Kesän paras monitoimituote: Mamonde Rose Water Soothing Gel

sisältää mainoslinkin

Kerroin keväällä alkaneeni tehdä tuttavuutta korealaisen Mamonde-merkin kanssa, jonka kukissa kylpevään myymälään kävin Soulissa vieraillessani tutustumassa. ”Etelä-Korean L’Oréalin”  eli kosmetiikkajätti Amorepacificin omistuksessa oleva tuotemerkki rakentaa tuotteensa erilaisten kukista saatavien aktiiviaineiden ympärille, jotka on valjastettu kosmetiikkateollisuuden käyttöön kasvitieteilijöiden avulla.

Ensimmäinen tuoteihastukseni oli aiemmin esittelemäni ihanan kosteuttava ja ravitseva Mamonde Floral Hydro Mist -kasvosuihke, joka on mitä täydellisin tuote kuivalle iholle. Toinen minua kovasti kiinnostanut tuote oli Mamonde Rose Water Soothing Gel -ruusugeeli, jonka suuren, 300 ml tuubin nappasin Bangkokin Eveandboy-myymälästä mukaani alkuvuodesta. Tuubista on riittänyt minulle paljon iloa ja puristelen siitä juuri ulos sen viimeisiä pisaroita.

Mamonde Rose Water Soothing Gel kokemuksia Ostolakossa Virve Vee -

Rose Water Soothing Gel on monipuolinen tuote, joka sopii kirjaimellisesti käytettäväksi päästä varpaisiin. Sitä voisikin kutsua aloe vera -geeliä vastaavaksi moniottelijaksi, mutta omalla ihollani se on vielä sitäkin parempi.

90.81% ruusu-uutetta sisältävässä geelissä on paksuhko koostumus, joka tuntuu iholla ihanan viileältä ja raikkaalta. Kevyt geeli onkin omiaan kosteuttamaan erityisesti vartalon ihoa lämpimässä ja kosteassa ilmastossa, sillä se ei imeydyttyään tunnu iholla yhtään klähmäiseltä tai rasvaiselta.

Ruusugeeli on mitä parhain tuote virkistämään ja kosteuttamaan vartalon ihoa kesäsuihkun jälkeen ja raikas, hieman viileä tunne tuntui iholla melko pitkään. Iholle ei silti kuitenkaan jää sellaista ärsyttävän kylmää ja kihelmöivää tunnetta. Täyteläinen geeli ei sula heti iholle levittäessä vesimäiseksi, mutta imeytyy kyllä silti nopeasti. Geeli sopii hyvin rauhoittamaan ihoa esimerkiksi auringonoton jälkeen.

Mamonde Rose Water Soothing Gel kokemuksia Ostolakossa Virve Vee -

Kosteuttava ja rauhoittava geeli sopii hyvin myös kasvoille. Seka- ja rasvoittuvalla iholla ohuesti käytettynä se toimii kevyenä kosteusgeelinä yksinään tai meikkipohjan alla ja on aivan täydellinen tuote hiostavassa kuumuudessa.

Reilummalla kerroksella tuotteesta tulee kosteusköyhää ihoa hellivä kasvonaamio, joka tuntuu raikkaalta ja rauhoittavalta, mutta ei niin raikkaalta, että se saisi silmät vuotamaan tai muuten reagoimaan. Annan naamion imeytyä noin 20 minuuttia, jonka jälkeen iho on täyteläisen kosteutetun näköinen, viileän rauhoitettu ja tasaisemman sävyinen. Käytän sitä tavallisesti illalla ja kun jätän sen vielä vaikuttamaan iholle yön yli, levitän lopuksi päälle kasvoöljyä lukitakseni kosteuden iholle. (Jos kasvoilla on ollut paljon geeliä, voi se hieman murustua öljyä iholle hieroessa.)

Tykkään todella paljon siitä, kuinka pehmeän ja kimmoisan tuntuisen geeli ihostani tekee. Kun sitä käyttää ihon kosteutukseen, jää iho miellyttävän sileän tuntuiseksi ilman klähmäistä tunnetta. (Runsaana kerroksena naamiona käytettynä iholle jää hieman klähmäinen tunne.) Tuntuu, että monet aloe vera -geelit jättävät iholleni usein jopa vähän kuivan ja kiristelevän tai sitten hieman klähmäisen tunteen, mutta tämä jättää vain miellyttävän pehmeän.

Ruusugeeli sopii käytettäväksi paitsi kasvoilla ja vartalolla myös hiuksissa. Kevyt geeli kosteuttaa ja silottaa pörröisiä hiuslatvoja, mutta ei jätä niihin rasvaista tai öljyistä tunnetta. Toisin kuin voisi kuvitella, ei geeli myöskään tunnu ainakaan minun tukassani yhtään kuivan korppuiselta vaan ihan vain täydellisen kevyeltä hiusten silottajalta.

Mamonde Rose Water Soothing Gel kokemuksia Ostolakossa Virve Vee -

Koska kyse on runsaasti ruusua sisältävästä tuotteesta, tuoksuu se myös ruusulta. Geelissä on minusta miellyttävän pehmeä ja aito ruusun tuoksu, mutta se jää silti leijailemaan iholle hyvinkin pitkäksi aikaa ja aika selkeänä, eli jos ei ole ruusulta tuoksuvien tuotteiden ystävä, ei tämä varmastikaan ole se sopivin tuote.

Tykkään tuotteessa myös jotenkin ihan erityisesti sen isosta tuubista, joka tuntuu käsissä hyvältä. Tuubin materiaali ei ole kovaa ja jäykkää muovia, mutta ei ihan pehmeääkään vaan noh, jotenkin minusta vain todella miellyttävä käsissä.

Jos siis kaipaatte kesäänne monipuolista tuotetta, joka tuntuu iholla ihanan raikkaalta ja silti kosteuttavalta, on Mamonde Rose Water Soothing Gel ehdottomasti sellainen  ja sopii ihan erityisesti sekaihon hoitoon. Geeliä voi tilata eBaysta ja sillä on tavallisesti hintaa vähän yli kymmenen euroa. Ruusugeelin myyjiä löytyy eBaysta täältä.*

Mamonde Rose Water Soothing Gel kokemuksia Ostolakossa Virve Vee -

Onko teillä joku erityinen kosmetiikkatuote, joka on teidän kesäsuosikkejanne?


Lue myös:

Parhaat virkistävät silmänympärysnaamiot

Testissä yksi maailman hypetetyimpiä kasvosuihkeita

Merenneitogeeli – kesän parhaita kosmetiikkalöytöjä

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

8 kommenttia artikkeliin ”Kesän paras monitoimituote: Mamonde Rose Water Soothing Gel”

  1. Heippa, onko sinulla kokemusta korealaisista vartalonkuorintatuotteista? Yritin etsiä blogistasi tietoa, mutta en ainakaan vielä onnistunut bongaamaan 🙂 Onko suosituksia / kokemusta?

  2. Löytyisikö Kielon tuoksuisena tuollaista geeliä?

    Tuon ruusugeelin tilasin. Mutta kielofania olisi upeaa ilahduttaa vastaavalla…vinkkaa jossain kohtaa jos osuu silmään…

  3. Sinun ansiostasi olen kunnostautunut ebay-shoppailijana melko lailla, korealaista kosmetiikkaa alkaa olla kertyneenä jo siinä määrin että tälle geelille ei ehkä tarvetta olisi, mutta… 😀
    Houkuttelee kyllä kovasti, sillä vaikka aloe vera – versio minulla tällaisesta monitoimigeelistä onkin, ajatus klähmättömyydestä, tuubista ja kosteutuksesta kuulostaa hyvältä. Aloe vera – geeli tuntuu nimittäin minusta tahmaiselta vielä melko pitkään, se ei kosteuta edes minun ihoani, vaikka se ei edes oikeastaan koskaan kuivu (muualta kuin sääristä) ja on pakattuna muovirasiaan. Tuoksusta kyllä pidän, mutta ruusukaan ei huono olisi. Mikähän se PayPalin salasana olikaan…

    Postaustoiveena esittäisin korealaiset meikit, joista erityisesti luomivärit. 🙂 Luomiväripaletteja tuntuu olevan laaja valikoima kauniilla sävyillä, mutta laadusta/pigmenttisyydestä ei ole mitään tietoa. Jos sinulla jotain kokemusta tai tuntumaa asiaan on, olisi hienoa kuulla aiheesta lisää!

  4. Kuorin kasvot ruusunmarjansiemen öljyllä jossa vähän soodaa. Huhtelu kevyesti vedellä ja lopuksi ruusuvettä . Ihana tunne.

Kommentointi on suljettu.