Päivä 21: Tavarapaljous ahdistaa

Koen tällä hetkellä ihan suunnatonta ahdistusta tavarapaljoudestamme. Yritän pakkailla tavaroitamme kasaan, sillä viikon kuluttua maanantaina muutamme. Toki uusi asunto on isompi, mutta ahdistukseni aiheena ei ole tavaran mahtuminen vaan ihan puhtaasti se, ettemme tarvitse kaikkea meille kertynyttä tavaraa. Tavaran määrän on pakko vähentyä! Vielä enemmän ahdistaa ja ärsyttää se, että minä tunnun olevan meillä ainoa, jota tämä asia häiritsee ja joka on valmis tekemään jotain sen eteen.

Olen tämän viikonlopun yksin kotona ja tiedättekö, mikä on parasta viihdettäni yksinollessani (mieheni ei nimittäin lähtisi mukaan tähän leikkiin)? Älä mene kauppaan -leikki. Tämän leikin ideana on, ettei kaupasta saa käydä hakemassa mitään syötävää, vaan toimeen on tultava niillä aineksilla, joita kotoa jo löytyy. Leikin hyötynä on näin ollen se, että keittiön kaapeista katoaa pois ruoka-aineksia, joihin en muuten välttämättä tarttuisi ja joiden syömisen sijaan menisin mielummin hakemaan jotain parempaa kaupasta. Lisäksi rahaa säästyy. Haluatteko kuulla, mitä syön parhaillaan? Lautasellani on iso annos keitettyä, pakasteesta tullutta parsakaalia ja kukkakaalia. Kastikkeena toimii makea chilikastike. Melko mielenkiintoinen yhdistelmä, mutta toimii ihan hyvin. Niin, itsepähän halusit kuulla, joten turha kakoa ja yökkäillä. Tuo Santa Marian Sweet chili kastike muuten toimii monen eri ruoka-aineen kanssa maun parantajana.

Olen minä saanut jonkun tuotteen loppumaankin, nimittäin yhden suosikki hiustuotteistani. Loppuun kulunut tuote on Loreal Elvital Nutri Gloss hiusnaamio, jota olen viimeaikoina käyttänyt jatkuvasti. Huomasin nimittäin, että tukkani oli tullut melko sähköiseksi, eli se selkeästi tarvitsi tehokosteutusta.

Tämä naamio on laadultaan aivan huippu. Hinta ei ole paha (tai no, vuosien varrella sen hinta on hilautunut sen verran jo ylöspäin, että kyllä se kohta alkaa olla paha) ja laatu on aivan loistava. Normaalisti marketista ostetut hiusnaamiot vain meikkaavat tukan hyvännäköiseksi silikoneillaan hoitamatta sitä oikeasti, mutta tämä pikkupakkauspa on paljon muita kavereitaan parempi: Tässä ei nimittäin ole ollenkaan silikoneja! Tämä on pakattu täyteen hiuksia oikeasti hoitavia ja kosteuttavia aineosia ja se toimii aivan loistavasti. Ja jos tahdon oikeaa tehohoitoa, muhittelen sitä päässäni suihkumyssyn alla puolisen tuntia samalla, kun esimerkiksi katson televisiota tai surffaan netissä.

Lopuksi vielä pieni kuva ruoka-annoksestani. Pakko myöntää, etten pysty syömään tuota parsakaalia enää yhtään enempää. En todellakaan enää ikinä osta sitä mistään syystä pakastimeen vanhenemaan. Yök!

2 kommenttia artikkeliin ”Päivä 21: Tavarapaljous ahdistaa”

  1. herrajumala mie olen löytäny nyt sielunsiskoni! aloin lukea tätä sun blogia ihan alusta asti, ja ollaan kuule hyvin paljon samanlaisia! mun lempileikki on heitä roskiin-leikki. eli kaikki ylimääräinen tavara lentää roskiin 🙂 sama keittiön kaappien ja jääkaapin kanssa. väh. kerran kuussa käyn ne läpi ja tarkistan päiväykset, josko olis jotain, mikä on mennyt vanhaksi ja olis valmista poisheitettäväksi… (samalla alallaki ollaan btw)

  2. Löysin blogisi tänään ja aloin lukemaan sitä alusta alkaen. Kuulostaa niin tutulta, ja luulin olevani ainoa :D. Musta on ihanaa kun purkit ja putkilot loppuu, en meinais malttaa odottaa,että saan avata uuden, mutta en malta heittää yhtään menemäänkään, enkä fuskata.
    Kalliiden kasvovoiteiden kanssa en kylläkään ajattele näin, varsinkaan jos ne ovat hyviä. Ne tuppaa loppumaan aina liian nopeaa!!
    40v täytettyäni olen kyllä saanut hillittyä itseäni, en enää ostele niin suuria varastoja, korkeintaan 2 varalla. Ja muutenkin olen alakanut pyrkiä eroon kamasta ympärilläni.
    -Helinä

Kommentointi on suljettu.