Skandaalinomaista?

Sain maahantuojalta kokeiluuni Rimmelin ScandalEyes Retro Glam Mascaran.

Olen käyttänyt Rimmelin meikkejä melko vähän, joten teen mielelläni kokeiluja merkin tuotteiden kanssa.
Rimmel lupailee mascaralla näyttäviä ja täyteläisiä ripsiä sekä suuria silmiä, jotka kuulostavat lupauksina minusta ainakin hyviltä. 
Tiimalasin muotoisen harjan lupaillaan myötäilevän ripsirajaa ja muotoilevan ripsiet ylös- ja ulospäin kammaten ripset paakuttomiksi ja saaden väriä lyhyimpiinkin ripsiin.
Olen taas aktivoitunut vanhan NeuLashini käytössä ja ripseni alkavat olla siistimmässä kunnossa ja pitkät, mutta edelleen hennot.
Yksi kerros ripsiväriä ei saanut aikaan silmiini retroskandaalia. Mascara erotteli ripset ihan mukavasti, mutta jotenkin odotin näin paksulta harjasta enemmän massaa kerralla.
Toinen kerros sitten toikin jo sitä massaa, mutta siisteyden kustannuksella. Ripset eivät enää olleet niin kauniin erotellut vaan paakkuuntuneet ja hieman suttuisenkin näköiset jopa.
Kauempaa katsottuna efekti oli toki vakuuttava, mutta ei ehkä loppujen lopuksi kuitenkaan täysin sitä, mitä haen. Haluan nimittäin paljon tuuheutta ja runsautta, mutta samalla hyvää erottelua ja siihen tämä ei hennoissa ripsissäni täysin kyennyt. 
Ehkäpä mascara toimisikin parhaiten valmiiksi hieman tuuheammissa ripsissä?
Onko teilla kokemuksia Rimmelin ScandalEyes Retro Glam -ripsiväristä? 
(Hintaa mascaralla on muuten n. 11,90 euroa.)

6 kommenttia artikkeliin ”Skandaalinomaista?”

  1. Itselläni on sama mascara ja toimii aika hyvin! Ihan erilailla kuin sinulla. 😮 Mulla harja erottelee ripset paremmin, mutta jos mulla sitten on hiukan tuuheammat räpsyttimet? Melko hennot suomalaiset ripset itelläkin kyllä on. 😀

    Tuli tuosta Neulashista mieleen, ootko ikinä käyttänyt Oriflamen ripsiseerumia? Tosi halpa mutta kyllä sekin on mulla toiminut. Ei läheskään mitään Neulashin vertaisia tuloksia mutta hieman kuitenkin, lisää tuuheutta ja pituutta juuri sopivasti. 🙂 Mietin vaan että ootko kokeillut ja millaisia tuloksia oot saanut?

  2. Minäkin sain tämän muistaakseni jostakin arvonnasta. Itse olen kyllä tästä tykännyt ja vaikkei vedenkestävä olekaan, niin ei ole ihan jokaista räntäsadetta säikähtänyt! Tykkään tämän tekemästä jäljestä, joten voisin kyllä ostaa uuden sitten, kun entinen loppuu. (Tämä on erittäin harvinaista, kun tuntuu, että hyvää ripsiväriä on vaikea löytää.)

  3. Heippa! Tykkään lukea blogiasi, vaikka en tänne olekaan aikaisemmin kommentoinut. Voisitko tehdä postauksen aiheesta meikit ja allergia? Että esimerkiksi mitkä meikit sopisivat kobolttikloridille allergiselle henkilölle, ja niistä esim. sellainen perussetti (meikkipohja, silmämeikki)? Kun olet perehtynyt hyvin näihin meikkien sisältämiin aineisiin, niin onko esimerkiksi Cliniquen meikit maineensa veroisia? Mitä aineita niistä on jätetty pois verrattuna "tavalllisiin" meikkeihin?

  4. Tosi kiva ja raikas silmämeikki sulla tässä! Kerro ihmeessä mitä luomivärejä ja sävyjä? -Johkis-

  5. MInäkin pidän tästä silmämeikistä valtavasti! Todella raikkaan ja kivannäköinen 🙂 Tästä olisi kiva saada jokin tutorial. Itse kuulun siihen kastiin, joka käyttää niitä perus vaaleita ja ruskeita sävyjä ja kartan punaisia kuin ruttoa.. Pelkään sitä efektiä, että näyttäisin sairaalta 😀 Heidi

Kommentointi on suljettu.