Hulluna Lontooseen, Lontoossa sekä Lontoosta.

Heippa vaan, kaverit!

Tänään on sellainen kiva päivä, kun tämä tyttö on lähtenyt Englantiin. Minulla on luvassa aivan täydellinen pidennetty viikonloppu:

Juoksin laivasta ulos heti kello kymmeneltä sen saavuttua satamaan ja kipitin suoraan veljeni autoon, jolla hän kuskasi minut pikaiselle kotikäynnille. Jätin työromppeet kotiin, otin matkaani valmiiksi lähes tyhjäksi jääneen matkalaukun ja jatkoin matkaani veljeni ajamalla autolla kentälle. On muuten ihanaa, että on maailman paras veli, joka on aina valmis auttamaan siskoaan!

Ehdin mukavasti iltapäivälennolle ja saan viettää tämän esimmäisen iltani rauhassa Englantilaistuneen Herrasmieheni kaulassa roikkuen. Täydellinen ilta, siis.

Heti huomenna on kuitenkin luvassa bloginäkökulmasta katsottuna täydellinen päivä. Englantilaistunut Herrasmieheni lähtee nimittäin töihin ja minä saan mennä ihan rauhassa pyörimään läpi jokaisen mahdollisen Bootsin ja Superdrugsin jonka vain löydän. (”Saattaa muru mennä vähän ylitöiksi tänään sitten töissä. En varmaan ehdi töistä pois ennen kuin kaupat ovat sulkeutuneet, eli joudut ehkä pyörimään yksin…”) Viimekerrasta viisastuneena tulostin oikein kartankin, johon jo merkkasin niiden sijainteja!

Parasta tässä on se, että lennän Finnairin koneella ja saan ottaa 23 kg matkalaukun ja 8 kg käsimatkatavarat. Ja naisena vielä käsilaukunkin! Koska lennän kotiin jo maanantaina ja olen siis reissussa vain pari päivää, en pahemmin pakannut mitään mukaan kiloja säästelläkseni. (Sori muru, jos vaatteeni hieman haisevat hielle rankan kosmetiikkashoppailun jäljiltä. En pakannut pahemmin vaihtovaatteita…)

Niin kauan kuin muistan, on suuri haaveeni ollut päästä Lontooseen tyhjän matkalaukun kanssa ja saada täyttää se kaikilla ihanilla ja halvoilla kosmetiikkatuotteilla, mitä vaan löydän. Minä ihan oikeasti laitoin ruumaan ison, lähes tyhjän matkalaukun! (Jonka sisällä tosi oli toinen laukku, mutta palaan tähän asiaan tarkemmin myöhemmin.) Nyt minulla ei ole oikeastaan mitään pahoja realistisia painorajoja vastassa ja saan ostaa ihan niin monta vartalovoidetta kuin vain tahdon, sillä en usko 23 kg painon tulevan ihan heti vastaan. Olen niiiin innoissani!

Kun Englantilaistunut Herrasmieheni sitten vihdoin perjantai-iltana pääsee töistä, saan viettää hänen kanssaan ihanan viikonlopun Lontoossa ja tutkia enemmänkin kaupungin tarjontaa. Olen nähnyt kaupungin perus nähtävyydet, mutta en ole koskaan saanut ajan kanssa vain fiilistellä lempparikaupunkiani, joten toivon, että siihen olisi nyt mahdollisuus.

Toinen ostosten kannalta huippupäivä on maanantaina. Englantilaistunut Herrasmieheni lähtee aamulla töihin ja maanantai on kotiinlähtöpäiväni. Lähden hänen kanssaan samaa matkaa heti aamulla, mutta varasin lennon vasta kello kuudeksi, eli saan aivan rauhassa fiilistellä Heathrown lentokenttää ja sen kauppoja. Siis ihan koko päivän!

Tiedän, ettei kyse ole halvasta kentästä ja tuskin ostan sieltä paljoa, mutta haluan vain mennä ja tutkia, mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyy, sillä siellähän on kuulemma vaikka mitä!

Suunnitelmani on täysin loppuunhiottu. Mennessä pakkaan kaikki vähäiset tavarani käsilaukkuun ja pienempään perässä vedettävään matkalaukkuun, jonka pakkasin muuten lähes tyhjän matkalaukkuni sisään ruumaan. Lontoossa täytän matkalaukkuni ostoksilla ja pakkaan lähes kaikki mukanani Lontooseen tulleet tavarat sinne. Kentälle otan käsilaukkuni lisäksi tyhjänä mukaani käsipakaasiksi tarkoitetun pienemmän laukun, jota saan näppärästi vedettyä perässäni ja jonne saan ostoksiani heiteltyä.

Tätä suunnitelmaa on hiottu vuosia ja olen täydellisen onnellinen, että maailman ihanimmaksi osoittautunut mies asuu tällä hetkellä juuri Englannissa ja asuu tänä kesänä juuri Lontoossa. <3 (Ja juu, olisin kyllä rakastunut häneen muutenkin, vaikkei hän siellä asuisikaan.)

Muita hulluja?

Lupaan, että perästä kuuluu, mutta älkää siis ihmetelkö, jos parin seuraavan päivän aikana kommenttien julkaisu hieman kestää.Tasaa kaikki

16 kommenttia artikkeliin ”Hulluna Lontooseen, Lontoossa sekä Lontoosta.”

 1. Heathrow:n kentällä, ainakin terminaalissa 3 on sellainen rajoitus etteivät ota laukkuja sisään ennen kuin kahta tuntia ennen koneen lähtöä rajoitettujen säilytystilojen vuoksi, joten turvatarkastukseenkaan ei pääse. Ja ne putiikit mitä on alueella minne pääsee eivät olleet mitään kovin kummoisia; taisi olla ainakin Boots, Costa's ja kirjakauppa.

  Vastaa
 2. Täydellinen suunnitelma! Haluaisin toteuttaa samanlaisen lisäten listalle vielä ruokakaupat. Niistä kun löytyy kaikkea kivaa, mitä kotipsrisman hyllyssä ei ole.

  Onnistunutta viikonloppua!!

  Vastaa
 3. Jeee!!! Täydellinen suunnitelma Virve! Etkä varmaan arvaakaan kuinka täällä jo hulluna ootellaan niitä postauksia mitä sun 23kg:n Lontoon kosmetiikasta on tulossa. Toivottavasti tulee kiva matka!
  -vivian-

  Vastaa
 4. Hei Virve! Lueskelin tässä blogistasi nuita mineraalimeikkipohja-postauksia kun olisi etsinnässä itselle sellainen 🙂 Tärkein kriteeri itselleni olisi peittävyys, sillä minulla on paljon punaisia arpia kasvoissa ja niitä ei tunnu saavan millään piiloon. Mikähän pohja voisi olla paras siinä mielessä? Menin aivan sekaisin kaikista vaihtoehdoista :')Ihoni on epäpuhdas,arpinen, välillä hieman kuivahko, mutta t-alue rasvoittuu. Onko mahdollista edes löytää sopivaa pohjaa…

  Vastaa
 5. Awwww, ihanaa! Myös siis se, että saat olla miehesi kanssa vlopun, mutta myös tuo shoppailu 😉

  Itellä on tiedossa Lontoon reissu ensi kuussa. Tarkoitus on mennä käsimatkatavaroiden kanssa, mutta tuoda tavarat ruumassa pois. Mies oli fiksuna jo maksanut halpalentoyhtiöltä sen ruumapaikan paluulennolle 😉 Bootsin valikoimaa tsekkailin jo, mua kiinnostaa myös ne lääkkeet, kun oon apteekintäti.

  Vastaa
 6. Lontoo on kyllä ihana kaupunki. Sinne on pakko päästä vielä uudestaan. 🙂

  Ja mun mielestä Heathrown kenttä oli kosmetiikan suhteen ihan hyvän hintainen, ainakin kun punnan kurssi oli kohdillaan. Esimerkiksi Cliniquen naamaputsari maksoi alle 11 puntaa, Clarinsin dödö alle 14 puntaa ja Diorin Lipglow alle 18 puntaa.

  Vastaa
 7. Voi Virve, olen kade! Jos tunnettaisiin yhtään paremmin (kuin että olen satunnainen blogikommentoijasi) pyytäisin sinua roudaamaan Victoria's Secret-vartalovoiteita minulle! Niitä siis suosittelen lämpimästi koska ne tuoksuvat aivan ihanalle ja _kauan_ :))

  Vastaa
 8. Voi Virve olet niin ihana! :')

  Terveisin sssanni joka ei pääse älypuhelimellaan kirjautumaan sisään… Siis miten voi olla googlen android ja blogger toimimatta toistensa kanssa?

  Vastaa
 9. Moi!

  Kerroit joskus että Kings&Queens tuotteet jäävät pois Kickseistä, mutta kyllä niitä ainakin nyt näkyy siellä olevan, oli sitä mangosuihkugeeliäkin 😛 Onkohan ne siis tullut takaisin Kickseihin?

  Vastaa

Jätä kommentti