Rypyt kirjaimellisesti kadoksiin taikova kangasnaamio

*Sis. mainoslinkin

Olen kangasnaamioaddikti, joka rakastaa asetella kasvoilleen päivän päätteeksi ihoa ihanasti hellivän naamiorätin. Kangasnaamiohetki hemmottelee paitsi ihoa, myös mieltä, sillä olen sopinut itseni kanssa, että naamion vaikuttaessa minulla on lupa olla täysin rennosti ja tekemättä yhtään mitään.

Tykkään kokeilla erilaisia kangasnaamioita ja juuri erilaisten naamioiden testailu, vertailu ja analysointi tuo niiden käyttöön erityistä mukavuutta. Rakastan, jos naamiossa on joku erityinen juttu ja se saa minut välittömästi innostumaan naamion kokeilusta.

Yksi tällainen naamio, jonka kokeilusta olin aivan innoissani oli töistä eleveniltä blogikokeiluun saamani Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet -kangasnaamio. Holika Holika on verkkokauppamme ylivoimaisesti myydyin korealainen kosmetiikkamerkki ja erityisesti suomalaiset ovat siihen aivan hulluina. Tykkään itsekin merkistä, sillä se tiivistää korealaisen kosmetiikan ydinajatuksen loistavasti: tuloksellista ihonhoitoa edullisilla ja kivoilla tuotteilla.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Anti Wrinkle Pug kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Baby Pet Magic Mask Sheet -kangasnaamiota katsoessa ei välttämättä ihan heti tajua naamion kankaan erityistä juttua, joka on osa naamion erityistä hauskuutta. Paitsi että kankaaseen on printattu eläimen ja tässä versiossa nimenomaan mopsin ruttuiset kasvot, on siinä yksi aivan erityinen juttu: anti-age-vaikutteisen kangasnaamion kankaassa olevat rypyt katoavat naamion vaikuttaessa ja ruttuinen mopsi nuorenee silmissä mopsin pennuksi. Awwws! 

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Anti Wrinkle Pug kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Bongasin rypyt kangasnaamion kankaassa asettaessani sitä kasvoille, mutta tosiasiassa ne ehtivät kadota kankaasta lähes näkymättömiin ennen kuin ehdin saada naamiosta kuvia. Idea oli kuitenkin hauska.

Kangasnaamion kangas tuntui melko paksulta ja jäykältä, mikä sai minut välittömästi sitä kasvoilleni asetellessani miettimään, että ilmeisesti tässä on nyt sitten luotettu siihen, että katoavat rypyt antavat tarpeeksi viihdearvoa eikä kankaalla ole niin väliä. Kangas asettui kasvoilleni melko hyvin, mutta se ei pysynyt tiiviisti leukapieliä vasten ja toimi parhaiten, kun makasin vaakatasossa. Kun kankaan rypytkin sitten katosivat ennätysnopeasti mietin, että naamio taisi lähinnä sopia sosiaalisiin naamiohetkiin, kun naamiolla haluttiin olevan viihdearvoa.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Anti Wrinkle Pug kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Yllätyin kuitenkin hieman, kuinka hyvin kangasnaamio pysyi kosteana. Kokemukseni mukaan tällaiset jäykempää ja paksumpaa kangasta olevat kangasnaamiot eivät tavallisesti pysy erityisen hyvin kosteina, mutta tämän kosteus säilyi niin hyvin, että siirsin naamion vaikutusaikansa jälkeen vielä hoitamaan kaulaa ja dekolteetanikin.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Anti Wrinkle Pug kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Mistä yllätyin kuitenkin kaikkein eniten oli se, kuinka loistavasti naamion seerumi ihollani toimi. Seerumi jätti iholleni ensinnäkin aivan ihanan kosteutetun ja hoidetun tunteen, mutta ei tehnyt ihostani tippaakaan klähmäistä. Vaikka itse tykkäänkin käyttää naamioita eniten iltaisin ja rakastan ravitsevia kangasnaamioita, oli tämä silti loistava löytö, sillä tätä voi suositella käytettävän vaikka ennen meikkaustakin. Tämä on minusta juuri sellainen naamio, jonka kanssa voi kaveriporukalla hassutella, kun ollaan yhdessä aloittelemassa iltaa ja meikkaamassa sen menoja varten. Voisin itse jopa hankkia näitä pinon ja viihdyttää näillä aamu-unista itseäni ja valmistella kasvoille samalla loistavan pohjan meikkituotteille.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Anti Wrinkle Pug kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vaikka itse naamio ei siis istunut täydellisesti, hoiti  se hommansa paremmin kuin uskalsin edes odottaa. Erityistä plussaa naamion istuvuuteen tulee keskellä nenää olevasta halkiosta, jollaista en ole muissa kangasnaamioissa koskaan nähnyt, mutta joka oli todella kätevä, sillä se auttoi parantamaan naamion istuvuutta. Ihosta tuli naamion jäljiltä kosteutettu, tasaisemman sävyinen ja kirkkaampi sekä täyteläisemmän näköinen. Tätä kangasnaamiota voin suositella sen jäykähköstä kankaasta huolimatta!

*Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet -kangasnaamioita voi ostaa elevenin verkkokaupasta ja valikoimaan kuuluu mopsin lisäksi muitakin eläimiä.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Anti Wrinkle Pug kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia Holika Holikan kangasnaamioista?


Lue myös:

Loistava kangasnaamio pikakaunistukseen

Löytö: koko ihonhoitorutiinin korvaavat aamunaamiot

Näin saat kangasnaamion asettumaan kasvoille paremmin

Testissä 10 sekunnin kangasnaamio – kiireisten aamujen hittituote

2 kommenttia artikkeliin ”Rypyt kirjaimellisesti kadoksiin taikova kangasnaamio”

  1. Minulla on ollut tämä! En huomannut siinä ollutta pennusta-aikuiseksi koiraksi vaihtuvuutta. Minullakaan naamiot eivät istu leuasta ja leukaperistä. Silmienkin väliin jää ”silta”. Mutta olenkin ottanut vinkistäsi vaarin ja leikkaan naamion poikki silmäaukkojen välistä.
    After Working Out Mask-naamiosta en pitänyt, se oli kuiva.

    Vastaa
    • Joo, tuo efekti tapahtuu tosiaan ilmeisesti aika nopeasti, sillä naamion pussista ottaessani näin vielä (muistaakseni kellertävät) rypyt naamion kankaassa, mutta kasvoilla ne katosivat äkkiä. :/

      Vastaa

Jätä kommentti