Hiuksia tuuheuttava suihkuhetki

Minulla on ollut abaut vuoden ajan jemmassa eräs blogikokeiluun saamani hiustuote, joka on odottanut sitä täydellistä käyttöhetkeä.

Kyseessä on suosikkimerkkini John Friedan Luxurious Volume 7 Day Volume tuuhennusvoide, joka kuulostaa jokaisen lättähiuksisen unelmalta.

John Frieda 7 Day Volume

Kun hiukseni olivat vaalennusprosessin jäljiltä latvoista hamppua ja kaikin puolin huonossa kunnossa, eivät tuuheuttavat ja rakennetta lisäävät tuotteet sopineet niille yhtään. Nyt kun olen vihdoin saksinut kaikki hiukset pitkän polkan mittaan ja hiukset alkavat olla suurin piirtein kunnossa, voin siirtyä käyttämään muitakin kun vain hiuksia silottavia ja pörröisyyttä vähentäviä tuotteita.

John Frieda 7 Day Volume

7 Day Volume -tuotteen ideana on tuoda hiuksiin useita pesukertoja kestävää rakennetta ja tuuheutta. Tuotteen teho perustuu sen sisältämiin hiuksia turvottaviin ainesosiin, jotka imeytyvät hiuksiin ja tuovat niihin tekstuuria volyymia. Aivan erityistä tuotteessa on, ettei tämä tekstuuri lähde heti seuraavassa pesussa pois vaan kestää hiuksissa useita pesukertoja.

John Frieda 7 Day Volume

Omat hiukseni ovat melko paksut ja raskaat, mutta otan niiden tyveen silti mielelläni lisää rakennetta ja kohotusta. (Kokeilin joskus käyttää tuotetta kaikkialle hiuksiin, mutta paremman tuloksen saan omissa hiuksissani, kun käytän tätä vain tyvessä.) Hiukset siis pestään ja hoidetaan suihkussa normaalisti, minkä jälkeen niiden tyveen (ja halutessa myös pituuksiin) levitetään 3-4 pumppausta tuotetta. Tuotteen annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia, jonka jälkeen hiukset huuhdellaan. Itse voin tuntea välittömästi, että tyven lättänyys on poissa ja tilalla on rakennetta. Paras lopputulos syntyy, kun hiukset vielä föönaa kuiviksi.

John Frieda 7 Day Volume

Tuotetta suositellaan käytettävän noin kerran viikossa tai 2-3 pesukerran välein. Omissa hiuksissani vaikutus kestää muutamia pesukertoja. Pidän siitä, kuinka hiusten tyvi tuntuu kohotetulta eivätkä hiukset ole liian liukkaan, mutta samalla ne myös tuntuvat puhtailta. Uskoisinkin, että tästä tuotteesta on hyvin apua niille, joilla ohut ja liukas tukka.

John Frieda 7 Day Volume

Onko joku muu kokeillut tätä suihkussa käytettävää hiusten tuuheuttajaa?

7 kommenttia artikkeliin ”Hiuksia tuuheuttava suihkuhetki”

 1. Kiinnostava tuote! Kuinka paljon vaikuttaa, jos käyttää tuon linkkisi takana mainittuja saman sarjan shampoota ja hoitoainetta myös? Vai onko niillä mitään merkitystä?

 2. Kuulostaa täydelliseltä minun hiuksilleni! Joudun pesun jälkeen laittamaan muotovaahdon ja melkein jo seuraavana päivänä kuivashampoon, jotta hiukseni pysyisivät tuuheampina. Mistä tätä saisi ja paljonko on hintaa?

 3. Mä rakastan tätä ja lutraan omiin hiuksiini antaumuksella myös pituuksiin. On pakko sanoa, että ensin en kyllä uskonut tän toimivuuteen omissa hiuksissa yhtään, mutta toisin kävi. 😀

 4. Ooh, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta!! Mutta pakkohan tuota on kokeilla jos se kerran oikeasti toimii ?! Saako ihme ainetta jopa Suomesta vai mistä sen löysit ?

 5. Mulla on liukas ja lasimainen, oikein ”suomalainen” tukka. Hiuksia kyllä riittää, mutta ei tuuheutta. Lättänä mikä lättänä.

  Mulla tämä selkeästi tekee jotain, mutta ei yksinään oikein riitä. Osana tukan ”tuuhennusprosessia” ajaa paikkansa, mutta laitan kyllä mieluusti vielä jotain hiuksiin jätettävä tököttiä ennen föönausta.

  Tekee jotain siis, mutta ei mikään ihmetuote ainakaan minulla. Kertoo jotain, etten ole muistanut käyttää moneen kuukauteen. Josko nyt verestäisi muistoja 🙂

 6. Käytin tätä saman sarjan shampoon kanssa ja mun kokemuksen mukaan se oli valitettavasti turha tuote eikä tehnyt mitään 🙁

 7. Mun oli pakko saman tien rynnätä kauppaan ostamaan tämä! Ja täytyy sanoa että tykkään 🙂 tuo ehkä vähän sellaisen tahmaisen tunteen hiuksiin, mutta ei kuitenkaan näytä ollenkaan siltä. Hiukset on oikeasti tuuheammat tyvestä, ja pienellä pöyhimisellä silloin tällöin tunne kestää koko päivän! Mulla on siis puolipitkät, 10 cm hartian yli tulevat ”normaalipaksuiset” hiukset mitkä perustilassa oikein valuvat päätä pitkin. Toimii paremmin kuin odotin 🙂

Kommentointi on suljettu.