Selfie Powder, NOFILTER

Tämä postaus ja siinä esitelty tuote on tarkoitettu tuomaan iloa kaikille meille, jotka rakastavat Instagram-filttereitä ja joiden minäkuva on vääristynyt jo niiden kautta virheelliseksi meidän uskotellessamme itsellemme, että oikeasti näytämme siltä.
Leikittelimme tällä viikolla koulussa kreiseilla liikeideoilla ja jossakin vaiheessa esiin nousi idea pannan avulla kasvoille laitettavasta IG-filteristä. Siinä voisi sitten näyttää läpi päivän yhtä viehättävältä kuin Instagram-kuvissaan eikä arjen realiteettejä tarvitsisi pelätä.
Onneksi Too Faced -merkki teki homman helpommaksi #TFNOFILTER Selfie Powderillaan.
Tässä niitä nyt sitten olisi. Kolme selfie powderia, jotka filtteröivät kasvojen ihon kuin Instagram filtterit. Kuinka kätevää! Kiinnitä erityistä huomiota pieniin suloisiin chihuihin, joilla hommaa selvennetään.
Mahtavaa, vai mitä?
No joo, tosiasiassa kyse on vain kolmesta klassisesta efektipuuterista. Kullanvärinen Sunrise-sävy tuo kasvoille heleää auringonhehkua ja sopii käytettäväksi myös vaikka vaan poskipäillä. Keskimmäinen Totally Roasted -sävy on puolestaan tavallinen aurinkopuuteri ja lilahtava Moon River -sävy perustuu klassiseen viileällä sävyllä tehtävään ihonheleytystemppuun.
Loppujen lopuksi kyse ei siis ole mistään uudesta neronleimauksesta vaan vanhoista jipoista, mutta ai että kuinka rakastankaan sitä, miten sävyt ja jipot on päivitetty moderniin aikaan IG-tuotteella. Ihon sävyä heleyttävät sävypuuterit on jo nähty moneen kertaan ja niitä vierastetaankin hieman, mutta tässä ne on tuotu myyntiin niin ihanalla konseptilla, että ne aloivat kyllä todellakin houkutella minuakin!
Mitäs sanotte? Ketä muuta tämä hihityttää? (Ja keneen muuhun nuo selfie-hauvat vetoavat?)

14 kommenttia artikkeliin ”Selfie Powder, NOFILTER”

  1. Hahahah, aivan loistava! :'D Tän postauksen innoittamana voisinkin pitää pienen breikin tästä Urban Decay -hehkuttamisestani ja siirtyä vuorostaan kuolailemaan Too Facedin tuotteita.

    • Läpikuultavilla, vienosti lilaan tai laventeliseen taittavilla puutereilla voidaan heleyttää ja "korjata" sameaa ihonsävyä. Vaaleaihoisena en ole itse paljon kokeillut tuota, sillä oni läpikuultavakin tuote tuo kasvoilleni jo liikaa pigmenttiä.

Kommentointi on suljettu.