Missha Signature Wrinkle Filler BB

Olen jo muutamaan kertaan maininnut aasialaisen BRTC:n Jasmin Water BB-voiteeni saaneen uuden seuraajan ja lupaillut postailla tuotteesta teille enemmänkin, mutta asia on aina jäänyt hieman.  Uusi asuntoni on kuitenkin sen verran valoisa ja tavaratkin mukavasti paikoillaan, että bloggaamiseen on tullut aivan uusi into, joten sain vihdoin tämänkin postauksen toteutukseen.
 
Tällä hetkellä minulla on nimittäin käytössäni ylivoimaisesti paras BB-voide, jonka olen iholleni koskaan kokeillut. Eteläkorealaisen Missha-merkin  Signature Wrinkle Filler BB-voide on nimittäin osoittautunut käytössä aivan loistavaksi tavaraksi!
Muistatteko ystävämme Pierren, joka piipahti blogissani syksyllä tekemässä pienen makeunder… makeoverin? Pierre kävi jonkun aikaa sitten Aasiassa ja pääsi ensimmäiseksi miespuoliseksi ihmiseksi, jota olen koskaan pyytänyt tuomaan minulle meikkituliaisia. Pierren ammattitaito oli ehtinyt vakuuttaa minut yhteisen meikkihetkemme vaikutuksesta ja tarkkojen kuvallisten ohjeiden kanssa tämäkin shoppailu suoritettiin ammattitaidolla ja minä sain käsiini tämän hurjasti kehutun BB-voiteen.
Upeaan pakkaukseen pakattu ja hauskan näköisesti pullotettu BB-voide on muista Misshan vastaavista eroava siinä mielessä, että tämän pitäisi tasoittaa ihon pieniä juonteita aivan erityisen hyvin. Itseäni ei tuo juonteidentäyttö nyt niinkään kiinnostanut, mutta jos satutte muistamaan, olin kokeillut tätä jo aiemmin pienen näytepussillisen verran ja paloin halusta saada tuotteen kunnolla käyttööni. Parin käyttökerran kokeilu kun on ihan eri juttu kuin jatkuva käyttö.
 
Spiraalikierteillä purkkiin pakattu tuote tulee ulos epätasaisen värisenä, mutta osat sekoittuvat toisiinsa tuotetta iholle levittäessä. Itse valitsin (käsittääkseni vaaleimman) sävyn numero 21, joka sulautui iholleni melko hyvin. Muissa Misshan BB-voidelaaduissa on olemassa vielä tätäkin vaaleampaa sävyä numero 13, mutta tästä tuota sävyä ei käsittääkseni ollut saatavilla.
 
Olen aiemmin aina voinut sanoa ihoni olevan muuten hyvässä kunnossa, mutta sen kaipaavan vain vähän punoituksen tasoitusta, pisämien häivytystä ja tummien silmänalusien peittoa. Nyt ihoni on kuitenkin ryhtynyt pieneen kapinaan ja napannut suun ympäristöön muutamia punoittavia näppyjäkin, joiten peitettävää on hieman enemmänkin.
Misshan BB-voide kuitenkin tasoittaa ihoni sävyä ja pintaa aivan loistavasti. Tuote on koostumukseltaan miellyttävän täyteläinen ja hieman rasvaisen paksuhko, mutta iholle silti ohuena ja kevyenä liukuva ja kuitenkin puoli mattaisen tuntuisena jäävä- Tämä onkin varmasti parhaimmillaan normaalista hieman kuivemmalla iholla eikä niinkään selkeästi rasvaisemmalla iholla.
Iho jää tämän jäljiltä kauniin heleäksi ja kuulaan näköiseksi, mutta hyvin tasaisen väriseksi.
Olen tykännyt aivan suunnattomasti tästä BB-voiteesta sen ihanan levittyvyyden, hyvän keston sekä loistavan ihollemukautumisen ansiosta. 
Minulla on kotona kaksi muutakin Misshan BB-voidetta eBayn kautta tilaamissani tavallista pienemmissä 20 ml tuubeissa. Palaan noihin kahteen omissa postauksissaan, sillä olen ollut niin kiintynyt tähän ihanuuteen, etten ole edes halunnut käyttää muita tuotteita.
Oletteko te käyttäneet Misshan BB-voiteita? Mikä on ollut suosikkinne?

18 kommenttia artikkeliin ”Missha Signature Wrinkle Filler BB”

 1. En ole käyttänyt tätä Misshan BB-voidetta ja nyt alkoi kiinnostamaan! Näyttää todella hyvältä iholla. Sopii varmasti loistavasti myös ikääntyvälle iholle. Pullo on mielettömän kaunis.

 2. Onpas tavattoman pitkä INCI! En koskaan ole nähnyt meikkivoidetta jossa olisi ollut noin pitkä luettelo. Tosi paljon erilaisia kasviuutteita mukana, onkohan niistä mitään erikoista hyötyä?
  Ja lisäksi myös näköjään todella monta erilaista öljyäkin. Onpas paljon hoitavia ainesosia, ei tuollaisia ole länsimaisissa "BB-voiteissa" ollenkaan… 😀

  Ihan eri tason tuotteita, tulisipa nuo oikeat BB:t myyntiin tänne eurooppaankin jo. 🙁 Netistä kun ei löydy vaaleimpia sävyjä myytävänä.

 3. Misshalta olen kokeillut parikin eri bb:ta, ja hyviä ovat olleet. 🙂 Suosikki löytyy kuitenkin Mizonilta. Onpas muuten kiva, kun aasialaisessa tuotteessa on inci mukana, ja vieläpä selkokielisenä. Usein niitä saa metsästää kissojen ja koirien kanssa. 🙂

 4. Käytitkö erillistä peitevoidetta silmien alle? Tuo BB-voide kuulostaa mahtavalle!

 5. Mun iholle tämä ei jostain syystä sovi. Ei sopinut Misshan Perfect Cover myöskään. Ehkä minä ja Missha ei vaan sovita yhteen… Tämä ei kestä minun ihollani kuin muutaman tunnin nättinä ja kuluu tosi rumasti pois. Aluksi kyllä näyttää hyvinkin kauniilta. Sama juttu oli tuon toisen Misshan BB:n kanssa. Ei yksinään, ei BB Boomerin kanssa eikä sekoitettuna johonkin toiseen BB-voiteeseen. Höh, olisin halunnut tykätä tästä. 🙁

 6. Korealainen nettikauppa cosmetic-love.com myy tätäkin, ja toimittaa kaikkialle maailmaan ilman postikuluja 🙂
  Olen niin tyytyväinen Skin79 BB-voiteisiin, etten ole muita merkkejä haikaillut.

 7. Voi harmi. Minulla oli tuosta näyte, mutta annoin sen pois, kun oletin sen olevan liian tummaa. Tuossa on myös eucalyptusta, minttua ja tea tree-uutetta, mutta et ilmeisesti ole kokenut ihoa ärsyttäväksi? Voihan se vaikuttaa, että eri aineita on niin paljon.

 8. Oooh – eBay – klikklik – MUN.

  No, oli sille tarvettakin, kun just puristelen yhdestä Skinfoodista viimeisiä tippoja.. 🙂

 9. Oletko kokeillut tuota perfect coveria? Törmäsin meinaan sävy ongelmaan kun normisti käytän tota pc:tä sävy 21 ja tilasin tästä signaturesta näytteet samaa sävyä ja se veti mun ihon ihan harmaaks ja siis pcssä sävy on just hyvä.

Kommentointi on suljettu.