Must have -löytö: edulliset hydrogeelinaamiot silmänympäryksille

*Sis. mainoslinkin

Nyt kuulolle kaikki, joiden silmänympärykset kaipaavat ekstra huolehtimista, kosteutusta ja hoitoa. Minulla on teille nimittäin siihen tarkoitukseen aivan mieletön tuote. Suosittelisin jo valmiiksi avaamaan sen Ebaynkin, sillä tätä tuotetta ei kannata skipata!

kose-clear-turn-eyemask-1-1024x768

Joku ehkä muistaa, kuinka fiilistelin viime kesänä Japanista ostamiani silmänympäryksille tarkoitettuja naamiolappuja? (Postaus niistä löytyy täältä.) Ihastuin noihin silmänympäryksiäni kosteuttaneisiin edullisiin lappuihin aivan suunnattomasti ja niitä innostui tilaamaan eBaysta niin moni, että eräs lukijani kertoi jonkun eBay-myyjän jopa kyselleen häneltä uteliaana, mistä moinen yhtäkkinen suomalaisten silmänympärysnaamioiden tilaajien ryntäys oikein johtuu.

kose-clear-turn-eyemask-1-6-1024x768

Rakastuin noihin naamiolappuihin kovasti, mutta nyt minulla on ilo kertoa, että olen löytänyt jotain entistäkin parempaa: hydrogeelilaput.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Hydrogeelistä valmistetut kasvonaamiot ja täsmähoitona käytettävät pienemmät laput ovat olleen jo vähän aikaa the thing Aasian kosmetiikkamarkkinoilla ja ovat trendikkyydessään perinteisiä kangasnaamioita korkeammalla. Liukkaan limaisen geelimäiset ja kiinteät naamiot ovat muotoilultaan kuin erilaiset kangasnaamiot, mutta hydrogeeli, josta ne on valmistettu ei päästä kosteutta haihtumaan altaan samalla lailla kuin kangasnaamiot päästävät. Tämän ansiosta niiden avulla saadaankin imeytettyä tehoaineita iholle entistä paremmin.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Ebaysta löytyy tällä hetkellä paljon erilaisia hydrogeelituotteita ja erilaiset Hydrogel Eye Patch -nimellä tyypillisimmin kulkevat silmänympärynaamiot ovat hyvin suosittuja.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Tilasin itse kokeiluun Petitfée -merkin Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch -naamiolappuja, jotka ovat olleet minusta ylivoimaisesti tämän alkaneen kosmetiikkavuoden paras tuotelöytö. Lappuja löytyy nimittäin erilaisella hintahaitarilla, mutta näissä lapuissa on hinta ja laatu todellakin kohdallaan.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Vajaalla kymmenellä eurolla kotiutunut purkki sisältää 60 naamiolappua, eli niitä on yhteensä 30 käyttökertaan. Vihertävät, kullanhohtoisina kimmeltävät laput on kasteltu ihoa hoitavalla seerumilla, jonka imeytymistä kosteuden ja aktiiviaineet alleen lukitsevat laput tehostavat.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Laput tuntuvat iholla ihanan virkistäviltä. Niitä on tarkoitus pitää iholla 20-30 minuuttia ja ne tuntuvat minusta vielä poistettaessakin virkistävän viileiltä ja se sama ihana tunne jää vielä iholle lappujen jälkeenkin.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Oma silmänympärysihoni kuivuu helposti ja näiden lappujen kanssa näen todella konkreettisesti, kuinka kuivuuden aikaansaamat hennot juonteet häivyttyvät ja kuinka kosteutetulta ja sileältä silmänympärysiho näiden jälkeen näyttää. Lisäksi se myös tuntuu napakammalta ja näyttää jopa kirkkaammalta!

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Laput ovat olleen aivan mieletön löytö. Pakkaus sisältää tosiaan 60 lappua ja pakkaus säilyy avattuna 2 kuukautta. Optimaalisinta olisikin käyttää lappuja kuurina joka päivä kuukauden ajan.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Itse olen käyttänyt lappuja yleensä iltaisin levitettyäni iholleni muut hoitotuotteet. Käytän silmänalusilla The Ordinary -merkin Caffeine Solution 5% + EGCG -seerumia, jota laitan näiden alle ja asetan sitten laput silmilleni. Yleensä menen tässä vaiheessa sänkyyn lueskelemaan, tuijottamaan kännykkää tai katsomaan Netflixiä ja anna lappujen tehdä rauhassa taikojaa. Kun oltan laput pois, muistan vielä levittää iholle silmänympärysvoidetta, sillä haluan ehdottomasti, että se kaikki ihoani täytelöittävä kosteutus myös lukittuu sille.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Laput ovat kätevät myös siitä, että ne tarraavat iholle niin hyvin, ettei niiden kanssa tarvitse viihtyä vaakatasossa. Kirjoitan itseasiassa nytkin tätä postausta pöydän ääressä istuen ja laput silmien alle asetettuina! Tämä toki riippuu paljon myös siitä, mitä muuta kasvoilla on samaan aikaan ja kasvonpiirteistä. Jos omilla kasvoilla on liukkautta lisäävä kasvonaamio, joka ylettyy minulla usein hieman jo lappujen aluellekin, saattavat laput alkaa liukumaan liukkaan pintansa vuoksi paikoiltaan.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Lappujen kanssa voi itse päättää, miten päin ja missä asennossa niitä tahtoo silmänalusillaan käyttää.

Hydrogeeli naamiolaput

Ylempänä postauksessa olevassa kuvassa käytin niistä itse ”väärin päin”, jolloin niiden häntä ulottui paremmin silmien ulkonurkkaan, mutta lappuja voi käyttää vapaasti kuten itse tahtoo.

Hydrogeeli naamiolaput

Itse vaihtelen lappujen asentoa eri käyttökerroilla hieman riippuen siitä, mille alueelle tarvitsen eniten kosteutusta.

Hydrogeeli naamiolaput

Joskus se on silmien sisänurkka, joskus taas ulkonurkka.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Kuten varmasti arvasittekin, on ollut näistä lapuista niin innoissani, että olen jälleen tilannut eBaysta kokeiluun myös muita vastaavia lappuja. Petitfée-merkiltä löytyy näitä pariakin erilaista versiota ja vastaavia lappuja löytyy myös muilta merkeiltä. (En ole vielä avannut muita Petitféen lappupurkkeja, sillä laput säilyvät tosiaan avattuna kaksi kuukautta.)

Hydrogeeli naamiolaput

Näissä Petitféen lapuissa tuntuu olevan erinomainen hinnan ja laadun suhde, sillä 60 lapun pakkauksen saa tosiaan tilattua noin 10 eurolla. Monilla vastaavilla lapuilla on hintaa reippaasti enemmän, mutta nämä Petitféen laput ovat minusta loistavia. Näiden myötä päästään taas korealaisen kosmetiikan ytimeen: mikä länsimaalainen merkki myisi näin reilun kokoisia pakkauksia näin loistavaa tuotetta näin edulliseen hintaan?!?

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Näille lapuille lähtee minulta todella suuri suositus. Olen 30 vuotias ja on väistämätöntä, että silmänympäryksilläni alkaa näkyä pian ikääntymisen merkkejä. Toistaiseksi olen saanut varjeltua niitä varsinaisilta rypyiltä, mutta kuivuus saa niillä aikaan juonteita, jotka kehittyvät vääjäämättä vielä rypyiksi.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Hydrogeelilaput, ravitsevat silmänympärysvoiteet sekä aurinkosuojalliset ihonhoito- ja meikkituotteet ovatkin oma salainen yhdistelmäni, jolla aion pitää silmänympärysrypyt vielä kaukana horisontissa!

Petitfée-hydrogeelinaamiolappuja kauppaavat eBay-myyjät löytyvät täältä*.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Onko joku muu kokeillut silmänalusille tarkoitettuja hydrogeelinaamioita?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

30 kommenttia artikkeliin ”Must have -löytö: edulliset hydrogeelinaamiot silmänympäryksille”

 1. Oi että miten ihanan kuuloisia! Jos nuo säilyttää jääkaapissa, voiko niitä käyttää aamulla silmänalusten virkistystehtävään vai pitääkö olla eri laput siihen hommaan?

  Ja pidentääkö jääkaappisäilytys käyttöikää? Mulla kun on aamuisin hyvin hatara muisti, kuten seisaallaan nukkuvilla yleensäkin, joten voi tuo käyttöaikasuositus hiukan lipsahtaa yliajalle…

  • Ovat aivan täydellisiä virkistämään aamulla väsyneitä silmiä! Näitä ei itseasiassa edes tarvitse säilyttää jääkaapissa viileän ja virkistävän tunteen saamiseksi, sillä tekevät sen jo itsessään! Minulla oli juuri laput silmillä ja otin ne 10 minuuttia sitten pois, mutta iho tuntuu edelleen viileän virkistyneeltä. En suosittelisi tinkimään kauheasti tuosta parin kuukauden käyttöiästä oli säilytyspaikka mikä tahansa, mutta tuskin tapahtuu mitään pahaa, jos ei tasan 60 päivässä näitä kaikkia käytä ja ihan vähän menee yliaikaa. 🙂

 2. Mä tilasin Petitfeetä silloin, kun se ekan kerran blogissa vilahti. Ne tekee ihmeitä!! Geeneistä johtuvat syvät silmäpussit kohosivat kuopistaan ja vaalenivat ihan selkeästi. Halleluja. Harmi vaan, että vaikutus ei kestä yön yli, ja aamulla ylimääräinen aika on vähissä. Mutta taidanpa nyt kokeilla niitä kuurina, etenkin kun mainitsit tuon 2kk säilymisajankin (ja pistää uuden purkin jo postin kuljetettavaksi).

  • Kiva kuulla, että bongasit laput ja ne ovat tehneet sinullekin ihmeitä! 🙂 Joo, tuo kirkastava ja virkistävä vaikutus ei tosiaan ihan hirveän pitkään kestä, mikä on hyvin harmi meille, joilla ei ole aamuisin ylimääräistä aikaa. Suosittelen tosiaan kokeilemaan kuurina, itse ainakin olen siten käytettynä huomannut kumulatiivisempaa ja pitkävaikutteisempaa tulosta. Paras hyöty on tosin ollut tehokas kosteutus, joka häivyttää hentoja juonteita, mutta mukavasti myös kirkastavat ihoa. 🙂

 3. Onko noi siis jonkunlaista muovia? Kiinnostava tuote, mutta tuntuu pervolta käyttää kaksi muoviläpyskää päivittäin ”turhan takia”. Vaikka ne noin pieniä onkin.

  • Eivät ole muovia, se olisi tosiaan jo todella turhaa haaskausta. Hydrogeeli on tavallaan kuin hyytelöityä vettä. Täältä löytyy esimerkiksi lisää infoa yhden valmistajan tuotteista ja Googlettamalla löytyy tarkempaa tietoa.

   Näistä huomaa, että Korea on tosiaan paljon edellä muuta maailmaa kosmetiikkajutuissaan, kun siellä tällaiset ovat jo arkea. 🙂

   • Mahtava juttu, kiitos! <3_<3 Nuohan voi laittaa vaikka biojätteeseen käytön jälkeen.

    • Joo, näiden käytöstä ei tule samalla tavalla huonoa omaatuntoa kuin muovilappujen käytöstä tulisi. 🙂

 4. Laitoin myös tilaukseen! 20-vuotiaana naisenalkuna ei ole kiva katsoa itseään peilistä, kun silmänaluset on jo kuin 40-vuotiaalla, valehtelematta. Paljon ryppyjä ja tummat silmänaluset, mistä lie tulleet :/ toivottavasti tämä parantaisi tilannetta.

  • Toivottavasti tykkäät! Suosittelen käyttämään kuurina niin huomaa kyllä vaikutuksen varmasti. 🙂

 5. Mäkin tilasin, odotan innolla. Harmi vaan kun kuljetus kestää todella kauan. Kauan sulla on mennyt että saat paketin? Maksoin vähän extraa että tulisi nopeammin, saa nähdä.

  • Riippuu täysin myyyjästä. Välillä voi tulla reilussa viikossa, välillä taas mennä parikin kuukautta. Toivottavasti saat pian omasi ja tykästyt! 🙂

 6. Hei! Oletko tutustunut mitä aineita nämä sisältää? Itse en ole uskaltanut tilata mitään Aasiasta, koska käsittääkseni siellä on kaikki säädökset ja sallitut aineet eri kun Euroopassa. Siis onko nämä (ja muut) turvallisia?

  • Korealainen kosmetiikka on täysin turvallista ja sanoisin itse sitä kyllä jopa maailman laadukkaimmaksi. Korealaiset kuluttajat ovat todella valistuneita ja siellä myy vain laatu. 🙂 (Postauksen kuvassa näkyy myös INCI-lista, jos tahtoo kurkkia.) Ei kannata sekoittaa korealaista kosmetiikkaa kiinalaisiin tuotteisiin, jossa taas helposti myydään ties mitä eikä tuotteiden aitoudella ole niinkään väliä. 🙂

 7. Aloin muuten miettimään miksi Korealainen kosmetiikka tuntuu pöyristyttävän halvalta verattuna suomalaiseen. Sen takia se ehkä saattaakin viestiä huonosta laadusta koska hinta on halpa. Mutta tietysti käyttäjiä on hurjasti enemmän kuin suomalaisella kosmetiikalla.

  • Jo pelkästään Soulissa asuu yli 10 miljoonaa ihmistä ja Koreassa ihoa hoitavat myös miehet ja lapsetkin aloittavat sen jo nuorella iällä. Kilpailu on mieletöntä eivätkä korealaiset ole trendiuskollisia, joten jos joku tuote on huono tai sen laatu ei kohtaa hintaa, ei se menesty. Tämän vuoksi tuotteet ovat laadukkaita ja niitä myös saa edullisesti, sillä niitä voidaan myös tuottaa melkoisia määriä. 🙂

 8. Tykkään käyttää kultakollageeninaamioita silmänalusille, mutta nyt täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla näitä!

 9. Itse olen käyttänyt purkillisen Secret Keyn Gold Racoony Hydrogel Eye and Spot Patch -lappuja. Nuo olivat hieman eri muotoon leikattu, eli purkin keskellä silmänaluslappujen välissä oli myös pino pyöreitä lappuja. En ole ihan varma mihin kohtaan ne oli tarkoitettu, mutta itse lätkäisin sen aina kulmakarvojen väliin pehmentämään vaanivaa sibeliusryppyä :D. Säilytin naamiopurkin jääkaapissa ja laitoin nassuun aina aamuisin herättyäni, olivat kyllä virkistävä kokemus. Täytyy varmaan seuraavaksi kokeilla näitä Petitfreen naamioita.

 10. Moi Virve!

  Kiitos ensinnäkin ihan mielettömästi näistä korean ihonhoito tuotteiden suositteluista, on tullut tehtyä ihan mielettömiä löytöjä! Tästä petiteen tuotteesta sen verran että mitä luulet, voiko näitä käyttää myös ripsienpidennysten kanssa? Eli sisältääkö kyseinen tuote paljon öljyjä? Itse viskasin tuotteen mukana tulleen paketin epähuomiossa roskikseen niin en pääse incilistaa tarkistamaan 🙁

  Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja ihanaa kesän alkua sinulle!

  • Ei sisällä kuin pienen pirauksen riisiniöljyä ja koska pidennyksien kanssa täytyy vain nimenomaan varoa, ettei öljyä mene sinne liimauksiin, niin näitä voi ihan huoletta käyttää silmänalusilla. Inci-listassa on myös vihon viimeisenä mineraaliöljy, mutta varmasti ihan olemattoman pienenä määränä. Tästä postauksesta löytyy kuva tuotteen INCI-listasta jos tahdot tutkia tarkemmin. 🙂

 11. Hei! Olen etsiskellyt jo tovin silmänympärysseerumia, mutta en ole löytänyt! Osaisitko auttaa minua? Tilasin jo aiemmin silmänympäryslaput, kun näin täältä mainoksen niistä! Ja toivoisin sopuhintaista silmänympärysseerumia! Minulla aikamoiset silmäpussit ja ikävät rypyt tulee niihin kun hymyilee!!

 12. Haluaisin tilata The Ordinary Coffeine Solution 5%+EGG- tuotteen, mutta en tiedä mistä sitä voi tilata! Voisitko neuvoa tässä adiassa! Kiitokset!

Kommentointi on suljettu.