Kampauksien pelastaja – Invisibobble Nano

Ennen kuin Invisibobble oli iso juttu ja monien arkea muistan vielä muutama vuosi sitten postauksessani pohtineeni voinko ihan oikeasti mennä hassu puhelimen johtoa muistuttava, kotiponnarin näköinen häkkyrä päässäni ulos. Silloin ajatus epäilytti.

Nykyään Invisibobble on niin arkinen juttu, ettei siihen enää kiinnitä edes huomiota. Hiuksia repimätön ja kuluttamaton ponnari on niin arkea, että suorastaan naurattaa ajatella miettineensä joskus kehtaako sellaisen kanssa mennä ulos.

Invisibobblet ovat olleet osa omaakin arkeani jo pitkään Pidän siitä, että saan niillä napakan ponnarin ilman, että joudun kurittamaan hiuksiani tiukoilla, hiuksia kuluttavilla lenkeillä. Olen käyttänyt Invisibobblea mielelläni jopa donitsivalkin alla, sillä se on taannut, että kampaus kestää.

Invisibobblet ovat olleet käteviä, mutta olen kampauksia värkännessä välillä harmitellut, kuinka ne ovat hieman kömpelon kokoisia, mikäli haluaisin käyttää niitä pienempiin hiusosioihin. Arvatkaapas siis kuinka innostuin kun sain PR-toimistolta blogikokeiluuni suloisia Invisibobble Nanoja!

Invisibobble Nano

Nämä pikkuruiset Nanot ovat olleet mieletön pelastus silloin, kun napakkaa kiinnitystä on kaivannut vain pieni osa hiuksistani. Näiden avulla on syntynyt mukavaa vaihtelua tukkatyyleihin, sillä minulla ei ole muutenkaan ollut kotona hyviä pikkuponnareita.

Invisibobble Nano

Nanot ovat suorastaan hellyyttävän pieniä! Yritin käyttää näitä kokeeksi koko tukkaani kiinnittämään, mutta koska minulla on melko paljon hiuksia, onnistuin vain vaivoin saamaan koko tukkani väkkyrän läpi ja ponnari jäi vähän lörtsyksi. Omassa tukassani nämä sopivatkin siis nimenomaan pienten hiusosoiden laittoon, mutta ohuissa hiuksissa ja varsinkin lasten hiuksissa nämä ovat aivan loistavia. myös muutenkin käytettyinä.

Invisibobble Nano

Sain itse blogikokeiluun mustia ja kirkkaita Nanoja ja varsinkin kirkkaat ovat olleet ahkerassa käytössä. Paitsi että Nanoilla on luotu varsinaisia kampauksia olen käyttänyt niitä myös kotilookissa ja meikkaillessa nostamaan etuosan hiukset pois tieltä. Siinä ne ovat olleet aivan erityisen käteviä, sillä Invisibobblethan eivät tunnetusti jätä hiuksiin painaumia.

Invisibobble Nano

Joko teiltä löytyy Invisibobble Nanoja?

Invisibobble Nano -hiuslenkkejä löytyy myynnistä täältä.*


Lue myös nämä postaukseni:

Cloud Nine suoristusrauta Hiusturbaani Invisibobble

12 kommenttia artikkeliin ”Kampauksien pelastaja – Invisibobble Nano”

  1. Just näistä kirjottelinkin luonnosta 😀 Eli odotin näitä, ja sitten kun sain hyppysiini niin voi mikä pettymys. Ihan superjäykkä! Oletin näiden olevan yhtä joustavia -mutta vain sirompia- kuin perusbobbet 🙁

  2. Tää nano toimii myös eri hyvin pitämään kuulokkeet siististi kasassa laukussa tms, ilman että ovat tuhottomassa solmussa 🙂

  3. Pitääpä kokeilla toimisiko nää yöleteissä 😀 Heitän useimpina öinä hiukset letille, ja varsinkin jos jaan hiukset kahdelle letille, saan usein aamulla huomata ainakin yhden minihiuslenkin kadonneen jonnekkin lakanoiden kätköihin. Jospa paikka nää pikkuiset Invisiboblet pysyisivät jopa koko yön 😀

    • Hyvin ovat kyllä omassa käytössä pysyneet hiuksissa, mutta omat kokemukset ovat tosin vaan päiväkäytöstä. 🙂

  4. Itse en keksinyt näille mitään käyttöä.. Harmittaa ja ärsyttää, kun en ottanut kuittia, niin en voi edes palauttaa. Toimivat varmasti ohuilla hiuksilla, mutta vähänkin paksummilla täysin hyödyttömiä.. Noh ehkä tuon kuuloke niksin voisi ottaa käyttöön! 🙂

  5. Mistä näitä saa??? Ei ainakaan Hml:n Anttilassa eikä CM eikä vastaavissa näy 🙁

  6. Olen kuullut ennenkin ettei nämä ”puhelinjohdot” jättäisi painaumaa hiuksiin mutta itselläni ainakin jättää ja tuskin olen ainoa.

    • Mullakin jättää, mutta paljon vähemmän terävän painauman, kuin tavallinen hiuslenkki. Mun hiukset on sellaiset tavalliset suomalaiset, ohuet ja taipuisat, vaikka muuten ihan suorat ovatkin. Ehkä paksumpaan hiuspehkoon ei vastaavaa painaumaa jää jaluonnonkiharoista hiuksista sitä ei erota.

Kommentointi on suljettu.