Mitä Tukholman Sephorasta kannattaa ostaa?

Vaikka usein hoenkin, etten ole ihan kauhean rakastunut Ruotsiin, on täällä silti monia hyviäkin juttuja. Yksi niistä on tietysti Sephora. Törmään Facebookissa usein aloituksiin, joissa joku kysyy, mitä kosmetiikkaa Tukholman Sephorasta kannattaa ostaa ja voitte arvata, että olen sen verran ahkera Sephoroissa laukkaaja, että minulla on tähän mielipiteeni.

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Olen tehnyt aiheesta postauksen ennenkin ja listasin tuossa kaksi vuotta vanhassa postauksessa 10 tuotemerkkiä, jotka Tukholman Sephorassa kannattaa katsastaa. Postauksesta on kuitenkin sen verran aikaa, että vaikka siinä mainitut brändit kuten Too Faced, Kat Von D, Benefit, Marc Jacobs, Becca ja NARS ovatkin edelleen saatavilla ja katsastamisen arvoisia, on tarjolle tullut myös paljon uutta.

Jos siis tiedossa on reissu Tukholmaan, kannattaa tuosta postauksesta edelleen hakea shoppauiluvinkkejä, mutta omalle listalle kannattaa myös lisätä tieto siitä, että näkin brändit ovat nykyään saatavilla:

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Huda Beauty

Huda Beauty on saatavilla mukavan laajalla valikoimalla tuotteita. Suosittuja tuotteita ovat tietysti Huda Beauty -huulimeikit, mutta myös luomivärit. Varsinkin värikkäät, 9 sävyä sisältävät pikkupaletit ovat todella suosittuja. Olen itse kokeillut myös Huda Beauty #FauxFilter Foundation -meikkivoidetta, mutta se ei ollut minun juttuni yhtään.

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Zoeva

Erityisesti siveltimistään tunnettu Zoeva on yksi Ruotsin Sephoran uusimpia tuttavuuksia. Zoevalta löytyy edullisia meikkejä ja erityisesti Zoevan luomiväripaletit ovat suosittuja. Koska oma fokukseni on enemmän ihonhoidossa täytyy myöntää, ettei minulla liiemmin ole kokemuksia Zoevan tuotteista, mutta niitä hyllyn edessä hipelöidessäni mietin kyllä, että niitä kokemuksia olisi kiinnostavaa hankkia.

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Tarte

Tarte on saapunut Ruotsin Sephoraan vasta vähän aikaa sitten ja valikoima on todella hyvä. Itse olen aivan hulluna Tarten luomiväreihin ja aivan superutelias hypetettyjen Shape Tape -tuotteiden suhteen. Shoppailin vuosi sitten Malesiasta Tartea hieman reilummin ja olen siitä lähtien ollut aivan koukussa. Tällä hetkellä Tarte on minulle suurin syy käydä Sephorassa pyhiinvalellusmatkalla.

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Hourglass

Selektiivisen kosmetiikan hypemerkki Hourglass on myös saapunut Ruotsin Sephoraan. Hourglassin meikinpohjustajat, korostuspuuterit ja meikkivoiteet ovat erityisen kehuttuja ja kaikki kokemukseni Hourglass -tuotteista ovat olleet positiivisia, joten Hourglass on ehdottomasti merkki, jonka tuotteisiin haluaisin tutustua lisää.   Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Sunday Riley

Meinasin pyörtyä, kun vähän aikaa sitten Sephorassa käydessäni bongasin hyllyllisen kehuttuja Sunday Riley -ihonhoitotuotteita. Katselin niitä silmät kiiluen ja tartuin uteliaisuutta uhkuen merkin minipakkauksiin, mutta maltoin vielä toistaiseksi ainakin jättää ne hyllyyn ja kävelin Sephorasta ulos tyhjin käsin. En tiedä, kuinka kauan tämä vielä onnistuu, mutta ainakin tuntuu hyvältä tietää, että nyt niitä saa täältä.

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

The Inkey List

Toinen viimeisimmän käynnin kivoimmista bongauksistani oli The Inkey List, josta olen postannut jo aiemmin ja jonka tuotteisiin minun pitäisi ehdottomasti saada aikaiseksi palata vielä tarkemmin. The Inkey List on The Ordinarya vastaava tuotemerkki, joka ratsastaa yksittäisillä tehoaineilla pakatuilla, edullisella hintalapulla varustetuilla ihonhoitotuotteilla. Sen tuotteet eivät kuitenkaan ole suoria kopioita The Ordinaryn tuotteista ja merkiltä löytyy paljon sellaista, mitä The Ordinarylta puolestaan ei löydy.

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Farsáli

Farsáli ei ehkä ole enää ihan niin suuressa hypessä kuin mitä se vielä hetki sitten oli, mutta siitä puhutaan silti paljon. Olen itse kehunut blogissa aiemmin Farsáli Unicorn Essence -seerumia ja olen utelias kokeilemaan myös merkin muita seerumeja. Farsáli Jelly Beam puolestaan on minusta maailman surkeimmin pakattu korostustuote, jonka kanssa sotkulta ei voi välttyä, eli siitä kehotan omien kokemuksieni pohjalta kaikkia pysymään kaukana.

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Nudestix

Nudestix on minimalismia rakastavaan sieluuni ja luonnollista lopputulosta ihannoivaan meikkimieleeni vetoava kosmetiikkamerkki, jonka tuotteisiin tutustuisin mielelläni lisää. Nimensä mukaisesti merkki on tunnettu puikkomaisista meikeistä, joista ehkä suosituimpia ovat sen sekä huulille että poskiin sopivat meikkikynät.

Aiempi postaukseni Nudestix-merkistä löytyy täältä. 

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Dr.Jart+

Mielestäni yksi parhaita ellei jopa paras Ruotsin Sephorasta saatava korealainen kosmetiikkamerkki on ehdottomasti Dr.Jart+. Merkillä on keskihintaisia, todella laadukkaita ihonhoitotuotteita, joissa on takana erinomaisiin ainesosiin yhdistyvä loistava tuotekehittely. Jos minulla olisi vähemmän kosmetiikkaa, kokeilisin Dr.Jart+-tuotteita ehdottomasti enemmän ja varsinkin merkin Cica-tuotteet kiinnostavat. (Jos cica-tuotteet eivät ole tuttu juttu, voi niistä lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.)

Aiempi postaukseni Dr.Jart+-brändistä löytyy täältä.

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Laneige

Laneige on toinen hyvin kiinnostava korealainen kosmetiikkamerkki, jolta olen itse tehnyt sekä erinomaisia tuotelöytöjä (kuten merkin yöllä käytettävä Laneige Lip Sleeping Mask -huulinaamio) että törmännyt suoraan sanottuna myös todella surkeisiin tapauksiin. On kuitenkin aivan mahtavaa, että tuo minun silmissäni ”Etelä-Korean Biothermina” näyttäytyvä merkki on vihdoin saatavilla myös Euroopasta. Jään toivomaan, että merkin valikoima tulee vielä laajenemaan.

Samasta kiinnostavasta K-Beauty-hyllystä voi lisäksi bongata myös Caolion-merkin, jonka kasvosaippuaa olen kehunut sekä Belif-merkin, jonka kanssa olen itse tehnyt vasta pinnallista tuttavuutta, mutta joka kiinnostaa minua kovasti.

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Sephora Tukholma osoite

Tukholman Sephora sijaitsee osoitteessa Biblioteksgatan 2-4, eli ei aivan keskustan ytimessä T-Centralenin kulmalla, mutta lyhyehkön kävelymatkan päässä siitä kuitenkin.

Itse käyn eniten Nackan Sephorassa, josta nämäkin kuvat on otettu. Nackan Sephora sijaitsee lyhyen, noin reilut viisi minuuttia Viking Linen terminaalilta kestävän bussimatkan päässä Nacka Forum -ostoskeskuksesta, josta olen postannut aiemmin täällä. Tykkään Nackan Sephorasta enemmän, sillä siellä käy vähemmän asiakkaita, mikä tarkoittaa usein parempaa tuotteiden saatavuutta ja sitä, että myymälässä on lääniä liikkua. (Joskus voi kuitenkin olla, että jotain tuotteita on saatavilla vain ja ainoastaan keskustan Sephorasta.)

Sephora Tukholma aukioloajat

Keskustan Sephora on auki melko samojen aikojen mukaan kuin keskustan muutkin liikkeet. Jos siis kyseessä ei ole juhlapyhä, on Tukholman Sephora auki seuraavasti:

Maanantaista perjantaihin 10-19
Lauantai 10-17
Sunnuntai 12-16

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Sephora Tukholma valikoima ja hinnat

Jos mietit, onko Tukholman Sephorasta saatavilla jotain tiettyä tuotetta tai minkä hintainen tuote on, löytyy tietoa tuotteista ja valikoimasta Ruotsin Sephoran verkkokaupasta (joka ei toimita Suomeen). Jos siis lähetätte ostosreissulle kumppanin tai kaverin, niin tuolta sivulta on hyvä tarkistaa budjettia ja ottaa vaikka kuvakaappauksia, joita asioille lähetetyn on helppoa vilauttaa Sephorassa myyjälle.

Tukholma Sephora mitä ostaa Ostolakossa blogi Virve Vee

Onko jollakin tiedossa reissu Tukholman Sephoraan? Mitä teillä on ostoslistalla?

Lue myös:
Tämä hylly kannattaa Sephorassa katsoa AINA

4 kommenttia artikkeliin ”Mitä Tukholman Sephorasta kannattaa ostaa?”

 1. Mun Sephora-listalla on aina nippu kaupan omia vedenkestäviä kulmakyniä, sillä parempaa en ole kymmenien kokeilujen jälkeen vielä löytänyt.Olen kehittänyt myös keskivaikean riippuvuuden Sephoran omiin meikinpoistoliinoihin, joiden vesimeloniversiota käytän käsien putsaamiseen reissussa.

  Lisäisin suosituslistaan myös minikokoiset, huulten pH:n mukaan sävyttyvät Winky Lux -huulipunat, joihin en itse ole törmännyt muualla.

  Haaveilen pääseväni visiitille parin päivän sisällä. 🙂

  • Aah, noita punia olenkin tainnut joskus ohimennen katsella jos oikein muistan ja juuri kului loppuun yksi tuollainen kulmakynä! 🙂

 2. Hei kiitos ihanasta ja mielenkiintoisesta blogista!

  Hourglass (kirjoitetaan muuten yhteen :)) on yksi suosikkejani, kiva tietää seuraavaa Stokis-reissua varten että löytyy sieltäkin! Kiitos vinkistä!

  • Mietinkin tuota kirjoittaessani, että jokin näyttää/tuntuu hassulta. Kiitos! 😀

Kommentointi on suljettu.