Oh la laa, SPAIN!!

Blogini on tosiaan kosmetiikka-aiheinen tuoteblogi eikä milläänlailla lifestyle-blogi (okei, elämäntapahan tämä kosmetiikkaan hukkuminenkin on…), mutta tahtoisin silti jakaa kanssanne muutaman lomakuvan.

Kävin tosiaan Englannissa ja lensin sieltä Englantilaistuneen Herrasmieheni kanssa Espanjan Alicanten lämpöön, jossa vietimme ihanan loman.

Reissuun mahtui niin rentouttavaa hengailua…

…uima-altaalla polskimista…

…pyöräilyä…

…kuin meressä kastautumistakin.

Ihan oikeasti en halunnut tuonne dippautua.

Suunnittelin hurjaa sukellusta, mutta naisena olin tietysti huolissani hiusteni kastumisesta ja jätinkin homman sitten väliin. Rehellisesti sanottuna täytyy tunnustaa, ettemme kumpikaan innostuneet rantaelämästä: hiekkaa jokapuolella ja niissäkin paikoissa, joissa sitä ei kaipaisi, tuskanhiki kasvoilla loputtomasta kuumuudesta ja kahdestaan uimaan mennessä jatkuva stressi siitä, kävisikö joku varkaissa tavaroidemme luona silmämme välttäessä (tai ihan jopa meidän katsellessa). Uima-allas olikin huomattavasti lähempänä molempien sydäntä.

Tyydyin siis lähinnä rannalla käydessämme piirtelemään hiekkaan…

…etsimään kivoja kiviä…

…ja muuten vaan fiilistelemään lämpöä ja biitsi-tunnelmaa.

Tämän lakkauksen tarinan kuulette muuten pian!

Reissuun mahtui tietysti myös pientä shoppailua…

…jonka tietysti perustelin ihan vaan sillä, että kauppakeskuksissa oli mukavan viileää olla.

Matkaseuranikin bongasi kaupan, jota hän kutsui yhdeksi maailman cooleimmista kaupoista.

En valita miehen mausta. Minusta kun mikään ei ole seksikkäämpää miehellä kuin kivat farkut yhdistettynä siistiin, mutta rentoon kauluspaitaan… nam ja lääh!

Oli ihanaa heittää aivot totaalisesti narikkaan ja mennä vaan rennolla fiiliksellä.

Työni puolestahan saan tietysti muutenkin tehdä sen joka toinen viikko, mutta Espanjan lämpö, uudet mukavat kokemukset ja mahtava matkaseura tekivät hommasta tavallistakin parempaa.

Oli rentoa hengata viikko meikittä pienen suloisen possun lailla hikoillen, altaassa aina välillä kastautuen ja ihan vaan elämästä nauttien.

Tälle kesälle olisi vielä tiedossa toinenkin etelänloma, jota odotan kovasti. Lähden reissuun hyvän ystäväni kanssa ja vain lähtöpäivä on jotakuinkin selvillä, määränpää hahmottuu tässä vasta pikkuhiljaa.

Ah, elämä on ihanaa. Niin kliseiseltä kuin se ääneen sanottuna kuulostaakin.

Muita kesästä ja elämästä nauttivia?

15 kommenttia artikkeliin ”Oh la laa, SPAIN!!”

 1. Oot tosi nätti ilman meikkiäkin !! Kuinka pitkä oikein olet kun tuossa yhdessä kuvassa näytit kauhean lyhyeltä, mutta toissa pitkältä ? ;D

 2. Voi, sä näytät kuvissa niin kauniilta ja onnelliselta! 🙂 Ihanaa katseltavaa joista tulee itselleenkin hyvä mieli (kesäheila edelleen hakusessa..), ja ihan kun jonkun tutun kuvia katselisi kun blogisi lukijana on jo tullut roikuttua 2,5v 🙂 Hauskaa kesän jatkoa!

 3. Oletpas Virve hoikka! 🙂 Mukavalta näyttää, oli varmaan hieno reissu. Itse olen pian lähdössä Turkin lämpöön, odotan innolla 😉

 4. Ootpa suloinen ilman meikkiä! Oot myös tosi hyvässä kunnossa, onko sulla joku erityinen ruokavalio vai onko tulokset pääosin liikunnalla? Vai ootko luonnonoikku 😀

  -Emmi

 5. Ihania lomakuvia 🙂 Oon vähän surullinen itse kun mieheke sai juuri uuden vakiotyöpaikan joka tarkoittaa sitä, että lomaa tulee aikaisintaan ensi kesäkuussa tms :< hyvä toki että käy töissä 8D mut meillä on tänä kesänä pelkästään Suomensisäisiä reissuja tiedossa ;D Toisaalta tällaiselle kalpealle landetytölle se kelpaa oikein hyvin, kun nuorempana matkusteltiin paljon vanhempien kanssa paloin oikein kunnolla kerran Thaimassa, ja iho on vieläkin ku dalmatialaisella.. Itse kun olen enemmän eloveenatyttö ku Jlo, vaikka käytänkin spf 50:ä 🙂

  Osaisitkohan sanoa muuten, onko se "normaalia" että kesällä ei tarvitse kosteusvoiteita kasvoihin? Rasvaan aina iltapesun jälkeen, mutta aamulla kun pesen kasvoni ovat vieläkin ihan hyvän tuntuiset, ja jätän mielelläni rasvat pois kun tuntuu siltä, että ne muuten haluavat puskea huokosista ulos päivän aikana tässä lämmössä.. Talvella olen ihan rasva-addikti, enkä voi olla rasvaamatta kasvoja, ainakin kahdesti päivässä.

 6. "Minusta kun mikään ei ole seksikkäämpää miehellä kuin kivat farkut yhdistettynä siistiin, mutta rentoon kauluspaitaan… nam ja lääh!"

  Komppaan. 😀

 7. Tuo miehen bongaama "maailman kuulein kauppa" näyttää olevan 7camicie, jolla on nykyisin liike myös Espoon Iso-Omenassa.
  Sieltä saa myös makeita naisten paitoja ja vieläpä räätälöitynä omien mittojen mukaan.
  Uujee 🙂

Kommentointi on suljettu.