Elämyksellistä kosmetiikkashoppailua parhaimmillaan – Stylenanda Pink Hotel

Kerroin toissapäivänä löytäneeni Soulista maailman upeimmat useita tuotemerkkejä yhteen kokoavan kosmetiikkamyymälän, eli CREE’MARE-merkin paratiisinomaisen keitaan. (Myymälästä voi lukea täältä.) Vaikka myymälä olikin yksityiskohtineen heittämällä upein koskaan näkemäni kosmetiikkakemppari, löytyy Soulista kuitenkin vaikka kuinka paljon erilaisia yksittäisten merkkien konseptimyymälöitä, jotka ovat visuaalisesti vielä tietysti paljon huikeampia. On tieysti ihan eri asia rakentaa myymälä lähinnä vain brändin imagon edistämiseksi ja lippulaivaksi.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (5)

Yksi tällainen upea konseptimyymälä on Myeong-dongissa sijaitseva Stylenandan myymälä, joka on aivan huikea elämys. Sen valikoimassa ei varsinaisesti ole mitään ihmeellistä, mutta myymälä itsessään on tehty sellaiseksi, että ihmiset tulevat vain katsomaan sitä ja tutustuvat samalla tuotemerkkiin.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1

Stylenanda Pink Hotel -nimellä kulkeva konseptimyymälässä on useita kerroksia, joissa kaikissa on oma teemansa.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (2)

”Hotelliin” astutaan tietysti sisään sen vastaanoton kautta, joka on ihanan vaaleanpunainen. Stylenanda on alunperin vaatteistaan tunnettu muotiketju, mutta merkillä on myös suosittu kosmetiikkalinja nimeltä 3 Concept Eyes eli 3CE tuttavallisemmin kutsuttuna.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (23)

Vastaanotosta askeleet vievät tietysti noutopöydän ääreen, jossa on tarjolla kosmetiikkaa. Marmoristen tiskien alla on somisteena buffettiin kuuluvia lautasia, jotka ovat ihana yksityiskohta.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (3)

Tarjoiluvadeista löytyy ruuan sijaan tottakai kosmetiikkatuotteita, joista suurin osa on suoranaista silmänruokaa ja sielun ravintoa.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (4)

Ensimmäisestä kerroksesta noustaan sitten hotellihuoneen puolelle ja myymälän toisen kerroksen keskellä on huikea, peileillä varustettu marmorinen allastaso, jota on käytetty tuotteiden esillepanoon hauskalla tavalla.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (21)

Tuotteet on nimittäin asetettu myyntiin ja esille lavuaareihin!

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (20)

En voinut lakata ihastelemasta homman nerokkuutta ja kauneutta. Jotenkin aivan mahtavaa katsella meikkitelineitä lavuaarien pohjalla!

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (16)

Kerroksesta löytyi tietysti paitsi ”kylpyhuone”, myös meikkauspöytä.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (19)

Kerroksessa oli jopa kukkasilla täytetty kylpyamme, joka tuoksui aivan hurmaavalta!

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (18)

Huoneen päässä roikkui katosta sänky ja yöpöytä…

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (1)

…jotka olikin voinut nähdä alhaaltapäin jo ensimmäisen kerroksen ”hotelliaulaan” astuessaan. En kestä, miten ihanaa!

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (22)

Huoneen seinustat oli täytetty 3CE-merkin meikeillä, mutta maltoin tuskin edes katsoa niitä, kun ihastelin vain paikan yksityiskohtia niin suurella antaumuksella.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (17)

Hotellihuoneen avaimia käsivoidetuubeina ja taas kerran marmoritason lavuaariin esillepantuna!

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (12)

Myymälän kolmannessa kerroksessa oltiin hotellin käytävällä. Kerroksessa myytiin Stylenandan vaatteita ja yksityiskohdat oli jälleen hiottu loppuun asti.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (14)

Kerros nimittäin näytti hotellin käytävältä hotellihuoneiden ovineen!

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (13)

Taas kerran en voinut kuin ihastella hommaa enkä todellakaan malttanut tutkia merkin vaatteita ollenkaan.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (11)

Seuraava kerros oli sitten puolestaan tehty pesulaksi. Somisteina oli käytetty pesukoneita sekä mm. pyykkipulvereita ja kerroksen päässä olevan kassan yllä roikkui ”NANDA Dry Cleaning” -kyltti. Tästä kerroksesta löytyi enemmän merkin asusteita ja hieman vaatteita.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (10)

Myymälässä ylemmäs noustessa ympäristöstä tuli yhä innovativisempi ja tässä vaiheessa sukellettiin jo (lähes kirjaimellisesti) uimahalliin!

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (6)

Kerroksessa oli myynnissä farkkuja ja muita vaatteita ja sen perällä oli Stylenanda-kahvila. Koreassa on trendikästä yhdistää konseptimyymälöiden yhteyteen niiden oma kahvila, joten tämän löytyminen ei varsinaisesti yllättänyt minua yhtään.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (26)

Kahvila ei kuitenkaan varsinaisesti näyttänyt mitenkään kotoisan houkuttelevalta, joten tyydyin vain pyörähtämään siellä sistusta fiilistellen.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (9)

Kahvilan seinää koristivat uimiseen liittyvät taulut ja sisustus oli juuri sellainen, miltä uimahallin kahvilassa voisi näyttääkin.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (8)

Samassa kerroksessa oli sovituskoppi, joka oli tietysti tehty näyttämään uimahallin suihkukopilta. Jopa sen valo tuli suihkupäästä – HUI-KE-AA! Myymälän ylimmässä kerroksessa oli vielä pieni kattoterassi, jonka lattialla oli mukavia säkkituoleja, joissa kahvilan antimista saattoi nauttia rennosti. Olin paikalla pimeän laskeuduttua, joten hämärästä tilasta ei saanut valitettavasti otettua hyvää kuvaa.

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (7)

Mutta siis huhhuh, sanonpahan vaan, että oli kyllä melkoinen myymälä! Merkin meikkejä löytyy myynnistä myös muualta ja olenkin silmäillyt niitä vähän jo aiemminkin, mutta taitaa olla niin, että minun on pakko mennä tähän mielettömään myymälään vielä uudelleen ihan vain räplätäkseni lisää itse tuotteita. Tällä kerralla kaiken huomioni nimittäin todellakin vei myymälän sisustus ja sen kaikki yksityiskohdat. Kyllä Koreassa osataan1

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (27)

Veikkaan, että muutama 3CE-merkin tuote taitaa kyllä tarttua mukaan tältä Soulin reissulta. Meikkipuolella uteliaisuuteni herätti muutama meikkipohjatuote ja merkin White Milquidro -tuotteet houkuttelivat minua kovasti – ihan erityisesti tuo White Milquidro Glossy Essence!

Stylenanda Pink Hotel Myeong-dong - 1 (24)

Onko 3CE teille tuttu kosmetiikkamerkki?

6 kommenttia artikkeliin ”Elämyksellistä kosmetiikkashoppailua parhaimmillaan – Stylenanda Pink Hotel”

 1. En ollut kuullutkaan koko merkistä. Minkälainen tuotteiden laatu / imago noilla on kotimaassaan?
  (sisältöä vai lähinnä koristetta?)

  Kiinnostaisi muuten kuulla, onko siellä näkynyt tuttujen länsimerkkien (esim. Yves Rocher) tuotteita, jotka ovat vain aasialaismarkkinoille suunnattuja, ja ovatko ne yhtä innovatiivisia kuin korealaistuotteet.. Täytyyhän siellä myös eurooppalaisia brändejä olla saatavilla, kun ollaan kosmetiikan suurkuluttajien ihmemaassa. (Katselin just YR:n nettisivuja, ja kasvotuotteet vaikuttivat todella tylsiltä korealaiskeksintöihin verrattuna.. )

  • .. mulla on jäänyt jotenkin se mielikuva, että monet länsimerkkien ’Asian Exlusive’-tuotteet ovat laadukkaampia, kuin meille länsimaisille markkinoidut 🙂

 2. Voi vitsi miten ihana liike. Olen kuullut merkistà, mutten ole vielà mitààn heiltà kokeillut.

 3. 3CE on laadukas merkki ja itse omistan kabuki siveltimen ja pari huulipunaa ko. merkiltä. Suosittelen ehdottomasti huulipunia, ne on pigmenttisiä ja mukavan tuntuisia huulilla.

 4. Pakko kysyä kun yritin selittää mun kaverille COSRX:n pimple patcheista, niin miten toi COSRX lausutaan? 😀

  • Minusta se lausutaan ihan vain ”kos-ar-ex” (englantilaisella pehmeällä ärrällä). 🙂

Kommentointi on suljettu.