No saitko aikaan hiustornadon?

Sattuuko joku muistamaan kuukauden takaisen Hurrikaani mittakupissa -postaukseni
Kuva täältä.
Esittelin tuossa postauksessa mielettömän TV-shop -tasoisen hiushärvelin, jolla saa aikaan helppoa taipuisuutta hiuksiin. Olitte kovasti kiinnostuneita kuulemaan käyttökokemuksiani heti tuotteen käsiini saatuani ja osa suhtautui värkkiin nettivideoiden perusteella skeptisesti.
Kuva täältä.
Tuotteen saapumisessa meni viikkoja ja kun se vihdoin saapui, olin heti malttamattomana kokeilemassa sitä. Harmikseni jouduin kuitenkin huomaamaan sen kuppiosan haljenneen matkalla luokseni.
”Ei se mitään,” ajattelin ja pesin hiukseni normaaliin tapaan ja lähdin leikkimään värkillä.
Kokoaminen oli hieman haastavaa, vaikkei se siltä ehkä vaikuttaisikaan. En tajunnut ensin suunnata pientä kupin sisälle ilmaa puhaltavaa suutinta hieman sivuviistoon vaan annoin sen puhaltaa ilmaa suoraan alaspäin, minkä vuoksi pyörrettä ei tietenkään syntynyt. Aikani asiaa tuskailtuani homma kuitenkin valkeni ja saatoin alkaa kuivailla tukkaani tuolla tornaadojen synnyttäjällä.
Ja arvatkaapas mitä? Se muuten toimi!
Hiuksiin tosiaan syntyi kupissa pyöriviä tornadoja, jotka taipuivat kauniisti. Olin aivan innoissani!
Tai ainakin siihen asti, kunnes olin tornadoinut hiuksiani kuumalla föönillä jo jonkun aikaa ja huomasin, että rikkinäisen kupin reuna oli lähtenyt lämmön vaikutuksesta käpristymään eikä laitetta voinut enää käyttää.
En siis ehtinyt saamaan laitteesta kaikkea hyötyä irti, sillä tukkani jäi rikkinäisen ja käyttökelvottoman laitteen vuoksi vielä osittain hieman kosteaksi. Se, mitä laite kuitenkin hiuksissani sai aikaan oli aivan mahtavaa ja varsinki nyt, kun hiukseni ovat kerroksittain leikatut ja asettuvat normaalisti pesun jälkeen suoraan, syntyikin niihin noin kätevästi taipuisuutta.
Reklamoin rikkinäisestä tuotteesta tietysti myyjälle ja nyt odottelen häneltä vastausta. Tahdon nimittäin todellakin saada käsiini uuden kappaleen!
Jahka vaan saan uuden kappaleen itselleni joskus tulen varmasti tekemään teille tuotteesta paremman postauksen ja ehkä jopa videonkin!
No mitäs sanotte? Uskoitteko, että tämä voisi toimia?

13 kommenttia artikkeliin ”No saitko aikaan hiustornadon?”

 1. heips!
  asiani ei nyt liity tähän postaukseen, mutta olen aikonut jo pidemmän aikaa kysellä sinulta neuvoa uuden MEIKKIVOITEEN OSTOON.
  olisin erittäin kiitollinen jos vastaisit :).

  minulla on hyvin vaalea iho (monista sarjoista ei löydy tarpeeksi vaaleaa sävyä), pintakuiva sekaiho joka HIKOILEE PALJON (johtuu sairaudesta), ei siis erityisemmin kiillä, paitsi päivän mittaan t-alueelta.

  poskien iho on erittäin ohutta, ja se punoittaa paljon! joudun käyttämään joe blascon red neutralizeria aina ennen meikkivoidetta, mutta hikoilun takia (?) poskien alueen meikit "leviää"/"sulaa" pois jolloin punoitus tulee näkyviin.. ihan kuin poskien kuumotus ajaisi meikin pois.

  en kaipaa täysin mattapintaa, vaan hieman kuultavuutta, peittelyä kaipaa lähinnä nuo posket ja yksittäiset punaiset näpyt silloin tällöin, ja couperosa kohdat.
  olen kuullut että lancomen meikkivoide "tummenee" kun on kasvoilla vähän aikaa?

  jos viitsisit ehdottaa paria vaihtoehtoa 🙂

  KIITOS! 🙂

  Vastaa
  • Oma ihoni ei niin hikoile, mutta on erittäin vaalea ja kuivuuteen taipuvainen, joten rohkenen kuitenkin kommentoida. 🙂

   Itse käytän yleensä Blascon meikkivoidetta, koska tykkään sen väristä ja pysyvyydestä. Eikä se mielestäni ole niin paksua, sitä voi laittaa kohtalaisen ohueltikin iholle. Olen todella kalpea ja kokeilin käytännössä kaikki Sokokselta saatavat selektiivisten sarjojen meikkivoiteet ja ihan ainoa, jossa oli minulle riittävän vaalea sävy, oli Shiseido. Kannattaa käydä pyytämässä näytepurkki ja kokeilla meikkivoidetta pari päivää, vasta siinä vaiheessa huomaa sopiiko tuote itselle vai ei.

   Vastaa
  • Mää kanssa! heh. 😀
   Eli siis hyvin vaalea minäkin, ja kaikki selektiiviset käyty läpi. Shisheido oli mullekin melkein tarpeeksi vaalea, mutta vain melkein. 🙁 Oma ihoni kun on enemmän punertava, eikä ollenkaan kellertävä, niin shiheido ei siihen istunut. Lancomen teint idole ultra 24h sävyssä 005 sen sijaan oli punapohjaiselle iholleni hyvä. (Tuoksukin on ihana! Jokin tuotteessa kumminkin mättää, ei näytä niin heleältä ja "meikittömältä" kuin toivoisin. Peittää kuitenkin hyvin.) Tuo vaalein väri kun kesällä rantautui Suomeenkin! Jeij! Tummumista levittämisen jälkeen en ole ollenkaan huomannut. Niin ja giorgio armanilla oli myös yksi todella vaalea meikkivoide.
   Komppaan myös tuossa, että todellakin näytepurkkia vain pyytämään. Sävyn todellinen luonne tulee esiin vasta parin päivän syynin jälkeen.
   Vielä omana vinkkinäni sanottakoon se, että jos meikkivoide on ihan himpun verran kaulasta erottuva (eli itsestä tuntuu että kaula jää eriväriseksi, ts vaaleammaksi), voi kokeilla jotain todella vaaleaa meikkivoidetta (itselläni Lumenen natural code sävy 10), joka ei muilta ominaisuuksiltaan riitä (natural code ei peitä läheskään tarpeeksi), sekoittaa sitä siihen muuten kuin sävyltään täydelliseen voiteeseen, ja levittää leualle/poskiluiden alapuolelle. Sävyero ei tietenkään saa olla suuri, mutta tällä kikalla olen itse saanut annettua anteeksi talven kalpealle iholle ihan hiukkasen liian tummansävyisen meikkivoiteen aiheuttamaa rajaa. Mälsäähän tässä on se, että täytyy sitten olla kaksi meikkivoidetta. 🙁
   ps.Shiheidon peitevoidetuubin sävy 1 on todella vaalea! Kuivalle iholle ei välttämättä paras vaihtoehto, mutta näin kalmanvaaleille vinkkinä. :–)
   -T

   Vastaa
 2. wow kuulostaa mielettömältä jos todella hiusten kihartaminen on noi helppoa ja vaivatonta (: täytyy pikimmiten mennä tilaamaan tuollainen itsellekkin

  Vastaa
 3. Liekö ollaan samalta myyjältä ostettu, omanikin tuli postissa eilen ja oli jo valmiiksi haljennut 🙁 Jotain laineentapaista sain tällä aikaiseksi mutta toimii varmaan paremmin pidemmässä tukassa, omani yltävät nippa nappa hartioille.

  Vastaa
 4. Sopiikohan tuo kaikkiin fööneihin? Oma hiustenkuivaajani on aika jättikokoinen, siksi mietin. 🙂 Kätevältä vaikuttaa kyllä, semmoiselta pikalisävarusteelta hiustenkuivaajaan jos ei montaa eri laitetta jaksa käyttää. Varmasti ihan kokeilunarvoinen tuote.

  Vastaa
 5. Mä en oikein näe tuon hienoutta. Eikö olis helpompi vain föönata nopeasti pyöröharjalla eikä tuommoisen megapömpelin kanssa? 😀

  Vastaa
 6. Itsellä ollut samantapainen laite jo vuosia. Ihan Suomesta jostakin isosta tavaratalosta ostettuna. Mutta paljon kestävämmän näköinen kuin tuo hökötys.

  Vastaa

Jätä kommentti