Testissä suositut TonyMoly I’m Real -kangasnaamiot

*Sis. mainoslinkkejä

Pidän aasialaisesta tavasta säilyttää kotona jatkuvasti valikoimaa erilaisia kangasnaamioita, joiden joukosta voi sitten aina valita sen ihon juuri senhetkisiin tarpeisiin sopivan vaihtoehdon. (Aasialaisesta kangasnaamiofilosofiasta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.) Tykkään ostaa kerralla saman tuotemerkin ison kangasnaamiokokoelman, sillä erilaisten naamioiden kokeileminen on minusta todella hauskaa ja on mukavaa, että naamiokokoelmastaan voi joka päivä valita kangasnaamion, joka sopii iholle juuri sillä hetkellä.

Vinkkasin tässä aiemmassa postauksessani viimeksi, että monipuolisen kangasnaamiovalikoiman kokoamisen voi aloittaa hankkimalla esimerkiksi Innisfree-merkin It’s Real Squeeze Mask -kangasnaamioita. Tällä kertaa suositukseni saa puolestaan tämä kangasnaamiokokoelma:

 TonyMoly I'm Real Sheet Mask kokemuksia

TonyMoly I’m Real -kangasnaamiot ovat oikeastaan jo eräänlainen klassikkotuote, joita löytyy myynnistä myös esimerkiksi Tukholman Sephorasta (järkyttävän kalliilla kappalehinnalla tosin). Valikoimaan kuluu useita erilaisia kangasnaamioita (löysin TonyMolyn verkkosivuilta niitä lähes 30), jotka kaikki hyödyntävät eri tehoaineita ja tuovat iholle eri vaikutuksia. Ostin itse eBaysta pakkauksen, joka sisälsi 11 erilaista I’m Real -kangasnaamiota.

TonyMoly I'm Real Sheet Mask kokemuksia

Osa naamioista sisältää ohuen vesimäistä ja raikasta seerumia ja osa puolestaan täyteläisen maitomaista seerumia. Kaikki kangasnaamiot ovat tuntuneet iholla ihanan kosteuttavilta ja hoitavilta, mutta täytyy myöntää, etten ole painanut mieleeni, mikä yksittäinen naamio oli käytössä minkäkinlainen. Jokainen niistä on nimittäin tuntunut hyvältä.

TonyMoly I'm Real Sheet Mask kokemuksia

Naamioiden kangas on melko paksu eikä se näytä mitenkään erityiseltä, mutta se on itseasiassa kolmikerroksinen.  Kahden viskoosikuitukerroksen välissä on kerros kuitumassaa, minkä ansiosta kangas sitoo itseensä tehokkaasti seerumia.  Tämä myös tarkoittaa, ettei naamiopussin pohjalle jää naamion sieltä ulos ottamisen jälkeen liiemmin seerumia, vaikka pusseissa onkin sitä mukavat 21 grammaa.

TonyMoly I'm Real Sheet Mask kokemuksia

Materiaalinsa ansiosta naamion kangas pysyy myös pitkään kosteana, minkä ansiosta naamion voi antaa vaikuttaa kasvoilla jopa 30 minuuttia, mikä puolestaan mahdollistaa hoitavien tehoaineiden erityisen hyvän imeytymisen. Tämän jälkeen kangasnaamiosta saa edelleen puristettua irti seerumia, jonka voi sitten vielä lopuksi taputella kasvojen iholle.

TonyMoly I'm Real Sheet Mask kokemuksia

Naamioissa on melko hyvä istuvuus, mutta niiden jäykähkön materiaalin vuoksi ne eivät kaikki ole pysyneet kasvojen reunoja vasten täysin tiiviisti ja osa naamioista ei esimerkiksi ole pysynyt täydellisesti taitettuna leukapielien alle. Pidin naamioista silti kovasti ja niitä on ollut mukavaa käyttää. (Olenkin itseasiassa jo kohta käyttänyt kaikki 11 erilaista kangasnaamiotani.)

TonyMoly I'm Real Sheet Mask kokemuksia

Jos joku siis etsii hyvää kokoelmaa kangasnaamioita, suosittelen tutustumaan näihin TonyMolyn kangasnaamioihin. Naamiovalikoimasta löytyy jotakin kaikkiin tarpeisiin ja näissä on minusta laatu ehdottomasti kohdallaan.

Ostin omat TonyMoly I’m Real -kangasnaamioni tosiaan eBaysta 11 naamion kokoelmana, mutta naamioita voi ostaa myös pienempinä ja isompina setteinä tai yksittäin. Kangasnaamioiden myyjiä löytyy eBaysta täältä*.

*TonyMoly I’m Real -kangasnaamioita voi ostaa myös suomalaisen maahantuojan verkkokaupasta täältä.

TonyMoly I'm Real Sheet Mask kokemuksia

Onko teillä kokemuksia TonyMoly I’m Real -kangasnaamioista?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä suositut TonyMoly I’m Real -kangasnaamiot”

 1. Nää on ihania, mutta mäkin toivoisin, että materiaali ei olisi noin jäykkää, eivät istu omilla kasvoilla ihan parhaiten. Skinfoodin naamioissa on pehmeämpi koostumus ja niitä voi jopa ”venyttää” vähän kasvoilla paremmin istuvaksi ja tuntuma iholla on kivempi.

 2. Mä olen testannut noista vain kirkastavan tomaattinaamion, mutta en ostanut muita juurikin tuon kankaan jäykkyyden takia, kun se ei tuntunut istuvan kasvoille ollenkaan ja jäi paljon kohtia, joissa kangas ei koskenut kasvoja tai reunat nousi ylös leukapielistä niinkuin sullekin kävi. Lisäksi mulla on vissiin jotenkin keskivertoa pienempi naama ja varsinkin otsa, koska lähestulkoon kaikista kangasnaamioista jää ainakin 5cm ylimääräistä kangasta hiusrajan kohdalle otsalla ja ohimoilla, toisin kun sinun kangasnaamioselfieissä, joissa kangas näyttää lepäävän mukavasti ja tasaisesti koko kasvoilla 🙁 Eipä tuo sinänsä muuten haittaa, mutta varsinkin noita paksumpi kankaisia naamioita on hankala taitella sitten noista ylimenevistä kohdista, kun muuten menisi hiukset sitten ihan siihen lähmäiseen seerumiin 😀

 3. Hei!
  Olen käyttänyt Skin republic -merkin kangasnaamioita ja ne ovat aivan ihania! Ostin eBaystä 8 kpl paketit sekä Skin Brightening että Collagen naamioita. Ne eivät ole kappaleittain ostettaessa ihan halvimmasta päästä, mutta netistä sain 8 kpl paketin 30 eurolla. Suosittelen niitä kokeilemaan!

  Olen muuten tilannut monia suosittelemiasi tuotteita mm. edullisia korealaisia ihonhoitotuotteita ja tykännyt niistä! Aina ei ihonhoidon tarvitse olla superkallista, vaikka laitan siihen kyllä rahaa, heh.

  Olen tummahiuksinen ja tilasin myös jättipurkit Fenolan tummille hiuksille tarkoitettua No-Yellow shampoota ja hoitoainetta. Minusta ne toimivat hyvin. Ainoa miinus tuo kumihanskoilla peseminen, en jaksaisi tuhlata hiustenpesuun niin paljon aikaa ja haluaisin suoritua siitämahd nopeasti.

  Kiitos todella hyvästä blogistasi!

 4. Aivan hirveää roskausta. Toivon, etteivät nämä leviä jokapäiväiseen käyttöön kaikilla ihmisillä. Etkö ikinä mieti, miten paljon teet roskaa?

 5. Moi!
  Itse en ole uskaltanut tilata kosmetiikkaa eBaysta, koska kosmetiikastakin on paljon väärennöksiä myynnissä. Olen tilannut kangasnaamioita suomalaisesta verkkokaupasta (Bearel.fi), joka myy K-kosmetiikkaa mielestäni edullisesti. Nuokin esittelemäsi naamiot maksavat siellä alle 2e/kpl. Taidankin olla jo vähän hurahtanut K-kosmetiikkaan ja verkkokaupassa taidan olla vähän kuin lapsi karkkikaupassa =D.

Kommentointi on suljettu.