Enmäkestä – ihastuin Kardashianien hiustuotteisiin!

Tämä on kyllä sellaiselle tuotemerkille omistettu postaus, etten ihan heti olisi arvannut tulevani blogiini tällaista näpyttelemään. Tänään lauletaan nimittäin ylistyslaulua kahdelle kokeilemalleni Kardashian Beauty -merkin hiustuotteelle!

Sain PR-toimiston kautta kokeiltavakseni muutamia Kardashian Beauty -merkin hiustuotteita. Tuotteet vaikuttivat kiinnostavilta, mutta merkin meikkituotteita aiemmin tutkiessa minulle oli tullut tunne, että ne myyvät enemmän nimellä kuin laadulla. Odotukseni tuotteiden suhteen eivät siis olleet kovin valtavat.

Kardashian Beauty Take 2

Pakko kuitenkin aloittaa tykittämällä heti kaikkien tietoon, että nämä olivat aivan mielettömiä tuotteita! Kokeilin Kardashian Beauty Take 2 Dry Shampoon sekä Dry Conditionerin, jotka molemmat hurmasivat hiukseni ja minut ihan totaalisesti. Tuotteiden takana ovat Kourtney, Kim ja Khloé, jotka halusivat kuulemma näyttää, millaisia hiustuotteiden oikeasti kuuluu olla ja pakko sanoa, että vaikka en muuten ole naisten sielunelämään sen syvällisemmin ollut kiinnostunut perehtymään, niin näiden kanssa he ovat kyllä menneet todella nappiin.

Kardashian Beauty Take 2 Dry Shampoo

Ensinnäkin siis tämä Dry Shampoo… En ole ikinä kokeillut kuivashampoota, jossa olisi ollut tällainen suihke! Usein kuivashampossa on joko selvästi kuivan puuterinen tai joskus taas varsin märkä suihke, mutta tämä oli ihastuttavan hienojakoinen eikä yhtään märkä, mutta ei silti runsaan puuterinenkaan. En ole oikeasti koskaan kokeillut kuivashampoota, joka olisi sumuttanut tuotteen pullosta ulos tällaisena tavallisen suihkuttamisen sijaan!

Kuivashampoo oli nimenomaan kuivashampoo, eli se ei tuonut hiusten tyveen rakennetta vaan nimenomaan sai hiukset tuntumaan puhtaan tuntuisilta. Koska tämän suihke oli niin hienojakoista voisin kuvitella tämän sopivan myös ihan niille tummille Kardashian-kutreillekin ilman, että hiuksista tulee jauhoisen sameat…ainakaan pahasti.

Kardashian Beauty Take 2 Dry Conditioner

Toinen sydämeni valloittanut tuote oli Take 2 Dry Conditionet -kuivahoitoaine. Olen aiemminkin kokeillut vastaavaa tuotetta, jonka olisi tarkoitus tuoda hiusten latvoihin eloa, sillä siinä missä hiusten tyvi yleensä rasvoittuu, kuivuvat hiusten latvat. En ollut aimmin kokeilemaani vastaavan tyyppiseen suihkeeseen kovin tyytyväinen, mutta tämä suihke hurmasi minut täysin.

Tämä tuote oli hieman kuin kiiltosuihke, mutta uskomattoman kevyt ja hienojakoinen sellainen. Hiuksiin ei jäänyt ollenkaan klähmäistä tunnetta, mutta silti niihin tuli kevyttä silotusta – juuri sellaista, mitä hiusten latvat pesuvälin venytyksen aikana kaipaavat. Hiuksista tuli pehmeän ja silkkisen tuntuiset sekä luonnollisen kiiltävät.

Kardashian Beauty Take 2

Tämä kaksikko oli aivan täydellinen parivaljakko tuomaan tukkaan juuri kaikkea sitä, mitä pesemättömät hiukseni kaipaavat. Toinen imi tukasta rasvaisuutta ja toi puhdasta tunnetta ja toinen piti huolta, etteivät hiukset silti jää kuivan tuntuisiksi ja kiillottoman näköisiksi. Voisiko sitä enää enempää toivoakaan?

Näissä on mielestäni melko parfyymimainen ja aikuismainen tuoksu, joka ei toki ole kovin vahva, mutta jonka voi toki silti haistaa. En innostunut tuoksusta ensimmäisillä käyttökerroilla, mutta nyt olen jo ihan sinut sen kanssa.

Toisin kuin Citymarketin hyllyille päässeet Kardashian Beauty -meikkituotteet, ovat nämä hiuspuolen tuotteet salonkitavaraa ja näiden kokeilujen perusteella voin hyvinkin uskoa sarjan laadukkuuteen. Minulla on vielä kolmas tuotelinjan tuote odottamassa testausta ja odotan jännityksellä, hurmaako sekin minut.

Kardashian Beauty Take 2
Onko joku muu tehnyt jo tuttavuutta Kardashian Beauty -hiustuotteiden (tai meikkituotteiden) kanssa?

Kardashian Beauty -hiustuotteet tulevat toukokuussa myyntiin kampaamoihin ja kampaamotuotteita myyviin verkkokauppoihin. Kuivashampoolla ja kuivahoitoaineella on hintaa n. 21,90 € / kpl.

6 kommenttia artikkeliin ”Enmäkestä – ihastuin Kardashianien hiustuotteisiin!”

  1. Oivoi! Hitto miks kerroit?! Oon päättänyt olla ostamatta näitä just sen takia, että ei nimestä päätellen voi olla hyviä, mutta nyt saat taas mut epäilemään ennakkoluulojani ;D
    Mutta siis ihan tosi hienoo jos viimeinkin joku oikeesti kuiva kuivashampoo! Ja tollasta kuiva hoitoainetta en oo ennen edes huomannut olevan olemassa. Kuulostaa just passelilta mun pumpulitukkaan. Siis kauppaan! 🙂

  2. Ei liity nyt tähän postaukseen mutta olisin kysellyt seerumin käytöstä. Täytän kohta 24 vuotta ja ajattelin alkaa panostaa vielä enemmän ihonhoitoon (heh). Olen miettinyt seerumin ostoa mutta pitäisikö sitä käyttää jatkuvasti, kuuriluonteisesti vai vuodenaikojen vaihtuessa vai milloin?

  3. Ostin näitten Stroke of Midnight -ripsarin ja se on aivan huikean hyvä! Suosittelen kokeilemaan!

Kommentointi on suljettu.