The Brilliant Lip Gloss

Kerroin pari päivää sitten, että sain kokeiltavakseni melkoisen satsin Seppälän kosmetiikkatuotteita. Koska tuotteita on melkoisesti lienee parasta, että aloitan näiden läpikäynnin välittömästi, jotta hommassa päästään loppuun kohtuullisessa ajassa.
Seppälän kosmetiikkavalikoimista löytyy useampia erilaisia huulimeikkejä punista kiiltoihin.  The Brilliant Lip Gloss -huulikiilloilla on simppelin tyylikäs pakkaus ja varsin kuvaava nimikin. Nämä nimittäin todellakin kiiltävät huulilla kunnolla! (Saman nimen alla tosin kulkee hämmentävästi myös tuubikiiltoja ja itse ainakin olisi nimennyt eri tuotteet eri nimillä…)
Sävy 01 Marshmallow on hempeän vaahtokarkkisen vaaleanpunertava, mutta silti läpikuultava. Sävyssä on kevyt helmiäiskoostumus, joka tuo lisäkiiltoa jo valmiiksi peilimäisen märän näköiselle pinnalle. 
Sävy 04 Raspberry Dream oli nimensä puolesta minusta hieman hämäävä, sillä vadelmaiset sävyt ovat minusta yleensä noh, vadelmaisen vaaleanpunertavia tai oikeastaan roosan sävyisiä. Tämä oli kuitenkin enemmän jopa hieman persikkaan taittava ja selkeästi edellistä sävyä lämpimämpi. Koostumuksessä on hieman edellistä sävyä vähemmän helmiäishohdetta.
Sävy 06 Dangerous Red oil sävyistä suosikkini. Vahva punaisen sävy oli huulilla näyttävä ja voimakas, muttei kuitenkaan ihan täysin puhtaan punainen vaan hieman kylmään vivahtava. Tässä kiillossa ei ollut samalla lailla helmiäistä kuin kahdessa edellisessä, vaan pinta oli lähinnä märän peilimäinen.
Monet edulliset huulikiillot ova minusta turhan vesimäisiä ja jopa niin ohuen tuntuisia, että ne suorastaan katoavat huulilta. Näissä kiilloissa oli kuitenkin melkoisen tuhti koostumus, joka pysyi huulilla hyvin. Kiillot jäivät tuntumaan huulilla minusta juuri sopivan kevyen tahmaisina, eli eivät ollenkaan liian liimamaisina, mutta kuitenkin sellaisina, että niiden olemassaolon voi tuntea ja tietää, että kiiltoa on yhä huulilla ja huulet tuntuivat pehmeiltä ja kosteutetuilta.
En itse välttämättä ollut pienen appikaattoripään ylin ystävä, sillä rakastan muhkeampia applikaattoreita, mutta pidin siitä, ettei tuotteissa ollut sivellinpäätä. Koen, että nämä tällaiset pehmeät applikaattorit levittävät kiillot huulilleni tasaisimmin ilman viiruja ja epätasaisuuksia ja niin levitti tämäkin. Kiillot pysyivät huulilla hyvin ja olivat mielestäni ehdottomasti sen 5,95 euron arvoisia, mitä niistä Seppälässä pyydetään.
 
 Onko joku muu kokeillut näitä kiiltoja? Millaisista applikaattoreista te muuten huulikiilloissanne tykkäätte eniten?

6 kommenttia artikkeliin ”The Brilliant Lip Gloss”

  1. Ostin juuri eilen tuollaisen huulikiillon erään Seppälän loppuunmyynneistä – hyvällä alennuksella. 😀

  2. Oih, olispa ihana testata noita!! Täytyy ehkä käydä katselemassa jos jostain vielä Seppälä löytyy, Tampereen keskustasta kun ne molemmat olemassaolleet ovat hävinneet. 🙁

    Ja tässä tekstissä oli mun mielestä juuri sopivasti kuvia! Kaikilla kuvilla oli selkeä pointti, eikä niitä ollut liikaa. Välillä kun postauksissa on ollut niitä niin paljon, että on tullut hiukkasen täyteenahdettu vaikutelma, vaikka blogisi muuten ihana onkin. 🙂

    • Apua!!! Mä asun Hervannassa ja oon Duossa töissäkin, enkä silti muistanut ton Seppälän olemassaoloa!! 😀 Nyt on kyllä tyhmä olo, hahhah. 😀 Täytyypä käydä heti tänään katselemassa noita huulikiiltoja… Kiitos muistutuksesta! 😀

Kommentointi on suljettu.