Testissä FOREO-ihonpuhdistustuotteet

*Sis. mainoslinkin

En varmasti koskaan lakkaa vaahtoamasta FOREOsta. Yhteinen taipaleeni erilaisten FOREO-laitteiden kanssa on jatkunut jo 1,5 vuotta eikä loppua todellakaan näy.

Foreo puhdistustuotteet

Paitsi että merkki valmistaa ihania ihonpuhdistuslaitteita, löytyy sen valikoimasta myös niitä tukevia ihonpuhdistustuotteita. Minulle on päätynyt töiden ja blogin kautta kokeiluun niiden kätevät matkakokoiset tuubit, jotka ovat sisältäneet juuri sopivasti tavaraa auttaakseen minua muodostamaan niistä mielipiteeni.

FOREOn putsareista löytyy sekä aamupuhdistukseen että iltapuhdistukseen kehitetyt tuotteet, joita voidaan käyttää yksinään tai optimaalisen hyödyn saavuttamiseksi yhdessä FOREO-laitteen kanssa. Kaikkien puhdistustuotteiden käyttötapa on sama: ne levitetään kuivalle iholle, minkä jälkeen puhdistuslaite kastellaan ja kasvot käydään sen värähtelyn avulla läpi. Laitteen mikrovärähtely saa puhdistustuotteet vaahtoamaan kevyesti ja minuutin kestävän puhdistusrutiinin jälkeen iho huuhdellaan puhtaaksi. Vaihtoehtoisesti iho voidaan myös puhdistaa kosteilla sormenpäillä hellästi hieroen.

Foreo puhdistustuotteet

Day Cleanser herättää kasvojen ihon aamulla bergamottia ja probiotteja sisältävällä koostumuksellaan. Jogurttimainen tuote suorastaan sulaa levittäessä iholle ja muodostaa kasvoilla veden ja FOREOn kanssa kevyen vaahdon, joka puhdistaa kasvot ja heleyttää ihoa samalla.

Foreo puhdistustuotteet

Energisen tuoksuisessa tuotteessa on mukava koostumus, sillä se on maitomaisen ohut ja iholta helposti peseytyvä. Sitä voisi ihan oikeasti kutsua ihojogurtiksi. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan aamuisin, jolloin se puhdistaa kasvoilta hellästi epäpuhtaudet ja yöllisten hoitotuotteiden rippeet.

Foreo puhdistustuotteet

Olen itse päätynyt käyttämään tätä aamuisin usein ihan yksinään ilman puhdistuslaitetta, sillä iholleni riittää yksi FOREO-käsittely päivässä. Ihoni on taipuvainen kuivuuteen, joten tämän hellävaraisesti puhdistava ja kosteuttava koostumus on sopinut sille loistavasti. Iholle jää puhdas ja ihanan pehmeä tunne.

Foreo puhdistustuotteet

Putsarikolmikon ehdottomasti mielenkiintoisin jäsen on Nigh Cleanser, jonka iholle sulava, helmiäishohtoinen geelikoostumus sisältää paitsi mm. manteliöljyä myös aitoa meteoriittipuuteria. Kyllä, ihan oikeaa sellaista! Avaruudesta maahan tähdenlentoina iskeytyneitä meteoriitteja on nimittäin keksitty käyttää kosmetiikassa ihoa kuorivina rakeina. Nämä pienet kuorivat partikkelit ovat siis ihan oikeasti avaruudesta peräisin olevien meteoriittien hippusia. Kuinka mieletöntä!

Foreo puhdistustuotteet

Helmiäishohtoinen puhdistustuote sulaa kasvojen iholle ihanasti ja FOREOn värähtely saa sen vaahtoamaan kevyesti. Tuotteessa on miellyttävän pehmeä tuoksu ja tuotteen ja laitteen yhteisvaikutus tekee ihosta ihanan pehmeän tuntuisen.

Night Cleanser on kolmikosta ehdottomasti kiinnostavin tuote, mutta koska käytän FOREOtani vasta ihonpuhdistukseen enkä meikinpoistoon, ei tällainen ehdottomasti kuivalle iholle levitettävä tuote ole minulle se kätevin valinta iltaisin. Puhdistan kasvoni aina iltaisin suihkun yhteydessä aloittaen öljyputsarilla (tai joskus puhdistusmaidolla) ja joudun kurkottelemaan pyyhettä ja kuivaamaan kasvoni kesken suihkureissun ennen yöputsariin tarttumista, mikä ei ole optimaalisinta.

Tuote itsessään on kuitenkin aivan mielettömän ihana, mutta sopii minusta parhaiten avuksi vain kevyemmän meikin poistoon. Olen itse myös jotenkin niin pinttynyt ajatukseen kaksoispuhdistuksesta, että en osaa ajatella, että poistaisin tällä meikkini. Ihonpuhdistuksessa tämä on kuitenkin mainio ja olenkin sujauttanut tämän lopulta aamurutiinini puolelle, jotta voin ottaa tästä täyden ilon irti.

Foreo puhdistustuotteet

FOREO ei kuitenkaan ole pelkkä naisten juttu ja merkiltä löytyy myös miehille tarkoitettu putsari, jossa on melko jännä koostumus. Partavesimäisen metsäiselle ja miehekkäälle tuoksuvan puhdistusgeelin melko ohut, ulkomuodoltaan hopeashampoota muistuttava koostumus vaahtoaa sekin kevyesti ihoa kostealla FOREO-laitteella hierottaessa. Jännittävä, syvän violetti geeli tuo ihonpuhdistukseen minusta hauskaa fiilistä ja sopivaa tehokkuutta.

Syväpuhdistava geeli on tarkoitettu käytettäväksi aamuin illoin ja yhdessä FOREO-laitteen värinän kanssa se pääsee vaikuttamaan iholla samaan aikaan sekä hellävaraisesti että tehokkaasti epäpuhtauksia, saasteita ja liiallista talia poistaen. Tuotteesta jää iholle melko miehekäs tuoksu, mutta olen silti käytttänyt putsariani tyytyväisenä.

Foreo puhdistustuotteet

Tällä hetkellä on supertrendikästä tarjota kuluttajille toimivien tuotteiden lisäksi koostumuksia, joilla on antaa sensoriaalisia elämyksiä. Iholle ainutlaatuisesti sulavat, ihanan pehmeät ja täyteläiset tai ainutlaatuisia avaruuspartikkeleita sisältävät tuotteet saavat ihonhoidon todellakin tuntumaan hieman tavallista ylellisemmältä kokemukselta – varsinkin, kun tuotteen apuna on vielä erityinen laite!

*FOREO-tuotteita myy netissä Elevenin verkkokauppa täällä.

Foreo puhdistustuotteet
Onko joku muu tutustunut FOREOn ihonpuhdistustuotteisiin?

2 kommenttia artikkeliin ”Testissä FOREO-ihonpuhdistustuotteet”

  1. Heippa! Olen ihan uusi foreoija (kun sen Playn lookfantasticin joulukalenterista ilokseni löysin), ja kysyisinkin nyt siis apua konkarikäyttäjältä. Voiko foreota käyttää meikinpuhdistuksen jälkeen ihan sellaisenaan vaan veden kanssa, vai tarvitaanko aina tuote? Olen käyttänyt kalenterista tullutta nightia, mutta pesin kerran pelkällä vedellä ja tunne oli jotenkin tosi tahmainen ja narskuva. :O En ole suunnitellut ostavani Foreon omia aineita lisää, ja mietin että miten jatkaisi sitten kun pikkutuubi pian loppuu.

    • Suosittelen käyttämään jotain tuotetta laitteen kanssa, jotta se liukuu iholla paremmin. Itse olen käyttänyt milloin mitäkin ja tykännyt eniten geelimäisistä ja kevyesti vashtoavista tuotteista maitojen ja öljyjen sijaan, mutta on varmasti makuasia. Abaut mitä vaan voi kuitenkin käyttää. 🙂

Kommentointi on suljettu.