Värisytä meikkivoide ihollesi!

Kuten varmasti tiedätte, innostun helposti erilaisista kosmetiikkavekottimista. Olen ehdottomasti teknologiaa rakastava ihminen ja minusta on mahtavaa saada kokeilla erilaisia elämää helpottavia (okei, joskus oikeastaan hankaloittavia) vekottimia ja kyttäänkin niitä silmä kovana.

Color Me

Vähän aikaa sitten törmäsin jälleen veikeään vekottimeen, joka yhdistää ah, niin trendikkään värähtelyteknologian tällä kertaa meikkivoiteen levitykseen. Lancomehan lanseerasi jo vuosia sitten värähtelevän Lancôme Ôscillation Powerfoundation -meikkivoiteen, joten juttu ei sinäänsä ole uusi, mutta innostuin silti hieman, kun näin ihastuttavan videobloggaaja Wayne Gossin vlogissa esittelyn Color Me -merkin Automatic Foundation Applicator  -laitteesta.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=w3fd1RGkU9I]

Pienen vekottimen sieneen laitetaan meikkivoidetta, joka surrutellaan laitteen avulla iholle. Lopputuloksena näyttäisi olevan varsin kaunis ja tasainen pinta.

Tämä on jälleen niitä laitteita, jotka näyttävät hauskoilta, mutta jotka ovat oikeasti kaukana käytännöllisyydestä. Meikkisieni tulisi puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen (no joo, niinhän niitä yleensä muutenkin kuuluisi…) ja ilmeisesti paras puhdistustapa olisi taputella niille alkoholipitoista puhdistustuotetta. Sienet suositellaan vaihtamaan 7-30 päivän välein ihosta riippuen ja koska itse en ole tottunut käyttämään jatkuvasti rahaa uusiin meikkisieniin, tuntuu ajatus noin tiiviistä sienten uusimisesta melkoiselta haaskaukselta.

Sienet

Tosiasiassa olisinkin siis vaan äärimmäisen utelias kokeilemaan pariin kertaan, millaista on surrutella meikkivoide iholle, mutta koska jo Beautyblenderinkin käyttö tuntuu aamuisin liian aikaavievältä sormiin verrattuna veikkaan, että tämäkin laite jäisi lopulta oikeasti käytämättä.

Tässä vielä Waynen video laitteesta:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MTyA2-aLZzY]

Mitäs te sanotte tällaisestä sähköistetystä meikkisienestä?

Yksi kommentti artikkeliin ”Värisytä meikkivoide ihollesi!”

Jätä kommentti