Loistava tuote katsetta avaavaan ja kirkastavaan sisärajaukseen

*Sis. mainoslinkin

Olen aiemmin kehunut blogissani L’Oréalin uudehkoa geelimäistä Infallible Gel Crayon 24H Waterproof -silmänrajauskynää sen mustassa sävyssä ja tätä postausta voisikin nyt kutsua tuon aiemman postauksen jatko-osaksi. Sain kyniä nimittäin blogikokeiluun parissakin sävyssä ja myös toinen niistä ansaitsee enemmänkin huomiota.

(Täältä löytyy aiempi postaukseni  L’Oréal Infallible Gel Crayon 24H Waterproof -rajauskynistä.)

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 013 Uptown

Minulta kysellään aina välillä vinkkejä hyvästä vaaleasta kajal-kynästä, joka sopisi alaluomen sisäosaan kirkastamaan katsetta. Jostain syystä sellaisia tuntuu olevan jopa vähän vaikeaa löytää, sillä monella merkillä on valikoimassaan vain valkoinen kynä eikä pehmeämpää nude-sävyä. Onneksi L’Oréalin Infallible Gel Crayon -silmämeikkikynistä kuitenkin löytyy sellainen.

Sävy 013 Uptown Beige on nimittäin varsin loistava nude-sävy.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 013 Uptown

Aiempi suosikkini on ollut IsaDoran Inliner Kajal 56 Blonde. Puukynämäinen silmämeikkikynä on kuitenkin L’Oréalin Infallible Gel Crayon -silmämeikkikynää kovempi eikä yhtä kestävä laadultaan.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 013 Uptown
Vasemmalla L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 013 Uptown Beige, oikealla IsaDora Inliner Kajal 56 Blonde.

IsaDoran Inliner Kajal Blonde on sävyltään hieman L’Oréalin Infallible Gel Crayon Uptown Beige -sävyä neutraalimpi, mutta ero ei onneksi ole ihan kauhean suuri. Sen pienen ruotsalaisen ja ranskalaisen vaaleuskäsitteen verran vain.

L'Oréal Paris Infallible Gel Crayon 013 Uptown

Vaalea rajauskynä on näppärä apuväline kirkastamaan katsetta. Oma alaluomeni iho saattaa helposti punoittaa hieman, joten hyvällä pigmentillä varustettu rajauskynä kätkee punoituksen alleen. Vaalea rajauskynä sisäluomella saa myös varsinkin pienen silmän näyttämään suuremmalta ja avonaisemmalta hetkessä.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 013 Uptown

Oma silmäni on melko pyöreä ja alaluomen sisäraja lähestulkoo aukeaa alaspäin, joten vaalea sisärajaus näyttää helposti hassulta ja korostuu liikaa – varsinkin, jos se on tehty liian vaalealla kynällä. Tämän vuoksi kierrän kaukaa valkoiset sisärajaukset, mutta tällainen hillitty nude-versio sopii tuomaan katseeseen melko luonnolliselta näyttävää kirkastusta varsinkin silloin, kun silmät punoittavat ja ovat väsyneet.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 013 Uptown

Sisäluomea rajatessa näiden Infallible Gel Crayon -silmämeikkikynien pehmeä laatu pääsee oikein kunnolla oikeuksiinsa. Kynä liukuu silmäluomen iholle ihanan pehmenänä ja kosteista oloista huolimatta rajaus pysyy loistavasti kynän vedenkestävän koostumuksen ansiosta.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 013 Uptown

Jos joku siis etsii hyvää ja katsetta kirkastavaa rajauskynää alaluomen sisärajauksiin niin tämä L’Oréalin Uptown Beige -sävy kannattaa ehdottomasti kurkistaa!

*L’Oréalin nudea rajauskynää myy verkossa esimerkiksi Kicks.fi.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 013 Uptown

Käytättekö te vaaleaa sisärajausta alaluomella?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

16 kommenttia artikkeliin ”Loistava tuote katsetta avaavaan ja kirkastavaan sisärajaukseen”

 1. Kiitos tästä vinkistä, pitääpä tutustua! Itse kylläkin kaipaisin vaaleaa kajalia jossa olisi vähän shimmeriä tai hohtoa. Tykkään käyttää samaa kynää kulmien alle, amorinkaarelle ja sisärajauksiin, joten vähän hohtavampi tuote on hakusessa. Niitäkin on jostain syystä aika vaikea löytää, tällä hetkellä käytän Essencen kynää, mutta se on ostettu poistomyynnistä, eli kohta täytyy taas lähteä metsälle..

  • Ymmärrän, millaista tarkoitat. Täytyykin pitää silmät auki jos tulee vastaan! 🙂

   Olisikohan jollakin lukijalla vinkkejä tällaisesta kynästä?

   • Lumenen Natural code – sarjassa oli tällainen hohtava, shappanjainen nudesävy, nyt en osaa sanoa, onko tässä uudessa sarjassa, mutta kannattanee tsekata se kaupoilla käydessä!

    • Tuo Natural Coden kynä onkin ollut käytössä, mutta en ole sitä enää vähään aikaan bongannut kaupoista :/

     • Joo, Natural Coden valmistus on tosiaan lopetettu nyt uuden Nordic Girl! -tuotelinjan korvattua sen. :/

 2. Täsmälleen nämä yksilöt on munkin suosikkeja alaluomen sisärajauksissa! 🙂 Ainoat jotka pysyy ja tarttuu hyvin ainakni mulla ja niin, että väri pysyy intensiivisenä!

 3. Moikka, liittymättä tähän postaukseen kysyisin, onko syytä vaihtaa foreo-kasvoharja normaalista sensitive-malliin, jos iho hieman ärtyy tavallisesta? Olen kokeillut Foreo luna play plussaa nyt pari viikkoa. Ihoni on herkkä sekaiho. Vai voiko olla, ettei Foreo vain sovi kaikille? :/

  • Sensitive-laitteen harjakset ovat kyllä vielä pehmeämmät kuin normaalin, eli voi olla parempi, mutta riippuu täysin ihosta. Jos iho reagoi kaikkeen mekaaniseen hankaukseen helposti voi tietysti olla, että jopa sensitiven harjakset ovat sille liikaa. :/

 4. Hei!
  Miten teroitat kyseistä lorealin kynää? Ostin saman merkin huultenrajauskynän siinä uskossa, että sitä pyöritetään eikä teroiteta teroittimella. No enpähän sitten saanut sitä mitenkään pyörimään ja kauhuissani jouduin tarttua teroittimeen ja vuolemaan sitä muovia. :’D

  • Teroitan ihan normaalilla meikkikynille tarkoitetulla teroittimella. Moni hämmentyy noiden muovisten kynien kanssa tuosta samasta asiasta, mutta ne on ihan tarkoitettu teroitettavaksi meikkikynien teroittimella. Tavallinen teroitin voi teroittaa ne liian teräviksi, mikä puolestaan saa ne katkeamaan, mutta meikkikynille tarkoitetulla pitäisi onnistua ongelmitta. 🙂

 5. Tämä menee nyt varmaan tyhmien kysymyksien kerhoon, mutta miten ihmeessä vedenkestävä sisärajaus poistetaan? Herkkäsilmäisenä mietityttää. Normaali rajaus toki helppo, mutta ihan meikinpoistoaineella siis…?

  • Pyh, ei ole tyhmiä kysymyksiä ja täällä saa kysyä kaikkea, mikä mietityttää. 🙂

   Käytän itse sisärajauksia todella, todella harvoin ja ne ovat lähes poikkeuksetta kadonneet siihen mennessä, kun otan meikit pois. Jos jotain on kuitenkin jäljellä, niin pyyhin itse ihan vaan silmämeikinpoistoaineella. Yllättävän helposti lähtee siinä samalla, kun muutakin silmämeikkiä vanulapulla pyyhkii ja avuksi voi ottaa vielä tarvittaessa vanupuikon.

   Kuulisin kyllä itsekin mielelläni tekniikoista, joita muut, useammin kuin kerran vuodessa kuten allekirjoittanut, käyttävät kestävien sisärajausten poistoon! 🙂

Kommentointi on suljettu.