Teippaa kaula nuorekkaaksi Nexseyn ihoteipillä!

Joko olette kuulleet, ettei kaksoisleukaa enää nykyään varjosteta piiloon vaan nyt se kuuluu teipata kadoksiin?

Joo, luitte oikein. Katsokaa vaikka tältä YouTube-videolta:

Uuden villityksen on aloittanut Nexsey, jonka ihoteippi toimii toki todistetusti myös kaksoisleuan kätkemiseen, mutta on tosielämässä aivan erityisen optimaalinen ikääntymisen (tai miksei myös kovan laihduttamisen) vaikutuksesta veltostuneen kaulan kiristykseen, mihin se on alun perin luotukin.

Moni hoitaa kasvojensa ihoa huolella, mutta laiminlyö kaulan ihon. Hyvästä hoidostakin huolimatta kaulan iho saattaa silti löystyä ja veltostunut iho jos mikä tekee ikäännyttävän vaikutelman. Nexseyn ihoteipin ansiosta tästäkään ei kuitenkaan tarvitse enää huolehtia, sillä jos hiuksilla vain on vähänkin enemmän pituutta, on ratkaisu kaulan nuorentamiseen näin yksinkertainen:

Nexseyn ihoteipistä on tullut hetkessä niin suuri hitti, että yritys on jopa myynyt tuotteensa tällä hetkellä loppuun. Turha siis naureskella siellä, sillä tällaiselle tuotteelle on selvästikin kysyntää!

nexsey-ihoteippi

Kaulani iho ei ole vielä veltostunut sen vertaa, että tästä teipistä olisi sille hyötyä, mutta tunnustaudun kyllä ehdottomasti kuuluvani siihen porukkaan, joka hankkisi teippiä heti mikäli sille vain olisi tarvetta – ainakin kokeeksi!

(Hommaa voi toki Nexseyn puutteessa kokeilla jesarilla, mutta allekirjoittanut ei sitten ota mitään vastuuta kokeilusta…)

ihoteippi-nexsey

Kuka muu olisi valmis teippaamaan kaulansa nuorekkaaksi?

5 kommenttia artikkeliin ”Teippaa kaula nuorekkaaksi Nexseyn ihoteipillä!”

 1. Ihan kiva idea jotain erityistä tilaisuutta, vaikka hääkuvausta varten. Ei tulisi itsellä kyllä käytettyä, vaikka vähän kaksaria onkin. 😀

  Vastaa
 2. Hei, ei nyt liity postaukseen mutta mulla olis yks kysymys. 🙂 Tilasin sinisen peitevärin, koska kuvauksessa sanottiin, että peittäisi tummat silmänaluset. Tietenkään järki ei itsellä leikannu, koska eihän sinisellä voi sinistä peittää. Mitä teen tällä turhalla peitevärillä..??
  Ps. Kiva blogi 🙂

  Vastaa
 3. Luulisi, että iho venyy teippailusta vain entistä enemmän?

  Mutta juhliin voisi ehkä harkita, sitten tulevaisuudessa.

  Vastaa

Jätä kommentti