Tehokkain kokeilemani huultenpullistaja

*Sis. mainoslinkin

Olen ollut aina melko tyytyväinen huulteni kokoon. Ne ovat olleet sopivan pulleat ja oikeastaan sellaiset, etten ole koskaan oikeastaan edes joutunut miettimään niitä liiemmin. Olen silti blogin nimissä utelias kokeilemaan myös tuotteita, jotka eivät välttämättä tuo minulle itselleni erityistä hyötyä, mutta joista voi olla mielenkiintoista saada blogiin postaus.

Too Faced Lip Injection Extreme Ostolakossa kokemuksia

Yksi tällainen tuote on Too Faced Lip Injection Extreme -huultenpullistaja, jonka minikoon nappasin ostoksieni joukkoon maaliskuussa käydessäni Malesian Kuala Lumpurissa. Välittömästi seksikkäitä huulia lupaileva huultenpullistaja lupasi tehdä huulista sekä täyteläisemmät että kosteutetut ja saada jopa aikaan pitkävaikutteisiakin tuloksia, joten olin kieltämättä sen suhteen hyvin utelias.

(Rakkaudestani Sephoran kassojen läheisyydessä myytäviä minituotteita kohtaan voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

Too Faced Lip Injection Extreme Ostolakossa kokemuksia

En ole kokeillut Too Faced Lip Injection -huultenpullistajaa, joten tämä Too Faced Lip Injection Extreme -versio oli ensimmäinen kosketukseni merkin huultenpullistajiin. Läpinäkyvä huultenpullistaja sopii käytettäväksi sekä yksinään hoitavana huulivoiteena tai kiiltona, minkä lisäksi sitä voidaan käyttää myös muiden huulimeikkituotteiden alla. Huultenpullistajan ainesosaluettelon ensimmäinen ainesosa on mineraaliöljy, joka auttaa tehokkaasti lukitsemaan alleen kosteutta ja tuomaan huulille kiiltoa. Sen lisäksi huultenpullistajasta löytyy myös mm. avokadoöljyä ja jojobaöljyä.

(Paljon pelätys mineraaliöljyn käytöstä kosmetiikassa voi lukea tästä aiemmasta postauksestani.)

Too Faced Lip Injection Extreme Ostolakossa kokemuksia

Moni suhtautuu skeptisesti huultenpullistajiin, mutta vaikka niillä ei voikaan tehdä huulille yhtä valtavia muutoksia kuin täyteaineilla, voidaan niillä silti lisätä huulten täyteläisyyttä. Huultenpullistajien vaikutus perustuu tavallisesti niiden huulten pintaverenkiertoa tehostavaan vaikutukseen. Tuotteiden ideana on tarkoituksenmukaisesti ärsyttää huulia ja ärsytysreaktion vaikutuksesta huulet turpoavat. Minustakin homma kuulostaa karulta ja lähtökohtaisesti todella huonolta idealta, mutta vaikutuksen pitäisi kuitenkin olla turvallinen, sillä se on niin mieto.

Useimmat kokeilemani huultenpullistajat vaikuttavat huulilla tosiaankin vain hyvin kevyesti. Ne saattavat saada aikaan hieman viileän tunteen ja huulten pinta näyttää ehkä hieman sileämmältä ja huulet tuntuvat aavistuksen täyteläisemmiltä. Ero ei ole valtava, mutta monille jo pelkkä kevyt kihelmöinti huulilla  tuo riittävän psykologisen vaikutuksen ja jos eron huulten täyteläisyydessä tuntee itse, voi sekin riittää.

Too Faced Lip Injection Extreme Ostolakossa kokemuksia

Vaahtokarkin ja energiajuoman sekoitukselta tuoksuva tuote levittyy huulille huulikiiltomaisena ja tahmattomana. Ihan heti huulilla ei tunnu mitään, mutta pian niiden pintaa alkaa kihelmöidä. Kihelmöinti kasvaa minulla todella reilusti ja 1-2 minuutin jälkeen se alkaa ottaa täysin uusia tuntemuksia, joita mikään huultenpullistaja ei ole huulillani ennen saanut aikaan.

Kihelmöinti ei tunnu enää siltä mentolimaisen viileältä ja jollain tapaa jopa mukavalta efektiltä, vaan huulia jopa hieman pistelee. Muutaman minuutin jälkeen tunne oli ensimmäisillä käyttökerroilla lähes sietämättömän inhottava aivan suoraan sanottuna. Kun pistelyksi muuttunut kihelmöinti sitten noin viiden minuutin kuluttua loppui, olivat huulet kieltämättä selvästi pulleamman tuntuiset ja näköiset. Kihelmöinti siis katoaa lopulta täysin.

Too Faced Lip Injection Extreme Ostolakossa kokemuksia

Huultenpullistajan avulla huulista ei varsinaisesti voi tehdä paljon isompia, mutta aktivoimalla huulten verenkiertoa huulista voidaan saada täyteläisemmän ja pulleamman näköiset. Täytyykin myöntää, että tämä huultenpullistaja on ollut tehokkain koskaan kokeilemani huulenpullistaja.

Ihan ongelmatonta tämän käyttö ei omissa huulissani ole kuitenkaan ollut. Koska tuote aktivoi huulten verenkiertoa, saa se huulilla aikaan myös epätasaista punoitusta erityisesti huulirajassa. Huulet ovat siis ehdottomasti pulleammat ja nopeasti tullut vaikutus kestää niillä myös pitkään, mutta huulten sävy on hieman epätasainen ja huulirajan punoituksen vuoksi huulten muoto on myös tavallista epätarkempi. Paras lopputulos syntyykin minulla, jos käytän tämän kanssa huultenrajauskynää ja mielellään vielä jotain muuta huulimeikkituotetta, jonka antama sävy kätkee alleen huulten epätasaisen sävyn. Näissä kuvissa huulillani ei kuitenkaan ole muita huulimeikkituotteita.

Too Faced Lip Injection Extreme Ostolakossa kokemuksia

En ole käyttänyt huultenpullistajaa kovin montaa kertaa, joten en osaa sanoa, onko sillä huulille sen lupaamia pitkäaikaisia vaikutuksia. Kuten tosiaan totesinkin, en varsinaisesti pidä ajatuksesta, että tahallani ärsytän ihoani saaden sillä aikaan verenkierron voimistumista ja ärsytysreaktion, johon huulet reagoivat, minkä seurauksena ne turpoavat. Toisaalta asiasta huolehtiminen on myös melko turhaa, sillä teen luonnostaan ja huomaamattani paljon asioita, jotka ärsyttävät huulien aluetta vastaavalla tavalla. Syön esimerkiksi lähes päivittäin mausteista ruokaa, joka saa huulilla aikaan aivan saman reaktion.

Toiset voivat käyttää huultenpullistajia ongelmitta, mutta on kuitenkin myös hyvä tiedostaa, että niiden jatkuvassa käytöstä voi olla ongelmia. Koska niiden teho perustuu ärsytysreaktioon voi olla, että huulet saavat lopulta ärsytyksestä tarpeekseen ja kuivuvat, rohtuvat sekä jopa herkistyvät. Voi myös käydä toisinpäin, eli huulet voivat tottua pieneen ärsytykseen eivätkä huulet siksi enää reagoi tuotteeseen pullistumalla yhtä paljon kuin aiemmin. EU:ssa myytävä kosmetiikka on kuitenkin testattu huolella ja tuotteille on täytynyt tehdä kattava turvallisuusselvitys ennen niiden myyntiin tuomista, mutta edellä kuvamaani skenaariot eivät varsinaisesti liity mitenkään tuotteen turvallisuuteen.

Too Faced Lip Injection Extreme Ostolakossa kokemuksia

Kosmetiikkateollisuuden käyttämä verenkierron tehostaminen huulilla ei ole mikään uusi keksintö ja vaikka esimerkiksi Viagra toimii aivan eri ainesosilla, on siinäkin hieman vastaava idea ja itseasiassa juuri siitä inspiroituneena Too Facedin toinen luoja Jerrod Blandino saikin idean kehittää merkille huultenpullistajan.

Ihan kaikki huultenpullistajat eivät perusta tehoaan huulten pintaverenkierron aktivointiin ja ärsytysreaktioon. Kevyemmin vaikuttavat pullistajat sisältävät esimerkiksi hyaluronihappoa, joka kosteuttaa huulia ja tekee niistä sen avulla täyteläisemmän näköiset hetkellisesti. Myös jo ihan pelkkä kiiltävä pinta saa huulet näyttämään välittömästi täyteläisemmiltä.

(Jos haluatte nähdä, kuinka pulleat huulet voi saada ilman pistoksia, niin katsokaapa tästä aiemmasta postauksestani, kun testasin Fullips Lip Enhancer -huultenpullistuskuppia.)

Too Faced Lip Injection Extreme Ostolakossa kokemuksia

Jos joku siis etsii todella tehokasta huultenpullistajaa, niin suosittelen tutustumaan Too Faced Lip Injection Extreme -huultenpullistajaan. Too Faced -tuotteita voi tilata Suomeen kätevästi brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta, joka lähettää yli 40 punnan tilaukset ilman postikuluja eikä tilauksiin tule mitään lisäkuluja.

Too Faced Lip Injection Extreme -huulenpullistaja löytyy myynnistä täältä.*

Too Faced Lip Injection Extreme

Millaisia kokemuksia teillä on huultenpullistajista?


Lue myös:

Paras ripsiväri: Too Faced Better Than Sex Mascara

Rakkautta ensinuuhkaisulla – Too Faced White Chocolate Chip

Upein kokeilemani korostuspuuteri: Too Faced Love Light Prismatic Highlighter

The Internet made me do it – Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

7 kommenttia artikkeliin ”Tehokkain kokeilemani huultenpullistaja”

 1. Mulla harmillisesti kaikki huulia aktivoivat tai ärsyttävät tuotteet saa herpeksen aktiiviseksi :/ Joskus jopa huultenrajan läheisyydessä oleva finnikin saattaa aktivoida herpeksen, joten pienillä huulilla mennään jatkossakin.

 2. Itse löysin tämän samaisen huulikiillon Köpiksen reissultani viime maaliskuussa. Kokeilin ihan pientä määrää huulilleni kun pyörin Sephorassa ja niinkuin sanoit muutaman minuutin jälkeen alkoi aivan älytön kihelmöinti. Katsoin peilistä miltä huuleni näyttää ja kyllä oli ilme iloisen järkyttynyt. Siis eron huomasi todella selvästi. Ilosta hyppien kiikutin huulikiillon kassalle ja lätkin menemään koko illan sitä huulilleni 😀 Jopa poikaystävä mainitsi että ”mitä ihmettä sun huulilles on tapahtunut”. Täysin tietämätön siis, että olin ostanut tälläisen huulten turvottajan.

  Käytin parin kk aikana tuubin loppuun ja tilasin vähän aikaa sitten lisää Asokselta. Ikävä kyllä ihan samanlaista efektiä ei enään tule huuliin, mutta jos pidän viikon tai pidemmän tauon, niin kyllä vielä kihelmöi huulissa. Tuskin tuun enään tämän jälkeen ostamaan ainakaan vähän aikaa lisää, koska tiedostan, ettei tuote välttämättä pidempi aikaisessa käytössä ole paras mahdollinen. Mutta muuten aivan huipputuote!!

 3. Omistin tän saman tuotteen ja ongelmana itsellä oli sen käyttö hiukset avoinaisena 😀 Aina esim. tuulessa hiuksia lensi kasvoille ja huulille, ja ne vetivät tuotetta mukanaan muuallekkin kasvoille aiheuttaen punaisia rantuja leukaan ja poskille. Kesti pari käyttökertaa ennen kuin tajusin mitä tapahtuu, yhtenä päivänä naama oli tosi karun näköinen ja täynnä punaisia viivoja. Heh, en uskaltanut enää sen jälkeen käyttää kuin hiukset kiinnitettynä!

 4. Olin napaamassa tämän mukaan Sephorasta, kunnes satuin haistamaa testeriä. Tosi vahva tuoksu ja mun mielestä viel ihan kamala 🙁 Energia-juoma kuvasi hyvin!

  • Tämä ei huulilla onneksi haise minusta kovin vahvasti ainakaan kauaa (vihaan energiajuoman hajua sydämestäni enkä ole koskaan juonut yhtäkään… :D), mutta tuotteesta suoraan haistettuna kyllä. 🙂

 5. Löysin blogin punkinpoistotietoa etsiessäni ja myöhemmin silmiini osui tämä kirjoitus. Vedet silmissä nauroin koko pullistelujutuille! Oi miksi, arvon naiset, kidutatte itseänne moisilla myrkyillä? Olemme kaikki kauniita juuri sellaisina kuin olemme, aitoina ja luonnollisina, emme keinotekoisina ja epätodellisina.
  Blogin pitäjälle kiitos kuukuppijutusta, rohkea ja todellisuuden hyvin esiintuova kirjoitus.
  Kaunista kesää kaikille!

Kommentointi on suljettu.