Testissä Benefit They’re Real! Mascara

*Sis. mainoslinkkejä

Yksi ripsiväri, josta minulta on toivottu erityisen paljon postausta on huippusuosittu Benefit They’re Real! Mascara. Olen monesti maininnut ohimennen, ettei kyseinen ripsiväri ole omissa ripsissäni maineensa arvoinen, mutta tässä olisi nyt vihdoin kuvia sanojeni tueksi ja samalla myös ajatuksia siitä, millaisille ripsille se kuitenkin varmasti voi hyvin sopia.

Benefit They're Real! Mascara Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Ripsivärin nimi viittaa tietysti siihen, että ripsistä tulee sen avulla uskomattoman tekoripsimäiset, vaikka ne ovatkin omat ripset. Benefit They’re Real! Mascaraa markkinoidaan etupäässä pidentävänä ripsivärinä, mutta merkin sivulta löytyy kuitenkin mainintaa siitä, että se myös tuuhuttaa, kohottaa ja taivuttaa ripsiä.

Suositussa ripsivärissä on ripsiä tarkasti erotteleva harja, jonka harjakset ovat suorastaan jopa hieman terävät. Ne eivät varsinaisesti pistä ihoa ripsien tyvessä, mutta eivät todellakaan ole tylpimmästä päästä. Niiden avulla ripsiväri pyrkiikin varmistamaan, että lopputuloksesta tulee mahdollisimman eroteltu.

Benefit They're Real! Mascara Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Omat ripseni ovat pitkähköt, mutta hennot ja erityisesti melko harvat, minkä lisäksi ne eivät myöskään liiemmin pysy kaarella. Niiden keskiosalla on toivoa pysyä kaarella vesiliukoisten ripsivärien kanssa, mutta ulkonurkan ripset sojottavat jopa piikkisuorina ja vaikka ne joskus saisikin kaartumaan ripsentaivuttajalla hetkellisesti, palaavat ne alkuperäiseen asentoonsa ripeästi. Vedenkestävä ripsiväri on ainoa, jonka kanssa minulla on edes teoreettiset mahdollisuudet saada kaikki ripseni pysymään katsetta avaavalla kaarella.

En varsinaisesti hae ripsiväriltä pidennystä, vaan nimenomaan tuuheutta. Kun ripset ovat hennot ja harvassa, syntyy paras tuuheus ripsivärillä, joka kykenee erottelemaan yksittäiset ripset mahdollisimman tarkasti ja kuorruttamaan ne yksitellen runsaalla kerroksella ripsiväriä. Kovin löysä koostumus ei kykene kerrostumaan näin, joten ripsivärimassan on tärkeää olla riittävän voidemaista ja täyteläistä. Tällainen koostumus on esimerkiksi juuri siinä paljon kehumassani Too Faced Better Than Sex -ripsivärissä (mutta ei sen vedenkestävässä versiossa), jossa on myös ripset loistavasti erotteleva harja.

Benefit They're Real! Mascara Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Benefit They’re Real ei ole omille ripsilleni millään tavalla optimaalinen ripsiväri. Siinä on ensinnäkin niille liian löysä koostumus, minkä vuoksi jokainen yksittäinen ripsi jää melko hyvästä erottelusta huolimatta edelleen varsin hentoiseksi. Ripsiväri onnistuu kyllä lupauksensa mukaisesti kohottamaan ripsiäni niiden tyvestä hieman, mutta kuten kuvista näkyy, ovat yksittäiset ripset silti vain melkoisia hentoja piikkejä, joissa ei kauheasti ole hurraamista.

Benefit They're Real! Mascara Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Ripsivärin massa on sen verran löysää, että sitä on mahdotonta saada aluksi kerrostumaan runsaammaksi. Minulla on ollut vuosien varrella tätä ripsiväriä muutamaankin otteeseen, mutta ongelma on aina ollut sama. Kun ripsiväri on ollut vähän aikaa auki, jäykistyy sen koostumus hieman, mutta edelleenkään sillä ei voi rakentaa hennoista ja harvoista ripsistä runsaampia siististi.

Tavallisesti kerrostan ripsiin runsautta työskentelemällä peräjälkeen kummankin silmän kimpussa. Vedän useita vetoja ripsiväriä samaan silmään ja siirryn sitten toisen silmän kimppuun, johon maskaraa kerrostaessani ensimmäisen silmän ripsivärit ehtivät jähmettyä ihan hieman, mutta eivät silti kuivua. Tämän jälkeen palaan jälleen ensimmäisen silmän kimppuun ja etenen siitä sitten takaisin toisen silmän pariin, jonka ripsivärikerros myös on ehtinyt hieman jähmettyä, mutta ei kuivua.

Tällä tekniikalla tätäkin ripsiväriä voi onnistua kerrostamaan  ja ripsiin saa massaa, mutta omista ripsistäni ei silti tule millään tavalla nättejä tai tekoripsimäisiä. Runsaampi kerrostaminen muuntaa ripseni piikkisuorista tikuista rosoisiksi hämäkinjalkoiksi, jotka eivät vain näytä siisteiltä.

Benefit They're Real! Mascara Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Kauempaa katsottuna lopputulos on toki runsas ja ripsissä on selkeästi lisää pituutta, mutta tarkempi analysointi paljastaa kyllä, ettei lopputulos ole todellakaan sellainen, että tämän ripsivärin luoman lopputuloksen voisi omissa ripsissäni missään tapauksessa sekoittaa tekoripsiin.

Jos omat ripset kuitenkin ovat luonnostaan paksummat ja tuuheammat kuin minun hentoiset ripseni, saa tällä ripsivärillä aikaan todella upeaa jälkeä – varsinkin, jos ripset kaartuvat helposti. Tällöin ripsiväri antaa ripsille kaunista pidennystä ja koska massaa ei tarvitse yrittää lisätä runsaasti tuuheamman lopputuloksen toivossa, pysyvät ripset siististi eroteltuina. Lopputuloksena onkin silloin aivan upeat tähtisilmät. (Ripsiväri sopii toki myös hennommille ripsille, jos tavoitteena ei ole tehdä niistä runsaita.)

Benefit They're Real! Mascara Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Useista kokeiluista huolimatta julistan tämän ripsivärin siis omissa ripsissäni huonoksi yksilöksi, vaikkei se muuten mikään huono ripsiväri olekaan. Täytyy kuitenkin mainita myös, että ripsivärissä on erittäin pitkäkestoinen koostumus, joka ei ainakaan omista ripsistäni lähde ihan noin vaan ja vaatii hyvän poistoaineen (kuten merkin oman, aiemmin kehumani They’re Real! Remover -silmämeikinpoistovoiteen). Varsinkin jos käytän ripsiväriä ripsissä reilummin, saa sitä sulatella ripsistä pois melko kauan puhdistusöljyn ja jopa vielä erillisen silmämeikinpoistoaineen täydentämänä. (Tavallisesti minulle riittää vain jompi kumpi.)

Benefit-meikkejä voi ostaa Suomessa nykyään *Kicksin verkkokaupasta.  

*Benefit They’re Real -ripsiväri löytyy myynnistä täältä. 

Benefit They're Real! Mascara Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Onko teillä kokemuksia Benefit They’re Real! Mascarasta?


Lue myös:

Ilouutisia: Benefit myynnissä Viking Linella!

Testissä uusi Benefit BADgal BANG! -ripsiväri

Mielettömän hehkun tuova Benefit-korostuspuuteri

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

19 kommenttia artikkeliin ”Testissä Benefit They’re Real! Mascara”

 1. Ei sovi ainakaan yhtààn rasvaisemmille luomille. Kokeilin jokunen vuosi sitten ja poskille valui.

  • Kiitos tästä kommentista, hyvä että kerroit! Se tekeekin tästä sitten sitäkin hankalamman, jos ei kerta rasvaisille sovi, mutta silti pirun hankala poistaa. :/

 2. Aika pitkälti samat fiilikset. Harjaosa inhottavan terävä, ja jälki oli korkeintaan meh, vaikka mulla onkin jonkin verran tuuheutta. Aika nopeasti lensi roskiin.

 3. Sulle vois sopia tosi hyvin ripsien kestotaivutus! Ite oon ihan koukussa <3 Mullakin on tosi suorat ripset luonnostaan, joten ripsaritkin pääsee ihan uusiin ulottuvuuksiin kun ripset on pysyvästi taipuneet.

  • Joo, minulla oli vuosia sitten muutamaan kertaan ja oli kiva, mutta en innostu ajatuksesta, että pitäisi käydä aina ylläpitämässä. :/

 4. Voisitko tehdä lähiaikoina postauksen siitä Mizonin Snail Repair Blemish Balm -voiteesta? 🙂

  • Joo, yritän! Juuri katselin sitä tässä yksi päivä ja muistin, että en ole vielä saanut tehtyä. 🙂

 5. Cult Beauty ei kyllä aiemmin ole toimittanut Benefitiä Suomeen, vasta tilausvaiheen ihan lopussa herjaa ettei voida toimittaa Suomeen.

  • Okei perun sanani, kävin juuri tarkistamassa asian ja näköjään nykyään pystyy tilaamaan! Aivan ihanaa, olisinpa tiennyt tästä aiemmin koska lempikulmatuotteeni on Benefitin kulmakynä ja olen itkenyt tuskaisia kyyneleitä mielessäni miettien sitä päivää, kun nykyinen käytössä oleva kynä loppuu ja mistään ei saa lisää. Jee niin paras juttu!

  • Näin minäkin muistelin, että ennen ei voinut, mutta nykyään siellä oikein lukee, että ”WE SHIP BENEFIT PRODUCTS WORLDWIDE” Benefit-tuotesivulla ja tällä sivulla, jolla on listattu rajoitukset ei lue mitään Benefitistä. Eli ilmeisesti nyt sitten vaivihkaa on alkanut toimittaa Suomeen. En ole itse nyt kokeillut tehdä tilausta loppuun asti kun en asu Suomessa, mutta ennen muistaakseni kyllä herjasi kun olin laittanut ostoksia ostoskoriin ja olisin halunnut siirtyä maksuvaiheeseen, mutta nyt ei tosiaan tee sitä.

   Mahtavaa, että nykyään saa! 🙂

 6. Hei! Kiitos tiheästä päivitystahdista 🙂 Esitän vienon postaustoiveen, toteutat tietysti vain jos inspaa:

  Olisi kiva kuulla kauneudenhoitotottumustesi muuttumisesta / pysymisestä samana! Kun blogisi on kahlannut läpi niin muistan lukeneeni hurmioituneena kuinka kropan rasvaus oli joka päivä itsestäänselviö ja naamioilla hemmottelu (sekä Golden Girl-aikoina että myöhemmin tässä Aasia-kautena) jne. Nämä voivat olla siis edelleen rutiinejasi? Kuitenkin olet kertonut että esim. kynsien laiton ja luomivärien sävymaailman suhteen on ollut kausittaista suurtakin vaihtelua. Olisikin tosi kiinnostava kuulla, miten kauneudenhoito on ajan myötä sulla muuttunut? Mitkä asiat ovat pysyneet koko ajan punaisena lankana? Mitä kohti koet olevasi menossa? Ja niin edelleen 🙂

  Toivottavasti tavoitat ajatukseni! Ja jos tästä on olemassa postaus jonka olen tyylikkäästi skipannut (ranskatar-tekstissä oli vähän tuota suuntaa vai oliko?) niin linkitä 🙂

  • Olipa ihana postausidea, kiitos! <3 Alkoi heti ajatukset juosta sen suunnittelun suhteen! 🙂

 7. Löysin sun blogin vasta tän vuoden puolella ja oon kyll ihan myyty! Täältä löytyy tosi paljon taidolla kirjotettuja mielenkiintosia juttuja joista on oikeesti apua. Kiitos siis sulle aivan mielettömästä blogista ☺️ Mua kiinnostaa erityisesti korea kosmetiikka ku se on iha uus juttu mulle, onhan niitäki juttuja tulossa taas?

  • Ihana kuulla, että olet löytänyt blogiin ja jäänyt seuraamaan! <3 On ehdottomasti tulossa korealaisesta kosmetiikasta taas. Tuntuu nyt kotiin palattua, että on niin paljon postausideoita vaikka mistä, että K-Beauty on tainnut jäädä vähän vähäisemmälle, mutta siitä on kyllä tulossa juttua paljonkin taas tulevaisuudessa. 🙂

 8. Laitanpa tähän joukon jatkoksi oman postausideani, kun muutkin kommentoijat olivat olleet idearikkaalla tuulella 🙂 Tän hellejakson aikana olen tuskaillut aika paljon ihonhoidon kanssa ja ihmetellyt, mahtavatko rasvat sun muut hoitotuotteet edes kunnolla imeytyä nassuun ja kroppaan, kun koko ajan on vain hiki ja tahmea olo. Eli olisi kiva kuulla ajatuksiasi ihonhoidosta ja meikkaamisesta +30 lämpötilassa 🙂

 9. Piti tulla kolmannen kerran lukemaan yksityiskohtainen kuvauksesi ripsarin ominaisuuksista! 🙂 Omia räpsyttimiäni olen tutkinut tarkemmin kuin koskaan, että ovatko ne harvat vaiko tuuheammat. Joskus tykkäsin kumisesta piikikäästä mascaraharjasta, nyt olen innostunut kokeilemaan kaikenlaisia uusia muotoja. Ensin alkuinnostuksessa tykkään ja sitten plääh! sottaa ja tekee ripset klimpeiksi, joita sitten metallisella ripsikammalla kampaa auki. Kampa irrottaa mascarat ripsien kärjistä ja ripsirivistössä on kolo. Pitää lisätä mascaraa. -Varsinainen kierre! 🙂
  Oletko käyttänyt ripsivärin alla pohjustajaa? Voisitko tehdä postauksen niistä?

Kommentointi on suljettu.