Korealainen pettymys: Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist

*Sis. mainoslinkin

Hoen lähes mantramaisesti, ettei ole olemassa huonoja kosmetiikkatuotteita ja että kyse on vain erilaisista tarpeista sekä mieltymyksistä enkä ryhdy kovinkaan usein haukkumaan tuotteita huonoiksi ihan vain siksi, etteivät ne kohtaa omia preferenssejäni. Nyt kosmetiikkapoluilleni on kuitenkin sattunut sen sortin kulttituote, etten sen mahtavasta maineesta huolimatta vain millään voi ymmärtää, miksi sitä myydään tällaisena.

Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist

Ostin joitakin kuukausia sitten leikkisistä kosmetiikkapakkauksistaan tunnetun korealaisen Tony Moly -merkin suorastaan legendaariseksi nousseen Pocket Bunny Moist Mist -kasvosuihkeen. Suloinen, vaaleanpunainen pupupakkaus kätkee sisälleen ihoa kosteuttavan kasvosuihkeen, jonka persikkaa, vadelmaa, omenaa ja mansikkaa sisältävä koostumus auttaa pitämään ihon täyteläisen kosteutettuna ja pehmeänä. Suihkeessa on kevyen hedelmäinen tuoksu ja sen pakkaus on niin suloinen, ettei siihen voi olla tarttumatta!

(Itseasiassa yksi syy siihen, miksi Aasiassa suositaan söpöjä tuotepakkauksia on nimenomaan, ettei niihin voi olla tarttumatta ja mitä useammin tuotteeseen tarttuu ja sitä käyttää, sitä paremmin tuote yleensä myös vaikuttaa.)

Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist

Itse tuote pakkauksen sisällä onkin aivan loistavaa tavaraa, mutta sen ylisöpö pakkaus kätkee sisäänsä niin kammottavan pumppuhirvityksen, etten voi ymmärtää, miksei sille ole tehty mitään.

Tuotteen ensimmäinen suihkaisu sujuu tavallisesti melko hyvin. Käytä sanaa melko, sillä lähtökohtaisesti pullo roiskaisee sisältään suihkeen epätasaisina pisaroina, jotka pärskähtävät voimalla pitkin kasvoja – aivan kuin joku aivastaisi naamallesi.

Tavallisesti toinen suihkaisu ei tule enää yhtä voimalla, mutta läjähtää iholle edelleen satunnaisina roiskeina.

Kun kahden ensimmäisen suihkaisun jälkeen yrittää saada pullosta ulos sen kolmannen suihkaisun, ei siitä usein tule mitään. Tässä vaiheessa kastuvat nimittäin enää korkeintaan sormet ja pullon pumppuosaa ympäröi sille valunut kasvosuihke. Se siitä sitten.

Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist

Tuote on supersuosittu, joten kun sain oman tuotteeni käsiini ja totesin sen pumpun olevan täysi susi ajattelin, että kyseessä on pakko olla vain virheellisen, yksittäisen tuotteen. Yritin aluksi huuhtoa pumppuani puhtaaksi vedellä ajatellen, että se on vain tukossa, mutta koska ongelma ei ratkennut, lähdin kyselemään muilta tuotteen omistaneilta, oliko kyseessä tyyppivika vai huono sattuma.

Yllätyksekseni vastaus oli selkeä: varsinkin tässä vaaleanpunaisessa, ihoa kosteuttavassa suihkeessa on tyyppivikana huono pumppu, joka muistuttaa annostelultaan lähinnä aivastusta. Erään verkkokaupan kuvauksen mukaan asia johtuu siitä, että koska kyseessä ei ole aerosol-pullo, ei suihke siksi ole niin hienojakoista ja pehmeää. En voi olla nauramatta, sillä jokainen taatusti tietää, että jos jossakin maassa osataan keksiä toimiva pumppu suihkepulloon niin se maa on takuu varmasti Etelä-Korea. Ja onhan esimerkiksi aiemmin kehumassani  Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttavan & Raikastavan Kasvosuihkeessakin aivan taivaallisen hienojakoista sumua suihkuttava pumppu!

(Eräs verkkokauppa tosin myös antaa vinkin, ettei tätä ihastuttavaa pulloa tarvitse heittää sen tyhjennyttyä roskiin, vaan sen voi täyttää uudelleen, mutta kuka hullu tahtoo ikinä käyttää näin suorastaan paskaa pakkausta?)

Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist

Minun päähäni ei millään vaan mahdu, miten näin suositussa tuotteessa voidaan antaa olla näin huonon pumpun. Tuotteesta on saatavilla myös valkoiseen pakkaukseen pakattu Pocket Bunny Sleek Mist, joka on puolestaan tarkoitettu rasvoittuvammalle iholle ja jostain syystä sen suihkeen on kerrottu toimivan paremmin. Kokeilin tuotetta parin suihkauksen verran kaupan testeristä Singaporessa ollessani ja se tosiaan vaikutti paremmalta, mutta eipä senkään suihke ollut kovin hienojakoista.

Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist on tarkoitettu käytettäväksi paitsi kasvovetenä myös ihoa pitkin päivää kosteuttavana ja raikastavana suihkeena, mutta minulle ei tulisi mieleenikään suihkia sitä meikkini päälle sen huonon suihkemekanismin vuoksi.

Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist

Minulla oli koko kesän ajan aktiivikäytössä aiemmin esittelemäni Pixi Hydrating Milky Mist, johon olen ollut aivan hulluna. Siinä missä Lumenen kasvosuihke tuo iholle sitä raikastavan ja kevyen hunnun, tuo Pixin Hydrating Milky Mist iholleni nimenomaan tehokasta kosteutusta. Unohdin pakata Singaporen reissullemme mukaan kasvoseerumin, mutta käytin Pixin suihketta sen asemasta hyvällä menestyksellä, sillä se jättää iholle aivan ihanasti kosteutetun tunteen, joka ei katoa kasvoilta suihkeen haihduttua.

Pixin pakkauksessa onkin huomattavasti parempi pumppu (ei tosin yhtä loistava kuin Lumenen pullossa), joten aion pullottaa sisällöltään varsin hyvältä vaikuttavan Tony Molyn Pocket Bunny Moist Mist -suihkeeni Pixin juuri tyhjentyneeseen pullooni ja viskata vaaleanpunaisen pupun roskiin.

Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist

En itse tosiaan vakuuttunut tämän taskujäniksen surkeasta (mutta kieltämättä hyvin söpöstä) tuotepakkauksesta yhtään, mutta mikäli joku tahtoo siitä huolimatta itse päästä kokeilemaan tätä Tony Molyn suosikkituotetta, niin sen myyjiä löytyy eBaysta täältä* ja tuotten voi kotiuttaa itselleen alle kymmenellä eurolla.

Mikäli joku puolestaan tahtoo tutkia, mitkä kosteuttavat kasvosuihkeet ovat suosikkejani, löytyvät ne tästä aiemmasta postauksestani.

Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist

Onko teillä kokemuksia Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist -kasvosuihkeesta?

19 kommenttia artikkeliin ”Korealainen pettymys: Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist”

 1. Aika jännä! Mulla tuo pumppumekanismi toimii taas ihan hyvin. Suihku ei oo mitään hienojakoista, mutta sormet ei ainakaan kastu suihkutellessa ja suihke tulee jatkuvana ja tasaisena huolimatta siitä kuinka paljon pumppaa. Itse käytän tätä nimenomaan aamuisin tonerina, jolloin ei ole niin väliä suihkeen hienojakoisuudella, kun taputtelen sen joka tapauksessa lopuksi kasvoille. Käytän siis loppuun, mutta en kyllä ostaisi uudelleen juuri sen takia ettei sovellu meikatuille kasvoille.

  • Kiva kuulla, että sinun kappaleesi on toiminut paremmin. Näköjään siis tuuripeliä, että millainen kappale sattuu kohdalle. Luulisi kyllä, että olisi tuotekehittelyn paikka… Siirsin tuotteen nyt toiseen pulloon ja paljon mukavampi käyttää, kun tuote itsessään on kuitenkin kiva. 🙂

 2. Voisiko toimia jos purkkiin vaihtaisi eri suihkupumppu-osan? Itse olen tätä harrastanut mm. meikinkiinnityssuihkeiden kanssa. Tietenkin on hieman tuuria että sattuu omistamaan juuri oikean kokoisen osan 🙂 Itse purkki on kyllä söpö <3

 3. Mulla on sattunut varmaan joku yllättävän hyvä kappale kohdalle, koska koin suihkeen toimivan moitteetta (ei nyt ehkä tosiaan esim. Lumenen suihkeeseen verrattava, mutta kuitenkin tasaisena suihkeena) – eli niitäkin kappaleita saattaa kohdalle sattua. Itsehän tuon tosiaan vielä laitoin säilytykseen tyhjentymisen jälkeen, koska ajattelin sen vielä joskus uusiokäyttää 😀

  • Ihana kuulla, että jollakin on ollut parempi tuuri! Pullo on kyllä söpö ja itse tuotekin on ihan hyvä, joten mielellään sen käyttelee. 🙂

 4. Joissain matkakäyttöön tarkoitetuissa täytettävissä suihkepulloissa on hyvät mekanismit eli tuon pupupullon sisällön voisi ehkä vaihtaa sellaiseen tai sitten pumpun pupupulloon, jos kierre sopii. Imuputkea voi lyhentää ihan saksilla, jos tarvitsee.

 5. Tästä pupu-pullosta ei ole kokemuksia. Mutta vähän samalaista jälkeä saa aikaan Pixi Sun Mist -suihkepullo. Alkuun toimi ihan ok, mutta sitten alkoi suihkia isoja valkoisia läiskiä kasvoille ja suihke kerääntyy pumppumekanismin juurelle ja sormiin 🙁 Pixi Glow Mist toimii sentään aavistuksen paremmin, mutta ei mikään huippu sekään.

  • No höh! Minulla tuo on toiminut melko hyvin, mutta on kyllä saanut vimmatusti ravistella ennen jokaista käyttökertaa, jotta saa tasaisen suihkun. Pixin pulloista suihkuaa yleisestikin tosiaan kerralla tosiaan vähän reippaammin tuotetta eikä suihku ole kovin hienojakoinen.

 6. Mä varmaan vaihtasin siitä hyvästä tyhjentyneestä pullosta suihkeesta sen pumppuosan tohon söpöön pulloon. Ihanan näköinen pullo.

  Joo pulloo oon ihaillu ja lukenu suihkutettavista vesistä…jäin miettiin tarviinko noita. Dr Hauscha (koirankakkapussimielleyhtymästä en pääse) kasvovesi toimii ja iho voi hyvin.

  • Tässä on vähän hankalaa se, että sen pumpun pitää paitsi kierteiden myös muun kokonsa puolesta sopia sitten tuon pupun pään alle. :/ Täytyy katsoa, jos joku muu tyhjenevä sopisi, koska pullo on kyllä söpö! <3

   Minulta on tulossa pian ulos postaus, jossa kerron, millä eri tavoilla itse käytän kosteuttavia kasvosuihkeita. Ehkä siitä saa ajatuksia siihen, tarvitseeko sellaista itse. 🙂

 7. Miten saman merkin tuotteen toimivuus erota toisistaaan kuin yö ja päivä!? Madaran Nokkonen Daily Defence nokkossuihke ja CELLULAR NUTRIENTS TONING MIST. Toisessa suihke toimii, kuin unelma (Mutta ei ole Lumenen voittanutta) toisessa suihke tulee liki suoranan kuin vesipyssyn suusta.

 8. Tästä postauksesta tuli mieleen, että onko sulla tullut vastaan mitään oikeasti huonoja korealaisia (en nyt puhu pakkauksesta) tuotteita tai tuotemerkkejä? Omat kokemukset k-beautysta on lähes poikkeuksetta ollut positiivisia, niin mietin, että onko ne kaikki ihan läpeensä loistavia? 😀

  • Näin äkkiseltään ei kyllä tule mieleen, mutta olen toisaalta keskittynyt hankkimaan vain juuri niitä superhypetettyjä tuotteita. 🙂

 9. Miulla myös suihke on ollut tasainen, alusta loppuun.
  Ainoa nurina siitä, että korkkiin tuli ensimmäiset lohkeamat kahden kerran jälkeen (säilytän tätä kirjahyllyn päällä, eli en kuljettanut mukana). Lohkeamia tuli lisää, kunnes eräänä päivänä yksi kohta antoi periksi ja muovipala sinkosi itsensä jonnekin.

  Itse ajattelin täyttää tämän uudestaan, mutta korkki olisi kyllä kiva 😀

Kommentointi on suljettu.