Uusi yllättävä tuoksuihastus: Herbina Body Mist Melon Love

Olen melko nirso hajuvesien käyttäjä. Löydän todella harvoin tuoksuja, joista pitäisin niin paljon, että ihastuisin niihin ja voisin jopa ottaa ne jatkuvaan käyttöön.

Minulla on taipumusta migreeniin ja muuten vaan tuoksuällötystuntemuksiin, joten siitä huolimatta, että tykkään iltaisin kuorruttaa ihoni tuoksuvilla vartalovoiteilla en liiemmin käytä hajuvesiä päivisin. Aina silloin tällöin muistan suihkuttaa niitä, mutta silloinkin pidän huolen siitä, että käytän tuoksua maltillisesti ja suihkutan hajuvesiä yleensä mielummin vaatteisiin kun iholleni. Tämä on kokemuksen kautta opittu käytännön juttu, sillä kun alkava migreenikohtaus iskee ja kaikki tuoksut alkavat ällöttää on vaatteet helppo vaihtaa ja tuoksusta pääsee äkkiä eroon.

Kun töissä myymälään ilmestyy myyntiin uusi hajuvesi en todellakaan ole se, joka ensimmäisenä suihkaisee sitä iholleen. Tuoksutan tuoksua varovasti muiden iholta ja yleensä tyydyn siihen. En uskalla ottaa riskiä, että laittaisin sen iholleni ja laukaisisin migreenin.

Tästä johtuen yllätyn joka kerta kun löydän itselleni uuden tuoksun, josta pidän ja jota voin oikeasti käyttää. On nimittäin olemassa myös tuoksuja, joista pitäisin omalla ihollani kovasti, mutta joita en vain voisi kuvitellakaan voivani käyttää useammin kuin maksimissaan kerran viikossa hyvinä päivinä. Muiden iholla rakastan tuoksutella näitä tuoksuja useamminkin, mutta omalla ihollani niiden jatkuva tuoksuminen olisi sula mahdottomuus. Itseasiassa tätä postausta kirjoittaessani jopa ihmettelen, että voin ylipäätään ongelmitta työskennellä hajuvesiosastolla!

Näiden puheiden jälkeen onkin siis hyvä hetki kertoa, että olen viimeviikkoina huomannut yhä uudelleen käyttäväni erästä tuoksua, johon olen jollain kierolla tavalla ihastunut ja jonka kanssa nenäni ja aivoni ovat olleet sujut. Tämä tuoksu ei kuitenkaan löytynyt hajuvesiosastolta vaan jostain ihan muualta.

Jonkun aikaa sitten login kautta saamani LivBoxin mukana saapui nimittäin Herbinan uudehko Melon Love -vartalosuihke, joka jäi aluksi pölyttymään kosmetiikkahuoneeni nurkkaan. Fiilistelin Herbinan vartalosuihkeita teille niiden ilmestyessä, mutta ajattelin, etteivät ne ehkä sittenkään olisi minun juttuni. Kaikkein vähiten arvelin pitäväni juurikin tästä melonisesta versiosta, sillä en yleensä ollut melonituoksujen fani.

<

Eräänä iltana kosmetiikkahuoneessani puuhaillessani pullo kuitenkin sattui nenäni eteen ja päätin suihkaista sitä iholleni. Tuoksu oli yllättävän mieto ja pehmeä eikä ollenkaan liian makea, minkä vuoksi se miellytti heti nenääni. Haisteltiani tuoksua koko illan päätin, että uskallan kokeilla sitä seuraavana päivänä työtuoksuna. Tuon päivän jälkeen vartalotuoksu on päätynyt lähes päivittäin iholleni ja olen ihastunut siihen suunnattomasti. En tiedä, kauanko tätä ihastussuhdetta kestää, mutta toivottavasti ainakin pullon loppuun asti.

Pidän vartalotuoksun pehmeästä ja kevyestä tuoksusta, joka jättää iholleni kevyen tuoksuhunnun. Yleensä suihkin tuotetta käsivarsiin ja hame- ja mekkopäivinä (eli lähes kaikkina päivinä…) myös sääriini. Tämän kanssa ei ole tarvinnut pelätä tuoksuövereitä tai työkavereille ja joukkoliikenteen kanssamatkustajille hengenahdistuksen aiheuttamista, sillä tuoksu on iholla sen verran mietona, että sen kyllä haistaa lähellä ollessa, mutta se ei leijaile ympärilläni pyörryttävänä pilvenä.

>Hedelmäisessä hajuvedessä tuoksuu meloni, mutta se ei ole silti escadamaisen makea tuoksupläjäys vaan mielestäni oikeastaan jopa varsin naisellinen ja hillitty. Tuoksu tuo mieleeni hieman Dolce & Gabbanan numerotuoksujen tuoksun numero 3 ( L`Imperatrice), jossa on hieman samantyyppistä vivahdetta.

En olisi uskonut, että uusi tuoksuihastukseni olisi kätketty Herbinan muoviseen suihkepulloon, mutta siltä se nyt vaan näyttää ja tuntuu.

Onko joku muu ihastunut tähän tai johonkin muuhun Herbinan vartalosuihkeeseen?
Herbina Body Mist -tuoksusuihkeilla on hintaa n. 6,50 e / 100 ml.

9 kommenttia artikkeliin ”Uusi yllättävä tuoksuihastus: Herbina Body Mist Melon Love”

  1. Minä olen ihastunut juuri tuohon herbinan vartalosuihkeeseen. Tuoksu on sopivan makea olematta kuitenkaan imelä. Itse olen tullut vastikään hieman yliherkäksi tuoksuille, mutta tuota voi käyttää ilman pelkoa päänsärystä tai pahasta olosta 🙂 En pistäisi pahitteeksi, jos Herbina tekisi vaikka deodorantteja tai vaikkapa suihkusaippuaa tuolla tuoksulla, on se niin kiva.

  2. Minä olen ihastunut tuohon mansikantuoksuiseen ja uskallan käyttää sitä jopa töissä. Olen siis hoitotyössä, eikä tuoksuja voi oikein käyttää. Mansikantuoksu on jotenkin niin "aidontuoksuista", että sen ihmiset sietää ja se virkistää iholla, jos tuntuu, että haisee hielle tai jopa eritteelle. Tykkään siis kovasti ja pidän työlaukussa ikään kuin varalla pahojen hajupäivien varalla. Sain sen myös Livboxista 🙂

  3. En juuri pidä parfyymeistä mutta kaipasin "vihreää" hajua enkä body buttereista sopivaa löytänyt. Varovasti nuuskuttelin tätä kun oli tarjouksessa ja kyllä ihastuin kovasti. Just hyvä hedelmäisen raikkaan makean vienon välimaasto.

  4. Kyllä! Olen tuoksutellut tätä kaupoissa koko kesän ja odottanut joko se alkaa kyllästyttää, mutta aina se on yhtä houkuttava ja koukuttava, vaikka tuokin jotenkin mieleen sellaiset "teinihajuvedet". Yleensä kierrän melonituoksut kaukaa, mutta tässä on joku ihan oma juttunsa.

  5. Minullekin tuli Livboxin kautta, eikä olisi tullut mieleenkään ostaa itse kaupasta, mutta tänä kesänä se on ollut lähes ainoa käyttämäni tuoksu. Kivaa kun kerrankin voi suihkuttaa useammin, tuoksumatta liikaa!

Kommentointi on suljettu.