Mahtava keksintö: Skinfood Sugar Topping Mask

*Sis. mainoslinkin

Yksi korealaisen kosmetiikan tämän hetken suurimpia trendi-ilmiöitä ovat tuotteet, joista asiakas voi itse räätälöidä juuri oman ihonsa tarpeisiin sopivan version kaksi tuotekoostumusta yhdistämällä. Asiakas pääsee leikkimään kotikemistiä, mutta homma on helppoa ja vaivatonta. Lisäksi tämä tietysti tarkoittaa, ettei kosmetiikkavalmistajan tarvitse itse luoda valtavaa määrää erilaisia koostumuksia.

Skinfood Sugar Topping Mask

Postasin juuri vähän aikaa sitten suositusta Skinfood Black Sugar Mask Wash Off -kasvonaamiosta ja sen hellävaraisemmasta Skinfood Coconut Sugar Mask Wash Off -versiosta, joihin ihastuin molempiin kovasti. Tänään minulla on ilo esitellä tuote, jonka avulla noista kahdesta naamiosta voi tehdä entistäkin parempia!

Skinfood Real Coconut Sugar Topping Mask Ostolakossa Kokemuksia Virve Vee

Skinfood on nimittäin lanseerannut neljä erilaista Sugar Topping Mask -naamiota, joita voisi kutsua jälkiruokamaisten sokerinaamioiden kastikkeiksi. Sugar Topping Mask -naamiot on kehitetty käytettäväksi yhdessä sokerinaamioiden kanssa tekemään naamiopohjasta entistä paremmin ihon omiin tarpeisiin sopiva. Ostin itse ihoa ravitsevan Skinfood Real Coconut Sugar Topping Mask -tuotteen, mutta saatavilla on myös ihoa kirkastava mansikka, heleyttävä hunaja sekä kosteuttava omena.

Skinfood Real Coconut Sugar Topping Mask Ostolakossa Kokemuksia Virve Vee

Uudemman Skinfood Coconut Sugar Mask Wash Off  -kasvonaamion päällä oli kupiksi muuntautuva kupu ja spaatteli, joiden avulla naamioista saattoi sekoittaa yhtenäisen koostumuksen. Valkoinen kookospäällyste oli pehmeän voidemaista ja siinä oli seassa hieman hienojakoisia kookoshiutaleita. Hiutaleita oli kuitenkin niin vähän, ettei niistä ollut varsinaisesti kuorimaan ihoa. Kookospäällyste tuoksui nimensä mukaisesti ihanan herkullisesti kookokselta kun taas varsinaisessa pohjan muodostavassa kookosnaamiossa on enemmän vanukasmaisen tyyppinen tuoksu.

Skinfood Real Coconut Sugar Topping Mask Ostolakossa Kokemuksia Virve Vee

Naamiot sekoitetaan toisiinsa ja niiden muodostama tahna levitetään iholle. Kookospäällysteen pehmeä koostumus ohensi naamiota ja teki siitä voidemaisemman ja ravitsevamman tuntuisen. Naamioiden sekoitusta hierotaan iholle hetki, jotta sen sisältämät rakeet kuorivat ihoa hellästi. Tämän jälkeen sekoituksen annetaan vaikuttaa iholla noin vartti, jolloin puolestaan kosteuttavat ja ravitsevat ainesosat pääsevät nyt esteettä tekemään työtään ja pehmentämään ihoa. Lopuksi iho huuhdellaan vedellä puhtaaksi.

Skinfood Real Coconut Sugar Topping Mask Ostolakossa Kokemuksia Virve Vee

Kookosversiolla tuntui olevan sen lupauksen mukaisesti ihoa ravitseva vaikutus ja ihosta tulikin vielä pehmeämmän ja sileämmän tuntuinen kuin pelkän naamiopohjan kanssa. Tykkään kovasti ajatuksesta, että voin hyödyntää yhtä ja samaa naamiopohja, mutta muunnella sen ominaisuuksia vaihtamalla tuotetta, jota naamioon sekoitetaan.

Skinfood Real Coconut Sugar Topping Mask Ostolakossa Kokemuksia Virve Vee

Tämä ihana kookospäällyste sai minut innostumaan päällysteistä ja taitaa olla, että hankin vielä loputkin kolme erilaista päällystettä kokoelmaani!

Skinfood Sugar Topping Mask -naamioilla on eBayssa hintaa tavallisesti noin kuusi euroa ja niiden myyjiä löytyy täältä*.

Skinfood Real Coconut Sugar Topping Mask Ostolakossa Kokemuksia Virve Vee

Kuka muu innostui ajatuksesta yhdistää itse naamiopohja ihon senhetkisiin tarpeisiin sopivaan toiseen tuotteeseen?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Mahtava keksintö: Skinfood Sugar Topping Mask”

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta!

  Luuletko, että voisiko noita topping maskeja yhdistää puhtaaseen savijauheeseen tehden oman kosteuttavan savinaamion?

  Toinen kokeilu, joka tuli mieleeni, olisi käyttää topping maskia sellaisenaan tai lotioniin sekoitettuna itse tehtyyn sheet maskiin.

  Vastaa
  • Ohhoh, miten minulta onkin jäänyt vastaamatta tähän kommenttiin, anteeksi. 🙂

   Voihan noita toki varmaan savinaamioon kokeilla sekoittaa. Kangasnaamion kanssa eivät ehkä toimi, sillä ovat melko voidemaisia. 🙂

   Vastaa
 2. Onpas hauskat pakkaukset! Naamio näyttää ihan jäätelöltä. Minun makuuni sekoittelu vaikuttaa kuitenkin turhan työläältä enkä halua suurta määrää roskaa. Räätälöinti on sinänsä kiva idea. Itse vaihtelen kuorivien ja kosteuttavien naamioiden välillä.

  Vastaa
  • Jep, todellisia herkkuja jo ihan ulkonäöllisestikin ja merkin nimen mukaisia! Mutta totta, että voi tyytyä työläältä jos ei innostu itse sekoittamisen ideasta. 🙂

   Vastaa
 3. Tämä ei liity postaukseen, mutta minulle on jäänyt epäselväksi kuinka kauan te siis olette vielä Bangkokissa? Olisi myös kiva kuulla päivitystä aiotko jäädä tämän reissun jälkeen Ruotsiin vai haluaisitko asua jossain muualla.

  Vastaa
  • Palaamme Ruotsiin heinäkuussa, sillä meillä molemmilla on siellä hoidettavia työjuttuja. Mielellämme jäisimme kyllä pidemmäksikin aikaa. 🙂 Olemme kyllä paljon puhuneet, että lähtisimme taas vuoden kuluttua uudelleen tänne tai jonnekin muualle, mutta emme ole voineet lyödä vielä mitään lukkoon muutamien epäselvien työkuvioiden vuoksi. Meillä on Ruotsissa omistusasunto, eli se sitoo meitä jossain määrin, mutta mielellämme pitäisimme sitä vuokralla ja olisimme jossain muualla. Miehellä on rakkaampi suhde Ruotsiin kun sieltä kerran on, mutta minulla ei varsinaisesti ole sinne mitään hinkua muuten kuin mahtavien työjuttujen puolesta, joita ei voi täältäkäsin toteuttaa. :/

   Vastaa
 4. Olisi mielenkiintoista myös kuulla enemmänkin paikallisesta kauneusmaailmasta, esim. kuinka thaimaalaiset arvottavat eri maiden kosmetiikkaa (K-beauty, J-beauty..) ja mitkä siellä on paikallisten kuluttajien odotukset ja tottumukset (muutenkin kuin ’whitening’). Oletko yhteydessä millään tavalla paikallisten beautybloggaajien tai firmojen kanssa?
  Kiinnostaisi Thaimaan beauty-scene 🙂

  Vastaa
  • En ole liiemmin yhteydessä paikallisiin, sillä nautin niin suuresti juuri siitä, että saan olla täällä omissa oloissani. Olen melko epäsosiaalinen tyyppi näin somen ulkopuolella… 😀

   Katsotaan, jos saisin aiheesta kuitenkin jonkinlaisen postauksen aikaiseksi omien havaintojen ja lukemieni artikkelien pohjalta! 🙂

   Vastaa
   • Kiva juttu, hienoa 🙂 Paikallinen (so)media antaa varmaan jotain osviittaa…
    Eri maiden kosmetiikkakäytännöt ja trendit ovat aina kiinnostusta herättävä asia.

    Vastaa

Jätä kommentti