Hyvästi hiuksia samentavat mineraalikertymät!

Huomasin kesälomareissuni aikana, että vaalea tukkani oli alkanut kellertää ikävästi ja saanut häiritseviä vivahteita. Tasaisen värinen se ei värjäämättömänä koskaan ollut ja varsinkin aurinkoa saamattomat hiusten alemmat osiot ovat lähtökohtaisestikin tummempia ja lämpimämpiä kuin muut hiukset, mutta yhtäkkiä vaaleimmatkin hiussuortuvat olivat muuttuneet harmillisen sameiksi.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Hopeashampoo tuo hiuksille aina kivaa taittoa, mutta jos pohja on liian samea, saattaa se tehdä ainakin omista hiuksistani jopa hieman tunkkaisen sävyisen. Hiukset onkin hyvä kirkastaa ensin syväpuhdistavalla shampoolla, jonka päälle kylmät sävypigmentit sitten asettuvat tuomaan hiuksiin taittoa.

Yksi entisiä suosikkejani oli Cutrinin syväpuhdistava shampoo, jota olen kehunut tässä aiemmassa postauksessani. Tällä kertaa hiusten kirkastukseen kuitenkin lisättiin kierroksia toisella hieman vastaavantyyppisellä Cutrinin uutuustuotteella, joka keskittyi nimenomaan puhdistamaan hiuksista niihin kertyineitä, raudan ja kuparin kaltaisia mineraalijämiä.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Sain Cutrinilta blogikokeiluun Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoon, jonka syväpuhdistava koostumus keskittyy nimenomaan vähentämään hiusten vihertäviä, kellertäviä ja jopa rusehtavia sävyä, joita esim. vanhoista putkistoista tuleva vesi saattaa hiuksiin tuoda.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Shampoossa on kirkas koostumus, jonka tavoitteena ei siis ole taittaa hiusten sävyä, vaan ihan vaan rehellisesti irrottaa hiuksista niiden pinnalle kertyneet mineraalit. Shampoo hierotaan hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa niissä 3-5 minuuttia. Tuotteen vaikutusta voi halutessaan vielä tehostaa lämmöllä, mutta itselleni on riittänyt hiusten käsittely ilman lämpöäkin.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Shampoo pesee hiukset hyvin puhtaan tuntuisiksi, muttei silti niin nitisevän natiseviksi, että se saisi minut miettimään, tartuinko epähuomiossa shampoon sijaan suihkussa mäntysuopaan. Hiukset kirkastuivat välittömästi niin selkeästi, että hihkuin ilosta jo suihkussa.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Sain kokeluun lisäksi Cutrinin hopeashampoon ja hopeahoitoaineen, joilla jatkoin hiussävyn taittoa. Nämä kaksi osoittautuivat niin huipputuotteiksi, että palaan niihin vielä omassa postauksessaan!

Cutrin Anti-Green Shampoo

Lopputuloksena oli selkeästi kirkastunut tukka, jolta ikävät vivahteet olivat saaneet olivat saaneet kunnolla kyytiä.

Cutrin Anti-Green Shampoo

Jos jonkun muunkin tukka kaipaa kirkastusta, niin annan mitä suurimman peukutuksen tälle Cutrinin uutuudelle!

10 kommenttia artikkeliin ”Hyvästi hiuksia samentavat mineraalikertymät!”

    • Shampoon tarkoituksena on nimenomaan syväpuhdistaa hiukset, mikä voi olla haastavaa sulfaatittomalla koostumuksella, joka puolestaan yleensä on päin vastoin pyritty tekemään mahdollisimman miedosti hiuksia peseväksi. 🙂

  1. Sopiiko syväpuhdistava shampoo vaalennetulle tukalle eli viekö se väriä pois?

    • Syväpuhdistava shampoo sopii myös vaalennetulle tukalle, sillä se kirkastaa hiuksia. Jos vaalennetussa tukassa on kuitenkin laitettu esim. tuhkainen sävytys vaalennuksen jälkeen, ei syväpuhdistavaa shampoota kannata käyttää heti sävytyksen jälkeen, ettei sävy turhaan haalistu. Syväpuhdistava shampoo on myös loistava tuote yhdessä hopeashampoon tai hoitoaineen kanssa, sillä se kirkastaa vaaleita hiuksia ja hopeatuotteet tuovat niille sen jälkeen viileää vivahdetta. 🙂

  2. Lanzalla on vastaava jonka nimeä en nyt muista. Nude blogissa hehkutetaan sitä Lanzaa myös… Mun luottotuote. Vaikka olen sulfaateille allerginen käytän sitä shampoota ja hoitoainetta kerran parissa kuukaudessa. Ja sitten erilaisia hopea/pearly hoitoaineita ja maskeja. Täytyy kokeilla tuota cutrinia kun lanza loppuu.

  3. Mulla on vaaleissa hiuksissa pinkkejä, violetteja sekä sinisä raitoja. Mitähän ne tuosta shampoosta tykkäävät? Vaikuttaisi hyvältä tuotteelta hopeashampoon rinnalle mutta en uskalla kokeilla jos se kovasti haalistaa värejä.

    • En suosittele tuotetta tässä tapauksessa, sillä veikkaan sen vain haalistavan hiuksista väripigmenttejä.

  4. Täytyypä kokeilla tuota. Huomasin nyt kesällä, että hiukseni on hieman alkaneet vihertää… Eikä se ole ollut toivottavaa… :/ Jospa tästä olisi siihen apua. Sopiiko siis muillekin hiusväreillä kuin ihan blondeille? Minun hiukseni on sellaiset pellava/elovena tyyppiset hiukset, eli luonnostaan hieman kellertävän, joihin upotettu vaaleita sekä suklaisia raitoja.

Kommentointi on suljettu.