Maailman paras meikkivoide

Vain todellinen kosmetiikkabloggaaja voi luultavasti sanoa näin, mutta olinpa onnissani, kun eräänä aamuna heräsin poskellani kunnon punainen finni.
Ai miksi se tekee onnelliseksi? No siksi, että se tarkoittaa hyvää päivää demostroida vihdoin uusimman lempparimeikkivoiteeni erinomaisuutta!
Kun minulta töissä kysytään peittävää meikkivoidetta, olen aina kävellyt Clarinsin Everlasting Foundationin luokse. Ongelmana on vaan välillä ollut, että meikkivoide on tuntunut joidenkin mielestä vähän liian paksulta, vaikka se onkin ollut melko kevyt niin peittäväksi tuotteeksi. 
Nyt tuokin väite voidaan kuitenkin kumota, sillä kun Everlasting Foundation -meikkivoiteen nimen perään ilmestyi puolisen vuotta sitten plus-merkki kuvaamaan sen uudistunutta koostumusta oltiin meikkivoidetta paranneltu siinä määrin, ettei siihen voi olla hullaantumatta.
Oma ihoni on hieman kuivuuteen taipuvainen, mutta en voi sietää klähmäiseksi jääviä tai rasvaiselta levityksen jälkeen tuntuvia meikkivoiteita. Puuteroin pinnan aina mattaisen tuntuiseksi mikä ei tietenkään ole kuivalla iholla optimaalisinta, mutta se on ainoa tapa, jolla useimmista meikkivoiteista tulee omalla ihollani miellyttävän tuntuisia.
Clarinsin Everlasting Foundation+ -meikkivoiteen kanssa tuota ongelmaa ei ole, sillä meikkivoide jää iholle aivan ihastuttavan rasvattoman tuntuisena.
Aloitetaan meikkivoiteen kehuminen vaikkapa tästä poskeani komistavasta finnistä ja sen peittämisestä. 
Äsken tässä oli finni ja punoittava poski… 
Vaan eipä ole enää. Sinne katosivat niin finni, muut punoitukset, pisamat kuin jopa tummat silmänalusetkin lähes täysin. Ja silti lopputulos on aivan suunnattoman luonnollisen näköinen!
Toisella poskella tilanne näytti ennen meikkivoidetta tältä. Iho voi periaatteessa hyvin, mutta sielläkin punoitus ja pisamat vaivasivat minua.
Meikkivoiteen jälkeen tilanne on kuitenkin tämä. Lopputulos näyttää todella kevyeltä ja luonnolliselta, mutta ihon sävy on tasoittunut uskomattoman hyvin.
Ainoa pieni ongelma on meikkivoiteen sävyssä, joka on minulle hitusen liian kellertävä. Sain kaveriltani sävyn 105 Nude, joka on valikoimissa olevista sävyistä se kolmanneksi vaalein ja vaikka tämän meikkivoiteen sävyt ovatkin yleensä harvinaisen hyvin suomalaiseen pohjasävyyn sopivia olisi oma ihoni kaivannut vielä sitä hitusen vaaleampaa sävyä.
Jos sävyasian ei anneta vaivata voin jatkaa kehumalla, että tässä on ylivoimaisesti paras koskaan kokeilemani meikkivoidekoostumus. Tuote levittyy iholle aivan uskomattoman ihanan ja ohuen tuntuisena ollen juuri täydellisen puuterimainen ja rasvaton muttei silti yhtään kuivan tuntuinen. Minun ihollani kaikki liian kuiva ja puuterinen korostaa kuivia kohtia, mutta tämä ei sitä tee. Tämän levityksen jälkeen oli myös aluksi suorastaan mahdotonta lakata silittelemästä poskea, sillä meikkivoiteen jättämä pinta paitsi näytti myös tuntui niin luonnolliselta ja miellyttävän rasvattomalta, ettei sen päälle ollut edes tarvetta lisätä puuteria.
Kasvojen iho jäi tämän meikkivoiteen jäljiltä niin uskomattoman tasaisen ja kauniin näköiseksi etten vaan voinut olla antamatta teille pärstäövereitä tässä postauksessa, sillä lopputulos on vaan niin mielettömän loistava. Alimmaisessa kuvassa olen lisännyt meikkivoiteen päälle vielä kevyesti puuteria parantaakseni meikkipohjan kestoa, mutta meikkivoide on nimensä mukaisesti kestävä kyllä jo ilman puuteriakin.
Jos joku on etsinyt peittävää, mutta ohutta ja kevyen tuntuista sekä mattaisen tuntuisen mutta heleän näköisen pinnan jättävää meikkivoidetta niin etsinnät voi nyt lopettaa. Se on nimittäin tässä.
 Onko joku muu hullaantunut Clarins Everlasting Foundation+ -meikkivoiteesta?

 Clarins Everlasting Foundation+ -meikkivoiteella on hintaa n. 41, 40 € ja valikoimissa on 10 sävyä.

20 kommenttia artikkeliin ”Maailman paras meikkivoide”

 1. Olitko siis kokeillut alkuperäistä? Mietin, että mitä siinä on muuttunut, mutta kaipa se toisaalta googlettamallakin selviää. Vanha kanssa oli ainakin se ongelma, että se oli sy-alueelle liian kuivaa tavaraa. Alkoholiahan tuossa on edelleenkin.

 2. Mites sekaiho? Mulla posket kuivat mutta otsa ja nenä on päivänmittaan ku voideltu öljyllä vaikka nykyinen meikkivoiteeni on öljytön ja hyvin vähäisellä käytöllä, menevät meikkivoiteet ihan kökköisiksi ihojuoviin päivän mittaan…
  Mitenhän tää toimisi? Mikäs hinta?

 3. Otsikon jälkeen innolla ootin, että mikä meikkivoide täältä paljastuu mutta olisi pitänyt arvata että tämä! On ollut mulla luottomeikkivoide jo monta vuotta. En vaan uskalla vaihtaa mihinkään kun olen ollut niin tyytyväinen 😀 Olen itse tilannut netistä juuri yhtä vaaleampaa sävyä eli 104 Cream ja se on omalle iholleni juuri sopiva. Harmi vaan ettei sitä Suomesta saa :/ Välillä tämän hinta opiskelijana kirpaisee, mutta meikkivoide on niin olennainen osa meikkiä, joten mielellään panostaa hyvään tuotteeseen. Osaisitko kuitenkin sanoa mikä halvempien merkkien meikkivoiteista olisi lähimpänä tämän koostumusta?

 4. Ja pakko vielä jatkaa, että tässä ehdottomasti parasta on kun pysyy niin hyvin! Olen itse laiska korjaamaan meikkiä päivän aikana, aamulla isken naamaan ja that's it. Tän kanssa näyttää yleensä vielä illallakin pohja hyvältä, ehkä pientä puuterointia vaan vaatii 🙂

 5. On selektiivisistä meikkivoiteista parhain. Pysyy iholla kauniina pitkään eikä kerry ihohuokosiin.

 6. Ootko kokeillut Guerlainen Tenue de Perfectionia? Sitä on myös monet kehuneet. Itse pähkäilen molempien välillä. Onko tuossa Clarinsissa jonkinlainen tuoksu?

 7. Tuo Guerlain kiinnostaa itseänikin. Iho on 44 ja edellinen Clarins oli Toosi kuiva. Shiseido peittävä ja kuultava, mutta siinä on hiukan sitä klähmäisyyttä. Estee Lauderin double wear on mahtava. Samoin Diorin Forever. Minkälaiset clarins ja Guerlain tenue perfection on verrattuna näihin?

  • En ole itseasiassa testannut tuota Double Wearia uudistuksen jälkeen, pitäisikin muistaa testata. Samoin Guerlain on jäänyt kokeilematta. Foreveriin nähden tämä levittyy paremmin ja Forever on minusta kuivempi kuin tämä uusi, joka ei ole enää ollenkaan niin jämäkkää tavaraa. 🙂

  • Jatkuu… Kipaisinpa hakemassa näytteet Clarinsista ja Guerlainista. Clarins oli mielestäni samanlainen kuin vanhakin eli paksu pakkeli joka ihon rasvoittuessa päivän mittaan tuntui maskilta. Tosin tähän vaikutti sekin että saamani näyte oli hiukan liian vaalea. En tykännyt. Tenue perfection oli kyllä ihan jees, mutta töistä kotiin tullessa nassu oli ihan yhtä kuluneen näköinen kuin muidenkin kanssa. Kallis tai halpa. Edelleen Lauderin Double wear peittää muut 100-0. Silti uutta suosikkia etsien…

 8. Alempi postaus kehuu maailman ihanimmaksi heleyttäväksi meikkivoiteeksi Armania 😉 Kaipa näillä selektiivisillä on oma jujunsa… mutta edullisemminkin saa ihania meikkipohjia, Koreasta 🙂

Kommentointi on suljettu.