esim. tehdä suurempaa korjailua, niin itse en saa millään muulla siveltimellä yhtä hyvää lopputulosta kuin tällä sarjan omalla.
  Itse uskon, että nimenomaan mineraalit ratkaisevat (suojaavat ihoa saasteilta yms.), sillä vaikka olisin kesälömani ajan käyttämättä mitään meikkiä, ei ihoni ole niin hyvässä kunnossa kun jos käyttäisin vastaavan ajan mineraaleja. 🙂
  BareMineralsin oma kabuki on melko pehmeä, mutta Body Shopin synteettinen kabuki on pehmein koskaan kokeilemani. Käy ihmeessä kurkkaamassa, saattaisit tykätä! 🙂

 36. Kiitos vinkistä! Jo toisen kerran kävin saman tien ostamassa suosittelemasi tuotteen (viimeksi Clarinsin luomivärikvartetin).
  Loistava blogi!!

 37. Kiitos kattavasta kirjoituksesta!

  Olen miettinyt monesti mineraalimeikkien ostamista, mutta ihoni on TODELLA rasvainen (olen itse kosmetologi ja siis osaan määritellä ihoni kunnon), ei finnejä mutta miljoona mustapäätä. Tavallinen meikkipohja pysyy kiillottomana ehkä vartin 😀 Siitä johtuen käytänkin meikkejä vain juhlissa, arkena en halua rasittaa ihoani ylimääräisellä kerroksella, vaan keskityn enemmän sen hoitamiseen ja tasapainottamiseen. Sotkuinen meikkipohja kun on niin hemmetin ruma näky 🙁

  Mitä luulet, sopiiko mineraalimeikit todella rasvaiselle iholle? Uskaltaisinko siis tilata tuon paketin 🙂

 38. Jep, muutaman päivän kokemuksella olen oikein tyytyväinen! Fairly light on hyvä sävy ja levitys on just niin helppoa kuin tämä postaus antaa ymmärtää :). Ainoa ongelma on, että tykkään mattapintaisesta meikkipohjasta, ja tällä en toistaiseksi ole sellaista onnistunut loihtimaan. Tuo puuteri ei tunnu poistavan yhtään kiiltoa (joka on siis aika luonnollinen, kuultava, mutta kun itse tykkäisin täysin matasta), joten olen joutunut taputtelemaan markettipuuteria päälle. Onko tämän suhteen mitään vinkkiä?

 39. Paha paha bloggari, joka tutustuttaa meijät kaikki lukijat tälläsii upeisiin ihanuuksiin ja saa aikaseksi suoranaisen pakkomielteen ostaa kaikkea mahdollista kosmetiikkaa ajamalla samalla kaikki perikadon partaalle. 😀

  Tän postauksen ansiosta sun pitäisi vähintään saada bareMineralsista elinikäinen sponsori, koska mulla on sellanen tunne, että moni tästä postauksesta innostuneena ryntää ensimmäiseen Kicksiin hommaamaan Starterkitin itselleen… Allekirjoittanut myös.

  Tämä oli aivan loistava postaus, koska olen pitkään jahkaillut asian kanssa, että tilaisinko tuon aloituspakkauksen vai en. Joten iso kiitos ja kumarrus, tästä oli suuri apu. 🙂

 40. Kiitos vastauksesta, se selittääkin miksi tää käyttäytyy mun iholla nyt paremmin kuin silloin kun ostin tän (talvella, iho oli tooosi huonossa kunnossa silloin!).

  Ja juu, löytyy myös se Body Shopin kabuki, joka on äärettömän ihana. Sitä voi ihan huvikseenkin hieroa kasvoille ;D

 41. Osui ja upposi. Eihän tän postauksen jälkeen noita tuotteita saa pois mielestään. Olet kyllä oikealla alalla:) Ja toivottavasti tosiaan saat eliniäksesi ilmaiset baremineralssit, veikkaan että tämä postaus näkyy niiden myyntitilastoissa!

 42. Moikka! Innostuin ja tilasin aloituspakkauksen Feel Uniquesta. Kuinkahan pitkään toimistusaikaan kannattaisi varautua, osaatko yhtään arvioida? Kiitti mahtavasta blogista!

 43. Ääh! Mä innostuin tästä nyt aivan täysin, mutta mä olen aika arka ton ulkomailta tilaamisen suhteen. 🙁 Englannin taitokaan ei kummoinen ole, ja tuon maksun kanssa olen ihan pihalla. Voih!

 44. Ansku: Kiva kuulla, toivottavasti on mieleinen. 🙂

  Marina: BareMineralsin pohjasta on teetetty tutkimus puolueettomassa labrassa ja lopputulos oli, että paransi huomattavasti akneihoisenkin ihon kuntoa. Tässä pohjassa on parasta se, että se ei rasvattomuutensa vuoksi mene samalla lailla suttuun, kun normaali meikkipohja, korkeintaan alkaa kiillellä. Sopisi siis myös varmasti sinulle, mutta ihon ihan mattana pitämiseen voit tarvita apukeinoja sen lisäksi. 🙂

  Athelas: Tämä tosiaankin jättää juuri sellaisen kuulaan pinnan, ei ihan mattaa. Itse välillä laitan ihan vaan mattapintaisella puuterilla matampaa jos kaipaan. 🙂

  Heeji: Paha, paha minä! 😉 Toivottavasti tykkäät tuotteista, jos päädyit tilaamaan. 🙂

  valeria: Se on kyllä vaan niin niin ihanan pehmeä! 🙂

  Anonyymi: Jos hankit, niin tule ihmeessä kertomaan mitä tykkäät! 🙂

  Anonyymi: Feel Unique on melko nopea, viikossa ovat muistaaksen itselleni tulleet tuotteet.

  Mulperiina: Jos et tahdo tilailla ulkomailta niin hae Kicksistä omasi. 🙂

 45. Toivottavasti et säikähdä, mutta tunnistin sinut blogisi kautta. =) Olet mahtava asiakaspalvelija ja osaat ehdottaa vilpittömästi hyväksi havaittuja tuotteita. Olet ehdottomasti oikealla alalla.
  Terveisin eräs asiakkaasi. 😉

 46. RagDoll: Hauskaa aina, kun joku tunnistaa. 🙂 Lähinnä siksi jätän henkilöllisyyteni ja työni salaisuudeksi blogissani, että vaikka blogissani osaisinkin neuvoa ja auttaa, ei livenä välttämättä kaikkien kanssa kemiat synkkaa yhtään eikä pääse kärryille yhtään siitä, mitä toinen haluaa ja palvelukokemuksesta tulee monempien mielestä huono. Eli en sotke työtä ja vapaa-aikaa keskenään. 🙂
  Itse tiedän tuotteista, mutta asiakaspalvelu ei välttämättä ole vahvuuteni, sillä en ole ihan hirveän sosiaalinen henkilö aina… Kiva kuitenkin, jos olet ollut tyytyväinen. 🙂

 47. Iso kiitos sinulle Body Shopin kabukin suosittelemisesta. Kävin hiplailemassa sitä liikkeessä ja ostin sen itselleni. Ja se on pehmeä, ihana, täydellinen 🙂 Nyt minäkin voin pyöritellä mineraalit kasvoille kabukilla eikä kasvoihin satu, eikä iho hermostu.

  Käytän nyt Body Shopin kabukia Lily Lolon mineraalimeikin kanssa ja olen tyytyväinen!

 48. Minäkin tein tilauksen Feel Uniquelle starter kitin merkeissä. Oma iho on myös aknen kanssa kamppaileva, joten saa nähdä miten minulle toimii 🙂 Tosiaan, ainakin saa sen kabukin siinä pakkauksessa vaikka vaihtaisikin meikkipohjan merkkiä myöhemmin.

  Hurjan paljon kiitoksia blogistasi.

  – Liina

 49. Honey: Kivaa, että löysit sinulle sopivan kabukin! 🙂

  Liina: Juuri tänään viimeksi akneen taipuvainen kollegani hehkutti taas bareMineralsia kun siitä juttelimme, joten toivottavasti tosiaan sopii sinullekin. 🙂

 50. Hei, ajattelin suosituksestasi tilata tuon aloituspakkauksen Feel Uniquen sivuilta, mutta käytössäni on vain Visa Electron. Sivuilla näkyy alalaidassa maksuvaihtoehtona electron, mutta tilausta vahvistaessa valikossa ei ole vaihtoehtona visa electronia vaan vain visa. Osaatko auttaa tämän asian kanssa? Pitääkö electron ensin rekisteröidä jonnekin (paypall on vissiin jonkinlainen tällainen palvelu)? Tilaan ekaa kertaa MITÄÄN netistä, joten olen hieman pihalla.

 51. ^Anonyymi: Mietin samaa ongelmaa hetken mutta se visa on yhtäkuin visa electron siinä kohdassa, eli onnistuu!

  Minun kittini tuli postissa alkuviikosta ja kahden päivän käytön jälkeen olen vakuuttunut asiakas. Voisitko Golden Girl kuitenkin vielä valaista pari asiaa? 🙂

  Miten Veiliä käytetään? Sipaistaanko sitä meikkipohjan päälle lopuksi? Voiko sitä käyttää puuterin tapaisena luomilla ennen luomivärin laittoa? Millä pohjustat luomesi bareMinerals meikkipohjan kanssa?

  Lähteekö tämä kasvoilta millaisella putsarilla vai riittääkö pelkkä vesi?

  Kiitos! – TAAS! 🙂

 52. Anonyymi: Visa electron tosiaan menee tuolla Visasta, kuten joku tuossa totesikin jo. 🙂
  Et siis tarvitse paypalia, voit maksaa suoraan Electronillasi.

  Anonyymi: Veil tosiaan toimii irtopuuterin tapaan meikin kiinnoittäjänä ja sitä on nimenomaan tarkoitus sipaista pohjan päälle lopuksi. Pitää myös kiiltoa poissa. Toki Veiliä voi käyttää ymös luomilla, mutta itse tarvitsen tujummat aseet pitämään silmämeikkini paikallaan ja käytän blogissakin jo monesti mainitsemaani Urban Decayn Eye Shadow Primer Potionia (saa mm. Look Fantasticista).
  Pelkällä vedellä en suosittele poistamaaan, eli joku putsari käyttöön niin lähtee helpoiten ja hyvin. 🙂

 53. Moi taas!

  Minulekkin tuli starter kitin kanssa tuo skin rev-er upper ja toivoisin kuulevani sinun kokemukset siitä?

  Olen käyttänyt meikinalusvoiteinani ainoastaan sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa, eli yleensä Laveran faces-sarjan voidetta. Kun kerroit ettei tämä ole koostumukseltaan luonnontuote niin mitä tarkoitit?
  Oletko itse ollut tyytyväinen tähän tuotteeseen?

  Mitkä tuon ominaisuudet ovat? Onko se kosteusvoide vai kosteusvoiteen kanssa kasvoille levitettävä pohjustaja?

  Kuten huomaat, olen hieman hukassa näin aluksi, mutta meikkipohjat ovat toimineet kuin unelma 🙂

  Yksi asia vielä kiinnostaa, mitä ihmettä on mineraalit? 😀
  Hengittääkö iho todella tämän kanssa jopa niin että tämä kasvoilla voisi mennä nukkumaan?

  Puhutaan aina mineraalimeikeistä, mutta kukaan ei ole koskaan selventänyt mitä on luonnon mineraalit joita kasvoille laitetaan.

  Tuli paljon kysymyksiä, toivottavasti ehdit vastata. Ehkä tässä mineraalimeikkiasiassa riittäisi aihetta vaikka kuinka moniin postauksiin?

  Kiitos paljon! Blogisi ja apusi on ollut korvaamatonta <3

  Maria

 54. Aijoo, se vielä että kuinka usein minun tulee pestä kabukini ja sutini? Millä aineella? (esim käykö tavan shampoo tai saippua?)

  Olen vähän laiska pesijä, luin jostain että olisi hyvä pestä joka viikko.

  Maria

 55. Maria: Skin Rev-er upper on kosteusemulsio, jota voi käyttää meikin alla yksinään tai kuivemmalla iholla oman voiteen alla. Tämä sopii myös yökäyttöön. Tämä sisältää ihoa kuorivia happoja, jotka pikkuhiljaa liottavat iholta kuollutta solukkoa irti. Kirkastaa ja siloittaa siis ihoa jatkuvassa käytössä. Lisäksi tässä on hieman esimerkiksi silikonia siloittamassa ja pohjustamassa ihoa.
  Eli ihan puhdasta ja luonnonmukaista tämä ei ole, mutta hyvin tyytyväinen olen tähän ollut itse.
  Klikkaa tuota postaukseni alussa olevaa mineraalit-linkkiä niin saat selvennystä mineraaleista. 🙂
  Kabuki kannattaa pestä kerran viikossa hellävaraisella shampoolla. Se, mitä uskallat omalle tukallesi käyttää, käy myös näille siveltimille. 🙂

 56. Moi, nyt tuli ensimmäistä kertaa tämän postauksen inspiroimana tilattua ulkomaisilta nettisivuilta jotain. Eilen lähti Feel Uniquesta aloituspakkaus tulemaan.

  Kiitos mahtavasta blogista 🙂

 57. Yksi uusi lukija ilmoittautuu… Tilasinpa mäkin sitten ekaa kertaa elämässäni kosmetiikkaa netistä, kiitos tämän mineraalimeikkien hehkuttamisen. Tuon starttipaketin tilasin siis. Kiitos kivasta blogista, tää käy ihan viihteestä. Mustakin on sitä paitsi ihan mahtava tunne saada heittää joku tyhjä purkki tai putkilo roskiin! 😀

 58. Susanna täällä taas hei. Pari viikkoa sitten sain -20 %:n alennuskupongin Kicksiin ja tänään viimein päätin repäistä ostamalla bareMinerals-aloituspaketin. Ja TÄYSIN tämän blogin kirjoittajan houkuttelemalla, joten lasku tulee perässä ;D Ekan käyttökerran jälkeen fiilikset ovat aika ristiriitaiset. Lopputulos on tosi kevyt ja luonnollinen, mitä olen meikkipohjalta pitkään toivonutkin. Levittäminen vain tuotti ongelmia… Tuntui siltä, että pohjaa piti kopautella kanteen rutkasti enemmän kuin kuvassa. Koko ajan tuntui, kuin olisi tyhjällä siveltimellä sutinut naamaansa. Noh, eiköhän siihenkin ajan myötä opi.

  Olihan minulla tämän jaarittelun lisäksi kysymyskin Golden girlille. Jossain postauksessasi sanoit, että myös luonnonkarvaisten siveltimien puhdistamiseen voi käyttää mietoa shampoota. Enhän minä nyt tiedä mikä on mietoa ja mikä ei :p Mitä esimerkiksi itse käytit ennen kunnollisten puhdistustuotteiden hankintaa?

 59. Susanna: Saattaa tosiaan vaatia vähän tottumista ja harjoittelua, ainakin itselläni vaati.
  Itselläni on käytössä kuiville hiuksille tarkoitettu shampoo (merkki tällä hetkellä Waterclouds, Kicksistä). Merkillä ei ole niinkään väliä, mutta kannattaa tosiaan ostaa kuivien tai käsiteltyjen hiusten shampoo niin on ainakin hellävarainen. Esim. XZ:n useat shampoot ovat mukavan mietoja. 🙂

 60. Olin kauneus-messuilla kaverin seurana ja kun se tahtoi tutkailemaan Bare Mineralssin ständille ja kokoeilupenkkiin niin menin mukaan. Oli ihan uskomaton jälki kyllä! Kaveri innoistui niin kovin, että osti samantien. Itse olen vähän miettivämpää sorttia kun vaikutti isolta rahalta laittaa vaan meikkeihin.. Noh, eihän siitä mitään tullut. Kotona maltoin tunnin olla ennenkuin tulin tutkailemaan tätä vanhempaa postausta ja tilasinkin sitten juuri netistä aloituspakkauksen. Huoh… 🙂

  Toissapäivänä kävin muuten ostamassa sen kuivashampoon, joka ei kuitenkaan ollut kuivashampoo.. myöskin siun suosittelemana. Jee!

 61. Hei GG ja kiitokset upeasta blogista! Innostuin itsekin, jostain kumman syystä :), tilaamaan tuon Bare Escentualsin aloituspakkauksen. Tilasin sen Feeluniqesta ja täytyy sanoa, että onneksi en huomannut, että valuutan voi vaihtaa punnista euroiksi. Kitti on nimittään punnissa 38,25, mutta euroissa 45,90! Olisinpa saattanut säikähtää tulliin jäämistä ja jättää ostamatta, jos en olisi tyhmänä vaan mennyt sitä tilaamaan. Eniveis, tarinan opetus on, että ilmeisesti kannattaa tilata punnissa, koska veloittivat tililtäni 43 euroa ja pakettikin tuli 5 arkipäivässä ihan omaan postilaatikkoon.

  Oikeastaan piti kysyä sitä, että oletko tutustunut ollenkaan ks. merkin Radiance-tuotteisiin? Itse kun kaipasin vielä lisää hohtoa, niin rupesin pähkäileen, että mikäköhän olisi sopivin. On nimittäin vaikea saada oikein selvitettyä, että mitä eroja näiden neljän välillä on: pure, bare, clear ja flawless radiance?

 62. Anomyymi: Kannattaa tällä hetkellä aina tarkistaa, voiko maksaa dollareissa tai edes punnissa, sillä kummillakin tulee euroja edullisemmaksi maksaa. 🙂
  Clear on sellainen heleä vaaleanpunertava, Flawless hieman kylmempi kultainen, Pure lämpimempi kultainen ja Bare aavistuksen pronssisempi. Kaikkien sävyt ovat kuitenkin hyvin kevyesti taittavia, eli eivät mitään vahvoja. Flawwless taitaa olla neutraalein ja myös Clear tekee ihanan heleän pinnan, ei siis mitään punaista vaan juuri sellaisen heleän kuulaan, millaisen kevyehkösti vaaleanpunestavalla saa aikaan. 🙂

 63. Moi!
  Nyt tilasin minäkin starter paketin! Toivottavasti osaan käyttää sitä… Look Fantasticin sivuilla oli baremineralsin PLATINUM-setti myynnissä. Kiinostaisi sinun kommentti tähän pakettiin, olisiko kannattava sijoitus? Mikä siinä mahtaa olla "ideana"? Olen ihan hurahatanut platina-juttuihin kauneudenhoidossa (tietty toivotan tervetulleeksi myös kaikki platina KORUT luokseni!;)). En vielä tilannut platinapakettia, kunhan nyt katson miten ton starterin kanssa onnistun.
  Hieno blogi sinulla, kiitos!

  Buhiko

 64. Buhiko: Ilmeisesti nuo setin Platinum Gossamer Face & Body Colour ja Platinum Glimmer ovat sitten nimensä mukaisesti platinaan meneviä sävyjä, muut eivät ainakaan ole, mutta sopivat noiden sävyjen kanssa.Sitten vaan on siveltimetkin sävytetty settiin sopiviksi. Näyttää ihan kivalta setiltä kyllä. 🙂

 65. Hei!

  Mistä johtuu tuo kuvien laatuero, eli kun on kuvattu yksityiskohtaisia tuotteita, ovat ne selviä ja teräviä, ja sitten kun ihoasi, se on aivan "sumun" peitossa, eikä oikeastaan todellista meikkipohjan lopputulosta näe?

 66. Anonyymi: Syytän tuosta täysin bloggeria, sillä minun koneellani kaikki kuvat ovat yhtä tarkkoja, mutta kun lataan ne bloggeriin, tulee suurista ihopinnoista epätarkkoja. Asia harmittaa myös minua, sillä tällaisissa meikkipohjakuvissa tarkkuus olisi tärkeää. :/

 67. Käytätkö puuterina sitä illuminating mineral veil vai ihan sitä tavan mineral veil puuteria?

 68. Anonyymi: Käytin ennen sitä perus Mineral Veiliä, mutta nykyään en enää käytä pohjan päälle mitään ja pysyy ilman kiinnistystäkin siistinä läpi päivän. Ennen ihoni tarvitsi kiinnittäjän, mutta ei enää, sillä rasvoittuminen on vähentynyt. 🙂

 69. Moikka! Voitko kertoa mitä kautta olet tilannut oman startet kitin? Mietin tässä, että miten saisin tilattua juuri tuon starter kitin jossa on myös Skin Rev-er Upperin ja Full kabuki brush? Jos tilaan sen niin meikkivoiteen väri on medium tai tan, mikä on liian tumma. Itselläsi paketissa oli meikkivoiteena light ja fairly light sekä juuri nuo mainitsemani muut tuotteet. Jos nimittäin tilaan fairly light ja fair sävyillä starter kitistä puuttuu tuo Rev-er ja kabuki brush ainakin näin kaikissa verkkokaupoissa.

 70. Anonyymi: Ostin omani vuosi sitten Suomesta. Paketti on uudistunut, eli vanhaa versiota (kabukilla ja Skin Rev-er upperilla) tuskin löytyy enää kovin monesta paikasta.
  Uudessa versiossa on kuitenkin ainakin Suomessa bisque peiteaine ja Full Flawless sivellin, joka on lähes yhtä peittävää jälkeä tekevä kuin kabuki. 🙂

 71. Heippa! Ostin netistä tuon aloitussetin muutama viikko sitten ja olen ollut tyytyväinen naamaani sen jälkeen. Sellaista kysyisin, että kuinka usein peset siveltimiä ja millä? Entä pesetkö noita kansia ollenkaan? Niihin näyttää vähän jämähtävän tota meikkiä.

 72. Anonyymi: Pesen siveltimiä ehkä reilun viikon välein. Kansia putsaan silloin tällöin siveltimien desinfiointiaineella. 🙂

 73. Heippa, etsin bareMineralsista tietoa ja löysin (jälleen :)) blogiisi. Kotikaupungissani ei ole Kicksiä enkä tiedä myydäänkö ko. sarjaa täkäläisissä kauneushoitoloissa, niin osaisitko neuvoa sävyn suhteen? Ihoni on MACin asteikolla NC-20, eli (hyvin) vaalea ja keltapohjainen. Himoitsen tuota starttipakettia, mutta en valitettavasti pääse testailemaan sävyjä minnekään.

  Kiitoksia mukavista ja hyödyllisistä kirjoituksista!

  t. Keltanassu

 74. Keltanassu: Starttipaketin Fairly Light on melko vaalea ja Fair jo todella keltainen. Fairly Light on kuulemma neutraali, mutta omalle todella vaalealle ja keltapohjaiselle iholleni liian tumma. Starttipaketeissa ei tule sävy Fair, joka on itselleni ainakin paras sävy. MAC:in sävyjen perusteella en osaa itse sanoa yhtään mitään, mutta esim. Diorin vaaleimmat sävyt ovat olleet minulle melko hyviä, elleivät jopa hieman liian tummia.
  Fair ei ole minusta iholla yhtään punertava.
  Jos kuitenkin tahdot aloituspaketilla siveltimineen kokeilla, niin vaalein paketti olisi paras. 🙂

 75. Hei, olen nyt innoittamanasi haaveillut näistä bareMinaralsin tuotteista ja kun sain viimen käytettyä loppuun viimeisen nestemäisen meikkivoiteeni nin haaveilen nyt mineraaleihin siirtymisestä. Mutta tarvitsisin apua sillä en oikein tiedä mitä minun pitäisi hankkia. Tuo aloituspaketti ei itseäni niin innosta koska haluisin ostaa suoraan täyden purkin sävyä fair jonka uskon olevan itselleni oikea sävy. Tarvitsisin siis sen ja oikeanlaisen harjan sekä varmaankin yhden concealer harjan sekä tuon veilin, mutta tarvitsenko mahdollisesti vielä muuta? Aurinkopuuteria käytän harvoin joten sitä en tarvitse. Lisäksi tuon pohjustusaineen haluaisin. Mutta minkälainen harja sitten olisi sopiva kun haluan kunnon peittävyyttä, onko noissa concealer harjoissa eroavaisuuksia?

 76. Anonyymi: Pohjan tekemiseen tarvitset vain tosiaan tuon pohjan ja hyvän kabukin (monilta sarjoilta löytyy hyviä). Minusta bM:n oma peiteainesivellin on loistava sarjan pohjan kanssa.
  Veili on kiva tuote, mutta ei välttämätön ellei ihosi kiillä todella helposti. Veilinkin tilalla voi toki käyttää tavallista irtopuuteria, ellei sitten tahdo nimenomaan pitää kaikkea "puhtaana".
  Pohjustusaine ei ole mikään ihan erityinen vaan ihan perus silikonipohjustaja, eli moni muukin vastaava käy kyllä hyvin. Jos kuitenkin tahtoo tosiaan pitää homman puhtaana ja pysyä pelkissä mineraaleissa, ei tuota pohjustajaa kannata hankkia. 🙂

 77. Olen tässä jo jonkin aikaa ajatellut vaihtaa täysin mineraalimeikkiin. Luin tämän jutun silmät hehkuen ja nyt… PAKKO TILATA!

  Mutta: ensin pari kysymystä: lievä akneni on vihdoin parantunut, mutta iholla näkyy vielä vähän punertavia arpia, kuinka peittävän tuotteesta paikoittain saa?

  Olen talvella hyvin kalpea mutta nyt jo ruskettuneempana en osaa päättää minkä sävyn tuotteista tilaisin. Selvää on että tilaan vaaleimman setin, mutta tulevatko aloitussetissä siis pienet putelit kaikista kolmesta vaaleimmasta sävystä? (Fair (kylmin), Fairly light (neutraali) ja Light (lämpimin)) KIITOS!! Jos tämä nyt toimii niin HerraJumala olen sinulle paljon velkaa! : D

  Effy

 78. Hei paljo tollanen isompi purnukka maksaa netistä postikuluineen ja paljonko Kickistä?

 79. Effy: Kokeile Light-settiä. Siinä tulee mukana sävyt Fairly light ja light. Fair-sävyä ei myydä kuin erikseen (paitsi kuulemma jossain päin maailmaa myös seteissä, mutta itse en ole nähnyt) ja jos tykästyt, voit ehkäpä hankkia sen talvisävyksi.
  Punoitusta noilla saa hyvin piiloon, kun vain hallitsee tekniikan. Toivottavasti tykästyt! 🙂

  Anonyymi: Suomesta 49 euroa ja netistä päälle parikymppiä tilauspaikasta riippuen.

 80. Oh my, OH MY!! Tilasin Light starter kitin ja suoraan perään erillisenä tilauksena Fair-sävyn ja täysikokoisen veilin (kierretään tullit!) 😀

  Tänään saapui starter kit (3 päivää) ja kokeilin iholle! Ah! Tämä kuulaus, tämä meikitön tunne! Fairly light näytti purkissa tummalta mutta olikin yllättävän vaalea eli kelpaa kesäksi mutta onneksi tilasin talveksi tuon fairin. Tosiaan olen nyt sulle paljon velkaa!! Toivotaan että tuote on yhtä täydellinen pitkäaikaisessa käytössä! : )

  KIITOS!!!! <3

  Effy

 81. Kiva blogi sulla.
  Muistaakseni sulla on kuiva iho? Mitä kosteusvoidetta käytät mineraalipohjan alla?

 82. Olen miettinyt baremineralssin get stardet packin hankkimista, mutta sävyn valitseminen on vaikeaa näin netissä. Mietin Fairyn ja Linghtin välillä. Tällähetkellä käytän Youngbloodin barley beigeä, jonka on kosmetologi minulle valinnut oikeaksi sävyksi. Osaatko Mirve auttaa kumpi noista sävyistä sopisi minulle paremmin. Baret ovat nimittäin paljon edullisimpia kuin youngbloodit ja haluasin siksi mielelläni kokeilla kyseistä merkkiä.

 83. Googlailin mineraalimeikeistä ja löysin tieni tänne. Olin jo ihan tilaamassa tätä ihmeainetta, mutta Feel Unique pyytää kyseisestä setistä 54, 15 euroa ja Beauty Bay:lla vaalein kitti on varastosta loppu :/ että pitikin kiinnostua tästä asiasta vasta nyt, tulliinhan nuo jäävät? En ole aikaisemmin tilannut ulkomailta, mutta käsitykseni on, että tilaus ei saa ylittää 43 euroa? Mitä ylityksestä tapahtuu, sitä en tiedä o.O

 84. Googletin irtopuutereita ja päädyin tänne. Katselin joskus 2009 noita bareMinerals meikkejä (Englannissapa hyvinkin) ja olisin ostanut aloituspakkauksen, mutta myyjän kanssa tulimme siihen tulokseen, että vaaleinkin sävy olisi minulle liian tumma. Mitenkähän mahtaa olla asia nykypäivänä, löytyykö paperinvalkoiselle suomettarelle mistään sopivaa mineraalimeikkiä? Tai edes meikkivoidetta, kivipuuteria, meikkipuuteria…

 85. everydaymineralssin semi matte IVORY on hyvä posliini iholle! Iherbistä 9 euroa.

 86. Ajattelin jakaa oman kokemukseni tänne koska googlettaessa Bare Mineralsin löytyy sinun blogisi ja mielestäni ihmisten tulisi olla tietoisia tuotteen varjopuolista.

  Ostin itsekkin Bare Mineralsin siinä toivossa että se oli mainostettu luonnontuotteeksi toisin kuin marketeissa myytävät "mineraalimeikit".

  Totuushan on että BM sisältää Bismuth oxychloridea joka näyttää varsin yleisesti aiheuttavan iho ärsytystä.
  Bismuth on metalli, joka itsessään ei ole hyväksytty kosmetiikassa. Bismuthiin lisätään muita elementtejä jotta siitä saadaan Bismuth oxychloridea. Bare Minerals sisältää myös Titanium oxidea joka on luokiteltu mahdolliseksi karsinogeeniksi.

  Ja tätä me laitamme ihollemme. Niin kuin minäkin tein.

  Minulla alkoi 2012 vuonna esiintymään ihon kuumotusta ja punoitusta. Hankin Bare Mineralsin juurikin mainospuheiden perusteella ihoani parantamaan. Toisin kävi, tilanne paheni pahenemistaan. Asian ymmärsin kuitenkin vasta eilen laitettuani meikkiä ensimmäisen kerran kolmeen kuukauteen. Tänä aikana ihoni on jonkun verran kehittynyt parempaan suuntaan. Pidin meikkiä muutaman tunnin kun ihoni alkoi kutiamaan ja kuumottamaan. Pesin meikit pois öljyllä ja mineraalivedellä. Aamulla ollut lähes finnitön naama oli vain historiaa. Ärtynyt ja epätasainen iho sen sijaan tuijotti peilistä takaisin. Illalla kasvoja kuumotti taas. Oikea käteni oli ja on myös ärtynyt ja auki. Viime talvena syytin vain kylmyyttä mutta sekin syy on selvä. Allerginen reaktio.

  Jos sinulla on kosketusallergia, jos reagoit nikkeliin tai muihin metalleihin, älä kokeile Bare Mineralsia. On olemassa oikeasti luonnontuotteita jotka eivät vahingoita ihoasi ja terveyttäsi.

  Hakusanoilla "Bare Minerals allergy", "Bare Minerals Bismuth", "Bismuth oxychloride allergy" löydät tietoa ja ihmisten kokemuksia.

  http://chemicaloftheday.squarespace.com/most-controversial/2010/4/7/mineral-makeup-dangers.html?currentPage=2

 87. Osaatko sanoa mikä sävy Everyday Mineralsissa vastaisi Bare Mineralsin Fair (matte) sävyä? 🙂

Kommentointi on suljettu.