Maailman paras valokynä: By Terry Touche Veloutée

*Sis. mainoslinkin

Kun minulta kysytään lempparimerkkiäni selektiivisen kosmetiikan puolelta, olen jo jonkun aikaa vastannut empimättä By Terry.

Vielä alkuvuodesta tuotemerkki oli minulle täysin vieras enkä ollut koskaan edes kuullut mainittavan sen nimeäkään, mutta kun kollegani alkoivat hihkua riemusta saatuamme vahvistuksen sen tulosta työpaikkani valikoimaan ei mielenkiintoni voinut olla heräämättä.

Mikä ihme tämä merkki oikein oli, joska kaikki muut olivat niin innoissaan, mutta minä en edes ollut koskaan kuullutkaan?

By Terry Hyaluronic Hydra Powder

By Terryn takana on aikoinaan YSL:n taiteellisena  johtajana vaikuttanut Terry de Gunzburg, jonka ideoimana on syntynyt mm. YSL:n legendaarinen maailman ensimmäinen valokynä Touche Éclat.

Itse ihastuin merkin tuotteissa ensimmäisenä Hyaluronic Hydra-Powderiin, jonka ainutlaatuinen koostumus luo aivan uskomattoman luonnollisen ja ennenkokemattoman ihanan lopputuloksen. Tähänastisten kokeilujeni perusteella tosin tuntuu, että minkä tahansa meikkituotteen merkki luokaan, on se aina aivan poikkeuksellisen onnistunut…

By Terry Touche Veloutée

Yksi merkin tähtituotteista on kuitenkin arvatenkin nimenomaan sen Touche Veloutée -valokynä, sillä onhan se arvattavaa, että jos itse merkin luoja on kehittänyt maailman parhaiten myydyn valokynän, täytyy merkin oman valokynän olla vielä sitäkin parempi – ja jos minulta kysytään, niin sitä se kyllä todellakin on!

Olin ollut ihastunut valokynään jo etukäteen ja kun sain sen merkin ruotsalaiselta maahantuojalta blogikokeiluun oli välittömästi selvää, että välillämme oli syvempi yhteys.

By Terry Touche Veloutée

Valoaheijastavan peiteaineen ominaisuuksilla itseään markkinoiva tuote on pakattu valokynille tuttuun, kynämäiseen muotoon, mutta koska useimmat käyttävät valokynää nimenomaan silmien alla kirkastamassa väsynyttä katsetta, on koostumuksesta tehty myös  ihoa tasoittava ja hyvin peittävä.

Toisin kuin monet luulevat, ei valokynä yleensä ole se paras vaihtoehto tummien silmänalusten häivytykseen, sillä sen koostumus ei tavallisesti ole kovin peittävä. Koska tämä tuote kuitenkin yhdistää valokynän ja peiteaineen parhaat ominaisuudet, voidaan tätä käyttää sekä tuomassa kasvoille valoa että peittämässä tummia silmänalusia ja muita ihovirheitä.

By Terry Touche Veloutée

Tuotteessa on ainutlaatuista myös sen kookas sivellinpää, joka on reippaasti tavallisia valokyniä isompi. Pidän itse leveästä sieltimestä, sillä sen avulla tuote levittyy hyvin iholle ja siveltimen voi kääntää sen kapealle syrjälle pienempiä ihoalueita meikatessa.

By Terry Touche Veloutée

Valitsin itselleni sävyn 2 Cream, joka on keltapohjainen verrattuna punertavaan sävyyn 1 Porcelain. Käytän tuotetta lähinnä silmänalusillani, joten kellertävä, sinertävyyttä neutralisoiva sävy sopii myös siksi paremmin omiin tarpeisiini ja keltapohjaiselle iholleni.

By Terry Touche Veloutée

Tämän peiteaineen koostumus on jotain aivan uskomatonta. Kun kokeilin peiteainetta kädelleni ensimmäistä kertaa kaupassa, teki mieleni alkaa hihkua ja hyppiä innostuksesta (ja taisin niin kyllä tehdäkin, sillä seuranani oli silloin asiaa ymmärtäviä kosmetiikkafriikkejä). Se levittyi iholle niin uskomattoman pehmeänä etten ole ikinä kokenut mitään vastaavaa. Se oli samaanaikaan sekä puuterimaisen rasvaton että hoitavan voidemainen. Se oli puhdasta taikaa.

By Terry Touche Veloutée

Saatuani peiteaineen omakseni ihastuin siihen aina vaan entisestään. Se liukuu iholle niin uskomattoman ihanan tuntuisena ettei sitä oikeastaan voi edes kuvailla. Se täytyy kokea.

Hehkutin tuotetta myös seitsemääkymppiä lähestyvälle ja elämänsä aikana vielä minuakin huomattavasti enemmän kosmetiikkatuotteita kokeilleelle äidilleni, joka halusi omansa välittömästi ja myös hän ihastui siihen. Tuote siis todistetusti sopii kaikenikäisille käyttäjille.

(Omalla kuivuuteen taipuvaisella silmänympärysihollani tuote on aivan loistava, mutta jos silmänympärysiho on kuitenkin selkeästi pinnalta kuiva, saattaa tämän puuterimaisen pehmeäksi muuttuva koostumus korostaa näkyvää kuivuutta.)

By Terry Touche Veloutée
By Terryn tuotteet ovat ehdottomasti luksuskosmetiikkaa ja siksi tämäkin valokynä voi ensiajatuksella vaikuttaa hieman kalliilta, mutta minäpä perustelen, miksi se ei itseasiassa ole sitä. 41,60 euroa maksavassa valokynässä on nimittäin 6,5 ml tavaraa, mikä on yli neljä kertaa enemmän kuin useimmissa valokynissä, jotka tyypillisesti sisältävät n. 1,5 ml tuotetta.

Jos olet siis valmis maksamaan tavallisesta valokynästäsi n. 20 euroa, voi tämä tulla jopa halvemmaksi!

By Terryn tuotteissa on tietysti ikävää se, ettei niitä pääse Suomessa ainakaan vielä hypistelemään missään ennen ostopäätöstään.  Onneksi tuotteista löytyy kuitenkin netistä hyvin käyttökokemuksia ja swatcheja, mikä helpottaa niiden verkkoshoppailua.

*By Terry Touche Veloutée -valokynä löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

By Terry Touche Veloutée
Onko joku muu ihastunut tähän valokynään tai muihin By Terry -tuotteisiin?

5 kommenttia artikkeliin ”Maailman paras valokynä: By Terry Touche Veloutée”

 1. blogi on ikävästi muuttunut elevenin mainokseksi. ymmärrän että oot siellä töissä ja teet tiiviisti yhteistyötä mutta voi hyvänen aika silti.

  blogin nimi on myös harhaanjohtava. et ehkä osta omilla rahoillasi kaikkea kosmetiikkaa mikä blogissa esitellään, mutta kulutusvimma on kyllä noussut aivan hysteerisiin sfääreihin.

  eipä oikein enää innosta lukea koko blogia jos samanmoisena meinaa jatkua meno.

  • Se ”huono puoli” tässä työssä tosiaan on, että töistä tulee paljon tuotteita kokeiluun ja koska blogini idea on esitellä niitä hyviä löytöjä hyödynnän tietysti saamiani tuotteita täällä blogissa. En ymmärrettävästi voi tai edes halua mainostaa kilpailijoita, joten siksi linkit ovat omaan yritykseeni. Mitä tulee blogin nimeen niin siitä olisin jo luopunut ilomielin, mutta ei ole harmikseni onnistunut.

   Harmi siis, että koet mainoslinkkien käytön jotenkin heikentävän tuote-esittelyjä. Tykkään itse käyttää linkkejä, jotta tuotteista kiinnostuneet löytävät tuotteet helposti enkä ole osannut ajatella, että joku voisi pahoittaa mielensä siitä, että saisin komission muodossa palkkiota työstäni. :/ Eikö linkkejä voi vaan jättää huomioimatta ja keskittyä siihen postauksen sisältöön? Tai siis en ihan ymmärrä, että keneltä se on pois, jos hyväksi todettu tuote nyt sattuu olemaan töiden kautta saatu?

   • Minun mielestäni taas on hyvä, kun tuotteisiin löytyy aina linkki, enkä koe mitenkään häiritsevänä sitä, että ne ovat juuri Elevenin linkkejä.
    Muutenkin haluan sanoa kiitokset hyvästä blogista, en muita tämän tyylisiä blogeja seuraakaan 🙂

    • Mukava kuulla, että linkit eivät häiritse ja että tykkäät käydä lukemassa blogiani! 🙂 Ehkä se, että tällä alustalla blogatessa minun on jo heti postauksen alkuun julistettava sen sisältävän mainoslinkkejä tekee hommasta jotenkin silmiinpistävämpää kun monessa blogissa lukee vain postauksen lopussa, että postaus sisälsi mainoslinkkejä.Tykkään kuitenkin siitä, että homma on selkeää ja monia ne ovat näyttäneet hyödyttäneen. 🙂

 2. Sydän itkee verta, valokynästä oli jäljellä enää sävyä 4. Byäääääää… :'(

Kommentointi on suljettu.