Takana työntäyteinen viikko ja edessä jännittävä syksy!

Huh, tämä viikko on pitänyt melkoista kiirettä monien asioiden suhteen ja vaikka olen hyvin väsynyt, olen silti myös aivan älyttömän onnellinen. Tuntuu, että asioita tapahtuu paljon, mutta ne ovat kuitenkin niin kivoja ja jänniä juttuja, että vaikka kaiken pyörityksen keskellä tunteekin itsensä vähän väsyneeksi (ja tällä viikolla myös hieman kuumeiseksi), on silti vain mahtavaa, että niin paljon kivoja juttuja ylipäätään tapahtuu.

Ostolakossa työt

Teen tavallisesti päivätyöni puolella nykyään kolmipäiväistä viikkoa, jotta muille projekteille jää aikaa, mutta tämän viikon olen painanut sielläkin puolella joka päivä hommia, eli viikonloppu tulee todellakin nyt tarpeeseen. Töiden puolella tiedossa tuntuu kuitenkin olevan aivan erityisen kiinnostava syksy ja talvi, kun tulossa on kauneusmessuja, kiinnostavia lanseerauksia ja jännittäviä uudistuksia, joten pienelle lisäahkeroinnille on ollut syynsä.

Ostolakossa työt

Ihan erityisen innoissani olen siitä, että saimme palkata Suomen yritykseemme jälleen uuden huipputyypin, joka aloitti tällä viikolla. Minulle oli jotenkin aivan erityisen tunteikasta, että sain itseasiassa lähettää hänelle allekirjoitettavaksi työsopimuksen päivälleen tasan kolme vuotta sen jälkeen, kun itse aloitin meillä työt harjoittelijan roolissa. Tuntuu aivan huikealta nähdä, kuinka homma on siitä kehittynyt ja saada palkata pelkkiin Suomen asioihin keskittyneeseen omaan tiimiini jo viides henkilö.

Hyvät ja asiansa osaavat työkaverit ovat mahtava juttu, joten olen todella onnekas, että tiimissäni työskentelee tyyppejä, joiden voin aina luottaa hoitavan hommansa ja joista jokainen on inspiroiva sekä saada olla mukana kehittämässä jokaiselle sellaista roolia, että työ tuntuu innostavalta. Paperilla esitettynä olen toki tiimini pomo ja viimekädessä vastuussa asioista, mutta on mahtavaa kun ympärillä on niin hyvin omat asiansa hoitava ja itseohjautuva tiimi, ettei koskaan tarvitse kantaa huolta, tuleeko joku asia tehdyksi ja voi aina luottaa, että taatusti tulee ja samalla saa vielä enemmän kuin edes pyysi.

Ostolakossa työt

Sain tällä viikolla myös melkoisen satsin lisää intoa, kun pääsin osallistumaan erään suuren kosmetiikkamerkin puolivuosittain sisäänostajille tarkoitettuun tapahtumaan, jossa esitellään seuraavan vuoden uutuuslanseeraukset. Oli ihanaa saada jo nyt kuulla ja nähdä, mitä kivaa tulevana keväänä, kesänä ja jopa syksynä on luvassa! Kosmetiikan numeronörttinä rakastan tietysti myös saada samalla kuulla, kuinka kosmetiikkamarkkinat kehittyvät ja mikä on ennuste tulevalle vuodelle.

Ostolakossa työt

Viimepäivät ovat pyörineet tiiviisti myös kirjani ympärillä ja vihdoin reilun viikon kuluttua kustannusyhtiö julkaisee asiasta tarkempaa tietoa ja paljastuu, koska kirja saadaan myyntiin. Minulla on vielä pientä hiomista sisällön kanssa, mutta odotan samalla kovasti, että pääsen vihdoin näkemään ihan konkreettista lookkia kirjan sisäsivuista. Niin jännittävää!

Myös kauneusmessujen suunnitteussa aletaan olla vaiheessa, jossa kollegani ovat hoitaneet pois alta varsinaiset käytännön järjestelyt ja saan itse vain keskittyä miettimään, mistä kaikesta korealaiseen kosmetiikkaan liittyvästä voin puheenvuoroissani höpötellä. Iloksemme kävi nimittäin niin, että alunperin tiedossa oli vain yksi vuoro varsinaisella messulavalla Elevenin pisteellä tapahtuvien Master Class -tuntien lisäksi, mutta nyt saankin nousta lavalle myös toiseen kertaan ja lähestyä korealaista kosmetiikkaa myös toisella tavalla. Myös tämä on sekä hurjan jännittävää että tietysti aivan mielettömän mahtavaa.

Ostolakossa työt

Tuntuu siis, että ympärilläni tapahtuu kokoajan paljon kaikkea, missä olen mukana, mutta samalla myös tuntuu, että olen hyvin onnekas ollessani ympäröity tukijoukoilla, joiden voin luottaa olevan loistavia hoitamaan juttuja. Ei siis todellakaan tarvitse tuntea olevansa yksin minkään asian kanssa. Tämän ansiosta helposti stressaavalla luonteellanikin on hieman rauhallisempi olo. Pientä lisäintoa elämään tuo tietysti myös se, että reilun kahden viikon kuluttua tiedossa olisi vihdoin kahden viikon kesäloma, jolloin suuntaan yksin Etelä-Korean Souliin pariksi viikoksi.

Juuri nyt olo on siis hyvin kliseisesti sekä väsynyt että myös hyvin onnellinen ja ennen kaikkea onnekas.

Ostolakossa työt

Onko teillä menossa juuri nyt kiireinen vai vähän rauhallisempi kausi?


Lue myös:

Työkuulumisia: korealaisella kosmetiikalla täytetyt I Love Me -messut

Täydellinen rajauskynä punaiseen huulimeikkiin

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

6 kommenttia artikkeliin ”Takana työntäyteinen viikko ja edessä jännittävä syksy!”

 1. Onpa vauhdikasta nousua! En tiennytkään, että Suomen tiimisi on kasvanut noin nopeasti näin paljon. Ihmettelen aina, miten Ruotsissa onnistuu kaikki. Tosin tässä tapauksessa sinä tietysti olet se primus motor, joka saa kaiken lentoon eli onnistuminen ei ole ihmeen vaan kovan työn seuraus. Siispä onnittelut taaperoikäiselle, mutta komeasti kasvavalle lapsukaisellesi! 🙂

  Kun kirjasi julkaistaan, miten siitä saa signeeratun kopion, kun asut siellä lammikon toisella puolella? Järjestätkö myyntiin valmiiksi signeerattuja kirjoja? Entä voiko tilata omistuskirjoituksella varustetun?

  • Täytyy kyllä sanoa, että ei ehdottomastikaan oltaisi kasvettu näin hyvin, ellei tämän matkan varrella tiimiin olisi tullut huipputyyppejä lisää yksi kerrallaan.

   Ja hei kiitos ihana, en ollut edes ajatellut, että joku voisi haluta kirjani signeerattuna! <3 Täytyy keskustella tästä tiimin kanssa jos uskovat, että joku voisi haluta ja miettiä asian järjestämistä. 🙂

 2. Menestystarinaasi on ihana lukea. Olet niin positiivinen ja sinusta huokuu hyvàà energiaa, ettà pelkàstààn blogisi lukeminen saa hyvàlle mielelle. Toivotan sinulle menestystà myòs tulevaisuudessa, jatka samaan malliin.

  • Kiitos ihanista sanoista. <3 Ihanaa kuulla, jos blogista tulee sellainen fiilis. Täytyy myöntää, että viimeaikoina kaiken kiireen keskellä en kyllä ole blogin ulkopuolella välttämättä ollut ihan niin kauhean positiivinen kokoajan, eli ehkä tämä on sitten se oma hyvän mielen paikkani. 🙂

 3. Täytyy todellakin sekä onnitella, että kiitellä sinua, niin upeasti ihoni voi. Luulen, tai siis uskon, että habituksestani on kadonnut vuosia sen jälkeen, kun aloin noudattamaan korealaista metodia ihoni kanssa. Olet todella inspiroiva ja ainoa huono puoli on, että korealaiset tuotteet eivät kohta enää mahdu minnekään kotonani, kun tilaan kaiken, mitä suosittelet.

  • Tulee aina aivan mahtava fiilis kuulla muilta kokemuksia siitä, kuinka positiivisesti korealaisen ihonhoitorutiinin käyttöönotto on ihoon vaikuttanut! Kiitos, että joit ja pahoittelen kaappitilan täyttymisen puolesta. 😉

   Ihon hyvinvointi voi vaikuttaa jopa omaan mielialaan omien kokemuksieni mukaan paljon (varsinkin jos tuskailee suoranaisen iho-ongelman kanssa), joten on mahtavaa, että niinkin pienestä jutusta kuin oikeista ihonhoitotuotteista voi saada avun, joka voi näkyä paitsi iholla, myös omassa yleisessä fiiliksessä. Minullakin on tällä hetkellä menossa hyvä kausi ihoni kanssa, kun olen palannut kotiin Thaimaasta ja ympärillä ovat omat ihonhoitotuotteeni, joihin voi luottaa ja joiden rinnalle uskaltaa sitten ottaa kokeiluun aina vähän jotain uutta. 🙂

Kommentointi on suljettu.