Huulia tehokkaasti turvottava öljy: NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate

*Sis. mainoslinkin

Sanon heti alkuun, että en ole yhtään huultenpullistajien ystävä. Siitä huolimatta olen onnistunut löytämään yhden huulia turvottavan tuotteen, josta tykkään.

Sain nimittäin töiden kautta blogikokeiluun NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate -huuliseerumin, josta kiinnostuin alunperin siksi, että suomalaiset alkoivat yhtäkkiä ostaa sitä meiltä töistä kovasti. Minusta on älyttömän mielenkiintoista ihan suoraan sanottuna kytätä, että mitä ihmiset meiltä ostavat ja yrittää sitten selvittää, mistä se johtuu.  Kun bongaan suosittujen tuotteiden joukosta jotain erityisen kiinnostavaa voitte olla varmoja, että haluan itsekin päästä selvittämään, miksi kaikki haluavat sitä.

Lue myös: Suomen ja Skandinavian myydyimmät kosmetiikkatuotteet

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate ei ole mikä tahansa huuliseerumi vaan nimenomaan huulia turvottava öljy. Se siis auttaa tekemään huulista täyteläisemmän ja muhkeamman näköiset. Omat huuleni ovat riittävän täyteläiset jo lähtökohtaisesti, joten en varsinaisesti ottanut tätä kokeiluun tarpeen vuoksi, vaan olin vain todella utelias selvittämään, mistä tuotteen suosiossa on kyse.

Minulla on aiempia kokemuksia monista huultenpullistajista ja noin vuosi sitten esittelin siihen mennessä tehokkaimman kokeilemani huultenpullistajan, eli Too Faced Lip Injection Extreme -huulikiillonTuo huultenpullistaja todellakin toimi, mutta ai prkl että vieläkin suorastaan kipristelee mieltä ajatella, kuinka kovasti se aina aluksi huulia nipisteli. Luonnollisen täyteläiset huulet näyttävät kyllä kauniilta, mutta ei kai niiden vuoksi sentään ole pakko kärsiä?

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

NIOD on supersuositun The Ordinaryn ”isosisko”, eli Deciem-brändin edistyksellisempi luomus. Siinä missä The Ordinary luottaa tuttuihin ja varmoihin ainesosiin ja formuloi ne edullisiin tuotekoostumuksiin, panostaa NIOD tuotteiden edistyksellisyyteen ja siihen, että ne ovat teknologialtaan huippuluokkaa.

Voisi sanoa, että NIOD haluaa luoda tuotteita, joiden avulla päästään niin lähelle esteettistä kirurgiaa kuin mahdollista niin, että lopputulos saavutetaan kuitenkin kosmetiikkatuotteiden avulla. Ne ovat kalliimpia, mutta myös noh, parempia.

Lue myös: NIOD – ihonhoitoa niille, jotka haluavat vielä The Ordinaryakin parempaa

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Myös NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate on luotu ajatellen perinteisiä kosmeettisia huultenpullistajia ja ammattilaisten tekemiä pistoshoitoja yrittäen löytää niiden välimuoto. Öljymäiseksi formuloitu tehohoito auttaa korostamaan huulten piirteitä, täyteläisyyttä ja pehmeyttä, minkä lisäksi se auttaa myös korostamaan huulten luonnollista punaisuutta ilman sävypigmenttejä.

Huuliöljyä levitetään puhtaille huulille ensimmäisen kuukauden ajan kahdesti päivässä ja sen jälkeen kerran päivässä. Tuote on pakattu pipettipulloon, mutta The Ordinaryn tuotteita laadukkaammissa NIOD-tuotteissa on myös laadukkaampi pipetti, joka kapenee kärkeä kohti ja mahdollistaa siksi öljyn tarkan annostelun.

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tämä tuote on ehdottomasti niitä, jonka käyttöohjeet kannattaa lukea. Myönnän, että käyttöohjeiden lukematta jättäminen on minun heikkouksiani, mutta sain jälleen hieman näpeilleni ja hyvän muistutuksen, kun lähdin kokeilemaan tätä öljyä ilman sen ohjeisiin syventymistä.

Otin miellyttävän ravitsevalta tuntuvaa öljyä sormenpäähän, sivelin sitä huulille ja mukavasti vielä huulten ylikin sekä kaiken huipuksi pyyhkäisin sitä vielä poskellani olevaan kuivaan ihoalueeseen. Huoleton levittely oli ehdottomasti suuri virhe, jonka sain kirjaimellisesti tuntea nahoissani muutaman minuutin kuluttua, kun öljy alkoi vaikuttaa. Huultenympärykseni lehottivat punaisina ja poskea koristi punainen läikkä. Onneksi ne rauhoittuvat lopulta.

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Huuliöljy ei saanut aikaan läheskään yhtä kovaa pistelyä kuin Too Facedin huulikiilto, mutta tuntui kyllä huulilla kevyesti. Huultenpullistajien tuoma välitön vaikutus perustuu niiden huulten pintaverenkiertoa tehostavaan vaikutukseen, mistä niiden kihelmöivä tunne johtuu. Tuotteiden ideana on tarkoituksenmukaisesti ärsyttää huulia ja ärsytysreaktion vaikutuksesta huulet turpoavat. Kuulostaa minustakin häiristevältä, mutta sen pitäisi silti olla aivan turvallista.

Tämä huuliöljy kihelmöi huulilla hieman, mutta ei ollenkaan tuskaisesesti. Kevyttä kihelmöintiä kesti hetken, minkä jälkeen se katosi. Juokseva ja ohut huuliöljy jäi huulille kevyesti ravitsevan tuntuisena, mutta ei silti raskaan öljyisenä. Huulet jäivät luonnollisen kiiltäviksi ja sekä niiden niiden oma sävy että muoto tosiaan korostuivat. Huulet tuntuivat selkeästi tavallista täyteläisemmiltä toisiaan vastaan paineltaessa, mutta eivät näyttäneet mitenkään mielettömän turvonneilta silti.

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Turvottavan huuliöljyn ohjeissa tosiaan suositellaan, että sitä käytetään kuukauden ajan kahdesti päivässä ja jatkossa kerran päivässä. Tämä onkin se juuri tämän huulituotteen erikoisuus, sillä se ei tähtää vain satunnaiseen ja väliaikaiseen huulten turvotteluun, vaan pysyvämpään hoitotulokseen. Tässä suhteessa se siis eroaa useimmista muista markkinoilla myynnissä olevista huuliöljyistä.

Kun sain huuliöljyn, käytin sitä aluksi viikon ajan kahdesti päivässä aamuin illoin ja huuleni tuntuivat jatkuvasti olevan täyteläisemmän oloiset ja luonnollisesti korostuneet. Sitten aloin lipsua sen käytöstä ja unohdella sitä entistä enemmän.

En siis voi kommentoida, millainen vaikutus huuliöljyn käytössä on huuliin pidemmällä aikavälillä, mutta jo yksi käyttökerta tekee selvän vaikutuksen. Näissä kuvissa käytän huuliöljyä ensimmäistä kertaa 1,5 viikon tauon jälkeen ja ero on heti selkeä.

Lue myös: Toimiiko huulten pullistus kupin ja alipaineen avulla?

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate -huuliöljy on varmasti mainio niille, jotka etsivät huultenpullistajaa, joka myös hoitaa huulia. Omien kokemuksieni mukaan monet huultenpullistajat voivat jatkuvassa käytössä jopa saada huulet kuivan tuntuisiksi.

Huuliöljy on pakattu 15 ml pipettipulloon, joka on kätevin, kun sitä käyttää kotona. Koska pipetissä on tosiaan kapea kärki, annostelee se tuotetta hyvin ja yksi pisara riittää hyvin. Tämän vuoksi huuliöljy on siis hyvin, hyvin riittoisaa ja arvelisin, että siitä riittää vähintään pariksi kolmeksi kuukaudeksi (varmasti jopa pidempäänkin), jos tuotetta käyttää tuotteen omien ohjeiden mukaan.

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Pidän huuliseerumissa kovasti siitä, kuinka pullollaan se on huulia kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Paitsi että huulten täyteläisyyteen voidaan vaikuttaa huulia hieman ärsyttämällä, voidaan myös tehokkaalla huulten kosteutuksella saada huulet täyteläisemmän ja pulleamman näköiseksi.

NIOD-tuotteet ovat pullollaan edistyksellistä teknologiaa, jota tavallisen kuluttajan on usein suorastaan mahdotonta ymmärtää. Itse heittäydyn usein vain siihen ajatukseen, että joku on tutkinut asian puolestani, se on varmasti hyvä.

Merkin tietojen mukaan tuotteessa hyödynnetty Bio-Commipheroline Pro-Lipid Complex -yhdiste sisältää synergiassa toimivia aktiiviaineita, jotka tekevät huulista täyteläisemmät. Sen lisäksi täyteläisyyttä tuo vielä Palmitoyl-KMO2K-Sugar-Ester Peptide Bio-Complex -peptidiyhdiste, joka paitsi tukee muita huulia täytelöittäviä yhdisteitä, mutta myös auttaa säilyttämään lisätyn kosteuden huulilla 50.6% jopa 20 tuntia tuotteen käytön jälkeen.

Seesaminsiemistä saatava Sesamin Bio-Fractions -aktiiviaine onnistuu sitten vielä pullistamaan huulia lähes 25% ja hommaan on vielä heitetty mukaan mm. erityinen hyaluronihapon muoto, joka voi sitoa kosteutta jopa 2400%. Näihin kaikkiin on NIOD-tuotteille tyypillisesti yhdistetty sitten vielä liuta muita erilaisia teknologioita, joita voi tavailla NIODin omilta kotivisivuilta täältä. Tästä tuotteesta löytyy monia muita huulia täytelöittäviä ainesosia ja niiden yhdisteitä, joista yksi on nimihirviö Hydroxymethoxyphenyl Propylmethylmethoxybenzofuran, jonka  kerrotaan aineosan valmistajan tietojen mukaan turvottavan rasvasoluja jo kuukaudessa ja pullistavan siten huulia.

NIOD-tuotteille tyypillisesti (ja The Ordinary -tuotteista poiketen) tuote pakkaa siis yhteen mahdollisimman monta, mahdollisimman edistyksellistä teknologiaa, jotta lopputulos varmasti on paras mahdollinen.

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Jos siis etsitte erityisen edistyksellistä huultenpullistajaa, joka auttaa korostamaan huulia luonnollisen näköisesti ja vieläpä hoitaa niitä erityisen tehokkaasti, niin tämä NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate on aivan ehdottomasti se tuote, jonka puoleen kannattaa kääntyä.

*NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate -huulitenpullistaja löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta.

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate huulia turvottava öljy kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko jollakin kokemuksia NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate -huuliseerumista?


Lue myös:
Täältä tulee huuliharja ja tämän vuoksi tarvitset sen
Hyvästit kuiville huulille: Laneige Lip Sleeping Mask

3 kommenttia artikkeliin ”Huulia tehokkaasti turvottava öljy: NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate”

  1. Siua oletko tuossa kokokasvokuvassakin ilman mitään muuta huulimeikkiä? Eli siis onko sinulla siinä huulipunaa, rajauskynää tai muuta…?

    • Ei ole yhtään mitään huulimeikkiä, eli öljy tosiaan lupauksensa mukaisesti tuo huulille noin paljon sävyä aktivoimalla huulten verenkiertoa (ei siis sisällä mitään sävyttäviä ainesosia).
      Ekassa kuvassa ei mitään huulimeikkiä, huulten reunoilla voi olla vähän jotain meikkivoiteen tai puuterin jämiä. Seuraava kuva, jossa huulet näkyvät ja ovat vähän punaisemmat on otettu ensin ja tuo kokokasvot näyttävä kuva viimeisenä, jolloin sävy on vielä lisääntynyt.

  2. Olen käyttänyt tätä jo jonkin aikaa ja itse en ole juurikaan huomannut pullistavaa vaikutusta, mutta tämä on tehnyt aina kuivat ja karheat korppuhuuleni ihanan pehmeiksi! Suosittelen:)

Kommentointi on suljettu.