Ylivoimaisesti paras nestemäinen mattapuna: Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer

*Sis. mainoslinkin

Jep, mattapunat ovat in, mutta jokainen, jonka huulilla on taipumusta kuivumiseen tietää, etteivät ne välttämättä ole se parhain tuote omaan meikkiin. Nyt minulla olisi kuitenkin jaossa yksi tuotevinkki niille, joiden huulilla on taipumusta kuivuuteen, mutta jotka eivät silti tahtoisi pysytellä erossa tästä trendistä.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Sain PR-toimistolta kokeiltavakseni Cliniquen uusia Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer -huulipunia, joiden nestemäinen koostumus yhdistää sekä intensiivisen sävyisen huulipunan että sen kestoa parantavan, huulille pehmeän tunteen ja tuotteen loistavan levittyvyyden takaavan pohjustajan.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Myönnän ajatelleeni nämä nähdessäni, että jaahas, taas yksi merkki tuo markkinoille nestemäisen mattapunan – ihan kuin näitä ei olisi jo tarpeeksi. Vedin kuitenkin vähättelevät ajatukseni saman tien takaisin kokeiltuani punia huulilleni. Löysin nimittäin uuden mattalempparini!

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Cliniquen mattapunissa on ohut ja kevyt koostumus, joka levittyy huulille tarkasti niiden tavallista pulleammalla applikaattorilla. Vaikka punat kulkevat mattapunien nimellä, eivät ne ole missään tapauksessa kuivan mattaisiksi muuttuvia, vaan jättävät huulille heleältä näyttävän, täyteläisen sävyn. Ne eivät siis kiillä kuten huulikiillot, mutta eivät silti myöskään kuivu huulilla täysin.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Sain kokeiltavakseni kaksi sävyä: 04 Ripe Pop ja 05 Sweetheart Pop ja varsinkin 04 Ripe Pop valloitti minut välittömästi.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Kirkkaanpunainen sävy näytti kasvoilla niin raikkaalta ja pirteältä, että jo sen levittäminenkin sai aikaan hyvän olon. Kokeiltuani tätä ensimmäisen kerran elin sen jälkeen valehtelematta viikon ajan käyttäen päivittäin huulillani vain tätä punaa, sillä rakastan sen luomaa lopputulosta niin kovasti.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Tämä oli jälleen niitä sävyjä, joiden pariksi riitti vain meikkipohja, huolitellut kulmat ja ripsiväri. Se, että saatoin käyttää tätä mattapunaa huulillani viikon ajan päivittäin kertonee myös hyvin siitä, ettei tämän koostumus ollut ollenkaan liian kuiva. Moni mattapuna muuttuu huulilla päivän aikana kuivuutensa vuoksi epätasaisen rosoiseksi ja alkaa jopa lohkeilla, mutta tämä mattapuna pysyi huulillani kauniina pitkään. Koska puna ei ole täysin kuivanmattanen, jää sitä juodessa kupin reunaan hieman, mutta silti tämän kesto on huulilla aivan loistava.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Sävy 05 Sweetheart Pop oli sekin ihana. Pidän pinkeistä huulipunista, mutta tämä oli syvyytensä vuoksi jo hieman sillä rajalla, etteikö se mennyt jo luumun puolelle. Sävy oli kuitenkin niin upea, että tunsin oloni siinä todella hyväksi ja kotoisaksi. Harmi vaan, että se kilpaili aluksi niin kovassa seurassa punaisen kaverinsa rinnalla, että jäi siksi hieman kakkoseksi ja maltoin ottaa sen arkikäyttööni vasta seuraavalla viikolla…

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Kuten näkyy, ei punassa tosiaan ole mitään suoraa kiiltoa, mutta silti se ei näytä kuivan mattaiselta. Minusta nämä Cliniquen nestemäiset mattapunat olivat ehdottomasti parhaita lajityyppinsä edustajia, joita olen kokeillut, eli näille lähtee minulta todella, todella suuri suositus ja voi olla, että lankean itsekin vielä hankkimaan yhden lisää…

*Clinique Pop Liquid™ Matte Lip Colour + Primer -mattapuna löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Ovatko nestemäiset mattapunat saaneet teidät innostumaan? Mikä on oma suosikkinne?

7 kommenttia artikkeliin ”Ylivoimaisesti paras nestemäinen mattapuna: Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer”

 1. Tuo viimeinen kuva..! Tuo sävy sopii sulle niiiiiin hyvin, vaikka kyse onki huulimeikistä niin se tuo sun silmätki jotenki ihan erilailla esiin (mun mielestä).

  • Voi kiitos! <3 Pitänee käyttää rohkeasti tätä "tummempaakin" sävyä, siis. 🙂

 2. Tosi kivat kuvat! Mä en olekaan vielä Cliniquen mattapunia kokeillut, mutta mattapunat on kyllä muuten saaneet mut koukkuun. Tosin halpismerkkien matat on osoittautuneet monena päivänä peräkkäin käytettyinä aika kuivattavaksi. Viikon kun käytin, tuloksena oli tosi kuivan riekalaiset ja kärsineet huulet. Olin jo melkein, että apua! Mun ehdoton suosikkimattapuna on tällä hetkellä Sisleyn. Ehkä vähän hintava, mutta ei kuivata sitten tippaakaan! JA PYSYY, vaikka söisi ÖLJYPITOISIA ruokia! 😀 Täytyy nämäkin testata, kun on edullisemmat, mutta kuitenkin selektiivistä osastoa 🙂 Kiitos vinkistä, Virve!

  • Kiitos Sisley-vinkistä, pitääkin tutustua. Kuulostavat todella lupaavilta! 🙂

 3. Yes, ihania punia! Hyviä punaisia molemmat 🙂
  Cliniqueta en olekaan vielä koettanut, vaikka se muuna meikkinä minulla onkin paljolti käytössä, kuten ripsarina ( tosihyvä putelo muuten)

  Kiitos vinkistä!

Kommentointi on suljettu.