Silmäluomigeelit

Olen saanut blogini kautta testattavakseni muutamia Bobbi Brownin tuotteita merkin rantauduttua Suomen kamaralle ja ajattelin vihdoin alkaa jakamaan omia kommenttejani niistä.


Silmämeikkituotteiden puolelta esittelinkin jo merkin Extreme Party Mascaran, josta olen pitänyt kovasti.Nyt haluaisin kuitenkin syventyä tuotteeseen, jonka itse kosmetiikkaguru Paula Begounkin on kirjassaantäpäyttänyt loistavaksi.
Bobbi Brownin Long-Wear Gel Eyeliner on passelia jatkoa geelilinerikokeiluilleni, joita suoritin vähän aikaa sitten menestyksekkäästi IsaDoran geelilinerilla.
Merkin geelilineri on ollut kosmetiikkapiireissä kovasti kehuttu tapaus, joten odotukseni olivat tietysti korkealla. Helsingin Stockalla myytävä ihanuus kustantaa muistaakseni 26 euroa, mutta pieni purkki on käytössä tietysti riittoisa kuin mikä kunhan sen vaan muistaa käytön jälkeen sulkea kunnolla, jottei tuote pääse kuivahtamaan.
Sain mukana tietysti myös asiaankuuluvan Ultra Fine Eye Liner -siveltimen (n. 24 €), jonka litteänleveällä siveltimellä voi taikoa niin kapeampaa kuin paksumpaakin jälkeä riippuen siitä, missä kulmassa siveltimellä luomea vasten pirtelee.
 Ihastuin aiemmin esittelemässäni IsaDoran geelilinerissa siihen, kuinka kynämäisen pehmeää jälkeä tuotteella sai aikaan. Ilokseni tämäkin kykeni samaan. Tuotetta on kommentoitu montaa vastaavaa geelilineria hitaammin kuivahtavaksi ja hieman kuivemmaksi, mikä antaa tuotteelle hyvää työstöaikaa ja mahdollistaa pehmeän ja vähemmän terävän jäljen. Itse en ylläolevassa kuvassa niinkään työstänyt tai erityisemmin pehmennellyt linerin jälkeä. Otin sitä vaan siveltimeen hieman vähemmän ja levittelin sitten saaden jäljestä kynämäisemmän pehmeän.
Kun samaa lineria kuitenkin ottaa samaan siveltimeen hieman enemmän, tulee jäljestäkin skarpimpaa ja melkein kuin rajaustussilla tehtyä, muttei silti kovan näköistä. Sävy on intensiivisempi ja jälki terävämpää, mutta silti makuuni sopivan pehmeää.
Monitoimisia tuotteita rakastavana pidinkin siis suuresti siitä, kuinka voin samalla tuotteella saada niin pehmeämpää arkijälkeä kuin skarpimpaa juhlajälkeä. Mitä vähemmän tuotteita meikkipussissa ja mitä monikäyttöisempiä ne ovat, sen parempi!
Rajaus lupailee nimessäänkin jo pitkäkestoisuutta ja olen kokenut sen kestäneen luomillani erinomaisesti, mutta rehellisyyden nimissä minun on todettava, ettei minulla ole oikeastaan ollut koskaan ongelmia rajauksien keston kanssa. Olisikin mielenkiintoista kuulla, kuinka joku haastavasilmäisempi on tämän pysyvyyden omissa silmissään kokenut?
Tämä mukavuus lunasti paikkansa aktiivikäyttöisten tuotteideni joukosta päätyen lähes päivittäiseen käyttöön!
Oletteko te kokeilleet Bobbi Brownin geelirajauksia? Tai onko teillä geelirajaussuosikkeja joiltakin muilta merkeiltä?

9 kommenttia artikkeliin ”Silmäluomigeelit”

  1. Yhtä hyvä, ellei joissain tilanteissa jopa parempi, rajausväri on Mad Mineralsilla 🙂 Heiltä löytyy myös silmämeikin pohjustukseen soveltuva MACin Painterlyä vastaava sävy, joka ainakin mun rasvoittuvalla luomella pysyy paremmin kuin MAC.
    Rajauksissa pidän eniten Lancomen rajauskynistä ja kovempaan menoon sitten parhaaksi olen todennut Seppälästä saatavan Wet'n Wildin H2O -rajausvärin joka pysyy, ja pysyy ja pysyy 🙂

  2. Piti lukea tämä postaus muutaman kerran läpi ja tutkailla kuvia, jotta tajusin mistä/minkälaisesta tuotteesta on kyse. Otsikon perusteella odottelin geelimäistä luomiväriä (hämmentyneenä), nopeasti tajusin että kyseessä onkin eyeliner, mutta kirkas geeli hämmensi ja niin ees päin. Tämä ehkä ei ole minun tuote 😀 Mutta hyvännäköinen rajaus, varsinki tuo skarpimpi ja tummempi.

  3. Mä tykkään käyttää lineria, etenkin nestemäistä niin, että laitan kunnon rajaukset – se on ikään kuin mun juttu. Siksi olenkin tämän tuoteryhmän suurkuluttaja. Ainoa, mikä on tähän mennessä luomillani pysynyt on Estee Lauderin Double Wear. Kaikki muu joko rapisee pois tai leviää (kuten kaikki kokeilemani vedenkestävät geelit/vahat). Saisikohan tuota kokeiltavaksi BB:ltä pikkuisen määrän, en viitsisi ostaa tuotetta jos ei mulla toimi (kuten useimmat siis eivät)?

    • Ääni myös Lauderille! Kun on vetiset silmät, öljyiset luomet ja mieltymys kunnon pin-up -rajauksiin, kaikki rajaukset suttaantuvat, liukenevat tai murenevat laattoina irti, paitsi Estee Lauderin Double Wear. Itsellä käytössä geeliversio, kestää liki päivittäisessä käytössä pari vuotta kuivumatta, toisin kuin Macit ja muut parin käytön päätteeksi purkkiinsa kikkareiksi kuivahtavat höpönhöpötuotteet.

  4. Ah niitä rajauksia ! tussilla edelleen teen sen kun en KOSKAAN saa kunnolla symmetriset rajaukset niillä muilla .

  5. Bobbi on huippu! Sen suurin etu on loistava pysyvyys sisäluomella, eikä herkkiä silmiä kirvele. Lisäplussaa vielä siitä, että värittäessä pelkän yläsisäluomen väri myös pysyy siellä, eikä leimaudu alasisäluomelle.

Kommentointi on suljettu.