Testissä Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Postimies toimitti minulle vähän aikaa sitten blogitestailuja varten ihanan Bobbi Brown -tuotepaketin, jossa oli kaiken muun ihanan ohella merkin Extreme Party Mascara.
En ole itse koskaan ennen kokeillut merkin ripsivärejä, mutta luojalle (tai tarkemmin ottaen kosmetiikkajumalalle) kiitos, että sain mahdollisuuden siihen. Tämä oli nimittäin aivan mahtava!
Mascarassa on melko tavallisen oloinen harja, joka on aika lailla passelin kokoinen niin arkea kuin juhlaa silmällä pitäen. Harja ei ole liian iso, joten sillä on helppoa ja tarkkaa työskennellä, mutta se ei myöskään ole liian pieni, eli mascaramassaa tulee kerralla tarpeeksi.
Ja siitä saatiinkin sopiva aasinsilta itse mascaran parhaaseen ominaisuuteen eli sen massaan, joka on minun kriteerini silmällä pitäen aivan täydellistä.
Massa on nimittäin juuri sopivan voidemaista, jotta sitä voi työstää ripsiin lisää kerros kerrokselta niin kevyemmän kuin juhlavammankin lookin saavuttamiseksi, mutta samaan aikaan kuitenkin täydellisen voidemaista ja vahamaista, jotta se erottelee ripset ja jättää ne ihanan pehmeiksi.
Lopputulos onkin siis helposti ja vähällä vaivalla näyttävä ja runsas, mutta ripset jäävät silti kauniin erotelluiksi ja pehmeiksi, jolloin ripsivärikerroksia on helppoa halutessaan lisäillä.
Ihana ripsiväri, joka vahvisti mielikuvaani Bobbi Brownin mahtavuudesta yhä entisestään!
 
Bobbi Brownin meikkejä myy Suomessa toistaisesti vain Stockmann Helsinki eikä minulla valitettavasti ole tarkkaa tietoa mascaran hinnasta, mutta ehkäpä joku teistä osaisi kertoa sen minulle?
 Oletteko te kokeilleet tätä tai muita Bobbi Brownin mascaroita? Mitä olette niistä olleet mieltä?

17 kommenttia artikkeliin ”Testissä Bobbi Brown Extreme Party Mascara”

 1. Moi Virve!

  Ai ihan postimies toimitti? Varmaan hyvää hyvyyttään kun oot niin kiva tyyppi? Hei oikeesti on tosi kuvottavaa lukea noin kovaa suitsutusta noin epämääräisen maininnan jälkeen. Luulisi sulla pitkän linjan bloggaajana olevan mainonnan säännöt hallussa. Tässäpä vielä muistinvirkistyksenä pätkä Kuluttajaviraston ohjetta:

  1. Yhteistyösopimuksesta kerrotaan blogin etusivulla tai muuten selkeästi esimerkiksi seuraavasti:

  • yhteistyössä yrityksen x /tuotteen x kanssa

  • sponsorina yritys x /tuote x

  2. Samaa tapaa voi käyttää, kun bloggaaja saa korvausta siitä, että lisää postaukseensa linkin yrityksen verkkokauppaan tai kertoo esimerkiksi Kiosked-logon välityksellä, mistä tuotteen voi ostaa.

  3. Lisäksi tuotteen arvioinnin yhteydessä esim. suluissa tai *-viittauksella kerrotaan:

  • saatu blogin kautta yritykseltä x

  • sain tuotteen lahjaksi/ilmaiseksi/arvioitavaksi/lainaan yritykseltä x

  • tuotteen arviointi on tuotettu yhteistyössä yrityksen x kanssa

  4. Epämääräisiä ilmauksia, kuten ”osa tuotteista saatu blogin kautta” tai ”postilaatikkoon kolahti tuote x” ei tule käyttää, koska niiden perusteella lukija ei voi tietää, onko kyseessä mainos vai ei.

  5. Tuotteesta kirjoitettaessa viittaus on tehtävä joka kerta. Riittävää ei ole, että asiasta on mainittu aikaisemmissa postauksissa.

  Erityisesti kohta 4! Tuskinpa se paketti mikään postimiehen lahja oli vaan ihan rahan perässä tehty diili, joten pientä tarkkuuta ilmaisuihin, kiitos!

  T. Blogia alusta-asti lukenut, nykyään (piilo)mainonnan takia pettynyt lukija

  Vastaa
  • Sitä en lähde kiistämään, ettenkö olisi hyvä tyyppi, mutta postaukseni alkaa melko selvästi sanoilla "Postimies toimitti minulle vähän aikaa sitten blogitestailuja varten ihanan Bobbi Brown -tuotepaketin…" mistä minun korvaani ilmenee selkeästi, että tuotteen on tosiaan toimitettu minulle blogitestailuun. 🙂 Pahoittelen kuitenkin, jos lause ei ollut tarpeeksi selkeä. Itse pidin asiaa niin itsenstäänselvänä, etten tajunnu ajatella, ettei se jollekin olisi.

   Tuo on hieman hankalaa määrittelyä tietysti, sillä en minä ainakaan vastaanota tuotteita mainosmielessä (esimerkiksi tämä toimitus tosiaan ilmestyi minulle ilman ennakkoilmoitusta tai asiasta kanssani sopimatta) vaan ihan vaan testatakseni niitä täällä ja kertoakseni, mitä niistä pidin vai pidinkö. 🙂

   Pääsääntöisesti olet kuitenkin varmasti huomannut, että pyrin aina ilmoittamaan, onko tuote saatu. 🙂

   Vastaa
 2. jestaas mitä mielensäpahoittajia liikenteessä…..

  mutta asiaan, onko kyseinen mascara myös party-proof – kestääkö vai tahmaako/variseeko päivän mittaan? tai jos vaikka vähän sataa ripottaa, mitä tapahtuu?

  tsemppiä opiskeluun ja muutenkin elämään! ♥

  Vastaa
 3. Uskomatonta että jotkut on lapsellisia. Tekstistä huokuu kateellisuus niin paljon. Kyllä mielestäni kirjoituksestasi kävi selväksi että olet saanut maskaran testailuun.
  Itse tykkään Canebon 38volumising maskarasta ihan älyttömästi. Hyvän ripsarin löytyminen vei aikaa. Tuota mainitsemaasi maskaraa voisin kyl itsekin kokeilla. Ihanaa viikkoa ja annetaan kateellisten olla.
  Nanni

  Vastaa
 4. Pakko ehkä seuraavaksi pistää testiin tämä 🙂 Vaikuttaa lupaavalta! Itse asiassa olen huomenna Münchenin lentokentällä ja siellä näytti olevan Bobbi Brownin liike, ehkä käyn sieltä kurkkaamassa.

  Emmi L.

  Vastaa
 5. Miten tämä kestää vertailun Isadoran Big Bold mascaran kanssa, kumpi on mielestäsi parempi? Itselläni on Isadora tällä hetkellä käytössä ja olen todella tykännyt siitä, mutta se alkaa olla lopuillaan ja tässä juuri mietin ostanko sen uudestaan vai kokeilenko jotain uutta 🙂

  Vastaa
 6. Kiitos ihanasta blogista! Olen blogisi pitkäaikaisena lukijana pohtinut aina noiden ripsiväripostauksien yhteydessä sitä, että miksi meikkaat ripsesi noin, että ne sojottavat silmän ulkokulmaa kohden? Tämä antaa vaikutelman, että ripset alkavat vasta puolesta välistä silmää, kun nuo sisäkulman ripset jotenkin häviävät tuonne. Tämä korostuu taas tuossa tämän postauksen keskimmmäisessä silmäkuvassa. Onko tämä tarkoituksellista, vai asettuvatko ripsesi vaan noin luonnostaan?

  Vastaa
 7. Heippa!

  Kuule tohtiiko sinulta kysyä, että millaisia opiskelutoverisi on? Onko ryhmässäsi millainen keski-ikä, onko sinun lisäksi muita "vanhempia"? Käykö teillä kaikki opiskelijat paljon bileissä ja haalaritapahtumissa jne? Onko teillä mielestäsi hyvä yhteishenki?

  Vastaa
  • Luokastani löytyy (muistaakseni) 18-36 vuotiaita parin ollessa kolmosella alkavassa iässä. Meitä 26-vuotiaita on useampi ja suurin osa vähän päälle parikymppisiä. Homma toimii hyvin ja eri elämäntilanteet ja kokemukset antavat hyvät keskustelut. Koen yhteishengen hyväksi ja osa porukasta käy bileissä ja tapahtumissa ja osa ei. Nuoremmat ehkä enemmän ja kaikille on ihan ok, etteivät kaikki niissä ravaa.

   Kannustan siis vanhemmallakin iällä lähtemään opiskelemaan. Ei kannata huolestua, että miten homma toimii nurempien kanssa. Hyvin toimii eikä ikäeroja mieti, kun kaikilla on yhteiset intressit kuitenkin. 🙂

   Vastaa
 8. Virve Virve!! Auta neitoa hädässä. Olen tulossa Helsinkiin viikoksi mutta unohdin suihkumyssyn kotiin. Kerro minulle, mistä voisin löytää hyvän ja hienon suihkumyssyn mieluiten läheltä rautatientoria

  Vastaa
 9. Heii Virve! Käytätkö muuten enää neulashia? 🙂 Onko enää saatavilla ripsiseerumia, jossa oikeasti olisi sitä vaikuttavaa ainesosaa, vai onko ne kaikki uudistettu ja kyseinen aine otettu pois?

  – M

  Vastaa
  • Käytän NeuLashia, mutta sitä vanhaa versiota. En ole valitettavasti enää hetkeen selvitellyt, missä aineosien kanssa mennään, joten en osaa sanoa satavarmaa vastausta. Voisin kuitenkin yrittää selvitellä asiaa ja postailla siitä. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti